- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.021
insanın aklına sonradan geliyor değil mi canım?kaydirigubbakcemile3
çok iyi ettin bence,millet ses duysun sesyerimseniben
cikolatam balli lokmam.. okadar güzelsinki kilonda yakisiyor sana. komplex yapma kiyamam ben sana.
bak takim bu hafta cok gayretli. bu arada bir bes kilo kaybetsen moralin yerinede gelir.. cok tatlisin senin tatli dilin güler yüzün dünyalara deger bülbülüm
çok güldüğüm bir söz bu benim ama artık 72.5 milyon olmuşuz çikolatım stresine stres katayım biraz daha senin :roflol:
tızz senin sempatikliğinin yanında kilona laf edecek adam varsa bana göndero kadar dedim
kızım içinde güzel sözlerinize teşekkür ederim, gelde bebeğimde evimizi neşelendirse, aşırı esprili bir çocuk ayça gülmekten kırıp geçiriyor bizi ayy ciddi ösledim....şimdi sefgülüsüyle beraberdir geçirir trenede bindirir ayy yaa henüz babamıza söylemedik çünkü ciddi olmaz diyorum yaşları küçük daha ciddi ilişkiler için banamız duymasın tepki göstermesin diyorum ama bir şeyler saklamakta bana göre değil aşırı rahatsız ediyor beni bu duygu... eşim benden saklasa çok ama çok kızardım diye düşünüyorum tepkimi tahmin edemiyorum ama düşünmektende kendimi alamıyorum...
günaydın kızlar
dün 2 saat yürümüştüm chococum sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir yumurta zeytin ve bolca çeşitli yeşillik yedim harika bir kahvaltıydı. kahvaltıdan sonra dışarı çıktık bundan sonrası çok düzenli olmadı ama malesef benim pazarlarım böyle oluyor. akşama kadar ara ara 1 avuç fıstık yedim 1 çeyrek simit yedim 1 dilim ekmekle 1 köfte yedim. akşam yemeği olarakda ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek yedim. dünkü halimi hiç beğenmedim ama hafta içi daha iyi oluyorum dün yürüyüş yaptığım da güzeldi şimdi biraz işlerim var osnra yine gelirim aranıza.
Hayatım onuda denedim.önce bende üstüne yürüdüm.fayda etmedi birde üstüne mor gözle gezdim.Sustum aynen yazdığın gibi bu seferde dikkate alınmadığı ve söylediklerine değer verilmediği için kavga çıkarmaya başladı.konuşmaya çalıştığım zaman imkanı yok ortayı bulamıyorum.Çünkü içimde senelerin birikimi var.Zaten söylediğim ve kurduğum her cümleden çoook farklı şeyler çıkarıp onların yorumları yüzünden başka kavgalara girişiyoruz.Yani bana öyle bir tavırla geliyor ki ben konuşmayı bilmeyen, anlatma kabiliyeti olmayan,kendini ifade edemeyen biri olarak bana ,beni kendimi kabul ettirdi.Sonuçta benle hızını alamazsa çocuklara saldırıyor.Bir yolunu bulup çocuklara bağırıp çağırıp onlara ceza veriyor.Çocuklarında ondan aşağı kalır yanı yok.Onlarda gayet güzel cevap yapıştırıyorlar.Gücü onlara yetiyor.Ne yapayım susup tamam sen haklısın diyorum.
ben bu yazının üzerine çok sinirlendim! ne demek mor gözle gezdimmmmmmmmmm!!!!
hiiiiç muhattap olma nolur ya! bırak ne derse desin..konuşmadığın için de vuracak değildir heralde.adam yerine koyma da şunu,görsün gününü...aşırı sinirliyim!
canlarım benim,hepinizi çok seviyorum.siz de olmasanız ,ben iyice komplekse girmiştim.
reyhan ablam ne güzel yazmışsın,moralim şimdiden yerine geldi...
dün eşim bana sevgililer günü nedeniyle,bir iç çamaşırı takımı almış. o kadar moralim bozuldu kioldu ama çok sıktı,hiç güzel durmadı üstümde. göbeğim de pörtledi ( ben komplekse girmeyeyim de kim girsin a dostlar. o an söz verdim kendime,yasak olan hiçbirşeyi yemek yok.yaza bu göbek gitmiş olacak.
