- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Cok iyi çıkmış canımSonuç 189 iki gün gecikmesi sat 8 kasım dı
Cnn benimde kan pıhtılaşmam cıktı kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum. Hemen yazsın dr erken başlasın iğnelere yazmıyorsa başka dra gitsin. Tebrikler inşallah sağlıkla kucağına alirEvet çok şükür saat 3 de randevusu doktora göstercek bakalım doktor ne diyecek igne kullanması lazım hemen verirmi bilmiyorum
Cnn aslında ben 6+4um 25 kasımda hamile olduğumu öğrendim 28 inde genetik testim cıktı 29 unda kadın doğuma gittim hemen basladiSen 7 haftalik hamilesin dimi ne zaman verdi öğrendiğin gibi mi verdi canım sana iğneyi
Gündüz iğne akşam corasprin alıyorumSen 7 haftalik hamilesin dimi ne zaman verdi öğrendiğin gibi mi verdi canım sana iğneyi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım doktor ne yapcak insallah sağlıklı olur yaCnn aslında ben 6+4um 25 kasımda hamile olduğumu öğrendim 28 inde genetik testim cıktı 29 unda kadın doğuma gittim hemen basladi
Amin inşallah. Hatta ben test çıktığı gün kendim corasprin aldım 1 adet içtim dra gitmeden ne olur ne olmaz diyeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım doktor ne yapcak insallah sağlıklı olur ya
Anladım canım hayırlısı olsunAmin inşallah. Hatta ben test çıktığı gün kendim corasprin aldım 1 adet içtim dra gitmeden ne olur ne olmaz diye
Iyi bari sevindim iğnesini aksatmadan olsun.Çok şükür igneyi yazmış kullan haftaya pazartesi gel görünür demiş ultrasonda muanede etmiş ama küçük diye dörünmez demiş
Naptın canım gittinmi merak ettimSaat 16:00 da canım
Naptın cnminşallah kızlar ya cok heycanlıyım
Inşallah bende çok merak ettimInşallah güzel haberler yazar bize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?