5 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum çaresiz kaldım yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkuyorum zaten Allahın beni cezalandırmasından, ben başta özgürlüğüm cazip geldi yazmışım, kendimi uzun uzun anlatmadım, anlatmak ta istemiyorum artık. Tabiki de herkesin düşüncesi var, ben aldırmak istiyorum demedim ki, isteyip istemediğimi bilmiyorum, aldırsam da pişman olucam belki, ne istediğimi bilmiyorum ki, orada kendimi yanlış ifade etmişim, o yüzden bu konuyu kapatıyorum, çünkü herkes orayı okuyup yorum yapıyor, kaç sayfa herkese cevap verirken ayrıntılar verdim ama kimsenin okudugunu zannetmiyorum, ben hakaret etmeden yazılan hicbirşeye laf yetiştirmek olarak cevap vermem sağol yorumun için doğru

Ben çok istiyordum ama şu anda ruhsal bunalım içindeyim, birisi demedi ki belki hamilelik hormonudur kucağına al belki düzelir, bir gülüşü herşeyi değiştirir, nedir bu kin nefret

Hayır aldırsam da kötü bir insanmıyım, konuşulmayacak aşağılık birisimiyim, igrenç bir insanmıyım, bunlar nedir arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…