kelebek ve dalgıca gıttı oyum hayırlı ugurlu olsun yenı anketımız canlar
Eski bir sinema günlükçüsü olarak hepinize iyi seyirler dilerim kızçelerim
not:hepinizi sinema günlerimizi özledim.. belki sonra ben de katılırım aranıza..
öpüldünüz
yarın cdcıye sorcam yoksa sıparısı verırım bır kac gunde elımde olur
ınternetım lımıtlı o yuzden ındırıemıorum dısardan alıorumm gecıkme bıraz oluuyor kusuruma bakmayın canlar
gayet anlayışla karşılanacak bir durum, canını sıkmana hiç gerek yok...
ben animasyonu da indiriyorum, ikisini de izlemiş olurum bu hafta. hatta hoşçakal güzini de merak ettim, belki onu da indirip izlerim.
Evet asmin seninde bir filmkolik olduğunu biliyorum
Eski yazılarını okumuştum
Neden bunlara da katılmadın bakıyım
Umarım birgün aynı organizasyonda bulunuruz
malesef canım sabah 7 akşam 7 çalışıyorum haftasonu da dahil çoğu zaman, aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum ve tez aşamasındayım aşırı derecede yorucu şu sıralar hayatım bundan dolayı bırak filim izlemeyi çoğu zaman kendime dahi vakit ayıramıyorum. çok uzun zamandır filim izleme olayını nerdeyse rafa kaldırdım. arada 20şer dakikalık vakit bulursam anime izliyorum zaman zaman..
eğer tezimde yeterince ilerleyebilirsem tekrar sahalara dönücem..
senin de aramıza katılmış olmana sevindim.. çok güzel filimler seçmişsin iyi seyirler dilerim herkese..
Eski bir sinema günlükçüsü olarak hepinize iyi seyirler dilerim kızçelerim
not:hepinizi sinema günlerimizi özledim.. belki sonra ben de katılırım aranıza..
öpüldünüz
Şimdiye dek sende en çok iz bırakan film hangisi desem?
Takip ettiğin yönetmenler var mı?
Sinema günlerinde keşfettiğin en iyi film hangisiydi?
En iyi soundtrack sence hangi filme ait?
Ağırlıklı olarak hangi türleri tercih edersin?
Teşekkürler yanıtların için:)
Ben de son dönemler dram ağırlıklı izlesem de gerilim ve korku filmlerinin her zaman bende özel yeri vardır, ama bende hala hayallerimin korku filmiyle karşılaşmadımHangi iki film onlar merak ettim şimdi:)
Hitchcock filmleri gerilim olarak beklentilerimi karşılaşa da klişelerden arınmış, tutarlı bir konusu olan ve gerilim ögelerini başarıyla kullanan bir film pek hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?