5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kalori sayarak devam edeceğim canım ben 700 800 arasında inşallah:69:

sende biraz daha fazla tut kalorini :29:[/QUOTE
Kızlar yarin 4.günüm tek meyve yerine pirinç lapasi artı meyve yapacağım 2 gün yapınca 2 kilo falan verdiriyormuş ertesi günde pirinç lapasi artı yoğurt? Sizce nasıl olur?

kalori sayarak devam edeceğim canım ben 700 800 arasında inşallah:69:

sende biraz daha fazla tut kalorini :29:[/QUOTE
Kızlar yarin 4.günüm tek meyve yerine pirinç lapasi artı meyve yapacağım 2 gün yapınca 2 kilo falan verdiriyormuş ertesi günde pirinç lapasi artı yoğurt? Sizce nasıl olur?

bence olur canım pirinç lapasını bende denicektim ama kabızlık yapıyo dedi biri :37:
benimde sorunum var o yolda:60:o yüzden vazgeçtim:25:

ama ikisi aynı günde aynı etkiyi yaparmıki:44:

bence olur canım pirinç lapasını bende denicektim ama kabızlık yapıyo dedi biri :37:
benimde sorunum var o yolda:60:o yüzden vazgeçtim:25:

ama ikisi aynı günde aynı etkiyi yaparmıki:44:

Hadi ya valla bende de var kabızlık ama canim zaten 3 günde bi kilo gitti artık ne yaparsam kar 5 kiloya nasılsa ulaşamıyacam off belki ödemim gider :-)

benim de bugün biraz başımda ağrı oldu :/
o yüzden biraz kaçamakım oldu:61:
1 dilim kek.

bir de ben bugün et günü yapıp haşlanmış tavuk yedim ve yarın sebze günümü yapacağım.
bakalım:))

Son düzenleme:
sadece 300 gram vemişim verdiğim toplam kilo2.2:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:110::110::110::110::110:sınavım var dua edin:16:

günaydın kızlar.
bende durdum durdum tam gece yatmaya yakın bozdum diyetimi yaw.hep o survivor yüzünden.pizzayı görünce dellendim:52:
bugün sebze günü kabak yemeği yaptım geceden.nası yicem bilmiyorum hiç içimden yemek gelmiyor.

airlikfeer başarılar sınavda canım:16:

ben dün başladım patatesle dün çok güzel geçti bugünde patlıcan salatamı getirdim bol domates ve salatalık akşama kadar yiyeceğim vereceğim 5 kilo var inşallah veririm daha önce yapmıştım 4 kilo vermiştim bu seferde inşallah veririz kızlar :2::2::2:

kızlar kalktğmda elim ayağım titriyordu tansiyonum düştü neyse ki tavuk ızgara yedım bıraz kendıme geldım sanırım ben bır daha yapmam bu dıyetten en ıyısı az yemek kalori sayma yöntemi

kızlar kalktğmda elim ayağım titriyordu tansiyonum düştü neyse ki tavuk ızgara yedım bıraz kendıme geldım sanırım ben bır daha yapmam bu dıyetten en ıyısı az yemek kalori sayma yöntemi

benim ilk yaptığımda bende olmuştu biraz dinlenince geçiyor şimdi öyle bir problemim yok galiba bünye alıştı.

yarın meyve günü en sevdiğim gün çilek ve kivi alacağım portakal elma da eklerim meyve salatası yapacağım:9:

Günaydın kızlar bende bugunn meyve gunudeyım bi kalın dilim ananas ve 1 portakal yedim ayrıca pirinç lapamı yaptım ıkısını bır yapıyorum yarın son gün bakalımm:):) inşallah herkes kilocuklarını verir benım metobolızmam yava sanırım ben 2 kıloyla kapatacam diyeti ama eşik değeri aşarsam sanırım bişey kalmaz onumde 1 ay zamanım var:10::10::10::10::10:

günaydın kızlar.
bende durdum durdum tam gece yatmaya yakın bozdum diyetimi yaw.hep o survivor yüzünden.pizzayı görünce dellendim:52:
bugün sebze günü kabak yemeği yaptım geceden.nası yicem bilmiyorum hiç içimden yemek gelmiyor.

airlikfeer başarılar sınavda canım:16:

teşekkür ederim canım:69:sınavım çok iyi geçti:12:
bende bugün bozdum et yemedim et akşama var sabahta sınaım olduğu için çikolata yedim süt içtim meyvesuyu içtim 200er ml

az önce de 1 dilim kepekli ekmek 6 zeytin 1 domat 1 kk peynir yedim şimdide 1 avuç fıstık yiyorum:14:
akşama da tavuklu patates yicem bugün böle oldu yarın ve öbürgün hiç kaçamak yapmayacağım ama:45:
yarın meyve ertesi gün de yumurta yiyeceğim:66:

ben de yapmam uzun zaaman canım sağlıksız çünkü:50:

nabersiniz kızlaarrrr :1::1::1::1:
ay ben nasıl pozitifim bu aralar çok gezdimmmm yedimmmm :9:
bu hafta 3 gün uyguladım 2 kilo vermiştim 1ini almışım ama görenlerin ağzı açık kalıyoo bana nasıl şaşırıyorlarr anlatamam kurumuşun yeter zayıflama diyolar:53: son 3 kilo kaldı bugün serbestim daha doğrusu cumartesiden beri izin verdim kendimee:62::62: bu hafta sıkıcam bi yerimi son 3 kiloyuda vericem yavaşladı iyice ama bakalım nolcak bu hafta ve haftaya yapıp kupayla üzülerek aranızdan ayrılıyorum :27::5::5::5::5:

Son düzenleme:
nabersiniz kızlaarrrr :1::1::1::1:
ay ben nasıl pozitifim bu aralar çok gezdimmmm yedimmmm :9:
bu hafta 3 gün uyguladım 2 kilo vermiştim 1ini almışım ama görenlerin ağzı açık kalıyoo bana nasıl şaşırıyorlarr anlatamam kurumuşun yeter zayıflama diyolar:53: son 3 kilo kaldı bugün serbestim daha doğrusu cumartesiden beri izin verdim kendimee:62::62: bu hafta sıkıcam bi yerimi son 3 kiloyuda vericem yavaşladı iyice ama bakalım nolcak bu hafta ve haftaya yapıp kupayla üzülerek aranızdan ayrılıyorum :27::5::5::5::5:
[/QUOTE

mrb canım.hemencik o 3 kıloyuda verırsın bence.bu arada boyun kaç.belkı 54 felan olmak ıstersın:)

Back
X