- 3 Mayıs 2011
- 13.822
- 49.091
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Öyle olsam buraya yazmazdim size danismazdim hemfikir olmadığımız konularda elbette kendimi savunucam
Ben bu kadini uzun zamandır buralarda görüyorum birkere olsun sadece benim değil başka konularda gördüm hep insanları yerecek tarzda yazıyor.ve ben böyle insanlardan hoşlanmıyorum bilip bilmeden konuşmayalımKötü birşey dememiş ki kadın sana, biz çok üzüldük diye bizi teselli etmiş, açıkçası umarım haklıdır, hatta umarım fakesindir yoksa gerçekse bu olayda hem bebeklerin akıbeti hem de ailenin ve senin cehaletin umutları kıracak cinsten ağır
Böyle bir konuda böyle kalpsizlik yapılabilir mi eğer öyleyse çok iğrençDikkat çekme konuları olduğunu düşünüyorum. O yüzden uzun zamandır yazmıyorum konularına. Bunu da üyeler çok üzüldü diye yazıyorum. Muhtemelen ortada ölen bebekler falan yoktur üzülmeyin.
Tamam da siz tanimiyosunuz .katil olduklarıni nereden biliyorsunuz bı yazıylaSana illa bizle aynı fikirde ol diyen yok
Ama hiç sorgulamıyorsun
Bu 5 bebeğe ne oldu acaba diyoruz
Ay imkansız asla yapmazlar diyorsun
15 günde nereden çözdün?
Sherlock musun sen?
Zaten bebeklere bir şey yapsalar sana oturup anlatmazlar
Yeni tanıdığın insanlara körü körüne savunmana bu tepki
Millet babasını anasını bu kadar savunmuyor
El insaf
Şunu da yazayım gideyim; fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sadece burada gördüğü ilgi yazılan mesajlar hoşuna gittiği, birileriyle iletişim kurabildiği için ordan burdan duyduğu, gördüğü şeyleri birleştirip konu haline getiriyor. Sonra doğal olarak o konular çelişki yumağı haline geliyor. Benim gördüğüm bu.Kötü birşey dememiş ki kadın sana, biz çok üzüldük diye bizi teselli etmiş, açıkçası umarım haklıdır, hatta umarım fakesindir yoksa gerçekse bu olayda hem bebeklerin akıbeti hem de ailenin ve senin cehaletin umutları kıracak cinsten ağır
Ben öyle bişi yapmam .işte bu kadını bu yüzden sevmiyorum her konumda böyle şeyler yazıyor .şimdi onu göz ardi edicegim. Uğraşamam milletin egosuylaBöyle bir konuda böyle kalpsizlik yapılabilir mi eğer öyleyse çok iğrenç
Tamam da siz tanimiyosunuz .katil olduklarıni nereden biliyorsunuz bı yazıyla
Yazıklar olsun ya başka bişi demiyorum .Şunu da yazayım gideyim; fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sadece burada gördüğü ilgi yazılan mesajlar hoşuna gittiği, birileriyle iletişim kurabildiği için ordan burdan duyduğu, gördüğü şeyleri birleştirip konu haline getiriyor. Sonra doğal olarak o konular çelişki yumağı haline geliyor. Benim gördüğüm bu.
Pes yani gerçekten pes diyecem artık bukadar suçlamada ağır olmadımı sizcedeyani aklima bilerek bile yaptıkları geliyor, kendi zihniyetlerine göre erkek istiyorlarsa kızlara zararmi veriyorlar nedir bu bile geliyor aklima. Gercekten cok üzüldüm...
Yoo bilip bilmeden konuşmuyorum biz senden daha uzun süredir tanişızBen bu kadini uzun zamandır buralarda görüyorum birkere olsun sadece benim değil başka konularda gördüm hep insanları yerecek tarzda yazıyor.ve ben böyle insanlardan hoşlanmıyorum bilip bilmeden konuşmayalım
Keşke öyle yazsaydim .olayların buraya gelicegimi bilmiyordumBu arada bu tepkilerin sebebi sensin karpuz
Öyle bir konu açıyorsun ki aklıma Arabistan da eskiden gömülen kız çocukları geldi.
Yok sadece dua okur, hastane bilmez, 5 çocuk ölmüş ama ölenler sadece kız.
Sen aynı konuyu okusan ne düşünürsün?
Şöyle de diyebilirdin: Ev sahibimin 3 yaşında kızı var, hastalanmış ama kadın Türkçe bilmiyor diye hastaneye gitmiyor. Ne yapmalıyım?
Farkı anlatabildim umarım.
Suphelendi insanlar, ters kelepce takip ekip arabasina almadi.Tamam da siz tanimiyosunuz .katil olduklarıni nereden biliyorsunuz bı yazıyla
Keşke öyle yazsaydim .olayların buraya gelicegimi bilmiyordum
Ortada neden öldüğü bilinmeyen, genetik açıklaması yapılamayan 5 bebek varken , bunu da bize sen söylemişken, sen olmadıklarını nereden biliyorsun?Tamam da siz tanimiyosunuz .katil olduklarıni nereden biliyorsunuz bı yazıyla
Ben bu kadini uzun zamandır buralarda görüyorum birkere olsun sadece benim değil başka konularda gördüm hep insanları yerecek tarzda yazıyor.ve ben böyle insanlardan hoşlanmıyorum bilip bilmeden konuşmayalım
Ya benim dediğim de doğruysa ya o insanlar masumsa lutfen ya .müge anlı bile bukadar sorgulamadi insanlar .dediğiniz şeyler çok ağır birsey kendini bu insanların yerine koy.bende öyle yaptım .görümcem bile evlatlarım öldü diye bana bunca laf etmiş .şimdide başka insanlar .Allah bilir bu kadın daha neler duyduda şimdi korkudan odu kopuyor bu kizinada bişi olursa diye .aYoo bilip bilmeden konuşmuyorum biz senden daha uzun süredir tanişızKudrAlobar la , şimdiye kadar kimseyi yok yere yerdiğini hiç görmedim, zira üstteki yorumda da seni yerecek birşey söylemedi, biz sana körü körüne inanıyorduk da kudralobar dedi diye işkillenmedik yani merak etme, söylediklerinin binde bir doğru olma ihtimaline tepki veriyoruz, düşün bak senin yerinde olsak neler yaparız neler düşünürüz şu olayda
Ya bu mevzu böyle uzar gider .polismisiniz hakimmisiniz .kızın kimliği var kadın doğum yapmış .tarla çalışanları .böyle bişi olsa geçmiş aradan kaç yıl .böyle rahat gezebilirmiydi bunlarOrtada 5 ceset varken sen olmadıklarını nereden biliyorsun?
O zaman konu basliginiz niye ölü bebekler?Ya benim dediğim de doğruysa ya o insanlar masumsa lutfen ya .müge anlı bile bukadar sorgulamadi insanlar .dediğiniz şeyler çok ağır birsey kendini bu insanların yerine koy.bende öyle yaptım .görümcem bile evlatlarım öldü diye bana bunca laf etmiş .şimdide başka insanlar .Allah bilir bu kadın daha neler duyduda şimdi korkudan odu kopuyor bu kizinada bişi olursa diye .a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?