5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Oh oh ne guzel ...Ben dun 5 patates yedim bol su ictim pilates yaptum...Iki uc kasik yemek asirdim fenalasinca bir de 3_4 badem yedim...bugunde keteviz ve marul yedim..bakalim bugun nasil gececek...AmA Ben yarin et gunu yapmiycam tuzsuz asla yiyemem onun yerine yogurt yapcam napayim giderse viewer gitmezsen Ben Iki uc Julius da raziyim cmt icin ...

birsey sorucam. Et yerıne baska bısey gunu yapılmıyor mu yahu? ben et hıc sevmem balıkta.

OHHH MAAŞALLAH CANIM BEN SPOR yapamam güvewnemiyorum kendime oğlumla yeterince spor oluyo bende havuç kemiriyorum oğluşumla aldık oturduk yanyana kemirdik uyuttumda geldim yaa evet eti tuzsuz nasıl yapıcaz bendeki tuz hastalığından sonra bilemiyorum
birsey sorucam. Et yerıne baska bısey gunu yapılmıyor mu yahu? ben et hıc sevmem balıkta.

bilmem ki canım ne olablir başka acaba

Ben de yuzu Cok severim malesef o tuzden hele tavuk et balik olmutor yenmiyor Yaaaa...Ben yogurt yemeyi dusunutorum diyette yag yakiyormus Baskaaa alternatif ne olabilir...yesil mercimek tam bir protein AmA nasil yenirki o da corbasini mi yapsak. Hadi yumueta gunu olmasaydi yumueta yapardik AmA Iki gun tuzsuz sert yumurta bayar bir Daha yumurta yiyemem:)

ben yumurta gununde yogurt yemeyı dusunuyorum:) hemde kahvaltıda balık falan mı yenır ya:/ bugun 2. gunum bıtıcek benımde yarın ne yapıcam bılmıyorum

canım çok az tuz koysan başka birşey gelmiyo aklıma en azından haifi tuz koyarsn belki yiyebilirsin

ben yarına kırmızı eti üçük doğrayıp defne yaprağıyla düdüklüde pişirip üstüne bol pul biber,karabiber kekik atıp yemeyi düşünüyorum.bugün okulda akşama kadar tulumba tatlısı döndü gözümde.eşime söyleme gafletinde bulundum hemen almış gelmiş.GICIIIIIIIIKK.al hayatım canın istediği cana dermanmış ben senden şikayetçi değilim dedi. ama yemem bu numaraları dedim.inanın masada tabakta duruyorlar ama kaç saat geçti sadece şerbetinden çay kaşığının ucu ile azıcık tattım bıraktm.bu bile benim için büyük başarı.ben ki tatlı için ölürüm o kadar yerim ki inanmazsınız.ama yemedim bu sefer.o tatlıyı yemekte çocuklara yedirip bitirmeliyim.kendime hiç güvenemiyorum bu hususta.
bu gün düne göre daha az yedim.yalnız şişlik var.regl olmayacağım yakında.galiba kabızlık olacak.acaba sabahları aç karna 2-3 kayısı yesem diyet bozulur mu???benden haberler böyle ya sizin nasıldı 2. gününüz?

canım sen bilirsin ama yoğurt açıktırır ve diyetini bozma ihtimalin olabilir.çünkü daha hafta ortasındayız ve sebze patatesten daha hafif olduğundan ertesi günde yoğurt daha zorlar diye düşünüyorum.tabi bu benim kendi düşüncem belki senin vücudun farklıdır.eti tamamen kaldırıncaya kadar az tuzla günü kurtarsan daha mı iyi olur acaba?

Benim midem bulanmaya basladı canım hıc bırsey cekmıyor. dun sadece toplamda 2 orta boy patates yıyebıldm o kadar mısafırlıge gıttık bıde ordada hıc bırsey yemedım ırademe saglık:)
yalnız fınal haftam oldugu ıcın zorlanıyorum bıraz ama ıdare etmeye calısıyorum cunku bahaneler bahanelerı getırıyor:) arzu ettıgımız kıloya gelınce zaten herseyden tadımlık yıyebılıcem zaten ıstahımda almıyor su sıralar rahat gecıyor benım dıyetım:)

anam maaşallah sana canım yememişşin tebrik ediyorm tatlı işi zordur ben bıktım tatlıdan ama regli dönmei feci benimde 3 gün sonra ama erken gelcek gibi feci sancım var bakalım ne yapıcam et fikrini sevdim bendemi öyle tyapsam kekikli falan tuzu pek aratmaz belki hımm bilemdim kabızlık olmasıda zor kayısı bozarmı bilmiyroum kızlar bilenler birşey desin yemesende sıkıntısı kötü olur bence 2 tane ye canım mecburen benim bugün daha iyi aslında ama düne göre daha çok acıktım atates tok tutuyodu birde su i,çmekde zorlanıyorum aöç olunca gitmiyo bakalım 2. günümüz bitiyo çok şükür inş verdikleirmizi almayız hızlı verdiren diyetler aldırımış yaa normal standartlara göre beslenmeliyiz abur cunur ve ekmek olmadan normal yemeliyiz ki almayalım:26::26::26:

balık yemeyı dusunuyorum su an:)

kaç haftadır yapıyorsun bu diyeti?kaç kilo verdin?hafta sonları kaç kilo geri aldın acaba?çok oldu.eğer önceki sayfalarda yazdıysan kusura bakma.arada okudum sayfaları ama rastlamadım.

kızlar cumaretesi günleride bizim eşimizle kısır günümüz 2 tabak yerdim 2 bardak fanta ben bunları bire düşürsem yağıda az koysak birşey olurmu bir öğünlük sadece kısıra bayılıyorum eşimde çok güzel yapar her hafta akşamı zor ederim birşey olurmu acaba birde regli döneminde yapmalımıyım diyeti gerçi 3 günüm var gelmezse diyeti kapatırım iyi olur ama gelirse ne yapıcam:26::26::26:

evet ben de öğleden sonra düne göre biraz acıktım ama normal.suyu 2 lt.yakın içtim iki gündür.yarın daha kolay olacak gibi geliyor.dün salata aklıma gelince seviniyordum sabah hevesle hazırladım ve yedim.yarın içinde eti düşününce yermişim gibi geliyor.sevdim ben bu diyeti.haydi hep berabar başaracağız inşallahh.

diyet regli etkileyecek kadar zor değil ama sen bilirsin.bence devam et.sadece çok tatlı isterse canın bir parça incir,kayısı ya da bitterle geçiştiriversen olurmu ki?

aynen canım bende yarını düşünüyorum sürekli ve cumartesi gelince aklıma sabırsılanıyorum su içmek sıkıntılı işte ama şart içmek zorluyorum ama biraz bulantı oluyo haliylee rabbim yardımcımız olsun inş başarıcaz

diyet regli etkileyecek kadar zor değil ama sen bilirsin.bence devam et.sadece çok tatlı isterse canın bir parça incir,kayısı ya da bitterle geçiştiriversen olurmu ki?

aslında geçen ay tuttum kendimi önce eşimi aradım bana acil profiterol al diye am sonra istemedim inş bu seferde tutarım kendimi

kaç haftadır yapıyorsun bu diyeti?kaç kilo verdin?hafta sonları kaç kilo geri aldın acaba?çok oldu.eğer önceki sayfalarda yazdıysan kusura bakma.arada okudum sayfaları ama rastlamadım.
yok ben yenı basladım bu dıyete henuz 2. gunum bundan oncesınde kendı kendıme dıyet uygulamıstm 10 kılo vermıstım sımdıde destklemek ıcın bunu yapıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…