• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kıslaarr benide listeye ekleyin olur mu olumlu sonuçlarımı yazıcam ama ben her gün tartılmayı düşünmüyorum haftanın sonunda tartılıcam ben :emir_bebek:aklinialirimsmile

slm arkadaşlar sıfır kaçamakla patates gününün sonuna gelmiş bulunuyorum ama iştahım açık bugün genelde ilk gün öyle oluyor inş. cumartesine 3 kg veriş bir şekilde girerim fazlasında gözüm yok yarın sebze günü iple çekiyorum kaydirigubbakcemile4

a.s. sudecim seni umutsuz gördüm:olmaz: 3 kg yeter falan:olmaz: bence sen bu haftada 5 kg verebilirsinzemuszemus bi de iştahın açıksa biliyorsun miktar sınırı yok :kedi: doyana kadar ye,cokacimcoook böylece metobolizma doydukça sızlanmayı kesiyor ve istedikçe gıda göndereceğini bildiği içinde depolamıyor.opuyorumnanaktan

kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)

a.s.tatlım hoş geldin. sakın bizi bırakma.opuyorumnanaktan kilolar listeye yansımayınca fena oldukkafamçokkarıştı

Merhaba Arkadaslar,

bende buraya yeni katildim. Bugün basladim.
89,9 Kiloyum (bu sabah tartildim) niyetim önce 80 Kilo sonrada 70 Kilo.

Bugün Patatesle basladim. Bu sefer kararliyim. 3 ay deniyecegim.
Kilolardan biktim artik. :-)

Bana bu sayfayi öneren arkadasa cok cok tessekür ediyorum :-) insallah bende onun gibi güzel kilo vere bilirim.

Selamlar
Tosun83

a.s.aramıza hoş geldinvereliniortak sağlıklı zayıflamalaropuyorumnanaktan

günaydin kizlar 5 günü tammaldim kilom 63.5
65.9 la baslamistim dün yogurt ve süt vardi ama kilo veremmeisim olsun üzülmüyorum 5 günde 2.400 gr süper simdi tek derdim geri almamak .

a.s.az az ve sık sık yersen koruyabilirsin tatlım..opuyorumnanaktan

mrb kızlar bende bu gün bu diyete başladım sabah patates haşlama şekersiz çay aynı şekilde akaşama kadar devam edicek. kilom 65.30 boyum 1.68 ideal kilom 55 umarım bende başarılı olurum. gerçi ben geçen sene bi azimle 76 kilodan 61e düşmüştüm ama 4 kilo aldım (tabi nişanlanınnca heryerde yemek yedik ondan böle oluverdi ya :) ) neyse gene bi azimle başladım diyete umarım 10 kiloyu en kısa sürede vericem

a.s.aramıza hoş geldinvereliniortak sağlıklı zayıflamalaropuyorumnanaktan

a.s.az az ve sık sık yersen koruyabilirsin tatlım..opuyorumnanaktan

aksine bugünde bi arkadasa davetliyim ama kacirmaya hic niyetim yok sabah kahvaltimi ettim abartmadan az sonrada bi yesil elma yiycem arkadasdada hafif ne varsa ondan yerim biraz aksamida meyveyle kapatirim.

ben hic kacamaksiz bitirdim ama yinede 2.400 verdim aslinda benim icin cok güzel bi rakam 5 verip 3 almaktansa az verip kalici olmasi daha iyi benim icin

arkadaşlar bişey sorcam

yumurta günümdeyim..en fazla kaç yumurta yiyebilirim...severim yumurtayııı..??

chatlaxx kullanıcısından alıntı
kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)

merhaba arkadaşım benide listeye eklermisin dün başladım sebze ile başladım bugün patates günümdeyim şimdilik sadece biraz baş ağrısı var ama azimliyim devam etmeyi planlıyorum kilom baya fazla katedecek yolumda uzun ama başarılı olacağıma inanıyorum 106 kilo dün tartıldım hedefim 60 a düşmek inşallah olur haftada bir kere tartılmayı düşünüyorum listeye eklersen sevinirim :))

arkadaslar bu diyet kılo verdırebılır ama cok saglıksız hem sok dıyetler cok saglıksız hemde uzun sure yapılması ıyıce saglıksız bır durum bu tarz dıyetlet tek yonlu beslenmeye sebep olur, her gun bır tur besını alıyoruz sadce bır bırıne karıstırmıyoruz dıyeceksınız belkı ama ısın sonu oyle degıl malesef. yapılan arastırmalar bu tarz dıyetlerın 5 gunde 5 kılo 10 gunde 7 kılo vs.. vs. kanser gelısımını tetıkledıgını gostermıstır. bu arada emzıren anneler kesınlıkle bu tarz dıyetler yapmamalıgır zaten emzırmek ozellıkle de normal dogum yapıldıysa zayıflamaya yuksek katkı da bulunur. bu arada ınanmayan gercekten bu konuyu merak eden olursa konunun orjınal makalelerını de gonderebılırım. kanser fılan dedım abarttıgımı sanmayın ben molekuler bıyologum ve kanserın genetık ve molekuler temellerı uzerıne arastırma yapıyorum yanı ınanın uydurmuyorum soyledıklerımı. ama dıkkate alıp almamak sıze kalmıs tabıkı basarılar zayıflama yolunda :)

