5 hafta önce tanıştım şimdi evliyim

Aileniz evlendiginizi dusunmuyordur eminim ama bir telefon etseydiniz ne kadarda olsa anne niz dayanamaz simdi ailenizden ayrıldınız birde araya mesafemi girdi baska sehirdemisiniz?? Ama buyuk cesaret hic hos deil iki gunluk tanıdıgınız adamla bu islere kalkısmakki birde evlwnmissinz gine annenizden emdiginiz helal sütmuski basınıza baska seyier gelmis Allah korumus yani bence bir hata oldugunu kabul edip ailenizin yanına gidin affettirin kendinizi cunku evlat kola kolay yetismiyor
esinizde umarım sizin gibi saftır...

tek gecelik ilişki yaşayan bir sürü insan varken bu ülkede bu kızın o gün tanıştığı biriyle sarılıp uyuması Neden sizi bu kadar etkiledi ?
Kız barda tanıştık o gece birlikte olduk dese ne derdiniz?
Ya da Konu sahibi Erkek olsa?

Evlendiğime pişman dglim demek için çooook erken.. ( yinede alkah pişman etmesin inş.)

Tek gecelik iliski olsa sorun degil ki,yasarsin biter
Ama evlilik oyle mi? Yanlis bir tercih yaptiysan derdi tasasi omur boyu bitmez

Tek gecelik iliski olsa sorun degil ki,yasarsin biter
Ama evlilik oyle mi? Yanlis bir tercih yaptiysan derdi tasasi omur boyu bitmez
Bazısına göre tam tersi. Evlilik sanki tüm sorunları çözüyormuş gibi düşünüyorlar. Namus temizleyici olarak görenler de var tabi.

Allah yardimcin olsun, dilerim mutlu olursun.

Lutfen cocuk yapmak icin en az bir yil bekle. Lütfen yap bu soyledigimi. Aile hekimine git, saglik ocagina git yardim iste bu konuda.

Nikah kiydigina göre (her nikah kiyana iyi demiyorum durum ozelinde fikrim bu) esin kotu biri degildir diye dusundum, cunku suistimale acik bir durumdayken oylesine takılıyoruz demek yerine evlenmis seninle.
Düğün falan gecti o isler artik... Yasin kac bilmiyorum ama guzel heyecanlar yasayacakken sen bunu sectin, kabullenmen lazim.

Yeni anne ve babandan rica edeceksin. Ailenin yanina gidecek ve durumu anlatacaklar. Barismaniz icin araci olacaklar. Sizde ozur dileyeceksiniz.

Inşallah duzelir hersey, sende kimsesiz kalmazsin.

Dogru
Bana gore tek gecelik iliski daha normal
Tanimadigim adamla nasi evleneyim sirf sevismek icin?
Sırf bu sebepten, ilişkiye girdim ben ayrılamam erkek arkadaşımdan diyenler var. Ya da tecavüzcüsüyle evlendirilenler.
Off off şu evlilik ne fonksiyonel bir şey ya hu! Her şeyi kapsıyor mübarek.

Sırf bu sebepten, ilişkiye girdim ben ayrılamam erkek arkadaşımdan diyenler var. Ya da tecavüzcüsüyle evlendirilenler.
Off off şu evlilik ne fonksiyonel bir şey ya hu! Her şeyi kapsıyor mübarek.
Akil yok fikir yok insanlarda ben artik buna emin oldum
Iliskiye girmeyi bilen sorumlulugunu da tasir
Ama evlilik sorumlulugu cok farkli birsey
Evlilikte keramet var kuzum tabii ki herseyi kapsicak

Akil yok fikir yok insanlarda ben artik buna emin oldum
Iliskiye girmeyi bilen sorumlulugunu da tasir
Ama evlilik sorumlulugu cok farkli birsey
Evlilikte keramet var kuzum tabii ki herseyi kapsicak
Al işte, 1 aydır tanıyor kocasını, demişler ki ne olacak 2 yıl tanısan da aynı erkekler.
Ya bütün erkekler aynı mı? Boşuna mı millet nişanlanıyor evlenmeden evvel?
Bütün erkekler aynıysa neden seçme zahmetine giriyoruz? Sokaktan geçen birini kolundan tutup götürmek varken?

Madem hepsi ayni evet tuttugunu goturcen nikah dairesine demek ki
Kadinlar bir gariplesti burda, neyi savunacaklarini sasirdilar. Hani marjinal bizdik diyorum bazen. Kocasiyla evlenmeden once on yil cikan kadin alti aylik evliliginden bekledigini goremeyince basliyor veryansina. Neymis tanimis evlenmis de noolmus diye. Herkesinki ayni olmaz elbette turlu turlu dert var da,sirf ne de olsa tanisarak evlenenlerde de bi cacik yok diye ilk buldugunla da evlenmez ki insan?hadi evlendin, daha da anam babam diye aglamayacaksin o zaman. Yazik gunah ya o aileye acidim ben. Evladinla sorun yasa bassin gitsin yolda bulduguyla evlensin,olacak is degil.

Harbiden bu marjinalliğin dik alası. Ünlü evlilikleri gibi mübarek, bir Vegas'da evlenmek kalmış.
Ya annemle babam çeyrek asırdır evliler. Annem der bazen tanımadığımı hissediyorum diye. Ama yine de 2 yıl nişanlı kalmışlar, sonra temel bazı nitelikleri taşıdığına emin olmuş ki annem, evet demiş. Yani sonuçta annemi dövmedi, kumarbaz çıkmadı, alkolik çıkmadı ne bileyim işte temel özelliklerden emin olmuş hiç değilse. Gözlemleme fırsatı olmuş.
Şu 1 ayda evlenince ne olacak? Neyi göreceksin? Ben aldığım ayakkabıya bile 1 ayda alışamıyorum.

Ahahaha ayakkabi ornegi on numara olmus
Annenle babana Allah bir arada uzun mutlu omurler versin insallah

Saglikli bireyleri dunyaya getirmek adina evliligin buyuk sorumlulugu var, oyle canim istedi imzayi bastim olmuyor ne yazik ki.

Hatalısınız! Ancak ailenizde hatalı baştan bir sıkıntı var! kavga edip evden gitmeler bir kız çocuğuna yakışır tavırlar değil aileniz her ne olursa olsun size sahip çıkmalı,evliliğiniz için yorum yapamayacağım çünkü olan olmuş inşallah mutlu mesut olursunuz....

İyi kötü 3 yılı devirdiğim sevgilime hala acaba mı ? Diyorum. İyi cesaret umarım mutlu olursun benim gözüm korktu. Gerçek bir konu olmadığını ümit ediyorum.

Ne diyeyim bilemedim.insallah cok mutlu olursunuz.ama akıl işi degil hadi sen ailene kizdin onun yanina gittin gece beraber uyudun.niye evleniyorsun?hadi sen bunu yaptin eşin seninle hemen niye evleniyor.bu kadar kısa zamanda sana nasil güvendi.sen nasil guvendin ya ikinizden biri sapik manyak ciksaydi.
He evet bir insani bana gorede evlenmeden tanıyamazsin ama bu kadar kısa zamandada güvenilmez.ailende zamanla kabul eder ederse etmezsede sakın cocuk yapayim da barisirlar o zaman diye düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…