5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr bende başlıyorum bu diete.. hatta annemi ikna ettim beraber yapıcaz ama sınırsızz olanına başlıyorum çünküüü zaten yağ tuz abur cubur hiç bişiy yok tek motivasyon kaynağım istediğim kadar yemek:):) umarım işe yarar..sonuçları yazarım;)

günaydın arkadaşlar bugün tartıldım malesef 300 gr vermişim :59: suyu fazla içiyorum heralde ondan dolayı diyetin sonunda belli olur artık kilo verip vermediğim bugün tartılan varmı aramızda

herkese günaydın. diyete sebzeyle devam şimdi kendime kocaman bir salata yapıcam. kolay gelsin hepinize.
günaydın canım bende şimdi kabızlık çekmiyim diye sirkeli su içtim.şimdide salatamı yicem. hayırlısıyla şu günüde atlatsak.
herkese güüüüüünaaaaaydın haydi başlayaım kızlar:8::32:

günaydın arkadaşlar bugün tartıldım malesef 300 gr vermişim :59: suyu fazla içiyorum heralde ondan dolayı diyetin sonunda belli olur artık kilo verip vermediğim bugün tartılan varmı aramızda

ginaydın .ben tartılmadım. ama dün baya patates yedim:9: bayada su içtim ama en azından tuz yağ şeker un yok. o bile bişeydir kilo vermsek bile:9:
moralini bozma inşallah bundan sonra daha çok vercez :21:

gunaydin kizlar dun aksam kan sekerimmi tansiyonummu dustu anlayamadim aclik hissi yoktu basim dondu ellerim buz gibi oldu gozlerim karardi iki bebenin stresiyle diyet agir geldi galiba esimde birguzel fircaladi:20: valla azcik gobegim var onu eriticem diye sagligimdan oluyordum salladim diyeti falani gobege yonelik egzersiz ve az yemeyle yola devam sizlere kolay gelsin:58:

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar
ne yaptıysam olmuyor, eski kiloma ulaşamıyorum. 60kg ile bugün itibariyle başladım. umarım bu 5 gün diyetinden bir sonuç alırım 55 kilo olmam lazıımm...

arkadaşlar merhaba,

bugün fazla yoğunluktan takip edemiyorum ama fırsat buldukça bakacağım. benimde ikinci günüm pek zorlanma yok fakat öğlen sadece salata yediğimden midir nedendir hala bir şeyler yemek isteyip kendimi frenliyorum. bir de regl olacağım sanırım çok şiş hissediyorum kendimi. :( öyle hissetmesem bir sorun olmayacak ama neyse bakalım haftasonu göreceğiz asıl sonucu.

herkeslere kolay gelsin..:79::79::79:

günaydın canım bende şimdi kabızlık çekmiyim diye sirkeli su içtim.şimdide salatamı yicem. hayırlısıyla şu günüde atlatsak.
herkese güüüüüünaaaaaydın haydi başlayaım kızlar:8::32:

aaa sirkeli su önler mi kabızlığı ben valla kötüyüm :37:
dünden beri patates mahvetti beton gibi :17:

bu günde sabahtan beri domates yiyorum bebek bugün gıcıklık yapıyoo bana kalkıp bişey hazırlayamadım kendime elma gibi yiyorum domatesleri:37:

bu günde sabahtan beri domates yiyorum bebek bugün gıcıklık yapıyoo bana kalkıp bişey hazırlayamadım kendime elma gibi yiyorum domatesleri:37:

slm arkadaslar bende bugun basladım benıde ekleyın lutfen kılom 59 hadefım önce 55 sonra 53 olmak patates yıyorum en zoru tuzsuz yemek ve yagsız:((

gunaydin kizlar dun aksam kan sekerimmi tansiyonummu dustu anlayamadim aclik hissi yoktu basim dondu ellerim buz gibi oldu gozlerim karardi iki bebenin stresiyle diyet agir geldi galiba esimde birguzel fircaladi:20: valla azcik gobegim var onu eriticem diye sagligimdan oluyordum salladim diyeti falani gobege yonelik egzersiz ve az yemeyle yola devam sizlere kolay gelsin:58:

emziren arkadaşların çok daha temkinli olması gerekiyor. ben de emziriyorum ve 3 günden uzun yapmıyorum bu diyeti. ek gıda da veriyorum. sadece emzirsem asla hiçbir diyeti yapmazdım. ek gıdaya geçişten sonra dikkat etmeye başladım.

