Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

boncukum nedir göğüs ameliyatı

bak şimdi merak ettim iyimi boncukum yaz bakim kilolardan sebep iri göğüslerin mi var eğer böyleyse dert etme kilo gidince göğüste kalmıyor benimde 20 yaşında kızım var kendine uygun sütyen bulamıyordu çamaşıcıya gitsek gözyaşlarıyla çıkıyordu çok dikkat çekiyor diye istediği gibi giyinemiyordu ama fazla olan 3-5 kilosunu verince ne göğüs kaldı ne bişey 95 bedenden şimdi 80 bedene indi nasıl mutlu anlatamam üstelik deforme filanda yok eğer sıkıntın bu yöndeyse kilo vermeden asla ameliyat filan düşünme canımcım daha henüz yaşınız ufak vücut kendini toparlayacaktır her şekilde...

tamam o zaman canım hedefimiz bu olsun..
az verirsek de o haftaki programı gözden geçirip, önlemler alırız.
benim de amacım 16-17 kg falan vermek.

canım ne ameliyatı olacaksın?

canım ne ameliyatı olacaksın?

Ben de o yüzden kilo vermek istiyorum. Ama ben de bel ve sırt agrısı yapıyor . Yürüdüğüm zaman sırtım agırmaya baslıyo cok. Gecmıste astımdan dolayı kortizon kullanmıstım. O yuzden baya bı gelıstım sanırım ve erkenden oldu bu. Ben de çok rahatsızım ama versem bu sefer sarkıklıgı fılan devam edecek. ama yıne de kılo verıp bakacagız son duruma:sm_confused:

anladım canım ama sakın ailenin haberi olmadan yapma bu tür bir şey aman haaa diyeyim... ve tüm kilonu verip son durumu görmedende karar verme bunlar ciddi işler ...

anlıyorum canım,neyse kilo verdikten sonra buraya bi fotonu eklersin.
bakar karar veririz. ama bence küçüleceklerdir.
aşırı bir sarkma da olmaz yaşın genç, toprlanırlar.
bir de ordaki kasları çalıştırıcı egzersizler de yaparsın.
son çare olarak ameliyat düşün.

Allahtan benim onlar küçük, 85 beden giyiyorum.
inşallah iyice küçülmezler yaeyvahedigeldismile

biz de ne doyumsuzuz, küçükse büyük olsun, büyükse küçük olsunfisfisfis

anladım canım ama sakın ailenin haberi olmadan yapma bu tür bir şey aman haaa diyeyim... ve tüm kilonu verip son durumu görmedende karar verme bunlar ciddi işler ...

Tabiki ailemin haberi var Kalliste ablacım :) Onlarda ağrıları ve diğer sıkıntıları görünce onaylıyorlar zaten. Ama yaza kadar bekeyelım zaten.

a.s Oyle dee sonucta ınsan nasıl mutlu olacaksa ıste:)

günaydın canım hoşgeldin..
kimdi bir uzman günde 1000 adım atmalısınız diyordu memhet öz dü sanırım.
bak bakalım kaç adım oluyor.
hosbuldum güzelim.. günde 10000 adim canim genc saglikli bir insanin 0nbin adim atmasi gerekiyor. bir süre yaptim kendimi en saglikli ve genc dinamik hissettigim günlerdi o günler yine ayni performansimi yakalamaya calisacagim
hayatim senin azimli oldugun zamanlari bende farkediyorum buradan. heyecanli ve yaramaz oluyorsun bunu kocan farketmiyecekte kim farkedecekkaydirigubbakcemile3
adamcagiz yardim olsun diye gece gündüz canla basla calisiyor sempatiksalakcinni
oyy bebisinmi geliyor bu gece saat sayarsin sen artik allah kavustursun canim hayirlisiyla

Tabiki ailemin haberi var Kalliste ablacım :) Onlarda ağrıları ve diğer sıkıntıları görünce onaylıyorlar zaten. Ama yaza kadar bekeyelım zaten.

sen zayiflayinca gögüslerinin seklide hale yola girer sirtindaKI omuzlarindaki agrilarda yok olur tatlisim sakin sikinti yapma. gögüs bölgesini calistiran hareketler yap avuclarini birbirine yasliyarak sik birak sik birak buna benzer seyler
ay hemen asagi inmem lazim
kizlar sevgililer gününüz kutlu olsun
HAPPY VALENTINS DAY
benim valentino hazirliklar yapmis cicek almis kahvaltiyi hazirlamis. hadin kactim

.
ay desene kardesin cektirdiii o hafta.. izliycez bakalim
ayrica yuzun ifaden öyle seker ki kimsenin kilonu fark ettigini sanmiyorum

canımmm çok teşekkür ederim ama inan bana yüz güzelliği yetmiyor.
dün kardeşime dedim ki,"yahu ben çevremdeki azınlığın karşısına bile çıkmaya utanırken artık,bir de 70 milyonun önüne niye çıktım,ne zorum vardı ayol..? " kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun diyelim haydi bakalım hoş bir akşam geçirmeni dilerim...
...

teşekkürler kallisim... önceden çalıştığım bir yerdi,birkaç program rica ettiler,bugün akşam da var..

