- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.981
evet canım bu işi daha öncede başardık şimdide yapabiliriz hepimizin birden toparlanması çok iyi oldu hepimize hareket geldi.dün gecede aç yattım uymam baya uzun zaman aldı ama ben çok mutlu uyudum.
inşallah hepimiz düzene oturtcaz mersacım.
ben de çok açtım 2 kaşık yoğurtla elma yedim.cokacimcoook
rahatladım vallaboshayallersmile
kızım içinde güzel sözlerinize teşekkür ederim, gelde bebeğimde evimizi neşelendirse, aşırı esprili bir çocuk ayça gülmekten kırıp geçiriyor bizi ayy ciddi ösledim....şimdi sefgülüsüyle beraberdir geçirir trenede bindirir ayy yaa henüz babamıza söylemedik çünkü ciddi olmaz diyorum yaşları küçük daha ciddi ilişkiler için banamız duymasın tepki göstermesin diyorum ama bir şeyler saklamakta bana göre değil aşırı rahatsız ediyor beni bu duygu... eşim benden saklasa çok ama çok kızardım diye düşünüyorum tepkimi tahmin edemiyorum ama düşünmektende kendimi alamıyorum...[/QU
allah kavuştursun kallistem hayırlı yolculuklar kızına .onlar evimizin tadı tuzu allahım tırnaklarına zarar getirmasin allah korusun onları.benim büyük te çok hazır cevap dışarda sesi çıkmaz ama kırar geçirir.bizde şimdilik o sevgili işleri yok bakalım ilerde biz ne yapacaz.
bijom canım doğum gününü kutlamıştım belki görmemişsindir diye tekrar yazıyorum canım benim iyiki doğmuşsun ve ben iyiki seni tanımışım güzelliklerle dolu nice yıllar diliyorum .
selam arkadaslarrr
kallisim gözün aydinzemuszemus
off yeni geldim eve.. kosusturmaca bir gündü..sabah vakifa gittim ordan öglen shalke arenaya maca..ordan eve geldim üstümü degisip bir ni$ana ..anca geldim soyundum döküldüm
kahveye ihitiyacim varrrrrr
bugünki yemegimi pek begenmedim ama yazayim bakalim
sabah:kahvalti icecegi ( diyet yapanlar icin özel meyveli vitaminli bir ürün) baska nasil tanimlanir bilmiyorum-tatlicadiarzu-
ara: bitirememistim yine icicekten ictim
ögle: cok kücük bir dilim lasagne
aksam:2 yk pilav, 2 yk nohut,2 yemek kasigi et bir bardak ayran
malesef 2 adet serbetli bir tatli miniciktiohaoldumsmile:kedi:bilmiyorumkismile
canım bende kahve istiyorum birazdan yapacam sanada ikram ederim ama sütlü yapacam karnım doysun.bence yediklerin arasında en iyisi akşam olmuş lasagne bilmiyorum lazanya olabilirmi? sabah ta içecek yerine keşke normal kahvaltı yapsaydın daha doyurucu olmazmıydı .o tatlı kaçamağından bende yaptım kimse duymasınbilmiyorumkismile
okumuştum canım cevap da yazmıştm ama tekrar çokk şok teşekkürler.. opuyorumnanaktanbijom canım doğum gününü kutlamıştım belki görmemişsindir diye tekrar yazıyorum canım benim iyiki doğmuşsun ve ben iyiki seni tanımışım güzelliklerle dolu nice yıllar diliyorum .
ben hele hiçç beğenmedimbugünki yemegimi pek begenmedim ama yazayim bakalim
sabah:kahvalti icecegi ( diyet yapanlar icin özel meyveli vitaminli bir ürün) baska nasil tanimlanir bilmiyorum-tatlicadiarzu-
ara: bitirememistim yine icicekten ictim
ögle: cok kücük bir dilim lasagne
aksam:2 yk pilav, 2 yk nohut,2 yemek kasigi et bir bardak ayran
malesef 2 adet serbetli bir tatli miniciktiohaoldumsmile:kedi:bilmiyorumkismile
ablam eliptik yokmu:1shok: çok şok oldum bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ben nerden bileyim herşey var sende diye biliyorum ya atmışım öylekaydirigubbakcemile3 olsun zararı yok..yazdıklarımın fazlasını yapmışsın tebrik etmeyeyimde ne yapayımŞenizolumunekankayizsmilekallisim cok güzel bir gün gecirdim bugün.
sabah iki ince dilim ekmek minicik bir peynir 3 yesil zeytin bolca domates maydonoz yedim.
arada kocaman bir pomelo yedim.
aksamada 3 servis kasigi taze fasulye yarim dilim ekmek ve cacik yedim
1,5 litre su ictim bu benim icin bir rekordur sadece yazin icerim bukadar. 3 kocaman bardak cay sekersiz birde kahve ictim kocaman.