ben bu diyetin sınırlı olanını yaptım 3 gün ve 70.3 den 68 e düştüm. daha sonra 3 gün serbesttim ama abartmamaya dikakt ettim ve her çeşit besini yedim. kilo almadam. daha sonra 3 gün kadar sadece kırmızı ve beyaz et yenen bir diyet var onu yaptım. 66.5 e düştüm. 3 günden fazla yapmıyprum ama. sonuçta emziriyorum.

bu sabah tartıldım 67 idim. 500 gr almışım. o da çok normal. bugün yine başladım ama sadece 3 gün olacak yine. sütle başladım bugün. sadece 1 lt içeceğim.

özellikle emziren enneler hele bebekleri anne sütünden başka besin almayan anneler, bu ve benzeri diyetleri asla çok uzatmamalı bence. 3 gün yapın 3 gün normal takılın. hem çok zorlamıyor böyle olunca hem de sütün kalitesini bozmamış olursunuz

ben bu 3 günden sonra bir daha biyet yapmayacağım. aslında 60 olmam lazım ama onu da yavaş yavaş vereceğim. bir şişkoluk halim vardı. o gitti üzerimden en azından. moralim düzeldi. şimdi iri ayrıyım am şişko görünmüyorum. bence çok da abartmamalı

herkese başarılar.

hepimiz aldığımız kiloları vermeye çalışıyoruz aslında kimsenin 0 beden olmaya çalıştığını sanmıyorum...
kimi hamilelikte aldığı kimi tembellikte aldığı kiloları vericek ve diyet serüveni bitecekkk:34:

kızlar nasıl gidiyor bakim :) ben 4-5 gündür 65 'e takıldım kaldım.o yüzden bugün dieti bozdum.abartmadan biraz yemek yedimki metabolizmayı kandırayım diye :53: yarın tekrar yumurta ile başlıyorum dietime.ben 75 kiloda da böyle takılmıştım :) bu 5 lerde bişey var ama çözemedim :60::60:

umarım bundan sonra 55 te takılırda bir daha diet derdim olmaz:51:

ee neler yaptınız bakim.varmı bırakan kaçamak yapan yada hayır ben kaçamak almıyim diyen :69:

evet canım sirkeli su çok iyi geliyor. tavsiye ederim. ama aç karnına içip üstüne 1 saat birşey yeme:20:

ginaydın .ben tartılmadım. ama dün baya patates yedim:9: bayada su içtim ama en azından tuz yağ şeker un yok. o bile bişeydir kilo vermsek bile:9:
moralini bozma inşallah bundan sonra daha çok vercez :21:

Evet en azından yağ şeker un tuz ekmek tüketmiyoruz midemi hafiflemiş hissediyorum bugün hiç açlık hissetmedim hatta canım bişey yemek istedi bugün yoğurtla başladım yumurta yiyemiyorum kendimi incelmiş hissediyorum yinede inş veririz canım

kızlar nasıl gidiyor bakim :) ben 4-5 gündür 65 'e takıldım kaldım.o yüzden bugün dieti bozdum.abartmadan biraz yemek yedimki metabolizmayı kandırayım diye :53: yarın tekrar yumurta ile başlıyorum dietime.ben 75 kiloda da böyle takılmıştım :) bu 5 lerde bişey var ama çözemedim :60::60:

umarım bundan sonra 55 te takılırda bir daha diet derdim olmaz:51:

ee neler yaptınız bakim.varmı bırakan kaçamak yapan yada hayır ben kaçamak almıyim diyen :69:
benimki çok iyi sayılmaz arkadaşım. sebze günü kötü gidiyor. kabak yemeği yaptım ama hiç güzel olmadı.:19: birde patlıcan salatası. :19:
hiç kaçamağım yok ama mutsuzum:59:
tartıldım bu sabah yine 58:50:

Back
X