5. Sinema Günleri 3. Anket "MissA"

• Konu Sahibi Konu Sahibi MissA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3. Hafta Filmimiz?

• Hoşçakal Güzin

OY: 0 0,0%
  • Grave of the Fireflies

• Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
bende istiyorum o filmi izlemek.bu hafta bir ayarliyamadim..hatta anketin basinda baslamistim.ben ilk dakikalarda dahi etkilenecegemi hissetmistim..isim cikti ve kapamak zorunda kaldim.ama kesinlikle bende izliycem ateböceklerini

soru için aslında seni beklemiştim prenses, bu kült sorularının cevaplarını önce bir alalım, sonra daha ayrıntıya ineriz:)

demi :) hemen sordum sorularımı

izlemişsinnnn
keşke orjinal dilinde izleseydin , o küçük kızın sesi öyle tatlı ki
gerçek bir hikaye ve dediğin gibi ağlatmaya fazlasıyla elverişli bir film ama öyle böyle ağlatmıyor değil mi ? ben sonlarına doğru ayağa kalktım , odanın içinde döndüm dolaştım ağlamak istemiyordum , altyazıları bile okumadım ama tutamadım kendimi .

o soruya benzer bir soru sorunca atlantis, ben sormayayım bu sefer dedim:) ama olmaz ki sizinde sorularınızı alalım.

Off bir sürü sorum birikmiş

Düşün düşün anca cevaplarım atlantisinkileri cevaplarken bile aklıma gelmeyen şeyler oldu hatta yazıyı gönderdikten bir süre sonra "aa keşke buna şu cevabı verseydim" dedim... neyse şimdi çok vaktim olmadığından birkaç saat sonra bakıcam sorulara

Bu arada Guvastanema ben ne yapmışım sana cidden... Zaten The diving and the butterfly mahvetmişti seni. Üstüne daha da duygusal bir filmi izlettim, iyicene bunalttım seni. O yüzden bu durumdan kurtarmakta gene bana düşer. Hani çok kalite aramadan sadece iyi vakit geçirmek azcıkta gülmek istiyorsan Grown ups'ı izlemeni tavsiye ediyorum. Ben geçenlerde izledim. Mükemmel bir konusu falan yok, kahkalarla da izlemiyorsun ama eğleniyorsun filmi izlerken ben sevdim açıkçası. Birde filmde bir göl evi var içim gitti öyle bir yerde yaşamayı çok isterdim. Yada filmdeki gibi güzel bir haftasonu geçirmeyi

Şimdi bu öneride bulunurken farkettim ben hep ağlatan filmler seçiyorum ya... Bir daha sinema günlerine katılırsam eğlenceli filmler seçicem biraz da iyi vakit geçirelim dimi

Grave of the Fireflies animasyon olmayınıda var .Bende sizler gibi animasyon olanını izlemiştim.
Neyse bilginiz olsun diye yazayım dedim =)

Sence en iyi Tim Burton filmi ?
Big Fish

Kendinle bütünleştirdiğin , yada sevdiğin bir film karakteri var mı ?

En sevdiğim karakterleri Lock, Shock, Barrel üçlüsü

Bir filmi karantinaya al desem , hangi film olurdu ?

Tek bir film söylemem gerekirse Oasis diyebilirim. Gerçi birçok insan tarafından beğeniliyor ama benim içim kaldırmıyor böyle filmleri o yüzden biraz sübjektif oldu yorumum.

Bir çok defa izlediğin , sıkılmadığın bir film varmı ? Yoksa ikinci kez açıp bir filmi nadirmi izlersin?

İzlediğim filmleri dönüp dönüp izleyen biri değilim. Sadece canım sıkkınken içim daralmışsa daha önceden izlediğim romantik komedileri açarım. Bu konuda ilk sırada 50 first dates var

Hangi film seni epey güldürdü , hangi film ağlattı ?

İlk aklıma gelen The God Must Be Crazy
Ağlatansa Black

Takip ettiğin aktör ve aktris?

Helena Bonham Carter’ı özellikle takip ediyorum. Ama çok çok iyi bir oyuncu olduğundan ya da güzel filmlerde oynamasından değil. Kadına hayranım ben. Çok cesur bir kadın. İçindekileri istediği gibi yaşıyor. Oynadığı tüm karakterlere enteresan bir farklılık katıyor, başkası oynasa bu kadar göze batmaz bence.

Kate Winslet, bu kadını da çok seviyorum ve çok beğeniyorum. Yaptığı işler ve kendisi hoşuma gidiyor.

Edward Norton, bu adamı sokakta görsem eli yüzü düzgün normal bir insan olarak tanımlarım. Ama göründüğünün aksine çok cevher var bu adamda. Oynadığı rollerin hiçbirinde yapmacık bir ifade yok yada abartı yok. Çok yalın oynuyor beğeniyorum.

Adam Sandler; buda benim adamım. Oynadığı filmleri sırf eğlence amacıyla izliyorum. Bence çok keyifli yaptıkları, kötü gün dostu

Film replikleriyle aran nasıl ? Varmı hiç unutamadığın bir replik ?

