Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar takımcım hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnnŞeniz
oburum eşim nerdesin hadi gel motivasyona ihtiyacımız var bak ciddi rakiplerimiz var işi sıkı tutmamız lazım ben inşallah yarın sabah yürüyüşlerime başlıyorum hedefimde haftada 500 gram. kalliste reyhan abla coşmuş gidiyorlar valla hırs yaptım .dünüde gayet iyi geçirdim bu günüde beni kimse denetlemeyecekmi ....:sinifsinif:

inşallah hepimiz düzene oturtcaz mersacım.
ben de çok açtım 2 kaşık yoğurtla elma yedim.cokacimcoook
rahatladım vallaboshayallersmile
evet canım bu işi daha öncede başardık şimdide yapabiliriz hepimizin birden toparlanması çok iyi oldu hepimize hareket geldi.dün gecede aç yattım uymam baya uzun zaman aldı ama ben çok mutlu uyudum.

selam arkadaslarrr

kallisim gözün aydinzemuszemus

off yeni geldim eve.. kosusturmaca bir gündü..sabah vakifa gittim ordan öglen shalke arenaya maca..ordan eve geldim üstümü degisip bir ni$ana ..anca geldim soyundum döküldüm

kahveye ihitiyacim varrrrrr

bugünki yemegimi pek begenmedim ama yazayim bakalim

sabah:kahvalti icecegi ( diyet yapanlar icin özel meyveli vitaminli bir ürün) baska nasil tanimlanir bilmiyorum-tatlicadiarzu-

ara: bitirememistim yine icicekten ictim

ögle: cok kücük bir dilim lasagne

aksam:2 yk pilav, 2 yk nohut,2 yemek kasigi et bir bardak ayran
malesef 2 adet serbetli bir tatli miniciktiohaoldumsmile:kedi:bilmiyorumkismile

kızlar özelliklede eşim obur bu günki yediklerimi yazıyorum.
bu günde spor yok inşallah yarın başlıyorum.
hafta sonu olduğu için bu günde düzensiz yedim sabah öğleye yakın kahvaltı ettik saat 16 da öğle yemeği yedik.akşam yok.
sabah :1 dilim beyaz ekmek 1 dilim peynir 1 kaşık çökelek salatası yeşillik.
ara öğün:1 sade türk kahvesi 1 dilim baklava .
öğle saat16) 2 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık kadar tavuk sote,2 kaşık yoğurtlu kereviz,2 kaşık brokoli haşlama 2 kaşık yoğurtlu kabak.ekmek hiç yemedim .akşam yemeğide yemedim çok acıkırsam 1 sütlü neskafe içmeyi düşünüyorum.
:kediay söylemeye utanıyorum ama herşeyi yazacaz demiştik benim 1 dilim baklava vardı ya o saat 17 sularında 2 dilim oldu valla benim suçum yok kayınımla eltim gelmişti onlar getirmiş kızmadınız dimi gün boyu kaçamağım 2 dilim baklava)

canım bende kahve istiyorum birazdan yapacam sanada ikram ederim ama sütlü yapacam karnım doysun.bence yediklerin arasında en iyisi akşam olmuş lasagne bilmiyorum lazanya olabilirmi? sabah ta içecek yerine keşke normal kahvaltı yapsaydın daha doyurucu olmazmıydı .o tatlı kaçamağından bende yaptım kimse duymasınbilmiyorumkismile

bende raporumu verip yatacagim daha saclarimi yapacagim kaan vardi 10 dakika önceye kadar. ya ne cabuk büyüyorlar masallah. yiyecektim az kaldi .annesi bir adidas ayakkabi giydirmis gülmekten ölürsünüz. ama kaanin okadar hosuna gitmiski habire iki büklüm cocuk ayaklarini inceliyor hayran hayran bakiyor cigliklar atiyor keyfinden.. iki saat oynadik yorgunluktaN uykusuzluktan bayilmak üzereydi gittiler.zemuszemus
ha ne diyorduk. sabahleyin yine bol domates maydonozlu bir tabak dolusu vardi onlari yedim iki dilimde ekmek bir haslanmis yumurta az peynir.ara yok
aksamda biz köfte corbasi diyoruz antepliler yuvalama yada eksili köfte ne derseniz deyin ondan bir kepce yarim dilim ekmekle baska birsey yemedim ama hic ac degilim.
5300 adim olmus adim sayicida 25 dakika kosu bandinda yürüdüm.15 dakika bisiklet 10 dakika wibro plate 5 dakika stepper yaptim. ya ne diyecegim ... ben bes dakikadan fazla dayanamiyorum steppere neden acaba kopuyor ayaklarim bacaklarim yaniyor.
saclarimi yapip yatacagim öpüyorum hepinizi.. hayirli geceler:1hug:

