5. Sinema Günleri 3. Anket "MissA"

• Konu Sahibi Konu Sahibi MissA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3. Hafta Filmimiz?

• Hoşçakal Güzin

OY: 0 0,0%
  • Grave of the Fireflies

• Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

MissA

Doğum Hikayecisi
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
2.857
19
318
HOŞÇAKAL GÜZİN

Yönetmen: Cem Görgeç
Yapım: Türkiye, 2008
Tür: Dram

Konusu: Set işçisi abisi yüzünden huzurevinde çalışmaya başlayan Serkan ve eski film aktristi Güzin İpek'in tanışmasıyla başlayan bir dostluk hikayesi...

The Diving and The Butterfly (Kelebek ve Dalgıç)

Orjinal ismi: Le scaphandre et le papillon

Yönetmen: Julian Schnabel
Yapım: 2007 / Fransa, Amerka
Tür: Biyografi, dram

Konusu: ELLE dergisinin baş editörü Jean Dominic Bauby'nin kilitlenme sendromu geçirmesiyle sadece tek gözü vasıtasıyla dünyayla iletişimini anlatmaktadır.

The Grave of the Fireflies
Orjinal adı: Hotaru No Haka

Yönetmen: Isao Takahata
Yapım: 1988, Japonya
Türü: Animasyon, dram

Konusu: Savaşın sivil halk üzerindeki etkisini iki kardeş üzerinden anlatmaktadır.

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak

Yönetmen: Ahmet Uluçay
Yapım: Türkiye, 2004
Tür: Dram

Konusu: Biri karpuzcunun, diğeri berberin yanında çırak olarak çalışan iki çocuğun köylerinde film oynatmak için verdiği mücadeleyi anlatmaktadır.

karpuz kabugundan gemiler yapmak filmini izlemistim

diger 3 filmde ilgimi cekti

azar azar turk yönetmenleri tanimak ve sinemada gösterime (yurtdisi) girmeyen filmleri izlemeye calisiyorum
o yüzden hoscakal güzin ilgimi cekti

ammmaa kizimin tavsiyesi prenses mononokeden sonra animasyon filmlerde hosuma gidiyor

hmmm, biyografileride her zaman sevmisimdir.. hem izlemeyi hem okumayi

en iyisi düsünmek ve arkadaslarimin yorumuyla oy kullanmak

öneriler icin tskler missa

Öyleyse seçilmese bile ateşböceklerini seyrettir kızına piacım ordaki küçük kızın bıcır bıcır konuşmaları ilgisini çekicektir eminim

Hotaru No Haka ve karpuz kabuğundan gemiler yapmak izleyip çok çok sevdiğim filmlerdendir.
özellikle hotaru no haka bitiminde ağlama krizine girmiş uzun bir süre etkisinden çıkmamıştım, ben bu kadar çok ağladığım etkilendiğim başka bir film hatırlamıyorum, şuan bile aklıma gelince aynı duyguyu hissettim:/

uzun zamandır izlemek istiyordum oyum The Diving and The Butterfly gitti

Missacım diğer ankette ki filmleride baz alarak söylüyorum , seninle zevklerimiz sinema konusunda çok yakın :) anket günlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim bu yüzden .

Le scaphandre et le papillon 'e gitti oyum, uzun zamandır izlemek istiyordum zaten:)

Missacım diğer ankette ki filmleride baz alarak söylüyorum , seninle zevklerimiz sinema konusunda çok yakın :) anket günlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim bu yüzden .

İşte buna çok sevindim
Bende burdaki paylaşımları çok beğeniyorum eski sinema organizasyonlarından filmler bulup izliyorum ve yorumlarınıza bakıyorum
Neredeyse hepiniz bayağı bir süredir bu organizasyonun içindesiniz
Bu konuda sizler kadar deneyimli olmasam da değerlendirmeleriniz sonucu bende yavaş yavaş daha eleştirel bakmaya başladım filmlere
Eskilerden birinin seçtiğim filmleri beğenmesi çok hoşuma gitti o yüzden

Ankette olmasam da artık şunu belirtmek istiyorum. Missa yorumlarına bayılıyorum. Çok iyi gözlemliyorsun bence izlediklerini. Burayı takip edeceğim.

yeni anketimiz gelmiş süperr:)) ben öyle hemen karar veremeyen cinslerdenim:26: karpuz kabuğundan gemiler yapmak filmini izledim, hatta bugün de açıp youtube'dan bi sahnesini izlemiştim:)) ben de şu aralar, türk filmlerini de incelemek istediğimden hoşçakal güzin'i merak ettim ama biraz daha düşüneceğimdir

Ankette olmasam da artık şunu belirtmek istiyorum. Missa yorumlarına bayılıyorum. Çok iyi gözlemliyorsun bence izlediklerini. Burayı takip edeceğim.

Bu kalbin kadar güzel yorumun için teşekkür ederim Tryamourcum:76:
Diğer ankette gördüm sınavların varmış Allah zihin açıklığı versin
Anketlerde beğendiğin filmler olursa sınavlar bitince oturur rahat rahat izlersin nasılsa

prensesfb ve missa'nın oyları kaldı bir tek, o da sonucu değiştirmeyeceğine göre film belirlenmiş oldu. dün indirmiştim bile:)

Ben zaten sizin isteklerinize göre oy vericektm o yüzden the diving and the butterfly bu haftanın filmi oldu
prensesfb'de inş. izlememiştir, beğenir seçtiğimiz filmi

ben zaten ankette görür görmez izlemediğim diğer iki filmi indirmiştimmm :)
yalnız çok isteyeceğim bir şeydi hepimizin hataro no hakayı izlemesi

ben bu hafta o filmide izlemeyi dusunuyorum..hatta bugün izliycektim baska bir film tercih ettim..onu bir hazm etmeliyim

izlersek onun hakkindada konusuruz prense

kelebek ve dalgıca gıttı oyum hayırlı ugurlu olsun yenı anketımız canlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir sinema günlükçüsü olarak hepinize iyi seyirler dilerim kızçelerim

not:hepinizi sinema günlerimizi özledim.. belki sonra ben de katılırım aranıza..

öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…