5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle olsam buraya yazmazdim size danismazdim hemfikir olmadığımız konularda elbette kendimi savunucam

Sana illa bizle aynı fikirde ol diyen yok
Ama hiç sorgulamıyorsun
Bu 5 bebeğe ne oldu acaba diyoruz
Ay imkansız asla yapmazlar diyorsun
15 günde nereden çözdün?
Sherlock musun sen?
Zaten bebeklere bir şey yapsalar sana oturup anlatmazlar
Yeni tanıdığın insanlara körü körüne savunmana bu tepki
Millet babasını anasını bu kadar savunmuyor
El insaf

Ben bu kadini uzun zamandır buralarda görüyorum birkere olsun sadece benim değil başka konularda gördüm hep insanları yerecek tarzda yazıyor.ve ben böyle insanlardan hoşlanmıyorum bilip bilmeden konuşmayalım

Dikkat çekme konuları olduğunu düşünüyorum. O yüzden uzun zamandır yazmıyorum konularına. Bunu da üyeler çok üzüldü diye yazıyorum. Muhtemelen ortada ölen bebekler falan yoktur üzülmeyin.
Böyle bir konuda böyle kalpsizlik yapılabilir mi eğer öyleyse çok iğrenç

Tamam da siz tanimiyosunuz .katil olduklarıni nereden biliyorsunuz bı yazıyla

Şunu da yazayım gideyim; fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sadece burada gördüğü ilgi yazılan mesajlar hoşuna gittiği, birileriyle iletişim kurabildiği için ordan burdan duyduğu, gördüğü şeyleri birleştirip konu haline getiriyor. Sonra doğal olarak o konular çelişki yumağı haline geliyor. Benim gördüğüm bu.

Yazıklar olsun ya başka bişi demiyorum .

Bu arada bu tepkilerin sebebi sensin karpuz
Öyle bir konu açıyorsun ki aklıma Arabistan da eskiden gömülen kız çocukları geldi.
Yok sadece dua okur, hastane bilmez, 5 çocuk ölmüş ama ölenler sadece kız.
Sen aynı konuyu okusan ne düşünürsün?

Şöyle de diyebilirdin: Ev sahibimin 3 yaşında kızı var, hastalanmış ama kadın Türkçe bilmiyor diye hastaneye gitmiyor. Ne yapmalıyım?

Farkı anlatabildim umarım.

Ben bu kadini uzun zamandır buralarda görüyorum birkere olsun sadece benim değil başka konularda gördüm hep insanları yerecek tarzda yazıyor.ve ben böyle insanlardan hoşlanmıyorum bilip bilmeden konuşmayalım
Yoo bilip bilmeden konuşmuyorum biz senden daha uzun süredir tanişız KudrAlobar la , şimdiye kadar kimseyi yok yere yerdiğini hiç görmedim, zira üstteki yorumda da seni yerecek birşey söylemedi, biz sana körü körüne inanıyorduk da kudralobar dedi diye işkillenmedik yani merak etme, söylediklerinin binde bir doğru olma ihtimaline tepki veriyoruz, düşün bak senin yerinde olsak neler yaparız neler düşünürüz şu olayda

Keşke öyle yazsaydim .olayların buraya gelicegimi bilmiyordum

Tamam da siz tanimiyosunuz .katil olduklarıni nereden biliyorsunuz bı yazıyla
Suphelendi insanlar, ters kelepce takip ekip arabasina almadi.

Bu ulkede erkek cocuk kiymetlidir, kiz onemsizdir. Yazdiginiz kadar cahil bir ailenin ogullarinin yasiyorken bes kizlarinin da bebekken olmesi ilginçtir.
Insanlar bundan şüphelenip boyle bir sey olabilir dedi.
Siz bir anda aileyi cansiperane korumaya gectiniz. Olay bu.

Her gun neler okuyoruz neler duyuyoruz.

Keşke öyle yazsaydim .olayların buraya gelicegimi bilmiyordum

Diğer konularında öyle ama
Bir önceki konunda başka üyenin de dediği gibi oğlunu kolundan tutup sokağa fırlattılar sanmıştım
Meğer telafi eğitimine getirmeyin demiş öğretmen

Konuyu yazdıktan sonra sakinleşip tekrar mı okusan acaba? Yazdıklarının bir kısmı manipülatif oluyor. Sonra gelsin polemikler, banlanmalar

Ya benim dediğim de doğruysa ya o insanlar masumsa lutfen ya .müge anlı bile bukadar sorgulamadi insanlar .dediğiniz şeyler çok ağır birsey kendini bu insanların yerine koy.bende öyle yaptım .görümcem bile evlatlarım öldü diye bana bunca laf etmiş .şimdide başka insanlar .Allah bilir bu kadın daha neler duyduda şimdi korkudan odu kopuyor bu kizinada bişi olursa diye .a

O zaman konu basliginiz niye ölü bebekler?
Daha konuyu acarken ön plana bunu cikariyorsunuz ki olay komsunun kizini hastaneye götürmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…