ama şu bir gerçek ki,benim gibi kendini seven,güvenen insan artık komplexli
bu herşey dahil in 300. programıymış ya,biraz geç çıkarabilirler. ben bekliyorum ekran başında,kardeş şekerim,naparsın :)
selamlar sevgili takımım umarım herkesler iyidir geçmişi okumadan hemen yazayım dedim biz iyiyiz allaha şükürler olsun doğuma kadar yatmam gerekiyor bende yatıyorum eşimde sağolsun bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop almış evde vakit geçirmem kolay olsun diye bende artık daha sık girebilcem siteye yeni arkadaşlar katılmış aranıza hoşgelmişler kolaycık gitsin kilolar inşallah
Pia ve Ocean bizden daha şanslı çünkü daha gençler ve inanın 30 yaşın altında kilo vermek daha kolay.Tecrübeler konuşuyor.Yaş ilerledikçe büyüme hormonu üretimiz durduğu gibi yetmiyor birde düşmeye başlıyor.Yetmiyor birde doğum olayları üstüne tuz biber.Ha birde menepoz olayıda işin içine girdiyse durum daha zorlaşıyor.
.
canım kızım iyi ama hala kilo veremedi dünden beri tam sıkıya almaya çalışıyorum ama evde hertürlü suikast hazır dün kayınımgil gelmşti gelirken tatlı almışlar kola almışlar çocuk napsın ama azarazar verdim yinede iyi atlattı dünü bide havalardan dolayı spor yapamıyorduk artık havada güzel okuldan geldikten sonra yarımsaatte olsa onunla çıkmayı düşünüyorum bakalım maraton tekrar başladı.
hosgeldin canimmmm.aman yatarken cok alma kilo yediklerine dikkat et bitanem ne olur.. bi dahami hamile kalicam diyip cok yiyenlere ben cok karsiyim .. gerektigi kadar ye ne olurr.... ayricaaaa ben mektubumu bek li yo rummmmmselamlar sevgili takımım umarım herkesler iyidir geçmişi okumadan hemen yazayım dedim biz iyiyiz allaha şükürler olsun doğuma kadar yatmam gerekiyor bende yatıyorum eşimde sağolsun bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop almış evde vakit geçirmem kolay olsun diye bende artık daha sık girebilcem siteye yeni arkadaşlar katılmış aranıza hoşgelmişler kolaycık gitsin kilolar inşallah
çok sağol canım aminnn inşallah artık daha sık görüşeceğiz canımcanım çok geçmiş olsun..:teselli:
sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah bebeğini.:Saruboceq:
dizüstün de hayırlı olsunopuyorumnanaktan daha çok paylaşımda bulunursun sitemizde.
faydalı bilgiler edinirsin bolca..a.s
canzim hoşgeldin.yeni hediyen hayırlı olsun , ne güzel bir hediyeymiş öyle o. canım benim... sağlıkla doğsun bebişn inşallah,sık sık gel artık[/B]
evet ben izledim canım kardeşinde senin kadar güzel zaten benziyorsunuz boyu posuda yerinde maşallah darısı başına canım sende istediğin dilediğin kiloya düşeceksin canımizlediniz mi kızlaaaarr?
hosgeldin canimmmm.aman yatarken cok alma kilo yediklerine dikkat et bitanem ne olur.. bi dahami hamile kalicam diyip cok yiyenlere ben cok karsiyim .. gerektigi kadar ye ne olurr.... ayricaaaa ben mektubumu bek li yo rummmmm
canzicim hoşgeldin cicim benim nasılsın aman kendini yorma sakın dikkat et... eşininde hediyesi çokm hoş olmuş güle güle kullan bak nasılda düşünceli davranmış olumunekankayizsmileselamlar sevgili takımım umarım herkesler iyidir geçmişi okumadan hemen yazayım dedim biz iyiyiz allaha şükürler olsun doğuma kadar yatmam gerekiyor bende yatıyorum eşimde sağolsun bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop almış evde vakit geçirmem kolay olsun diye bende artık daha sık girebilcem
yaa hayırrrrrrrr izleyemedimmmm:gitme:izlediniz mi kızlaaaarr?
hehe benimde yeğen var ya çikolatım beraber bulalım bunlara senin kardeşin kaç yaşında ki benimki 28 oldumafoldumben benden umut etmeyin artık bulamam siz bulun diyor evlendiremezseniz bölünerek çiçek böcek gibi çoğalacağım artık çocuk istiyorum diyorsempatiksalakcinnihayır piam erkek arkadaşı yok...
diyor ki 5. takıma selam söyle,almanyadakiler bana almanyadan zengin ve yakışıklı bir koca bulsunlar :)))) ayy koptum
izlediniz mi kızlaaaarr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?