- Konu Sahibi eyllarslan
-
yanina bile gelmemiski cagirmis !!!
Tek gecelik iliski olsa sorun degil ki,yasarsin bitertek gecelik ilişki yaşayan bir sürü insan varken bu ülkede bu kızın o gün tanıştığı biriyle sarılıp uyuması Neden sizi bu kadar etkiledi ?
Kız barda tanıştık o gece birlikte olduk dese ne derdiniz?
Ya da Konu sahibi Erkek olsa?
Bazısına göre tam tersi. Evlilik sanki tüm sorunları çözüyormuş gibi düşünüyorlar. Namus temizleyici olarak görenler de var tabi.Tek gecelik iliski olsa sorun degil ki,yasarsin biter
Ama evlilik oyle mi? Yanlis bir tercih yaptiysan derdi tasasi omur boyu bitmez
DogruBazısına göre tam tersi. Evlilik sanki tüm sorunları çözüyormuş gibi düşünüyorlar. Namus temizleyici olarak görenler de var tabi.
kızlar yeni katıldım bu siteye.bazılarınıza göre küçük bir sorun olsa da benim için büyük bir sorun haline gelmeye başladı.başlıyorum...iki hafta kadar oldu evleneli eşimle tanışmamız biraz garipti.kafe ortamında uzaktan bakışarak tanıştık önce bana başıyla uzaktan selam verdi ben de selam verdim sonra kafeden çıkarken yanına çağırdı konuşabilir miyiz falan dedi konuştuk tanıştık.neyse zaten bu olaydan üç hafta sonra falan da evlendik.şu an ne düşündüğünüzü biliyorum eşimle tanışalı beş hafta oldu evet ve şu an evliyiz.garip biliyorum hızlı gittik.ailemle kavga etmiştim evlenmeden önce.arada kavga ederiz ben evden çıkar giderim hep böyledir ailemle tartışmalarımız.bu sefer kavga ettik ve gece eve gitmedim eşimin kaldığı eve gittim beraber sarıldık uyuduk kesinlikle hiçbir şey olmadı.ertesi gün eve geldim beni evde istemediler ben de tekrar eşimin yanına gittim.hadi ailemin yanına gidiyoruz dedi.ailesi de başka şehirde.şaşırdım ama kabul ettim.sonra ailesinin yanına gittik.eşim geri döndü kendi evine ve ben tanımadığım bir evde tek başıma kaldım ailesi var ama kv ve kp tanımıyorum bile oturduk sohbet ettik eşim ordaki işinden istifa etti bir hafta sonra yanımıza geldi küçük bir ev ayarladık.derme çatma birkaç eşya aldık ve evlendik.şu an ailem benimle konuşmuyor ve onları çok özlüyorum düğün olmadı zaten küçük bir tören oldu.zaten evleneli iki hafta oldu kv ve kp iki haftadır tanıyorum ve tanımadığım insanlara anne baba derken içim acıyor gerçekten istemediğimden değil onlara her anne baba diyişimde kendi anne babamı özlüyorum.yanlarına gitsem eşimle beraber biliyorum ki kabul etmezler beni.kızlar ne yapmam lazım bir akıl verin.evlendiğim için pişman değilim kesinlikle ama insan hayatında kaç kez evleniyor ki ben kendi evimden annemle babamla yaşadığım evden telli duvaklı gelin olarak çıkmak isterdim annem de hep öyle isterdi.5 hafta öncesine kadar kendi anneme anne derken şimdi başka birine anne diyorum.istemediğimden değil ama kendi anne babamı özlüyorum.eşim de biraz zaman geçsin gideriz yanlarına el öperiz diyor ama kabul edeceklerini sanmıyorum sizin bir çözümünüz var mı bu konuda yardım edin lütfen
Sırf bu sebepten, ilişkiye girdim ben ayrılamam erkek arkadaşımdan diyenler var. Ya da tecavüzcüsüyle evlendirilenler.Dogru
Bana gore tek gecelik iliski daha normal
Tanimadigim adamla nasi evleneyim sirf sevismek icin?
Akil yok fikir yok insanlarda ben artik buna emin oldumSırf bu sebepten, ilişkiye girdim ben ayrılamam erkek arkadaşımdan diyenler var. Ya da tecavüzcüsüyle evlendirilenler.
Off off şu evlilik ne fonksiyonel bir şey ya hu! Her şeyi kapsıyor mübarek.
Al işte, 1 aydır tanıyor kocasını, demişler ki ne olacak 2 yıl tanısan da aynı erkekler.Akil yok fikir yok insanlarda ben artik buna emin oldum
Iliskiye girmeyi bilen sorumlulugunu da tasir
Ama evlilik sorumlulugu cok farkli birsey
Evlilikte keramet var kuzum tabii ki herseyi kapsicak
Madem hepsi ayni evet tuttugunu goturcen nikah dairesine demek kiAl işte, 1 aydır tanıyor kocasını, demişler ki ne olacak 2 yıl tanısan da aynı erkekler.
Ya bütün erkekler aynı mı? Boşuna mı millet nişanlanıyor evlenmeden evvel?
Bütün erkekler aynıysa neden seçme zahmetine giriyoruz? Sokaktan geçen birini kolundan tutup götürmek varken?
Harbiden bu marjinalliğin dik alası. Ünlü evlilikleri gibi mübarek, bir Vegas'da evlenmek kalmış.Madem hepsi ayni evet tuttugunu goturcen nikah dairesine demek ki
Kadinlar bir gariplesti burda, neyi savunacaklarini sasirdilar. Hani marjinal bizdik diyorum bazen. Kocasiyla evlenmeden once on yil cikan kadin alti aylik evliliginden bekledigini goremeyince basliyor veryansina. Neymis tanimis evlenmis de noolmus diye. Herkesinki ayni olmaz elbette turlu turlu dert var da,sirf ne de olsa tanisarak evlenenlerde de bi cacik yok diye ilk buldugunla da evlenmez ki insan?hadi evlendin, daha da anam babam diye aglamayacaksin o zaman. Yazik gunah ya o aileye acidim ben. Evladinla sorun yasa bassin gitsin yolda bulduguyla evlensin,olacak is degil.
Ahahaha ayakkabi ornegi on numara olmusHarbiden bu marjinalliğin dik alası. Ünlü evlilikleri gibi mübarek, bir Vegas'da evlenmek kalmış.
Ya annemle babam çeyrek asırdır evliler. Annem der bazen tanımadığımı hissediyorum diye. Ama yine de 2 yıl nişanlı kalmışlar, sonra temel bazı nitelikleri taşıdığına emin olmuş ki annem, evet demiş. Yani sonuçta annemi dövmedi, kumarbaz çıkmadı, alkolik çıkmadı ne bileyim işte temel özelliklerden emin olmuş hiç değilse. Gözlemleme fırsatı olmuş.
Şu 1 ayda evlenince ne olacak? Neyi göreceksin? Ben aldığım ayakkabıya bile 1 ayda alışamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?