4 aylık evlilik ve 6 aylık nişanlılık süresince onları sevmemem için ne kadar neden barsa yarattılar. Ve ben içime Ata ata mide hastası oldum. Artık içime atmak yerime buraya yazıyorum. Ama yine de karnıma ağrılar giriyor. Delirmemek elde değil
Üveylik zordur. Bazı şeylere katlanmak zorunda kalırsınız. Yapay sevgi gösterileri yapmak sizi boğar. Biraz eşiniz tarafından da bakmaya çalışın. Kendini eksik hissediyor. Babasına rest çekemiyor. Onu da kaybetmeyi göze alamıyor çünkü.Anne üvey ve ben onu anne olarak görmüyorum diyen biri eşim şimdi kalkıp dün ev satışında beraberken bugün tekrar gidip yolcu edecek kadar bir sevgi beklemediğini biliyorum neden yaptığını da iyi biliyorum evin parasını babası aldı diye yalakalanıyor buna tavım.
Üveylik zordur. Bazı şeylere katlanmak zorunda kalırsınız. Yapay sevgi gösterileri yapmak sizi boğar. Biraz eşiniz tarafından da bakmaya çalışın. Kendini eksik hissediyor. Babasına rest çekemiyor. Onu da kaybetmeyi göze alamıyor çünkü.
Burada ona destek olan aile sıcaklığını oluşturan sizin evliliğiniz.
Ailesi ile yaşadığınız sıkıntıları eşinize daha çok kenetlenerek aşmalısınız. Yolcu ediyorsun seni tınlamayan kişilere yalakalık yapıyorsun gibi şeyler söylemeyin. Her hareketini eleştirmeyin.
Ilımlı tavrınız eşinizi sizden tarafa daha kolay çeker. Çünkü karşı tarafta doğru dürüst sevgi yok anladığım kadarıyla. Bir de siz itmeyin adamı. Dediğimi yaparsanız ilerleyen zamanlarda hep sizi onaylamaya ve korumaya başlayacaktır. Ben böyle düşünüyorum. Umarım bu krizi atlatırsınız.
Eşiniz de çok istemiyordur yan yana olmak. Ama işin içinde babasının hatırı mutluluğu varken öyleymiş gibi görünmek zorunda. Huzursuzluk çıkmasın diye dediklerini yapıyor. Üvey olunca en ufak şeylerin bile lafı edilebiliyor. Bu kadar yakın olmasa da ben de üveylik durumunu yaşıyorum. Oradan biliyorum. :)Bende isterdim böyle davranmayı ama söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor. Gitmesin istiyorum çünkü annelik görmedim diyor ama gidiyor. Bu durum canımı sıkıyor. Benim annemden daha çok annelik gördüğünü söyleyen biri konu buna gelince neden böyle yapıypr
Eşiniz de çok istemiyordur yan yana olmak. Ama işin içinde babasının hatırı mutluluğu varken öyleymiş gibi görünmek zorunda. Huzursuzluk çıkmasın diye dediklerini yapıyor. Üvey olunca en ufak şeylerin bile lafı edilebiliyor. Bu kadar yakın olmasa da ben de üveylik durumunu yaşıyorum. Oradan biliyorum. :)
Öz olsam böyle yapmazdınız değil mi diye devam eden cümleler falan :)Kadın kendi sürekli hatırlatıyor ben üveyim ya ondan diyor
Yolcu etmesı mı gerdı sızı ? Benım eşim 34 haftalık gebe ve erken dogum rıskı olan benı bırakıp memleketıne bayram tatılıne gıttı. Kıyas yap ve şukret derim.Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
Annesi o gidecek tabi sizin anneniz olsa boyle mi yapacaksiniz.Kv bugün 5 günlük köyüne gidiyor. Eşimde yolcu edip Gül güle demeye gidecekmiş. Hacca gider gibi aile boyu yolcu etmenin mantığı ne biri bana açıklayabilir mi? Sinirlerim iyice gerildi nefretim artmaya başladı. 5 günlük gurbete mi gidiyor herkes seferber oldu yolcu etmek için !!!!
sevilan yorumlara bakılıyorsa bütün kaynanasını sevenler yorum yazmış sana...tabii herkes kv aşık çok hürmetler,alıp evlerine yıllarca bakıyorlar..senin sersenişin ağır geldi onlara ...çokta normal diyorsun 5 günlük bir seyahat için bu kadar şaaaşaaa ne kocan gider yolcu eder gelir...maile ayağa kalmak ne ki
Annesi o gidecek tabi sizin anneniz olsa boyle mi yapacaksiniz.
Yolcu etmesı mı gerdı sızı ? Benım eşim 34 haftalık gebe ve erken dogum rıskı olan benı bırakıp memleketıne bayram tatılıne gıttı. Kıyas yap ve şukret derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?