- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.461
2 aydır düzenli spora rağmen kilo veremiyordum.
Zaten vermem gereken kilo 27 kilo, motivasyonumu iyice bozuyordu.
Bu diyeti çokta hakkını vermeden yaptım. Amacım vücudu şoka sokarak uyanmasını sağlamaktı.
2,5 kilo vermiş sonra eski kiloma dönmüştüm.Hiç bir işe yaramadığını düşünüyordum.
Normale döndükten 3-4 gün sonra vücudumun uyandığını farkettim.
Şu anda periodumun ilk günündeyim. periyod öncesi 2-3 kilo şişkinliğim olur.
Neredeyse 1 beden büyürüm. Bu seferde şiştim ama kilom 3-4 gün öncenin altında kaldı.
85.3 ile başlamıştım diyete, 3.günde 83 olmuştum.
5 günde 85.4 olmuştum.
bu sabah 84.7 yim. hem de şiş'e rağmen periyodumun sonunda 83.5 olacağıma inanıyorum.
1 haftalık diyet iki aylık sporun yapmadığını yaptı, kendi adıma mutlu ve minnetarım...Bu diyetle 58 olunur mu?
Sağlıksız olacağını düşünüyorum ama eğer bir platoya çarpıldıysa, kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum.
veriliyor canım ama 5 gün sonunda çook yemek bir şeye yaramıyor geri alınıyor hemen
bu yüzden kilo vermek isteniyorsa az yemek şart
bende spora gittim 3 ay haftada 3 gün ama 1 gr bile veremedim sonra sporu bıraktım diyete başladım 1 ay olmadı bir sürü kilo verdim neden çünkü artık yemiyorumbu diyete başladım bugün 3. günüm 1.2 kilo gitmiş bile
Dediğin doğru, veriliyor
Ve yine dediğin gibi vücudun direndiği noktalarda spora rağmen olmuyor.
Masa başı bir işte çalışıyorum, günde 50 metre bile yürümem gerekmiyor. Şehirdışındayım, masa başında yiyorum dışarıdan sipariş gelmiyor. Bel, boyun fıtığım var . Günlük kalori alımım 1000kcal'yi aşmaz. Buna rağmen nasıl kilo verilmiyor dersen, çünkü akşam geç saatlere kadar çalışıyorum. yıllardır kaslarım çalışmamaktan, iyice zayıflamış. Güçten düşmüşler. Kalçam dar bacaklarım ince olduğundan en büyük kas kütlesini oluşturan kalça ve bacak kasları en fazla enerjiyi yakıyor yani o anlamda da dezavantajlıyım.
Yani anlıyacağın benim meselemde spor şart, önümde 27 kilo varken bu kadar hızlı kilo vermek demek sarkmam demek
Ancak ara ara aynı diyeti yapmaktan sıkılıp köşe taşlarında çok motive edici olur.
Mesela 81sem 79 u görmek;
76 iken 75i görmek
ha keza 71 ken 69 u görmek gibi 5 ve katlarında yapmayı düşünüyorum. Ben
Tabii bu benim psikolojim, hedeflerim , bünyem. Herkes aynı disiplinle takip edemiyor.
Benim moralimi yerine getirdi, eski entry'lerimde göreceksin amacım zaten buydu.
Destek veren herkese teşekkür ederim.
Ben ilk sayfada ki açıklamalara göre yapacağım bence yeterince açık zaten hep aynı şeyi yiyeceksin bütün günarkadaslar bende zayıflamak ıstıyorum tam olarak nasıl uygulanıyor bu dıyet?
3 gün dayanabildim ve toplamda 1.5 kilo verdim herkeze selamlar
akşam büyük boy cipsi sosla yedim ona rağmen 100 gram gitmiş öyle mutlu oluyorumki.. şuan çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?