Birkaç tane aklımda olan var onları yazıyım ama çok az aklımda kalan. Gerçi bundan sonra aklımda kalmasalar da not defterimde yazılı olacaklar (Liv sayesinde)

21 gram’dan
“Kaç hayat yaşıyoruz? Kaç kez ölüyoruz? Ölüm anında 21 gram kaybettiğimiz söyleniyor…
21 grama ne sığar? Ne kadarı kaybolur? 21 gram ne zaman kaybolur? Ne kadarı onunla gider? Geriye ne kadarı kalır? 21 gram... Beş madeni paranın ağırlığı, bir kuşun, bir çikolata parçasının… 21 gram ne kadar çeker? Ne kadar?”

Wall-e'den
“Hayatta kalmak istemiyorum, yaşamak istiyorum”

Sinema deyince aklına gelen kült bir sahne ?
  • 40 Day And 40 Night’daki Sevişme Sahnesi
  • Kemal Sunal'ın Gülen Adam’daki çocuğu doğduğunda ağladığı sahne
  • Angel-A’daki ayna sahnesi
  • Birde Life is Beautiful’daki babanın ölüme giderken çocuğuna oyun oynar gibi yaptığı yürüyüşü

Bu arada kült sorulardan en can yakanını sormayı unutmuşunuz... İlk 3 filmini alalım...

Zor bir soru ilk 3 demesemde ilk sıralardan üç tane isim versem daha iyi olur

Cast Away, Candy, Interstate 60

Son düzenleme:
Interstate 60: Episodes of the Road mı yoksa Ben o filmi çok sevmiştim, hatta basit bir yol filmi olarak kabul edilebilecek olmasına rağmen birçok filmden daha fazla keyif vermişti bana ilk üç filminde görünce demek ki tek ben değilmişim dedim

Böyle eğlenceli başka yol hikayeleri de varsa aklında beklerim önerilerini=))

Çok sağol Missa beni düşünmüşün:)) Ama şu ara yeryüzünün en eğlenceli filmini de izlesem heralde ruh daraltım geçmeyecek Filmi listeye aldım tabi...
Ateşböceklerinin filmini de yapmışlar sonradan araştırınca öğrendim ama izleyenler animasyonunun daha güzel olduğunu yazmış.
Bu arada yazınca insan geriliyo, onu unuttum bunu unuttum diye ama okumak çok keyifliymiş:)

Bir filmde en dramatik bulduğun olay nedir? (Daha anlaşılır kılmak için örnek vereyim, ben en çok tecavüz sahnelerinden etkileniyorum)

Bu karakteri ben oynamalıydım dediğin oldu mu hiç? (Sevdiğin karakterleri yazmışın ama oyunculuk anlamında gözünü diktiğin var mı onu merak ettim)

Genelde yerli yönetmenleri takip ediyorum demişsin ama etkilendiğin filmler arasında Türk filmi saymamışsın henüz: ) Türk yapımlarından neler söyleyebilirsin?

arkası yarın:)

ya bi film vardı, arabanın tekini bir kamyonet takip ediyor, bütün olay bundan ibaret ama gerçekten çok gerici ve sinir bozucuydu. harika müthiş bir film diyemem ama çok enteresandı, izlemeni isterdim açıkçası. ismini hatırlamaya çalışıyorum bulucamm bulucamm(

Adını hatırlarsan izlerim tabi ama aradığım eğlenceli yol hikayesi gerilim, sinir stres için uyaran hayatta yeterince mevcut Sen de Interstate 60 ı izlemediysen öneririm, keyifli bir filmdi.

ben 2 hafta önce izlemistim o filmi..hani 2 kardes..telsizle dalga geciyorlar..sonra intikami aci oluyor kamyon söförünün? ondan bahsediyorsun diymi?bak benimde adi gelmedi aklima simdi (su cümleye bakarmisiniz :////) bak benimde adi gelmedi aklima simdi yada simdi benimde aklima gelmedi adi..yada ne? dogrusunu yazarmisin..cok takiliyorum böyle..sinirleniyorum

Adını hatırlarsan izlerim tabi ama aradığım eğlenceli yol hikayesi gerilim, sinir stres için uyaran hayatta yeterince mevcut Sen de Interstate 60 ı izlemediysen öneririm, keyifli bir filmdi.

Almost famous izledin mi? eglenceli kakakiki degil ama müzik dolu..heleki birde rock seviyorsan:)

Sanırım Jeepers Creepers'ı diyorsun o filmin fragmanı benim çok dikkatimi çekmişti ama izleyici yorumlarından beğenilmediğini görünce izlememiştim

Sorularım da gelmiş akşam yanıtliciiim onları da

İzlemez miyim Çok sevmiştim o filmi de, genelde rock müzik temalı filmleri ulaşabildiğim ölçüde kaçırmadan izlerim.

yol filmlerini bende çok severim
Transamerica bir bak derim atlantis . çok keyifli eğlenceli bir yol filmi , hatta çok önce sinema günlerinde önermiştim ama maalesef o seçilmedi :)
yakın bir zamanda priscilla yı izledim, oda güzel bir yol hikayesi izlenebilir.

yeni anketimizin bugün açılması gerekiyor değil mi ? yanlış hatırlamıyorsam
sıra prensesfb de ekşın dolu bir anket bizi bekliyorrrrr :)

ordaki sihirli toptan almıştım ben , oyuncakçılarda satılıyor . çok eğlenceli görürsen kaçırma sende al :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…