• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ya kizlar Ben kotu oldum sanki carpintim var..off ALLAH IM ne Olur guc ver...icecek yiyecek halim yok

Tuz kullanmıyoruz ya benim de tansiyonum düşüyor. Sersemlik ve halsizlik oluyor. Ben kendimi çok kötü hissettiğimde azıcık tuz atıyorum. Bünyesi dayanan tabiki hiç tuz kullanmasa daha güzel ödem atar. Kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım da:18:

inşallah canım şoyle sinsice çaktırmadan dillendirmeden ilerleyelim:) gençkız gibi görünmek istiyorum ya ben eşimin benim kilomla alakası olmadıını düşünürdüm geçengün öyle bi konu açıldı dediki çıkmaya başladığımızda kaç kiloydun 49 51 arasıydım bel 61 kalça 91 di dedim ki öyleydi:( şimdi dedim o kadar düşemem de 54 olsam keşke dedim valla fıstık gibi olursun demez mi hem hoşuma gitti hem de sinir oldum (ne yani şimdi ben fıstık değil miyim tombul fıstık :))

Al benden de o kadar yani...Ben de eşimin kilolarımı sorun etmediğini düşünürdüm. Yarıyıl tatilinde bir yerlere mi gitsek diye konuşurken çıktı ortaya. Eşim açık büfe olmayan yere adım atmaz. Bana demez mi tatilde ne yiyeceksin sen?:52: Ben de dedim ki aşçılardan rica ederiz bana 3-5 adet tuzsuz yağsız patates haşlayıverirler:52: Ne olacak dedim . Sen karşımda yerken ben yutkunacak değilim :52: Ben de kenarından köşesinden bir açık büfe sefası yaparım dedim. :52: Neyse dedi biz bir kaç yıl ( ben ideal kiloma inene kadar ) tatile gitmeyelim dedi :1: Kilolarımı verme konusunda eşim benden daha kararlıymış da haberim yokmuş:1:

birsey sorucam. Et yerıne baska bısey gunu yapılmıyor mu yahu? ben et hıc sevmem balıkta.

Ben de eti çok nazlı yerim. Bütün gün et yemek işkence gibi bir şey olacak. Hem de tuzsuz. Ben et gününde yeşil mercimeğin içine soğan ve pul biber atıp kaynatmayı düşünüyorum. Böyle denicem. bakalım ne olacak

Ben de eti çok nazlı yerim. Bütün gün et yemek işkence gibi bir şey olacak. Hem de tuzsuz. Ben et gününde yeşil mercimeğin içine soğan ve pul biber atıp kaynatmayı düşünüyorum. Böyle denicem. bakalım ne olacak

2 gundur gram oynamamıs kılom:2:

Benim midem bulanmaya basladı canım hıc bırsey cekmıyor. dun sadece toplamda 2 orta boy patates yıyebıldm o kadar mısafırlıge gıttık bıde ordada hıc bırsey yemedım ırademe saglık:)
yalnız fınal haftam oldugu ıcın zorlanıyorum bıraz ama ıdare etmeye calısıyorum cunku bahaneler bahanelerı getırıyor:) arzu ettıgımız kıloya gelınce zaten herseyden tadımlık yıyebılıcem zaten ıstahımda almıyor su sıralar rahat gecıyor benım dıyetım:)

Bir kaç gün önce bir uzmanın şok diyetlerle ilgili yazısını okudum. Diyor ki şok diyetler sağlıksız diyetlerdir. Bir diyetin sağlıksız olduğunun iki belirtisi vardır. Bunlardan biri mide bulantısı diğeri de baş ağrısıymış. :31: Bu arada benim de midem bulanıyor. Bu yazıyı okuyunca kısa süreli bir şok geçirdim :1: Dedim ki kendi kendime biz şimdiye kadar çok mu doğru beslenmişiz de böyle yusyuvarlak olmuşuz sanki :52: Diyeti bıraktığım zaman asıl şoku vücudum o zaman geçiriyor :52: Valla inceldiği yerden kopsun :52: Artık tombiş tombiş dolaşmak istemiyorum . :52: Bu diyeti de başaramazsam mideme kelepçe taktırıcam :1::27:

Bir kaç gün önce bir uzmanın şok diyetlerle ilgili yazısını okudum. Diyor ki şok diyetler sağlıksız diyetlerdir. Bir diyetin sağlıksız olduğunun iki belirtisi vardır. Bunlardan biri mide bulantısı diğeri de baş ağrısıymış. :31: Bu arada benim de midem bulanıyor. Bu yazıyı okuyunca kısa süreli bir şok geçirdim :1: Dedim ki kendi kendime biz şimdiye kadar çok mu doğru beslenmişiz de böyle yusyuvarlak olmuşuz sanki :52: Diyeti bıraktığım zaman asıl şoku vücudum o zaman geçiriyor :52: Valla inceldiği yerden kopsun :52: Artık tombiş tombiş dolaşmak istemiyorum . :52: Bu diyeti de başaramazsam mideme kelepçe taktırıcam :1::27:

vallahı aksam yemıyınce gıdıyor yaglarım ama bu dıyette hıc gıtmedı. bende okumustumkı kılo verme durunca sok dıyet uygulanabıır benımde durdu kılo vermem o yuzden yapıyordum

kızlar cumaretesi günleride bizim eşimizle kısır günümüz 2 tabak yerdim 2 bardak fanta ben bunları bire düşürsem yağıda az koysak birşey olurmu bir öğünlük sadece kısıra bayılıyorum eşimde çok güzel yapar her hafta akşamı zor ederim birşey olurmu acaba birde regli döneminde yapmalımıyım diyeti gerçi 3 günüm var gelmezse diyeti kapatırım iyi olur ama gelirse ne yapıcam:26::26::26:

Canım zaten hafta sonları serbest günlerimiz. Canımızın istediklerinden yicez tabiki. Ama abartmazsak verdiğimiz kiloları geri almayız. Bence serbest gününde biraz kısır yemek hiç de fena bir fikir değil :23::28:
Ben daha önceki sayfalara göz gezdirirken denk gelmiştim. Bazıları rgli dönemlerinde diyet yapmışlar. Diğer zamanlara göre kilo kaybı daha az oluyormuş

Canım zaten hafta sonları serbest günlerimiz. Canımızın istediklerinden yicez tabiki. Ama abartmazsak verdiğimiz kiloları geri almayız. Bence serbest gününde biraz kısır yemek hiç de fena bir fikir değil :23::28:
Ben daha önceki sayfalara göz gezdirirken denk gelmiştim. Bazıları rgli dönemlerinde diyet yapmışlar. Diğer zamanlara göre kilo kaybı daha az oluyormuş

Ankadim canim tika basa yerdim tabi simdi 1 tabak ywrim zaten birden yersek fazlasini aliriz diye korkuyorum tadinda birakmak lazim ama soz konusu kisir olunca dayanamiyorummmmmmmm :56:ama dayanicam yani ins umarim:15:

selam kizlar sebze gununu de atlasmis bulunmaktayiz umarim iyi gecmistir. sabah tartildim 600 gr. gitmis regl donemimi ve abartili kacamaklarima bakilirsa gayet iyi gibi bugun daha dikkatliydim yalniz ben 1 2 damla kadar zeytinyagi kullandim salatalarimda cunku vucudun yaga da ihtiyaci var diye dusunuyorum, ins bi yarim kilo daha gider yarina hepimize kolay gelsin iyigeceler

ay canım ya ağzına sağlık :) çok sağlıklı beslendiğimiz için şimdi forumlarda kim kaç kilo vermiş ne yapsak da incelsek diye sürünüyoruz adamlar incecik ordan konuşmak kolay oluyo cipsten koladan kızartmadan çoook daha sağlıklı bizim diyetimiz, hem kaçımız günlük her çeşitten alıyo ki önüme koy tavuk salata çorba bi tarafa da koy 2 çikolata akşama kadar çikolatayla yaşamayı tercih ederim :):9:

vallahı aksam yemıyınce gıdıyor yaglarım ama bu dıyette hıc gıtmedı. bende okumustumkı kılo verme durunca sok dıyet uygulanabıır benımde durdu kılo vermem o yuzden yapıyordum

acaba neden veremedin ki?çok mu yedin yoksa...ben illaki veriliyor diye okumuştum allah allah şaşırdım yaww

sabah uyandım.3 kayısıyı cezvede suyla kaynatıp yedim.eti küçük doğradım ama içine bir soğan da doğradım :( çünkü etin kalanını akşama yemek yapacağım çocuklar için.kendi yemeğimi ayırdım bol kekik,pul biber,karabiber ektim,bir kase yedim valla :((( sizlere göre çok yiyorum ben.bu hafta bakayım eğer veremezsem haftaya azaltacağım miktarı.şimdi de şekersiz sade nescafe içiyorum belki bağırsaklarıma faydası olur diye.ayrıca akşamları acıkınca şekersiz sade nescafe içiyorum ve tokluk veriyor bilginize.

sabah uyandım.3 kayısıyı cezvede suyla kaynatıp yedim.eti küçük doğradım ama içine bir soğan da doğradım :( çünkü etin kalanını akşama yemek yapacağım çocuklar için.kendi yemeğimi ayırdım bol kekik,pul biber,karabiber ektim,bir kase yedim valla :((( sizlere göre çok yiyorum ben.bu hafta bakayım eğer veremezsem haftaya azaltacağım miktarı.şimdi de şekersiz sade nescafe içiyorum belki bağırsaklarıma faydası olur diye.ayrıca akşamları acıkınca şekersiz sade nescafe içiyorum ve tokluk veriyor bilginize.

canım günaydın, zaten bünyeyi çok da az yemeye alışırmamalıyız verdiklerimizi hemen almamak için diye düşünüyorum yalnız ben dün çok dikkat etiim patates günüme göre o gün 600 gr. vermiştim bugün 500 gr. gitmiş ben şuna bağladım dün 2 kez 2si birarada 1 kez sade türkkahvesi içtim. başka bir sitede bu diyet için süt tozu kesinlikle yasak kahveye de günde 1 fincan izin var yazıyodu.

3. gunum:) ton balıgı aldım ama normal yagsız olandan degıl yagını akıtıp oyle yıyorum bısey olur mu kı?

günaydın kızlar 3. günümüz nasıl bakalım ben sabah tartıldım 400 gr vermişim dün sebze günüydü 1 kilo gitmiştir diye umut ettim kaçamakda yapmadım ama arkadaş yazmış kahve için bende azıcık süt tozu koymuştum artık koymam onuda birde regli dönemim ondanmı acaba anamdımki neden böyle oldu:26::26::26:

Arkadaslar bende başlamak istiyorum bu yaza düğünüm var inşallah 1 62 boyunda 54 kiloyum 50 ye düşmek istiyorum benden çok nişanlım sorun yapiyo kilomu :( bu diyetten sonra daha çok kilo almayız demi

Back
X