- 23 Kasım 2022
- 14.328
- 58.397
- 548
- Konu Sahibi mor-meneksee
-
Ben nasıl biriyim hanımefendi, kürtaj olsam bile siz bana kötü yada iyi insan etiketi yapıştıramaz sınız, kendinize gelinÇocuğu aldırıp aldirmasam mi diye ikilemde kalıp hamile kadına böyle bir üslupla konuşulmaz diye duygu somurusu mu yapıyorsungerçekten çok komiksin. Ben kiminle nasıl konuşup konuşmayacağımi çok iyi biliyorum. En azından senin gibi birinden ogrenmeyecegime eminim.
35 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, oğlum okula gidince çok yalnız kaldım, eşim ilgisiz, gurbetteyim, çocuk istedim, bir deneme de hamile kaldım, psikoloğa gidiyorum, ama hamile kaldıktan sonra içime korku sardı, istemiyorum aldırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum, doğurursam da istemediğim için yine pişman olmaktan korkuyorum, özgür olmak bana şu an daha cazip geldi ama kararımı veremiyorum
Evet hamileyim şu anda, ne düşünürsem düşüneyim hamileyim, hamile bir bayana iyi davranmak için düşünceleri önemli ise, dışarıdaki hamile bayanlara lütfen otobüste yer vermeyin olur mu? Bebegini aldırmak istediği zamanlar olmuş olabilirÇocuğu aldırıp aldirmasam mi diye ikilemde kalıp hamile kadına böyle bir üslupla konuşulmaz diye duygu somurusu mu yapıyorsungerçekten çok komiksin. Ben kiminle nasıl konuşup konuşmayacağımi çok iyi biliyorum. En azından senin gibi birinden ogrenmeyecegime eminim.
Çünkü herkes klavye delikanlısı, herkes kavga ediyor laf yarışındayız şu anda, iyi akşamlar herkeseKimseyi kınamayın hamile kalma psikolojisi kolay değil. Kaldıktan sonra o sorumluluğu hissediyorsun en çok. Kaldı ki devlet istenmeyen gebeliklerde 10 haftaya kadar hak vermişken kimseye yargılamak düşmez. Vicdan kısmına gelirsek o sizin bileceğiniz iş. Enine boyuna evliliğinizi maddi durumunuzu halinizi psikolojinizi sağlık durumunuzu düşünerek karar verin. Allah yardımcın olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun, sizin vücudunuz sizin kararınız. Kimse sizinle birlikte mezara girmeyecek. Vicdan kısmı sizi ilgilendirir.Çünkü herkes klavye delikanlısı, herkes kavga ediyor laf yarışındayız şu anda, iyi akşamlar herkese
Neden cehenneme mi gidicem, doğurursam ve iyi bir anne olmazsam cennete mi gidicemHakkınızda hayırlısı olsun, sizin vücudunuz sizin kararınız. Kimse sizinle birlikte mezara girmeyecek. Vicdan kısmı sizi ilgilendirir.
Biz nerden bilelim karar mercii biz değiliz diyorum ya zaten. Herkesin kararı kendini ilgilendirir. İnanç boyutu da kendini ilgilendirir. Yalnız gerçekten psikolojiniz hazır değil gibi.Neden cehenneme mi gidicem, doğurursam ve iyi bir anne olmazsam cennete mi gidicem
Sizlerin anneleri veya büyük nineleri de belki bebeklerini aldırmışlardır, aldırmıcam belki ama bu gerçeği bilmek lazım, dini olarak baktığım sa ise çeşit çeşit fetva var, ama kalbim ne diyor derseniz, artık bunun burada konuşulacak birşey olmadığını düşünüyorum, çünkü insanlar kötü ve dalga geciyor, yanlış bir yerdeyim, bana kimse burda aldırma bebegini demedi? Hakaret, aşagılama ve saldırma yaptınız ve ben buna üzüldüm biliyor musunuz sadece , hamileyken kendini öldüren anneler var, lohusayken kendini öldüren anneler var, neden bu kadar acımasızızNeden cehenneme mi gidicem, doğurursam ve iyi bir anne olmazsam cennete mi gidicem