tsk ederim mersacim .. inan icmis kadar oldum.. bir bir fincanim var aslinda corba bardagi onla iciyorum bazenkaydirigubbakcemile3 krize giriyorum
ictim nasil rahatladim..dinlendim..
canim o icicek özel kahvalti icin ve koyuydu.. ne biliyim arada degisiklik olsun böyle ya.. hep ayni hep ayni.. hem pratik calisirken, doyurucuda ... gecenlerde ilgimi cekmisti 2 sise almistim begenirsem alirim diye dusundum.. begendim ama bikarim devamli icmem canim
evet canim lazanyya kiymaliydi

kizin nasil? problem arkadasi sorun cikarmiyor dimi? aslinda daha cocuk yaa biraz hareket ve cok hafif abur cuburu bile sadece biraksa fazlaliklar gider yemegi bile kismaya gerek yok.. cok kucukler cunku yaaa kiyamam

reyhan ablacim benim sayacim yokmafoldumben :) merak ettim ben gunde nekadar adim atiyorum .. aslinda cok iyi ya.. almayi dusundum bende sence netten mi alayim yoksa gidip kendim mi alayim decathlon gibi biyerden?

bijom canım doğum gününü kutlamıştım belki görmemişsindir diye tekrar yazıyorum canım benim iyiki doğmuşsun ve ben iyiki seni tanımışım güzelliklerle dolu nice yıllar diliyorum .
okumuştum canım cevap da yazmıştm ama tekrar çokk şok teşekkürler.. opuyorumnanaktan
bugün de annemin doğum günü kaydirigubbakcemile3 ben-sevgililer günü-annem olarak gidiyoruz her sene -tatlicadiarzu-
ben hele hiçç beğenmedim lmaz: bunun tam tersini yeseydin süper olurdu.. hem pilav hem tatlı olmamışşş diyoruzz ve bir daha tekrarlanmamasını diliyoruzzz kaydirigubbakcemile

günaydınnn opuyorumnanaktan
ben de bugün başlıyorum yediklerimi yazmaya.. az önce kalktım bütün işlerimi yaptım 9 da yürümeye cıkayım diye ama hava kapkaranlık yaaa :bbo: yağmur yağıcak galiba :sinifsinif: ama eğer çıkamazsam bir hırka değiştirmem gerekiyor çarşıda, yürüyerek gidip gelirim öglen yaklaşık 40-50 dk falan sürer..

Son düzenleme:
bence de salata yarışması süper olur..
bu link ne kallisim, walk at home yapan var mı? bel falan zorluyo mu mu yani ben yapabilir miyim sizce?

ablam eliptik yokmu:1shok: çok şok oldum bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ben nerden bileyim herşey var sende diye biliyorum ya atmışım öylekaydirigubbakcemile3 olsun zararı yok..yazdıklarımın fazlasını yapmışsın tebrik etmeyeyimde ne yapayımŞenizolumunekankayizsmile

ablacım steppere alışık olmadığımız için dayanamıyoruz hani ben spora gidiyordum ya orda eliptik bisitleke ilk bindiğim gün 5-6 kez çevirmeyle bacaklarım kopuyor sandım indim hemen ama sonra başkalarının sürekli onda egzersiz yaptığını gördüm heveslendim nasıl yapıyorlar diye arada arada denemeye başladım sporuda düzene soktukça vücut alıştıkça bende o alete alışmaya başladım en son ayrılmadan önce yarım saat durmadan yapabiliyordum sadece çok az çok az arttırmak gerekiyor olumunekankayizsmile

ne yediklerine ne sporuna bir şey yazamıyacağım dediğim gibi fazlasını yapmışsın yediklerinde çok güzel tebrik etmekten başka söyleyeceğim yok

bu akşam spora yapma istersen sadece masaj aletini kullan ablacım birden yorma kendini...

