- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.421
merhaba kızlar :)
pazartesi bu diyete başlayacağım inşallah. Bana arkadaş olacak kimseler var mı? şimdiden yazıyorum ki diyet arkadaşlarım pazartesiye kadar belli olsun
İmzamda çizelge var canım 57.700 den 50.300 oldum
Tatlim aksamlari tartilma en az 1/2 kilo oynar.Sabahlari ac karnina hatta mumkunse kalktikdan 15/20 dakika sonar tartil.
1 kilo aldim. :-(( yarin Yine basliyorum Iki gunde veririm saniyorum...ya anlayamadigim birsey var su icsem yariyormu ne..Az yiyorum cok su iciyorum su kilo yaparmi ya???
canım ödül günlernde mi aldn..olsn tekrar baslarız birlkte üzülme bu arada bende 3 lt yakın su iciyodum bende senn gibi düsndm biraz daha azalttm artık
ben varımm:)))benim bugün son günüm haftaya tekrar başlayacgm simdilik 1.5 kilo verms bulunyorum((ama on kaç ay yapıp da vermedgm olyodu buna da şükür...pazartesi başlayalım:))sen kaç kilosun
canım sen her hafta mı yapıyorsun? ben buraya yazdıktan sonra dolaşırken danimarka diyeti mi neydi öyle bişey gördüm 13 günlük. onu yapıp sonra buna geçmeye karar verdim. Her hafta yapıyorsan 15 gün sonra yanındayım. bana arkadaş lazım, kendi başıma devam ettirmekte zorlanıyorum.
78 kg.ım sanırım, kilo aldığım zamanlarda tartılmak adetim değilo yüzden tam emin değilim kilomdan.
Sen cok yasa emi arkadasim.Guldurdun beni.Danimarka diyeti mi o isvec diyeti olmasin sakin.
Yok yazdıktan sonra yabancı sitelerde de baktım isveç değil aslında adı danimarka diyeti. Ama içerik aynı neredeyse, bazı çeviri hataları hariç.
selamlar giremedim siteye tatil arkasindan cenaze sonrada benim rahatsizligim derken bir hafta nasil gecti anlamadim
ben simdi diyet yapamiyorum ama iki gundur birseyde yiyemiyorum tansiyonum en yuksek 10 6 oluyor iyileseyim tekrar donucem insallah araniza
canım sen her hafta mı yapıyorsun? ben buraya yazdıktan sonra dolaşırken danimarka diyeti mi neydi öyle bişey gördüm 13 günlük. onu yapıp sonra buna geçmeye karar verdim. Her hafta yapıyorsan 15 gün sonra yanındayım. bana arkadaş lazım, kendi başıma devam ettirmekte zorlanıyorum. 78 kg.ım sanırım, kilo aldığım zamanlarda tartılmak adetim değilo yüzden tam emin değilim kilomdan.[/QUOTE
yok canımm bende daha bu hafta basladm yani bir kez olmustu 2 kilo verdm ama sanrm bu iki günde 1 kiloyu aldm yarın yine baslıyorum artık cok yedim abarttım sanki bayrama kadar 58 olmalıyımmmmmmm:)
49.800 oldummmmm çok mutluyum ^^ gece 2 birayı içmeseydim daha iyi bir sonuç çıkardı eminimama genede mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?