İyi de sen bilmiyorsun biz hiç bilemeyiz hangi seçim seni mutlu eder. Bu adam ilgisizse ama gene de evli kalmaya devam edeceksen aldırma. Yaşın kaç?35 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, oğlum okula gidince çok yalnız kaldım, eşim ilgisiz, gurbetteyim, çocuk istedim, bir deneme de hamile kaldım, psikoloğa gidiyorum, ama hamile kaldıktan sonra içime korku sardı, istemiyorum aldırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum, doğurursam da istemediğim için yine pişman olmaktan korkuyorum, özgür olmak bana şu an daha cazip geldi ama kararımı veremiyorum
Sizin psikolojiniz çocuk sahibi olamadığınız için bozulmuş insanları artık yargılamayınKeşke psikolojiniz yerine üremeniz biraz bozuk olsaymış dan diye bir gecede çocuk yapmaya karar verip sonra hamile kalabildiğinizi görmekte hamile kalmaya uğraşıp kalamayan bizler gibi kadınların imtihanı heralde. Allahım nedennnnn
Sizin psikolojiniz çocuk sahibi olamadığınız için bozulmuş insanları artık yargılamayın, okKeşke psikolojiniz yerine üremeniz biraz bozuk olsaymış dan diye bir gecede çocuk yapmaya karar verip sonra hamile kalabildiğinizi görmekte hamile kalmaya uğraşıp kalamayan bizler gibi kadınların imtihanı heralde. Allahım nedennnnn
Bir gece de karar vermedim , defalarca anlattım, ama kimse anlama niyetli değil, hakaret edecekseniz lütfen klavye üstünden yapmayın, ben sizlerin stres topunuz değilimKeşke psikolojiniz yerine üremeniz biraz bozuk olsaymış dan diye bir gecede çocuk yapmaya karar verip sonra hamile kalabildiğinizi görmekte hamile kalmaya uğraşıp kalamayan bizler gibi kadınların imtihanı heralde. Allahım nedennnnn
Dan diye bir gece de cocuk yapmaya mı karar vermişim? Ne yaşadıgımı bilmiyorsunuz, anlamaya da niyetiniz yok, ama hakaret etmeyin, ne demek psikolojimiz bozuk olucagına üremeniz bozuk olsun, nasıl bir terbiyesizlik, belki gidip öldürücem kendimi o kadar bozuk psikolojim, hayatta herşey gelir insanın başına, bir çıkmazdayım, keyfi bir karar vermedim, sizde lütfen biraz insan olunKeşke psikolojiniz yerine üremeniz biraz bozuk olsaymış dan diye bir gecede çocuk yapmaya karar verip sonra hamile kalabildiğinizi görmekte hamile kalmaya uğraşıp kalamayan bizler gibi kadınların imtihanı heralde. Allahım nedennnnn
Burdaki insanların yorumlarını eleştirmek yerine bence önce düşünce yapınızı eleştirin insanlar haklı. Hamile kalmak istemezsiniz korunduğunuz dikkat ettiğiniz halde kalırsınız aldırırsınız bu sizin kendi kararınız ama yalnız kalıp çocuk isteyip yaptıktan sonra da özgürlüğüm daha cazip geldi diyip aldırsam mı derseniz kimseden saygı bekleyemezsiniz bu düşüncenize. Eşiniz ilgisizse bir anda çıkmadı bu ortaya ayrıca eşinize değil kendinize güvenerek bu çocuğu yapmanız gerekirdi. Bende hamileyim burdaki yüzlerce insanda öyle ben şahsen bir kere bile böyle bir düşünceye girmedim hamile olduğunuz için her fikrinize katılınmasını nazik davranılmasını beklemeyin. Ve daha önce kayıp yaşamamışsınız belli eğer yaşasanız anlardınız. şu düşünceleriniz yüzünden daha fazlasıyla sınanabilirsiniz umarım sınanmazsınız ama bu zihniyetteyseniz o çocuğu dünyaya getirmeyin.35 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, oğlum okula gidince çok yalnız kaldım, eşim ilgisiz, gurbetteyim, çocuk istedim, bir deneme de hamile kaldım, psikoloğa gidiyorum, ama hamile kaldıktan sonra içime korku sardı, istemiyorum aldırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum, doğurursam da istemediğim için yine pişman olmaktan korkuyorum, özgür olmak bana şu an daha cazip geldi ama kararımı veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?