• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün et günüm tavuk tercih ettim acti fry da yağsız pişiriyorum sadece baharat kullandım yağsız ve tuzsuz.sabahları bitki çayı içiyorum şekersiz kalkar kalkmaz et yiyemiyeceğim için baya etkili oldu gibi :)

Bugün ben de başlayayım bu diyete. Daha önce 1 kere denemiştim. Sabah kahvaltı yaptım ama patates haslıyorum şimdi, 5 günde 2 kilo versem çok iyi olur :) Herkese kolay gelsin;)

1 yemek kaşığı bira mayasını bir bardak sıcağa yakın ılık suda eriti içiosun

halsizlik yorgunluk daha az oluo ben mesela bugün daha bitkinim sebze yaramadı ve sürekli acıkıoum

Kızlar 5 günde 5 kilo nasıl veriliyor? İnsanlar 1 ayda ancak 3-4 kilo verirken bu diyet bence sağlıklı değil. Şok diyetlerde 5 kilo verirsiniz 7 kilo alırsınız vücudunuzun dengesini metabolizma hızını da bozarsınız bence. En güzeli bir diyetisyene gitmek ve su atmak değil yağ yakmak bence. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim 5 kilo vermeye çalışacaksınız 1 hafta sonra vücudunuz buna alışıcak kilo veremeyince bırakıcaksınız sonra 10 kilo alıcaksınız hep böyle oluyor şok diyetlerde. Yine de siz bilirsiniz.

offf kızlar çok fenayım dayanamadım bugün kardeşimle 4 paket küçük cips yedik bide çikolata tartıya çıkmaya korktum ya yarın sabah tartılıcam artık nasıl pişmanlık duygusu var şuan biilemessiniz ama hala devam edicem yarın bu akşam 6dan sonra hiç bir şey yemedim yemicemde böyle iştee=((

offf kızlar çok fenayım dayanamadım bugün kardeşimle 4 paket küçük cips yedik bide çikolata tartıya çıkmaya korktum ya yarın sabah tartılıcam artık nasıl pişmanlık duygusu var şuan biilemessiniz ama hala devam edicem yarın bu akşam 6dan sonra hiç bir şey yemedim yemicemde böyle iştee=((

canım kusura kalma ama seninki dayanamamak değil bildiğin isteyerek yemek olmuş 4 paket ne demek değil diyette normal de bile yemen abartı bunu birde üstüne çikolata. önce karar ver zayıflamak istediğine kesin sonra tekrar dene. yazık olmuş üzüldüm adına açıkcası. :50:

yaseminm -----61.1----61-----60.8-----
MorLady ------81.5----80.4----79.5----
hepbera ------70------69.7----70-----
dilek ---------59.3-----?-------57.8----
busra ---------74.6----73.6----72.9---
elff -----------68------67.3----66.1---
aslı------------63.7----62.8----61.2---
missperfect----58------57------?-----

ancak gelebildim kızlar..listemiz böyle oldu..ben hepinizi tebrik ediyorum:))..kendime inanamıyorum:((..bugün et günüydü..tavsiye ettiğiniz gibi sadece gıdak yedim..kilo verebileceğim konusunda pek bi ümidim kalmadı.ama madem başladım.sonuna kadar gidelim bakalım..yarın meyve günü..

kızlar bende yarın başlıyorum bu diyete 5 gün yaptıktan sonra sağlıklı beslenme ile diyetime devam etmeyi düşünüyorum belki yine ara ara yaparım bu diyeti hzılı kilo vermem lazım 68 kiloyum şöyle bi 62 ye düşeyim sonrasını yavaş yavaş yağdan vermek istiyorum.

Selam kizlar acil cevap bekliyorum lutfen acaba ilk gunu meyve gunu veya sut gunu yapabilirmiyiz? ben karar verdim yapmaya bu diyeti zaten uzun zamndir takip ediyorum fakat ben sabah cok erkenden okula gidecegim ve patates yok. sizce olabilirmi yarin sadece meyve yesem?

kızlar günaydın
dün tavuk yedim nescafe , draje çikolata falan yememe rağmen 500 gram vermişimm:D
72,4 sabah itibariyle kilom.
bu arada sabah başım döndü azıcık peynir ekmek yedim.dikkatli olun bünye sarsılıyor yavaştan

yaseminm -----61.1----61-----60.8-----
MorLady ------81.5----80.4----79.5----
hepbera ------70------69.7----70-----
dilek ---------59.3-----?-------57.8----
busra ---------74.6----73.6----72.9---
elff -----------68------67.3----66.1---
aslı------------63.7----62.8----61.2---
missperfect----58------57------?-----

ancak gelebildim kızlar..listemiz böyle oldu..ben hepinizi tebrik ediyorum:))..kendime inanamıyorum:((..bugün et günüydü..tavsiye ettiğiniz gibi sadece gıdak yedim..kilo verebileceğim konusunda pek bi ümidim kalmadı.ama madem başladım.sonuna kadar gidelim bakalım..yarın meyve günü..

listemiz aslında gayet başarılı.
Ancak benim hevesim çok kırıldı dün sebze günümdü resmen açtım yani eve gidip tartıldım 58,2 400 gr almışım yaa bu kadar açlığa ve gerçekten artık bitkin düşmeye başladım.

bugün süt ve süt ürünleri günüm yoğurt tuysuz peynir yicem ve kendimi tuzsuz 2 karışık peynirle yumurtayı çırparak tuzsuz yağsız omlet yaptım
eğer bugün akşamda yine geri almış olursam yarın meyve gününü falan yapmıcam çünkü havada çok soğuk kansız kalıoum reglm yaklışıo tatlı istioum üşüoum
vücut şişmeye başladı doğru sonuçlar alamıoum

belki sonra 3 litre suya elma limon tarçın karanfil koyup kaynatıp içiosun yaa düzenli olarak 3 hft onu yapabilirim :34:

günaydın kızlar sabah tartıldım 65.4 çıktım bugun meyve paso meyve yiyeceğim ben okadar zorlanmıyorum bu kadar kararlı olmama şaşırdım düşününce hiç sağlıksız değil çünkü bu diyet sayesinde 1 haftadır ağzıma çikolata şeker sürmüyorum abur cubur yemiyorum haftaya pazartesi diyetisyene gitcem 55 düşcem marta kadar kararlıyım kib

Back
X