5 hafta önce tanıştım şimdi evliyim

neden bu kadar gözün karardı ve üç haftadır tanıdığın(!) bir adamla evlendin? izdivaç programlarında bile bu hızla evlenmiyolar. resmen hayatınla kumar oynamışsın. bu adam sapık olabilir hasta ruhlu olabilir alkolik olabilir şiddete eğilimli olabilir vs vs her şey olabilir. hiç tanımadan gözün kapalı gitmişsin çok şaşkınım. ki seni de geçtim, bir kafede görüp 3 haftadır tanıdığı bir kadınla evlenen adamdan da şüphe ederim. herşey baştan sona yanlış olmuş, bu sırada aileni de harcamışsın. ne yap et onların gönüllerini al. ve dilerim ki bu işin sonu iyi olsun.

Ah canım benim şu saatten sonra yapman gereken şey aklını başına almak . Karsindakiler senin istediğinde ağzına geleni söyleyeceğin kişiler degil. Neler yaşadın bilmiyorum ama öyle görünüyor ki kendi Ailene karşı olan özlemin pismanligindan. Ne yap ne et ailenin rızasını al Gönüllerini yap . Aileni eşine ve ailesine sakin ha kötüleme ama sunulan unutma gün gelecek bu yaptıkların yüzüne vurulacak. Allah yardimcin olsun

3haftada evlenmek ?
Bi adam buldum kaçırmıyım diye mi düşündün nedir, ilk kez böyle bir şey duydum.

Ben üni başladığında bile 1 ayda alısmıstım 3 haftada evlenmek nedir? Ne tanırsın,ne bişeyler paylaşabilirsin bu kısıtlı zamanda. Benim zoruma gidense 5 haftalık adam için (yaşını bilmiyorum ama) 25 yıllık ana babanı resmen hiçe saymışsın yazık günah.

evden telli duvaklı gelin çıkmak için beklemeniz lazımdı . en azından gelinlik bulmak bile çoğu insanın 1 ayını alıyor . ben böyle bir hayaliniz olmasa bir şey demezdim ama bir de böyle bir hayaliniz varken neden yaptınız kendinize? bu cicim ayı geçince hep hatırlayacaksınız. aileniz kendi çocuğunun nikahını göremedi yani. ne bu acele? ve diyorsunuz ki öncesinde de tartışmada evden çıkıp giderdim . eşinize yapmayın bunu . o aileniz gibi davranmaz .

Gurur ??
Hiç tanımadığın insanların evinde sığıntı modu yaşarken nerede gurur ??
Anaya babaya gurur yap, elin adamına yapama, hani senin gururun, tokatı yediremedinde kendine 23 yaşında yangından mal kaçırır gibi evlenmeyi nasıl yedirdin ?
Ha şunu da belirteyim günün birinde oğlum ben bununla evlenicem diye eve bir kız getirirse, o kızın ailesini ararım ben, alemin kızını öyle yangından mal kaçırır gibi almam. Yanlış yerde yanlış insanların içindesin bilesin

İlk paragraf ne alaka. Mantıklı düşünelim diye akıl verilmiş bize yorumlarda o anlatılmış. Belkilerle değerlendirilcek konu evlilik mi yani

Yazını okuyamadım bile anlatış tarzın ve yazımından az çok seviyeni çözdüm.
Kırıcı yorum yapmiyim diyorum o yüzden kendi düşen ağlamaz .

Şimdi sen adamı hepi topu 1 ay 1 haftadır tanıyorsun?
Yav kimse de dememiş, o gün tanıştığın adamı yemeyip içmeyip gidip de niye annene yetiştirdin?
Şahsen ben ucunu bucağını görmediğim hiçbir ilişkimi anlatmam. Bir emin olayım, adam mı değil mi bir göreyim sonra ailemin karşısına çıkayım değil mi?
E ailen de tabi kızar, her aile hoş karşılamaz bunu. Benim ailem belki seninki kadar kızmaz, dövmez de ama yine de her gördüğünün selamını alıyor musun sen derler. Bunu hele bir de tanıştığımın akşamına söylesem herhalde, delirdin mi sen der annem yani.

Baştan her şeyin yanlış. Adam kaç yaşında peki evlendiğin?

Halt etmiş Müslüman teröristtir diyen, bu yorum ne alaka anlamadım
Ancak bazı gerçekler var ; kendisi de evlat sahibi olan bir ailenin bu durumda kendilerine gelmiş bir kızı alıp oğullarını evlendirmeleri asla iyi niyet değil. Evlenebilirler buna sözüm yok ama aile aklı başında insanlar olsalardı kızın ailesini arayıp durumdan haberdar ederler gerekirse arayı bulurlardı, insanlık bunu gerektirirdi. Bu yapılmamışsa o insanlarda art niyet ararım ben yorumumu da ona göre yaptım. Kim ister evladı bu şekilde evlensin yangından mal kaçırır gibi, usulsüz, erkansız ne olduğu belli olmayan bir kız, oğlum böyle bir şey yapmaya kalksa asla kabul etmem, çabuk olabilir ama ana baba duruma gerekli müdahaleyi yapmalıydı. Konu gerçekse ben bu insanlara asla iyi insan gözüyle bakamam ana baba olmuş insanların cahil gençlerden farklı bir davranışı olması gerekir

adam bedavaya evlenmek için pusudaymış sende pusuya düşmşsün resmi nikahınız varmı adam evli bile olabilir

ailesiz kızsın artık, ilerde başına kakmazsa kocan iyi.. bir de insan en dayanamadigi insana bile dayanıyor katlaniyor da komşu iş arkadaşı vs ama ailesine rest çekebiliyor ışte.. onlar da zıvanadan cikarmasaydilar tabi ama gene de görüşmeye çalış olmaz böyle.

Hepsi zamanla geçecek ailenle de aranız düzelecek biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim o kadar.
İnşaAllah yanılmaz ve pişman olmaz hep mutlu olursun eşinle.
Ömür boyu mutluluk huzur ve sağlık dilerim canım
Bol bol duâ et lütfen. Babana ve annene mektup yazıp yolla

allahm 5 haftada evlenmek neyin kafası ya ? hıc mı evıme sunu alayım bunu alayım hevesınız olmadı yangından kacar gibi aılenız haklı

Sana ne akil verelimki yapabilecegin tum hatalari yapmissin, dua etki evinde kaldigin adam bir sapik tecavuzcu organ mafyasi,uyusturucu mafyasi veya hayat kadini pazarlayan patronlardan falan degilmis. Cidden kac yasindasin merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…