5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün benim için domates salatalık ve havuç günü olucak sanırım havuçu yarım yerim artık kilo yapıyordu sanki havuç:26::26:

ıspanak var ama tiksinmek istemiyorum ıspanağı yoğurtsuz yada yumurtasız en azından yağsız ve tuzsuz düşünemiyorum

1. Gün sabah 66.3 kilo
2. Gün sabah 65.7 kilo
3. Gün sabah 65.1 kilo
4. Gün sabah ... kilo
5. Gün sabah ... kilo
finito ... Kilo

bakalım ne olacak hep beraber görelim

Bu arada 1 günde 600 gr fark etmiş şahane
2. günde bitti gitti 600 gr farkla hemde

bence 5 gunde 5 kilo diyeti degilde saglikli ve duzenli beslenip spor yapmak en iyisi. cunku bende bir zamanlar 10 kilo fazlam var diye isvec diyeti yapmistim 8 kilo verdim 10 gunde ama sonra cok hizli ve fazlasiyla geri aldim kesinlikle tehlikeli

2 aydır düzenli spora rağmen kilo veremiyordum.
Zaten vermem gereken kilo 27 kilo, motivasyonumu iyice bozuyordu.

Bu diyeti çokta hakkını vermeden yaptım. Amacım vücudu şoka sokarak uyanmasını sağlamaktı.
2,5 kilo vermiş sonra eski kiloma dönmüştüm.Hiç bir işe yaramadığını düşünüyordum.
Normale döndükten 3-4 gün sonra vücudumun uyandığını farkettim.
Şu anda periodumun ilk günündeyim. periyod öncesi 2-3 kilo şişkinliğim olur.
Neredeyse 1 beden büyürüm. Bu seferde şiştim ama kilom 3-4 gün öncenin altında kaldı.
85.3 ile başlamıştım diyete, 3.günde 83 olmuştum.
5 günde 85.4 olmuştum.
bu sabah 84.7 yim. hem de şiş'e rağmen periyodumun sonunda 83.5 olacağıma inanıyorum.

1 haftalık diyet iki aylık sporun yapmadığını yaptı, kendi adıma mutlu ve minnetarım...Bu diyetle 58 olunur mu?
Sağlıksız olacağını düşünüyorum ama eğer bir platoya çarpıldıysa, kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum.

veriliyor canım ama 5 gün sonunda çook yemek bir şeye yaramıyor geri alınıyor hemen
bu yüzden kilo vermek isteniyorsa az yemek şart
bende spora gittim 3 ay haftada 3 gün ama 1 gr bile veremedim sonra sporu bıraktım diyete başladım 1 ay olmadı bir sürü kilo verdim neden çünkü artık yemiyorum bu diyete başladım bugün 3. günüm 1.2 kilo gitmiş bile

Dediğin doğru, veriliyor
Ve yine dediğin gibi vücudun direndiği noktalarda spora rağmen olmuyor.
Masa başı bir işte çalışıyorum, günde 50 metre bile yürümem gerekmiyor. Şehirdışındayım, masa başında yiyorum dışarıdan sipariş gelmiyor. Bel, boyun fıtığım var . Günlük kalori alımım 1000kcal'yi aşmaz. Buna rağmen nasıl kilo verilmiyor dersen, çünkü akşam geç saatlere kadar çalışıyorum. yıllardır kaslarım çalışmamaktan, iyice zayıflamış. Güçten düşmüşler. Kalçam dar bacaklarım ince olduğundan en büyük kas kütlesini oluşturan kalça ve bacak kasları en fazla enerjiyi yakıyor yani o anlamda da dezavantajlıyım.

Yani anlıyacağın benim meselemde spor şart, önümde 27 kilo varken bu kadar hızlı kilo vermek demek sarkmam demek
Ancak ara ara aynı diyeti yapmaktan sıkılıp köşe taşlarında çok motive edici olur.

Mesela 81sem 79 u görmek;
76 iken 75i görmek
ha keza 71 ken 69 u görmek gibi 5 ve katlarında yapmayı düşünüyorum. Ben

Tabii bu benim psikolojim, hedeflerim , bünyem. Herkes aynı disiplinle takip edemiyor.
Benim moralimi yerine getirdi, eski entry'lerimde göreceksin amacım zaten buydu.