birşey sormak istiyorum yumurta gününde sadece yumurtamı yenmeli yada yumurta süt yoğurt bir arada yenebilirmi ben yumurta sevmemde belki zorlamayla tok tutsun diye kahvaltıda yiyebilirim yumurta günlerinde eğer hepsi aynı anda tüketiliyorsa çok iyi olur ...

birşey sormak istiyorum yumurta gününde sadece yumurtamı yenmeli yada yumurta süt yoğurt bir arada yenebilirmi ben yumurta sevmemde belki zorlamayla tok tutsun diye kahvaltıda yiyebilirim yumurta günlerinde eğer hepsi aynı anda tüketiliyorsa çok iyi olur ...

eger yumurta yiyemiyorsan yagsiz sut ve yogurt yiyebilirsin canim.bende haslanmis yumurta yiyemem.opuyorumnanaktan

kızlaaar ben cok gec kalkmısım bu gün... patateslerimi aksamdan haşlamıştım simdi baharatladım limonladım 3 tanesini yiyorum... yanında da yeşil cay.. nerdeyse doydum gibi :)
hepimize ii kilo vermeleeer..

arkadaslar bu diyet kılo verdırebılır ama cok saglıksız hem sok dıyetler cok saglıksız hemde uzun sure yapılması ıyıce saglıksız bır durum bu tarz dıyetlet tek yonlu beslenmeye sebep olur, her gun bır tur besını alıyoruz sadce bır bırıne karıstırmıyoruz dıyeceksınız belkı ama ısın sonu oyle degıl malesef. yapılan arastırmalar bu tarz dıyetlerın 5 gunde 5 kılo 10 gunde 7 kılo vs.. vs. kanser gelısımını tetıkledıgını gostermıstır. bu arada emzıren anneler kesınlıkle bu tarz dıyetler yapmamalıgır zaten emzırmek ozellıkle de normal dogum yapıldıysa zayıflamaya yuksek katkı da bulunur. bu arada ınanmayan gercekten bu konuyu merak eden olursa konunun orjınal makalelerını de gonderebılırım. kanser fılan dedım abarttıgımı sanmayın ben molekuler bıyologum ve kanserın genetık ve molekuler temellerı uzerıne arastırma yapıyorum yanı ınanın uydurmuyorum soyledıklerımı. ama dıkkate alıp almamak sıze kalmıs tabıkı basarılar zayıflama yolunda :)

orjinal makaleleri görmek isterim.. bu diyetin kısıtlı kalori miktarına bağlı şok diyetlerle karıştırılıp karıştırılmadığını kavrayabilmek için özellikle.. özelime atabilirsin..

a.s.ilk kez 17 yaşında yapmıştım. şimdi 47 yaşındayım. hiç bir zararını görmedimbilmiyorumkismile şeker, kolestrol vs hastalıklarımda yokzemuszemus pekii fazla kilo neleri, hangi hastalıkları tetikliyorkafamçokkarıştı bildiğim kadarı ile kanser dahil pek çok hastalığı:1no2: üstelik rafine gıdalar kanseri en çok tetikleyen gıdalar:jeyyar: biz bunları en azından hayatımızın 5 günü de çıkarmış oluyoruzCADIARZU bence en azından 5 gün sağlıklı besleniyorumkaydirigubbakcemile2 rafine gıda olmadan, doğal sebze, meyva,patates, süt ve yoğurtlazemuszemus bundan böyle kimin ne söylediği değil kendi tecrübelerim benim için daha önemlizemuszemus uyarı için yine de teşekkürleropuyorumnanaktan

kızlar patates gününde kac patates tuketıyorsunuz?

meraba jayjay ben 5 orta boy patates yedim toplamda en fazla 1000 kalori yapar yani patates çok kalorili olduğo için bence çok yememek gerekiyor.biz sporda yapıyoruz(callanetics ve leslie) yani böyle devam edersek kilo vermememiz imkansız.

a.s.bişey sorucam kızlar sizde benim gibi sabahlarıo aşırı aç bir şekilde mi kalkıyosunuz gün içinde sorun yok ama sabah açlıktan uyanıyorum 5,30 ta kalkıyorum cokacimcoook

Back
X