5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnn
1. günü başarı ile atlattım tüm gün 2 patates yedim, sebze günüm hayırlı olsun :) yalnız sabah sadece salatalık yiyebildim tüm gün salatalığa mahkum oldum yapacak bişi yok :44:

Sadece patatesden oluşan bir diyet var onu yap istersen ben çok eskiden yapmıştım ve işe yaramıştı diye hatırlıyorum ama bu diyete göre sıkıcı bana göre sırf patates olduğu için ama tam senlik gibi :))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...20910-5-6-kg-verdiren-patates-diyeti-2-a.html

Baktım topige cok durgun ise yaranmamı anlayamadım sen kac günde kac kilo verdin? Simdi patatesin yanına yarım donerse doğurayım yiyecem bu arada 1 başlama patates 100 kalktığıma cok değilmi anlamadım

Baktım topige cok durgun ise yaranmamı anlayamadım sen kac günde kac kilo verdin? Simdi patatesin yanına yarım donerse doğurayım yiyecem bu arada 1 başlama patates 100 kalktığıma cok değilmi anlamadım

Canım ben hatırlamıyorum baya oldu ama vermiştim diye hatırlıyorum, başka bir sitede de bi kız yazmış spor yapmadan kaçamak yaptığım halde 4kg verdim die ama topic cidden durgun insan heveslenemiyor pek :)) benim başka bir diyet listesi vardır baya kilo verdiğim ama onu nerden bulurum bilemiyorum yumurta ağırlıklıydı o da...

"1 başlama patates 100 kalktığıma cok değilmi anlamadım" bu kısmı anlamadım kalorisini diyorsun sanırım 100kcal çok değil normal.

Evet yanlış yazmisim ama doğru anlamissin klavye hatası,ben ilk defa diyet yapiyirum o yuzden pek anlamıyorum aslında 3 günde 1 kilo vermisim ben patates yemeye devam edeyim arad sekersiz yeşil çay kahve birde tatlıya cok düşkünüm biraktima ama diet sekersiz bisküvi yerim tatlı kirizlerimde bakalım ise yarayacakmi aylarca spor yapsın gitmedi insallah ise yarar,salatalık tok tutuyormu nasil duruyorsun

İlk defa diyet yapıyorsan çabuk gider zaten kilolar çok sıkı diyetlere bulaşma bence, sen yiyerekde verirsin zaten, 3 günde 1kg da gayet iyi tatlı krizin için bitter tavsiye ederim, günde 1 parça bile yesen bişi olmaz, bir de dieyt çikolatalarda var tadı da güzel
ben kendimi bildim bileli kiloluyum çocukluktan yani al ver derken maalesef artık çok zor verebiliyorum, az yyediğim halde aldığım zamanları bilirim açlık pek hissetmiyorum desem yeri :) o yüzden salatalıkla idare ediyorum gün içinde işteyken sorun olmuyor aklıma bile gelmiyor ama akşam zor tabi, aslında sebze gününde közlenmiş patlıcan salatası yapacaktım ama fırsat olmadı dayanıcam artık napalım şu diyeti 5 hatta 7 gün hiç bozmadan yapmak istiyorum, bakalım ne kadar vericem, 1 hafta sonra diyetisyen randevum varda biraz verip gitmek istiyorum :)

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım yarın bende baslıcam kısmetse bu diyete gün gün merak edenler için yazarım sabah kalktıgımda tartılır net kilomuda yazarım bu diyeti uygulayıp ne kadar verdiklerini yazanlar olursa cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler:))

Hoşgeldin

Benimde 2. günüm, önceki sayfalarda herkes yazmış verdiği kiloları min 2kg verilmiş okuduğum kadarıyla genelde 3-4 kg, inşallah bizimde 4-5kg gider, süper olur :)

Hoşgeldin

Benimde 2. günüm, önceki sayfalarda herkes yazmış verdiği kiloları min 2kg verilmiş okuduğum kadarıyla genelde 3-4 kg, inşallah bizimde 4-5kg gider, süper olur :)

ohh iyi iyi:))allah bereket versin:)) ben yaklasık bir ay kadar yapma düsüncesindeyim tabi dayanabilirsem:)dukan da yapmıstım sanki bu daha kolay gibi en azından meyvesi sebzesi varr

bnde günde 3 elma 1 tabak elmayla yogurdu karıstırıom 1 tabakta corba her gün böle yapsam veriimiyim 5 kıloooooooooo

bnde günde 3 elma 1 tabak elmayla yogurdu karıstırıom 1 tabakta corba her gün böle yapsam veriimiyim 5 kıloooooooooo

İnsallah verebilirim bende diyetisyeni gitmeyi dusundum sonra vazgeçtim ben Elimden geleni yapayım olmazsa gidicem,3 ay spor yaptım gitmedi kilolar o sporu benim yerimde baskası yapsa dal gibi olurdu,Ramazan'da bıraktım kendi kendine ilk gunler 3 kilo gitti sonra durdu kilo vermem insalalh yine aynısı olmaz,bugun 4. Gunüm tartildim 79 olmuşum 80.800 kg başlamıştım kendimi iyi ve hafif hissediyorum insallah böyle devam eder

ohh iyi iyi:))allah bereket versin:)) ben yaklasık bir ay kadar yapma düsüncesindeyim tabi dayanabilirsem:)dukan da yapmıstım sanki bu daha kolay gibi en azından meyvesi sebzesi varr

Amin amin :)) Bende dukan yapmıştım bir süre, bana kalırsa da bu daha kolay özelliklede benim gibi meyvesiz duramayan biri için :)
Bende uzun süre yapmayı düşünüyorum ilk 5 gün başarılı olursa ama kesintisiz değil 2 gün olmasada 1 gün ara vermek gerek bence yoksa bünye alışıyor gitmiyor kilolar, en azından bende öyle :44:

aslında ilk defa yaptığın için gitmesi gerekirdi ya, vardır bir sebebi :44:biraz daha devam et gitmezse bir doktor kontrolüne gidersin canım. Diyetisyeni bencede boşver, ben gittim ama süre bitince gitmeyi düşünmüyorum tekrar sonuçda iş kendimizde bitiyor. senin iyi gitmiş 4 günde 2 kg, hep böyle gider inşallah

Günaydın...
2. günümü de 10 salatalık (küçüklerden) ve 150-200gr bezelye (suda haşlama çoz az biber salçalı) ile kapattım +++ 1 saatde yürüyüş salatalıkla başladığım için öyle bitrimem gerekiyordu ama dayanamadım ama yürüyüş ekledim hemen :)

bugün de et günüm 250gr tavuk yaptım tüm gün onu yicem artık, hayırlısı bakalım

evet:)bende patateslerimle bugun kahvaltımı yaptım:) ne ara 2 kilo almısım anlamadım ama 71 le basladım boyumda 1.68 hep beraber izleyip görücez bakalım:)

Öğle arası güneşli havada 1 saat yürüyüş yaptım mecburi olarak, hem de yokuş indim-çıktım o derece :)) öğle arası kaçtığı için çok az yiyebildim tavuğumdan da akşama yerim artık, güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…