Destek veren herkese teşekkür ederim.

işin senin için dezavantaj olmuş spor şart tabiki bende plates yapıyorum arada ama kilo vermek için az yemek şart bunu söylemek istedim sadece spor bir işe yaramıyor biz kadınlar hep daha fazlasıını isteriz zaten bende diyorum bir 63 olsam 58 kiloya ineceğim sonra

1. Gün sabah 66.3 kilo
2. Gün sabah 65.7 kilo
3. Gün sabah 65.1 kilo
4. Gün sabah 64.8 kilo
5. Gün sabah ... kilo
finito ... Kilo

bakalım ne olacak hep beraber görelim

Bu arada 1 günde 600 gr fark etmiş şahane
2. günde bitti gitti 600 gr farkla hemde
3. gün de 300 gr fark ile bitti

Dün ve bugün normal beslenmeme devam ettim yarında böyle olacak pazartesi bu diyete başlayacağım çok az vermem gereken kilo kaldı.. dün okadar çok yedimki sabah 49.500 düm çok şaşırdım ben baya alırım diye düşünmüştüm. pazartesi görüşürüz inşallah bir terslik olmazsa

1 aydır doktor kontrolünde diyetteyim toplamda 5 kilo verdim, spor salonuna gitmeye başladım 2 haftadır gidiyorum. Ama sıkıldım yaa bir ayda 5 kilo aslında iyi doktorum da haftada 1 kilo demişti ama sporla birlikte daha çok olmasını bekliyordum, olmadı. 5 gün bunu yapıp sonra kendi diyetime devam etmek istiyorum ama korkuyorum bu diyeti yapan arkadaşlardan kilolarını fazlasıyla falan geri alan oldu mu o kadar çok sayfa var ki hangisine bakacağm bilemedim. Beni aydınlatırsa yapan arkadaşlar çok mutlu olacağım.

arkadaslar bende zayıflamak ıstıyorum tam olarak nasıl uygulanıyor bu dıyet?
Ben ilk sayfada ki açıklamalara göre yapacağım bence yeterince açık zaten hep aynı şeyi yiyeceksin bütün gün Yarın başlayacağım 3 4 gündür kendi diyet listem + sporla hala tartıda 59.00 görüyorum bunu yapayımda bari azcık motivasyon olsun. Denemek isteyen arkadaşlara fikir olsun diye bildirim yaparım.

Son düzenleme:
akşam büyük boy cipsi sosla yedim ona rağmen 100 gram gitmiş öyle mutlu oluyorumki.. şuan çok mutluyum

3 gün dayanabildim ve toplamda 1.5 kilo verdim herkeze selamlar

tebrik ederim savaşı kazanmışa benziyorsun... :)

Arkadaşlar,

bu rejime düzenli devam etmiyorum ancak geçtiğimiz günlerdeki entry'lerden de anlıyacağınız üzere dönem dönem yapacam.
Yarın sabah yeniden başlıyacam.
geçtiğimiz hafta boyunca

sabahları 3 çorba kaşığı müsli ile 1 bardak süt 1 tatlı kaşığı bal ve iki yaprak marul ile kahvaltımı yaptım.
öğlenleri avuç içi büyüklüğünde et veya tavuk yanında 6-7 yaprak marul tükettim.
akşamları da genelde aynı idi, cuma günü akşamı ama 4 adet lahmacun yedim.
cumartesi sabah kahvaltısı tavada yumurta, 2 dilim kepekli/buğdaylı ekmek, peynir çay
öğlen yine avuç içi kadar protein bol marul, akşam yarım tabak kıymalı makarna
3 yaşında yeğenim var misafirliğe gelmişti ona elmalı kek yaptım.... tabi bir dilim kek yendi.... (eşim yıllardan sonra kek yedi ...
çok mutluydu garibim..içeri girip çıkıp tırtıklıyor... yarısını zaten ablama verdim giderken, çeyreği yendi. bir dilim daha kaldı akşama yer artık) ben mi? 2 gün boyunca tüm kaçamağım 1,5 dilim kek oldu....

dün akşama kadar her şey yolundaydı... ancak akşam burger king'e gidelim dediler yok diyemedim.....
1 but 1 kanat 2 stripper yedim.

Bu sabah periyodum bitti, 84.7 ile bitirmeyi becerdim... tatlı krizlerine kapılmadım

bu sabah ki kahvaltım yine müsli+süt+bal yanında 4 sap maydonoz+bir küçük yerli yeşil biber
öğlen için etli taze fasulye altında bir avuç kadar haşlanmış sade erişte.....

yarın sabah son raporu verip hadi bismillah 5 günlük maratona başlarım...acaba patatesin yerine erişte olur mu? patates şekerimin dengesini bozuyor, bence olur , sanki ikisi de karbonhidrat olunca olur gibi geliyor bana?

arkadaslar alttakı cetvelı nasıl aldınız ? buarada 63.3 dun 5 gunde 61.9 olmusum :) cok mutluyum .. bıde ev arkadasım börek yaptııı poff dırenmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…