5 haftalık hamileler buraya

Evet çok şükür saat 3 de randevusu doktora göstercek bakalım doktor ne diyecek igne kullanması lazım hemen verirmi bilmiyorum

Evet çok şükür saat 3 de randevusu doktora göstercek bakalım doktor ne diyecek igne kullanması lazım hemen verirmi bilmiyorum
Cnn benimde kan pıhtılaşmam cıktı kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum. Hemen yazsın dr erken başlasın iğnelere yazmıyorsa başka dra gitsin. Tebrikler inşallah sağlıkla kucağına alir

Bakalim doktora görüsün ne olcak ona göre başka doktorada gider olmadı teşekkür ederim . Bu gittigi doktorda çok iyi doktor benim hamileligimde payı var :)

Çok şükür igneyi yazmış kullan haftaya pazartesi gel görünür demiş ultrasonda muanede etmiş ama küçük diye dörünmez demiş

Kizlar gittim doktora da dışarıdaydim.

Sonuç kese icinde bebek gözüktü. 5 haftalık suan kalbide atıyordu. 14 gun sonra tekrar randevum var. Kalbini duymaya gidicez İnş
Ama şuanlık herşey yolunda dedi ilaçlarımı azalttı. Allahım hepimize yardım etsin sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…