5 günlük!

Sev demiyorum ki . .
Nefret etme . .
Herhangi birileri gibi. .
Kocanla mutlu ol . .
Onlar kapının dışı . .
İçi önemli. .

Yola çıkıyor gider tabi yolcu etmeye ne tuhaf birisiniz sizi şiddetle kınıyorum. Bizde yola çıkarken 2 günde olsa el öpmeye gideriz ölüm var kalım var ne yani noluyor gidince ileride çocuğuma da böyle öğreticem benim önem verdiğim bir durumdur. Kaldıki kendi ailem şehir dışında kayınvalidem lere gideriz kendim isterim gocunmam . Annemden böyle gördüm böyle öğrendim ben.. neymiş hacca mi gidiyorlarmis onun annesi istediği zaman yolcu etmeye gider sizden izin alıcak değil. Annesi okadar buyutmus emek vermiş okadar gönlünü etsin nolucak ki? Yazık ya sanki kadının çocuğuyla evlenince satın aldınız bida gidemez bu ne ya cokkk ayıp çok .

Üveylik zordur. Bazı şeylere katlanmak zorunda kalırsınız. Yapay sevgi gösterileri yapmak sizi boğar. Biraz eşiniz tarafından da bakmaya çalışın. Kendini eksik hissediyor. Babasına rest çekemiyor. Onu da kaybetmeyi göze alamıyor çünkü.
Burada ona destek olan aile sıcaklığını oluşturan sizin evliliğiniz.
Ailesi ile yaşadığınız sıkıntıları eşinize daha çok kenetlenerek aşmalısınız. Yolcu ediyorsun seni tınlamayan kişilere yalakalık yapıyorsun gibi şeyler söylemeyin. Her hareketini eleştirmeyin.
Ilımlı tavrınız eşinizi sizden tarafa daha kolay çeker. Çünkü karşı tarafta doğru dürüst sevgi yok anladığım kadarıyla. Bir de siz itmeyin adamı. Dediğimi yaparsanız ilerleyen zamanlarda hep sizi onaylamaya ve korumaya başlayacaktır. Ben böyle düşünüyorum. Umarım bu krizi atlatırsınız.

Bende isterdim böyle davranmayı ama söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor. Gitmesin istiyorum çünkü annelik görmedim diyor ama gidiyor. Bu durum canımı sıkıyor. Benim annemden daha çok annelik gördüğünü söyleyen biri konu buna gelince neden böyle yapıypr

Eşiniz de çok istemiyordur yan yana olmak. Ama işin içinde babasının hatırı mutluluğu varken öyleymiş gibi görünmek zorunda. Huzursuzluk çıkmasın diye dediklerini yapıyor. Üvey olunca en ufak şeylerin bile lafı edilebiliyor. Bu kadar yakın olmasa da ben de üveylik durumunu yaşıyorum. Oradan biliyorum. :)

Neye bu kadar sinirlendiniz?
Annesini yolcu etsin ne var bunda bu kadar abartacak

Kadın kendi sürekli hatırlatıyor ben üveyim ya ondan diyor

Niye rahatsız oluyosun ki
Tabi gidecek.
Bayram da giriyor araya, görüşmesin mi
Bu kafayı bırakın lütfen, bir gün sen el olursun ama annesi onun her zaman canı kanı.
Ne kadar kötü dersen de.

Çok gerilmissiniz , biraz kendinize mesguliyetler bulup rahatlayin.Bu şekilde esinizle aranizi açıp huzursuz olan siz olursunuz ki anamin evinde gül gibi yaşarım filan diyorsunuz.Hersey ağızdan çıkan bi söze bakar , sonra pişman olursunuz..

Yolcu etmesı mı gerdı sızı ? Benım eşim 34 haftalık gebe ve erken dogum rıskı olan benı bırakıp memleketıne bayram tatılıne gıttı. Kıyas yap ve şukret derim.

Sen bu durumda sadece kocani egiteceksin seni sinir edecek seyleri yapmasin diye senin aslinda ilk sorunun esinle seni kayde almayip kafasina gore ailesiyle takiliyor onlarin istekleri dogrultusunda hareket edior biraz gozunu korkut sende boyle olmaz ki omur gecmez be ya

Annesi o gidecek tabi sizin anneniz olsa boyle mi yapacaksiniz.

Benim ailem veya eşimin ailesi bir yere gidecekseler genelde beş gün yada on gün olur bizde güle güle gidin demeye gideriz.yolculuk hali her şey olabilir

Gayet doğal bir durum yolcu etmesi. 40 km dediğin yarım saat sürmeyecek yol hepi topu.

Acaba diğer konularında da sana hak verdiğim halde böyle gereksiz sorun çıkarıyorsun diye istemeden düşündüm

sevilan yorumlara bakılıyorsa bütün kaynanasını sevenler yorum yazmış sana...tabii herkes kv aşık çok hürmetler,alıp evlerine yıllarca bakıyorlar..senin sersenişin ağır geldi onlara ...çokta normal diyorsun 5 günlük bir seyahat için bu kadar şaaaşaaa ne kocan gider yolcu eder gelir...maile ayağa kalmak ne ki

Aaaaaa olur mu herkes süper anlaşır kvleriyle. 5 kmlik yol için taksi tutsun ne diye kocam götürüyor ki diyenler şimdi beni kınamaya başlamış. Ben diyecek laf bulamıyorum bu kadar basit görünüyorsa bu mevzu o Zaman kvleri kötüleyen konuların hepsi yalan dolan demek ki ! Valla bu kadar çok sevip normal karşılıyorsanız bende fazla kv var size vereyim bir gün bile geçinemeden geri iade edersiniz :)

Yolcu etmesı mı gerdı sızı ? Benım eşim 34 haftalık gebe ve erken dogum rıskı olan benı bırakıp memleketıne bayram tatılıne gıttı. Kıyas yap ve şukret derim.

Nasıl ya yalnız mı bıraktı seni o halde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…