adim sayicim 4400 adim yapmisim. 20 dakika normal yürüdüm kosu bandinda. 10 dakika bisiket yaptim. eliptik aletim yokta bisiklet yaptim bende.. 5d akika stepper yaptim. sonra kremlendim kapiyi kitledim 15 dakika masaj aletine sirtimi bacaklarimi kalca ve göbegimi masaj yaptirdim hertarafim zonkladi. simdi dus aldim oturdum..sengözlerimebaksanab
ablacım steppere alışık olmadığımız için dayanamıyoruz hani ben spora gidiyordum ya orda eliptik bisitleke ilk bindiğim gün 5-6 kez çevirmeyle bacaklarım kopuyor sandım indim hemen ama sonra başkalarının sürekli onda egzersiz yaptığını gördüm heveslendim nasıl yapıyorlar diye arada arada denemeye başladım sporuda düzene soktukça vücut alıştıkça bende o alete alışmaya başladım en son ayrılmadan önce yarım saat durmadan yapabiliyordum sadece çok az çok az arttırmak gerekiyor olumunekankayizsmilebende raporumu verip yatacagim daha saclarimi yapacagim kaan vardi 10 dakika önceye kadar. ya ne cabuk büyüyorlar masallah. yiyecektim az kaldi .annesi bir adidas ayakkabi giydirmis gülmekten ölürsünüz. ama kaanin okadar hosuna gitmiski habire iki büklüm cocuk ayaklarini inceliyor hayran hayran bakiyor cigliklar atiyor keyfinden.. iki saat oynadik yorgunluktaN uykusuzluktan bayilmak üzereydi gittiler.zemuszemus
ha ne diyorduk. sabahleyin yine bol domates maydonozlu bir tabak dolusu vardi onlari yedim iki dilimde ekmek bir haslanmis yumurta az peynir.ara yok
aksamda biz köfte corbasi diyoruz antepliler yuvalama yada eksili köfte ne derseniz deyin ondan bir kepce yarim dilim ekmekle baska birsey yemedim ama hic ac degilim.
5300 adim olmus adim sayicida 25 dakika kosu bandinda yürüdüm.15 dakika bisiklet 10 dakika wibro plate 5 dakika stepper yaptim. ya ne diyecegim ... ben bes dakikadan fazla dayanamiyorum steppere neden acaba kopuyor ayaklarim bacaklarim yaniyor.
saclarimi yapip yatacagim öpüyorum hepinizi.. hayirli geceler:1hug:
bence de salata yarışması süper olur..
bu link ne kallisim, walk at home yapan var mı? bel falan zorluyo mu mu yani ben yapabilir miyim sizce?
burda da kaç gündür uçuyoruz kallisim demek oraya geldi fırtına :bbo:bijom o linkin nasıl çıktığını anlamadım ben yemek yarışması için fikir bekleyen başlığın linkini kopyalamıştım kaydirigubbakcemile3 o başlığı hiç açmadım bile ama böyle bir başlık varmış burda ona baktım şimdide düzelttim bende şaşkınımkaydirigubbakcemile3
felaket bir fırtına var gece uyutmadı şimdide dışarı çıkmaya korkarsın aşırı hızla bir fırtına alışık değiliz burda hiç ...
katılim kallisim de hile yapmamız gerekir çünkü ben yemekte görsellikten o kadar anlamam ki -tatlicadiarzu- ama ısrar edersen yaparız bi salata aşkolsun, en diyetinden :roflol:bijom salata olursa sende katılsana nolurrrrrrrrr:Saruboceq:
tsk ederim mersacim .. inan icmis kadar oldum.. bir bir fincanim var aslinda corba bardagi onla iciyorum bazenkaydirigubbakcemile3 krize giriyorum
ictim nasil rahatladim..dinlendim..
canim o icicek özel kahvalti icin ve koyuydu.. ne biliyim arada degisiklik olsun böyle ya.. hep ayni hep ayni.. hem pratik calisirken, doyurucuda ... gecenlerde ilgimi cekmisti 2 sise almistim begenirsem alirim diye dusundum.. begendim ama bikarim devamli icmem canim
evet canim lazanyya kiymaliydi
kizin nasil? problem arkadasi sorun cikarmiyor dimi? aslinda daha cocuk yaa biraz hareket ve cok hafif abur cuburu bile sadece biraksa fazlaliklar gider yemegi bile kismaya gerek yok.. cok kucukler cunku yaaa kiyamam
Pia ve Ocean bizden daha şanslı çünkü daha gençler ve inanın 30 yaşın altında kilo vermek daha kolay.Tecrübeler konuşuyor.Yaş ilerledikçe büyüme hormonu üretimiz durduğu gibi yetmiyor birde düşmeye başlıyor.Yetmiyor birde doğum olayları üstüne tuz biber.Ha birde menepoz olayıda işin içine girdiyse durum daha zorlaşıyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?