Kaana gelince okurken ayça geldi aklıma ilk olarak beyaz bir ayakkabı almıştım ona ben kucağımda yürüyemiyordum aynen Kaan gibi sürekli eğilip bakıyordu haftalarca böyle geçti gülmekten ölüyorduk onun o haline anlamazdı bir şey ama hani cicileri dediğimizde hemen eğilim ayakkabılarına bakardı opuyorumnanaktan maşallah sizin oğlanada allah nazardan saklasın..

bende raporumu vereyim bakalım..

cumartesi yediklerim

sabah tost çay
öğlen makarna salatası sadece yoğurtlu mayonez yok yağ yok yanında yeşil salata
akşam pırasa ve fırında karnıbahar
toplam yediğim ekmek sabahki tost dışında 2 dilimdir

aralarda bir bardak süt ve meyve salatası yedim elma portakal muz ve kividen oluşan başka karışım yok içinde hepsi bir kaseydi çeyrek çeyrek ölçüşerde

spor ise 15 dakika uzay yürüyüşünde yürüdüm ve 10 dakika callenetics yaptım az ama ilerleteceğim olumunekankayizsmile

dün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytin salatadan oluşan kahvaltı

öğlen 1 tane fırında yağsız az tuzlu patates yanında fırın ızgara 3 köfte bol salata .. salata malzememde havuç ve turptu..

akşam 5-6 çatal çok bol limonlu pırasa

aralarda yine bir bardak süt bir portakal yedim..
bunun yanında 2 gündede sabah akşam sirkeli ballı soda içtim gece yatmadanda 2 akşamdır soğan suyu yapıyorum kocaman bir fincan içiyorum...
dün spora yapamadım çok az uzay yürüyüşünde çalıştım 15 dakika kadar yetmedi ama herkes evde olunca olamadı bugün daha çok yapacağım söz ablam...

bence de salata yarışması süper olur..
bu link ne kallisim, walk at home yapan var mı? bel falan zorluyo mu mu yani ben yapabilir miyim sizce?

bijom o linkin nasıl çıktığını anlamadım ben yemek yarışması için fikir bekleyen başlığın linkini kopyalamıştım kaydirigubbakcemile3 o başlığı hiç açmadım bile ama böyle bir başlık varmış burda ona baktım şimdide düzelttim bende şaşkınımkaydirigubbakcemile3

felaket bir fırtına var gece uyutmadı şimdide dışarı çıkmaya korkarsın aşırı hızla bir fırtına alışık değiliz burda hiç ...

burda da kaç gündür uçuyoruz kallisim demek oraya geldi fırtına :bbo:

bijom salata olursa sende katılsana nolurrrrrrrrr:Saruboceq:
katılim kallisim de hile yapmamız gerekir çünkü ben yemekte görsellikten o kadar anlamam ki -tatlicadiarzu- ama ısrar edersen yaparız bi salata aşkolsun, en diyetinden :roflol:

günaydın kızlarrrr
yürüyüşümü yaptım geldim hava inanılmaz sıcak bahar geldi burda ter içinde kaldım daha duşumu almadan buraya oturdum napıyosunuz bir bakim dedim.

