5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ah canim sabahdan beri yedigim sebzelerle kendimi inek gibi hissettim:1: resmen ama nedense metebolizmam makina gibi sanki aninda ogutuveriyor:28:
Yesil Cay ,su ,ve hatta ayran bile ictim ama gene de cok zorlandim :31:
Yemek yemeye duskun degilim ama ,ilk defa bukadar ac hissettim kendimi,sanirim birazda pisikolojik:26:

sabırlı ol ayranı keske içmeseydin..
bu arada kac kilo fazlan var..

canim geldim biraz once okudum ama cevap yazamadim disardaydim.....sebze gunu gercekten zor....sakin bozma eger saglik problemin yoksa....... bence birseyler ye eger varsa yogurt ye veya ayran ic yesil cay falan....halsizlik varmi tansiyonun mu dustu yoksa sadece aclik mi var...saat aksam oldu ne yiyeceksen bence cabuk ye....cok gec yeme istersen saat burda 7 ve ben aksam yemegimi tamamladim,,,,,

Valla oglenden beri halsizim ,biraz kacamakla tuzlu ayran ictim mecburen ,bir saat duzeldim ama sonra gene ayni ..
Aksam 9 oldu burada gene sebzemi yiyeyim bari:18:
Sanirim tansyonum yada, sekerim dusdu ,ondan bukadar aclik hissi verdi ,neyse gunu tamamladim ya yarin meyva beni kendime getirir herhalde:31:

hadi yuregim ha gayret
hele SIKI dur hele sabret
basini egme dik tut
bu bir ruyaydi farzet.....
umarim sozleri yanlis hatirlamiyorumdur.........zor zamanlarimda bunu soyluyorum.....

bu diyet gerckten cok zor haftaya da yapıcam sonra yine eski beslenme seklime dönücem zaten uzun süre yapılamaması gerektiğini düşünüyorum..

bende oyle dusunuyorum gecen hafta ilk kez yaptim bu hafta normal diyet sonra tekrar haftaya bunu 1 kere daha yapicam ........
meyvenull daha once arka arkaya yaptiginizda kac kilo vermistiniz 1, ve 2 kez yaptiginizda......

bende oyle dusunuyorum gecen hafta ilk kez yaptim bu hafta normal diyet sonra tekrar haftaya bunu 1 kere daha yapicam ........
meyvenull daha once arka arkaya yaptiginizda kac kilo vermistiniz 1, ve 2 kez yaptiginizda......

her yapısımda kilo verdim ama dediğim gibi ben 3 verdim 2 aldım hep öyle oldu..hiç birinde koruyamadım belki korusaydım zamanla azalırdı vermem.
.meyvenull : 67 - 64 - 66 - 63.5 - 62.8
bak git gide azalmıs vermem muhtemelen metobolizmam yavasladı cünkü böyle beslenmeye yavaslamaması mümkün değil

Son düzenleme:
keske koruyabilseymissin verdigin kilolari.. bu diyet surekli olursa tabiiki metabolizmayi yavaslatir.
bu diyet bence ara ara metabolizmayi sasirtmak icin yapilmali...ama bak hedefine az kalmis 6.9 kilo yaziyor...

Dünden beri bu konuyu okuyorum..Google da ararken denkgeldim..Son uc senede kortizon ve antidepresanlar ile tam 95 kilo olmus biriyim..Denedigim her diyette sonuc alamamis biri olarak belki bunu yapabilirim diye dusundum ama bu et gunu buyuk sorun benim icin..

Dünden beri bu konuyu okuyorum..Google da ararken denkgeldim..Son uc senede kortizon ve antidepresanlar ile tam 95 kilo olmus biriyim..Denedigim her diyette sonuc alamamis biri olarak belki bunu yapabilirim diye dusundum ama bu et gunu buyuk sorun benim icin..

ben arastırdım et yerine yine yumurta yiyebiliyormussun cünkü hemen hemen eti karsılıyormus.

Back
X