5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben diyet yaparken oruç psikolojisine giriyorum. Kaçamak yapınca sanki oruç bozmuş gibi diyetimi bozdum diyorum
Kaçamak mı yaptık kızlar Hiç istifimizi bozmayalım Pes etmek yok Sanki hiç kaçamak yapmamış gibi kaldığımız yerden devam edelim. Yoksa kaçamakların sonu gelmez. Çorap söküğü gibi kaçamakların ardı arkası kesilmezse işte o zaman vay halimize Durmak yok yola devam

arkadaşlar çok afedersiniz ama ben 3gündür söylemesi ayıp büyük abdestime hiç gitmedim.sabah 3 kayısı yedim hergün 2-2.5 lt su da tüketiyorum ama nafile.var mı aranızda benim gibi olan?

Ben bu diyetten önce biraz dukan yapmıştım. Orda kabızlığa karşı yulaf kepeği kullanmıştım. Afedersin 2-3 saat içinde bütün barsakların boşalıyor nerdeyse. Aktarlarda satılıyor. 1-2 kaşık yulaf kepeğini su ile yutuyorsun. İşlem tamam

daha önce bu diyeti yapanlar4-5 kilo verebilmişler. Kaçamak yapmamak önemli

Sebze gunu neler yedınız acaba yazar mısınız arkadaslar? Bırde sorum var et günün de tavuk ızgara mı yoksa haşlama mı daha ıyı olur?
Ben salata yaptim ikikez sabah aksam aradada havuc salatalik kemirdim canim
arkadaşlar çok afedersiniz ama ben 3gündür söylemesi ayıp büyük abdestime hiç gitmedim.sabah 3 kayısı yedim hergün 2-2.5 lt su da tüketiyorum ama nafile.var mı aranızda benim gibi olan?

Al bendende o kadar bendede ayni sikinti 2 gundur ve regl donemi tartida sabah birsey goremezsem pes edicem diye korkuyorum

Diyet yaparken herkes aynı kiloyu veremiyormuş maalesef metabolizma ile alakalı mesela bunu yapan biri 5 kilo veriyorken digeri 2 Yada 3 verebiliyo

Ben sabah başlayıp öğlene bıraktım genelde azim etmemiz lazım

valla sonra daha fazla kilo alınır mı ben de bilmiyorum ama yersek her halukarda kilo alınır zaten.zayıflayınca kilo sabitleme varmış onu yapıp sonrasında da ölçülü olmak gerekiyor galiba.
kilo sabitleme nasil olyyor ki canim...

diğer sayfaları biraz karıştırdım ama bizim grupta kilo yavaş mı gidiyor ne.acaba birşeyleri eksik mi yapıyoruz.2 günde en fazla kilo veren arkadaş bir anlatıverse ne yaptığını.
Ben dayanamadim tRtildim yine Iki gunde toplam 1600gitmis..bugun Cok kacamak yaptim et yemedim misafirim geldiayar kactin spor yapamadim..yarin sabah yine tartilcam...
aynen canim Ben de dolapt kiyafetler bekliyor icine girmemi:)millet salvage gecer gibi yakisitor falan insan kuduruyor ...Ben kendimce 5sudan 8kilo verdim azaltarak lahana corbasi basladim devam edemedim kilo vermedum Iki gunde bile onhnla AmA bunda Iki gunde kacamakla brb ikiye takin gitti ...bakslum diger tinker jnsallah tam uyarim

Sabah Aksam tarti nasil cikcak Ben de bakayim dedimi hay bakmaz olaydim sabah 66 Simdi 67.2 bu ne ya ...ya bu digital tartilar gicik ya da Ben bugun oooo...yarin sabah insallah boyle gostermez...

Kızlar bu diyetle 12 kilo vermiş biri olarak tavsiyelerin var 1.ben asla arka arka yapmadım bir 4 gün yaptim bir hafta 10 hata 1 ay geçtikten sonra tekrarldim 2.yaptığım süre boyunca kaçmak yapmadım 3.regl dönemlerinde yapmayın kilo veremiyorsunuz versenizde az oluyor okadarkazanıyorsunuz brit sonucu güzel olsun 4.kilosu fazla olan daha çok kilo veriyor benim hala kilometre çok 5.biliyorum zor bir diyet ama yeşil çay içmeye devam edin böylece verdiğiniz kiloyu geri almasiniz toplamda 32 kilo verdim ben ve iki aydır diyet yapmadım almanın nedeni yeşil cu puan hala 103 kiloyu ama cesaretimi yok artık tekrardiyete bslmya

Gunaydin kiZlar canim sikkin dunki kilomdayim ama 3 gundur afedersiniz tuvalete cikamadim ve yarin regli gunum off icimden birakmak geliyo ama 4. Gun sabredyim diyorum bilmiyorum yaaaa offf

Gunaydin kiZlar canim sikkin dunki kilomdayim ama 3 gundur afedersiniz tuvalete cikamadim ve yarin regli gunum off icimden birakmak geliyo ama 4. Gun sabredyim diyorum bilmiyorum yaaaa offf

Gunaydin kizlar canim sikkin dunki kilomla ayni g vermemisim ama afedersiniz 3 gundur ihtiyac olmadi yarinda rwgli gunum ondanmi acaba Birakasim geldi diyeti oyle uzuldumki

Gunaydin kizlar canim sikkin dunki kilomla ayni g vermemisim ama afedersiniz 3 gundur ihtiyac olmadi yarinda rwgli gunum ondanmi acaba Birakasim geldi diyeti oyle uzuldumki

canım ben de hala gitmedim ama bırakma sakın.veremesende bozma öbür hafta çok verirsin.ama bırakırsan fazlasıyla geri alacaksın unutma.içimizdeki nasıl olsa çıkacak birgün o zaman vermiş olacağız :))

ben cumartesi günü sabah tartılacaktım aslında ama dayanamadım sabah tartıldım veeee 3 günde taaam 2.5 kilo vermişimmm.hatta hiç wc ye gitmedim 3 gündür o da var.çok mutlu oldum.ben çok yiyorum veremiyorum diyordum sabah görünce o kadar sevindim ki.size de gaz olsun istiyorum.bırakmayı düşünenler lütfen bırakmayın dayanın.

canım çok haklısın takılmicaksın işte boşver hepsi aynı yapıcak bişey yok benimkide doğum kilolarıma bile bacakların şiş heralde böyle kalın bacak olamaz demişti o kadar zoruma gitmişti ki bide ben hamileliğimi yatarak geçirmiştim beni bidahaki görüşünde çok kilo vermiş olurum inş. canım bak sende ilk gün 1000 gr. vermiştin yine bende iyi gibisin ama öyle olmasa bile regl olucam diyosun kesinlikle onun şişliğidir bitki çayı filan iç. bide şöyle düşün eğer bu diyeti yapmasaydın o kadar da gitmicekti.çok giden kastan az giden yağdan diyelim bizde napalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…