Günayyydıııın hanımlaaaar!
Herkese bol KİLO kayıplı haftalar olsun.İyi olan :hooray: olsun.
Hadi bakalım hodri meydan, her tür yol mübah demişsiniz.İnsanı baya bi gaza getirmişsiniz.
Sabahın 6.30 dan beri herkesin yazdıklarını sırayla okudum.Aklımda pek birşey kalmadı.
BİJouX ve Annenin Doğum gÜnÜ KuTlU oLsUn! Umarım geçen senelere göre bu seneniz daha güzel huzurlu ve sağlıklı geçer.
Pia ve Ocean bizden daha şanslı çünkü daha gençler ve inanın 30 yaşın altında kilo vermek daha kolay.Tecrübeler konuşuyor.Yaş ilerledikçe büyüme hormonu üretimiz durduğu gibi yetmiyor birde düşmeye başlıyor.Yetmiyor birde doğum olayları üstüne tuz biber.Ha birde menepoz olayıda işin içine girdiyse durum daha zorlaşıyor.
Mersaaaa takım arkadaşım, eşim ne etcez biz?Sen hep akşamları mı yazabiliyorsun?Ben sabahları kızları okula gönderdikten sonra yazabiliyorum.Yani bu saatler oluyor.Akşam üstü belki ama akşamları nete girmek bir yana bilgisayarın başına geçmem bile imkansız.eyvahedigeldismileNeyse ortak bir yol buluruz,yeterki gönüller bir olsun.
Şimdi haftasonu yediklerimi yazayım hatırlarsam tabiiibilmiyorumkismileCuma akşamı hesapta tavuk ve patates salatası yiyecektim.Onu yerine booolca etli nohut ve sadece1 kaşık pilavla booolca yeşil salata yedim.
Cumartesi sabah geç kalktım.10.30 da etrafı topla makina boşalt doldur derken sanırım12 de kahvaltı ettim.DEeee ne yedim.2-3 dilim ekmeklebeyazpeynir ve 1 tatlı ksaşığı reçel.Arada bir yeşil elma.Akşam cuma yiyemediğim tavuk ve patates KIz bana MErsa alsanaalsanasmileçünkü kocaman bir tabak kızarmış patates yedim.Yetmedi üstüne T.V. izlerken oturdum bir tabakta haşlanmış kestane yedim.eyvahedigeldismilee hak ettim dayağı.
Dün dün dün tamam hatırladım.Sabah pardon gene öğlen 3 dilim ekmekle beyaz peynir+2-3dlm hindi salam vallaha çok ince kesilmiş+azıcık reçel ve çay
Akşamüstü 1 yeşilelma kestim ama ne kadarını ben yedim bilmiyorum.Çünkü kızlar elimden birer parça aldılar.Akşam bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay vallaha kafam çalışmıyor.Dur aklıma gelecek.1 kaşık pilav+1 kaşık püre+5-6 köfte+bolca salata+2 adet zeytinyağlı dolma işte en kötüsüüüü geliyor.Yarım künefe yedim.:kediaha sonra birde kahve içtim.yok yok başka birşey yemedim.Daha ne yiyeceksem.

canım kızım iyi ama hala kilo veremedi dünden beri tam sıkıya almaya çalışıyorum ama evde hertürlü suikast hazır dün kayınımgil gelmşti gelirken tatlı almışlar kola almışlar çocuk napsın ama azarazar verdim yinede iyi atlattı dünü bide havalardan dolayı spor yapamıyorduk artık havada güzel okuldan geldikten sonra yarımsaatte olsa onunla çıkmayı düşünüyorum bakalım maraton tekrar başladı.

Mersam gelmiş günaydın canım.Ne güzel yürüyüşünü yapmışsın.Bizim burda yağmur durmak bilmiyor.Sabahın 6 da ayaktaydım.Kızı servise bıraktım.Su içinde kaldım.(yağmurdan ıslandım)Şimdi biraz açmış gibi.
Sbah sabah yazılanları okuyunca bayağı bir gaza geldim.Sirke içtim.Kahvaltı edemedim.Sol kulağımda 1ay önce bir sivilce gibi birşey çıkmıştı.Daha ,yeni geçti derken, nerden geldiyse sabaha karşı acsıyla uyandım.Dışardan birşey gözükmüyor.Kulağın dış kıvrımlarının bir köşesinden ağrıyor.Nasıl bir tarif olduysa böyle????1 brd.sütlü nescafe ile yarım dlm ekmekle beyazpeynirden başka birşey yiyemedim.Yutkunurken bile ağrı yapıyor.bundan önceki böyle sancı yapmamıştı.Yarında devam ederse dr. giderim.

bende de polikistikover hastalığı var.
kilo vermemi zorlaştırıyormuş.
ama ben o, yok gibi davranıyorum tam gaz sağlıklı beslenmemi+sporumu yapıyorumkaydirigubbakcemile2

bayağı kaçırmışsın ablacım sen haftasonu.neyse geri başlarsın dikkatli yemeye.
benim tüm haftasonundaki kaçamaklarım ise bir simit ve koca bi tabak hamsi tava:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…