canım o sizin güzel bakan gözleriniz,beni seviyorsunuz da ondan öyle güzel görünüyorumdur size..
evet sedayı kızdırmışlar orda,o da öyle bakmış. çok komik:)
ev hanımlığını seviyorum canım,ama bunlar geçici işler zaten ,şarkı söylemeyi seviyorum

ayy ne güzel sana eşlik etmesi kallisim,harika... daha hevesli olursun ,bırakacağın varsa da bırakamazsın:)
ben çiğ lahana yiyorum akşamları,eşim tip tip bakıyor,iğrenç der gibi...ama ben cidden severim çiğ lahana yemeyi.
bu arada lahana suyu kürünün sonucunu sormuş birisi,şimdi hatırlayamıyorum kim,ama ben hamilelik şüphemden ötürü bırakmıştım,aslında yazmıştım da ,tuvalete çıkamayanlar için iyi bir şey,deneyin diye...
gözünaydın kallisim kızın da geliyormuş

insanın aklına sonradan geliyor değil mi canım?kaydirigubbakcemile3
çok iyi ettin bence,millet ses duysun sesyerimseniben

sütlacı ben bir ögün yerine yiyodum önceleri bak unuttum sonra irmikli tatlıyı keşfedince.. sorun falan da olmuyodu arada yapabilirsin az şekerli olarak hiççç takma..
evet çok kilo veremeyiz malesef önceden gaza basmış gidiyodum biraz bıkkınlık biraz takılmalar bezdirdi beni ama yeter bu kadar toparlanmam lazım.. çekirdeği de çitleriz en kısa zamanda inşallahhhhh kaydirigubbakcemile5

ben hava durumuna göre haftada 5 gün 1 saat yürümeyi planladım ama bayağı tempolu şekilde.

bir de haftalık kg hedefin nedir?
ben haftada 1 kg vermeyi hedefledim.
kaçamaksız diyet ve 5 gün yürüyüşle bu kiloda kesin 1 kilo verirsin canım.. tecrübeyle sabit :lepi:
ara ögün olarak ülker k-bar çikolatayı da tavsiye ediyorum sabah-öğlen arasında.. süper oluyor..

:roflol: :roflol: kallisim valla iki gündür koparıyosun beni gülmekten :roflol:
kızına da kavuşuyosun özlemiştin baya şimdiden iyi hasret gidermelerrr zemuszemus

ee benimkilerrrrrrrrrrrr 95 den 90 a düştü 17 kilo verince akannehir biraz da söndüler.. kurtulmak istiyorum 75 takmak istiyorum mafoldumben sıkı sütyenden bıktım vücudumda sütyen izi oldu siyah siyah :sinifsinif: keşke 75 taksam çok isterdim sırtım boynum büküldü yaaaa :sinifsinif:

canım dr a desek sedyede yanına sıkışsam arada beni de çıkarsa kaydirigubbakcemile3
bana bebek işini bitir gel o zaman da söner toptan hallederiz demişti dr ama eşim oralı olmaz biliyorum o zaman bi gaza gelmişti de gitmiştik off..

çikolatım hadi iyi sahneler canım sanaa Şeniz

Pekı , bu surecte hep calısacagım umarım dedıgınız gıbı amelıyata gerek kalmaz :)kaydirigubbakcemile5

Çok güzeeel olur Önce bır kılolarımızı verelım deee:)kaydirigubbakcemile2

cikolatam balli lokmam.. okadar güzelsinki kilonda yakisiyor sana. komplex yapma kiyamam ben sana.
bak takim bu hafta cok gayretli. bu arada bir bes kilo kaybetsen moralin yerinede gelir.. cok tatlisin senin tatli dilin güler yüzün dünyalara deger bülbülüm

ablacım yaa cidden adam gece gündüz desteğe başladı yine :roflol::roflol: üstelik daha kilo vermeden biraz verince ayrı eve taşınacağım:roflol::roflol:
şaka bir yanada şu anda ara ara maddi sıkıntının dışında sıkıntımız yok çok şükür arada kızmalarımız küsmelerimiz seyrekte olsa oluyor ama yinede svgiyi hissetmek verdiğinin karşılığını bulmak kadar güzel bir şey yoksempatiksalakcinni

çok güldüğüm bir söz bu benim ama artık 72.5 milyon olmuşuz çikolatım stresine stres katayım biraz daha senin :roflol:
tızz senin sempatikliğinin yanında kilona laf edecek adam varsa bana gönder o kadar dedim

kızım içinde güzel sözlerinize teşekkür ederim, gelde bebeğimde evimizi neşelendirse, aşırı esprili bir çocuk ayça gülmekten kırıp geçiriyor bizi ayy ciddi ösledim....şimdi sefgülüsüyle beraberdir geçirir trenede bindirir ayy yaa henüz babamıza söylemedik çünkü ciddi olmaz diyorum yaşları küçük daha ciddi ilişkiler için banamız duymasın tepki göstermesin diyorum ama bir şeyler saklamakta bana göre değil aşırı rahatsız ediyor beni bu duygu... eşim benden saklasa çok ama çok kızardım diye düşünüyorum tepkimi tahmin edemiyorum ama düşünmektende kendimi alamıyorum...

ay canım yaa inşallah:Saruboceq:
bayağı bi azimliyim..
bugün de yine 1 saat yürüdüm.yol da biraz yokuşlu.
popo ve bacak kaslarım hamlamış bayağı ağrıyomafoldumben
ama umrumda değil erisin gitsinler ağrıya ağrıya

ben de ülkerin pikosundan yiyorum canım çok tatlı isterse.
ama aşırı istek olmadıça yemiyorum:umursamaz:

ablacım bence söyleme,seni de rahatsız etmesin bu durum.
benim annem de saklamıştı,babam da bişeyler seziyordu ama duyacaklarından korktuğu için soramıyordukaydirigubbakcemile3
annem de ciddi olmadığını düşünüyordu ama şimdi nişanlıyız:asigim:
babanın haberi olursa sürekli arayıp denetleyebilir,sıkabilir kızını.
bir müddet daha sakla bence, ciddiyet kesinleşince yavaş yavaş çıtlatırsın kulağınayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…