5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuna kadar katılıyorum sana nasıl bir düşünce tarzı ya insan kendi çocuğuna yapabilirmi kasten Allah akıl fikir versin kötü yorum yapanlara gerçekten
Tabii ya hic yok kendi cocugunu öldüren, tuvalete atan, tecavuz eden anne babalar.
Nasil aklimiza geldi yaa hay Allah bak sen.

Edit: ay karpuz tecavuz dedim diye buraya atlama hemen lütfen misal verdim. Senin mikemmel komsularina laf etmedim.

Sonuna kadar katılıyorum sana nasıl bir düşünce tarzı ya insan kendi çocuğuna yapabilirmi kasten Allah akıl fikir versin kötü yorum yapanlara gerçekten
Okadar ağır bı suçlamaki.aklim duruyor .bu kadın niye bu hale girdi şimdi anladım .demekki daha öncede bunlarla karşılaşmış . oyuzden bukadar korkuyor ağlıyor bişi olursa diye

ben de sasirdim nasil aklimiza geldiğine vallahi. Saka gibi. Ya dunyayla alakalari yok, hic birsey izleyip duymuyorlar ya da cok... sifat bulamadim artik.
Hangi dunyada yasiyorlarsa dediğimize yuh artik diyenler biz de oraya gidelim ya. Napiyoruz burda...

O zaman konu basliginiz niye ölü bebekler?
Daha konuyu acarken ön plana bunu cikariyorsunuz ki olay komsunun kizini hastaneye götürmek.
Kadınin psikolojisi alt üst diyorum 5 bebegini kaybetmiş kadın bana anlattı kziim hasta dedi .öyle bı soylediki çocuk oluyormu dedim kendi kendime .yukarı çıktım belliydi usuttugu kız altı kızarmış .halsizdi .kadın öyle bı etkilenmişki ya bunada bişi olursa diye gözü doluyor .ya anlayın artık nefret ediyorum tekrarlamaktan ama ısrarla beni tekrarlıyosunuz

Hanımlar bütün yorumları okuyamadım ama bazı yorumları okudum.

Palu ailesini hatırlayın.damat çocuklara işkence ediyordu,eşinin elleri ortadaydı.herkes nasıl ona inanmıştı.
Hâlbuki damattan önce aile normaldi.
Şimdi o aile nasıl cahil akıl, mantık dışı bişey ama yaşandı sonuctu.
Burdaki kadın da en az o kadar cahil demekki.ne yazikki etrafta bilmeyen,görmeyen,anlamayan,korkan, sindirilmiş çok kadın var.
Neyseki konu sahibi yardımcı oldu bence bu şekilde o kadın da o çocuğu tedavi ettirmeyi öğrenecek.

Ya siz boyle şeyler diyince dünya görmüş oluyorsunuzda biz böyle diyince bişi görmemişmi oluyoruz .kendinizden yola çıkın siz evladiniza bunu yaparmiydiniz .herkez çocuğunu öldürmüyor yani.

Karpuz elleriyle boğmasalar bile ölen bebeklerinin neden öldüğünü bile araştırıp önlem almadan arka arkaya dünyaya getirip olmelerini izlemisler, 2 kayıptan sonra genetik tarama yapılıp 3 , 4 ve 5. bebeği yasatabilirlerdi veya acılarından ders alıp daha az dogurabilirlerdi....en iyi ihtimalle ölüme sebebiyet var , anlamıyor musun?

Tatlım Müge Anlı'da evladını ağlayarak aramaya gelen annenin, evladının katili ile sevgili olduğunu görmüş biri olarak soruyorum ki aynı Müge Anlı'yı mı izliyoruz?

Yavrum "Palu Ailesi" diye bir şey gördü bu ülke, toptan travmatize olduk, allaseniz yapmayın yahu.
Şüphelerini söyleyebilir insanlar ve evet konuda anlattığınız aile profili gayet de şüphe uyandıracak cinsten.

Benim bı ev sahibi daha vardı o kadında Türkçe bilmezdi hicbisi bilmezdi kendi başına bı işi halledemezdi .ben onunla herşeyi yaptım şimdi kadıni görseniz öyle bı gözü acilmiski .Türkçede öğrendi .biyerlere tek basina gitmeyide .hala konuşuruz onunla telefonla .bu kadında öyle yada böyle öğrenecek .birilerinin yardımcı olması gerekiyor sadece

hayir bu dunyada böyle seyler hic olmuyor Wing nereden cikardin bunlari ...

Insanları direk kendi çocuklarının katili diye yaftalamak nasıl bisey?Hiç mi allah korkunuz yok günahını alıyorsunuz belki insanların.Evet bu bir ihtimal.Maalesef ülkemizde çok fazla oluyor böyle olaylar ama sanki gözünüzle görmüş gibi direk aileye katıl demek hoş değil.

Haddinizi bilin batıdasınız diye çokmu bilmiş görüyorsunuz aceba kendinizi
Komik misiniz?
Bu isin dogusu batisi yok.

Altı kızarmış derken?

Belki araştırılmıştır .bide o araştırmalar bildiğim kadarıyla zor bı süreç yıllar sürüyor .hatta hiç sonuç alamayan var sebebi bilinmiyor.benim bı akrabadan biliyorum onlar bı turlu sebebi öğrenememisti .....ha birde yanılmıyorsam o abla ya amcasının oğlu yada halasının oğlu akraba evliliği yapılmış.kocasi akrabası oluyor

Doğulular .bende doguluyim ama .şimdi Türkçe bilmeyen insan yok neredeyse .kadın Türkçe anlıyor ama konuşamıyor .bende pat küt biraz anlıyorum dediklerinden .
Çok enteresan doğuda da yasadik bir sure, dogulu tanidigimda cok gayet gozu acik akli selim insanlar.
Şu devirde hasta olununca hastaneye gidilmesi gerektigini bilmeyen insan mi olur.
Parasal sorunlari olabilir belki diyecegim ama kiraya verecek evleride varmis.
Droktorlara mi guvenmiyorlar acaba

Diger erkek olan cocuklarin yasayip, 5 kizin olmesi, 6. Kizin neredeyse olecek olmasi bir bize tuhaf geldi demek ki. Neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…