- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.961
Benimki de 1 olabilir. Ayda 4 kılo çok ıyı , belkı yavas olabılır ama saglam bır sekılde gıderız en azından. Benim yaklasık ,
16-18 kılo arası fazlalıgım var. Ve de haziran temmuz gibi göğüs ameliyatı olmayı planlıyorum. O zamana kadar kılolarımdan kurtulmayı planlıyorum , hızlı olması onemlı degıl. O yuzden ayda 1 ıyı bır hedef.
Benimki de 1 olabilir. Ayda 4 kılo çok ıyı , belkı yavas olabılır ama saglam bır sekılde gıderız en azından. Benim yaklasık ,
16-18 kılo arası fazlalıgım var. Ve de haziran temmuz gibi göğüs ameliyatı olmayı planlıyorum. O zamana kadar kılolarımdan kurtulmayı planlıyorum , hızlı olması onemlı degıl. O yuzden ayda 1 ıyı bır hedef.
bak şimdi merak ettim iyimi boncukum yaz bakim kilolardan sebep iri göğüslerin mi var eğer böyleyse dert etme kilo gidince göğüste kalmıyor benimde 20 yaşında kızım var kendine uygun sütyen bulamıyordu çamaşıcıya gitsek gözyaşlarıyla çıkıyordu çok dikkat çekiyor diye istediği gibi giyinemiyordu ama fazla olan 3-5 kilosunu verince ne göğüs kaldı ne bişey 95 bedenden şimdi 80 bedene indi nasıl mutlu anlatamam üstelik deforme filanda yok eğer sıkıntın bu yöndeyse kilo vermeden asla ameliyat filan düşünme canımcım daha henüz yaşınız ufak vücut kendini toparlayacaktır her şekilde...
canım ne ameliyatı olacaksın?
Ben de o yüzden kilo vermek istiyorum. Ama ben de bel ve sırt agrısı yapıyor . Yürüdüğüm zaman sırtım agırmaya baslıyo cok. Gecmıste astımdan dolayı kortizon kullanmıstım. O yuzden baya bı gelıstım sanırım ve erkenden oldu bu. Ben de çok rahatsızım ama versem bu sefer sarkıklıgı fılan devam edecek. ama yıne de kılo verıp bakacagız son duruma:sm_confused:
anladım canım ama sakın ailenin haberi olmadan yapma bu tür bir şey aman haaa diyeyim... ve tüm kilonu verip son durumu görmedende karar verme bunlar ciddi işler ...
anlıyorum canım,neyse kilo verdikten sonra buraya bi fotonu eklersin.
bakar karar veririz. ama bence küçüleceklerdir.
aşırı bir sarkma da olmaz yaşın genç, toprlanırlar.
bir de ordaki kasları çalıştırıcı egzersizler de yaparsın.
son çare olarak ameliyat düşün.
Allahtan benim onlar küçük, 85 beden giyiyorum.
inşallah iyice küçülmezler yaeyvahedigeldismile
biz de ne doyumsuzuz, küçükse büyük olsun, büyükse küçük olsunfisfisfis
hosbuldum güzelim.. günde 10000 adim canim genc saglikli bir insanin 0nbin adim atmasi gerekiyor. bir süre yaptim kendimi en saglikli ve genc dinamik hissettigim günlerdi o günler yine ayni performansimi yakalamaya calisacagim
günaydın canım hoşgeldin..
kimdi bir uzman günde 1000 adım atmalısınız diyordu memhet öz dü sanırım.
bak bakalım kaç adım oluyor.
hayatim senin azimli oldugun zamanlari bende farkediyorum buradan. heyecanli ve yaramaz oluyorsun bunu kocan farketmiyecekte kim farkedecekkaydirigubbakcemile3günaydınlarrrrrr... eşimle yok film yok pc bakalım derken sabahı etmişiz yattığımızda sabah 4.30 du eh sonra 11 de kalktık ancak kahvaltı faslı mutfağı toparladım derken sizede bir bakayım dedim şimdi eşim az daha kesitireyim dedi bende bu fırsat spor yapayım reyhan ablam sabah yazacağım ben 2 günlük raporumu seninkinide sabaha değerlendiririm ama çok güzel olacağını biliyorum sirkli sular içtim soğan suları yaptım eşimde bende diye tutturdu oda içiyor soğandı sirkeydikaydirigubbakcemile3 kaç gün içeceğiz diyor 15 gün dedim aksatma bari bende istiyorum senle bakalım ne işe yarayacakmış diye sayıklıyorkaydirigubbakcemile3 ama soğan suyu vücutta iltihabı atıyormuş erkeklerdede prostat iltihabını atıyormuş bir taraftan yaramasa bir taraftan yarar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 veriyorum ne yapayım hoşuma gitti benimle eşlik etmesi..
bu adam benim ses çıkarmasamda diyette ciddi olup olmadığımı seziyor ciddi yaptığımda bana eşlik ediyor bir yol bulup haydi hayırlısı yakında yürüyüşede çıkarız bizalkisalkisalkis sadece işte çok yoğun şimdi isteyemem...
ayy bu gece sabaha doğru kızım geliyor çok özledim anneciğimi 15 gün oldu mafoldumben
hadi gevezelik yapmıyımda pazar pazar az zamanım olur zaten spor yapimmmmm hepiizi öpüyorumŞeniz
Tabiki ailemin haberi var Kalliste ablacım :) Onlarda ağrıları ve diğer sıkıntıları görünce onaylıyorlar zaten. Ama yaza kadar bekeyelım zaten.
.
ay desene kardesin cektirdiii o hafta.. izliycez bakalim
ayrica yuzun ifaden öyle seker ki kimsenin kilonu fark ettigini sanmiyorum
canım hayırlı olsun diyelim haydi bakalım hoş bir akşam geçirmeni dilerim...
...
bende gördüm çikolatam hemen seni aradım ama cebin kapalıydı sen çok tatlı görünüyordun .kardeşinde bir bakış fırlattıki bakalım neler yapmış diğerlerine .
hadi kolay gelsin çikolatam ev hanımlığına dayanamadın dimi .çalışmak en güzeli.
günaydınlarrrrrr... eşimle yok film yok pc bakalım derken sabahı etmişiz yattığımızda sabah 4.30 du eh sonra 11 de kalktık ancak kahvaltı faslı mutfağı toparladım derken sizede bir bakayım dedim şimdi eşim az daha kesitireyim dedi bende bu fırsat spor yapayım reyhan ablam sabah yazacağım ben 2 günlük raporumu seninkinide sabaha değerlendiririm ama çok güzel olacağını biliyorum sirkli sular içtim soğan suları yaptım eşimde bende diye tutturdu oda içiyor soğandı sirkeydikaydirigubbakcemile3 kaç gün içeceğiz diyor 15 gün dedim aksatma bari bende istiyorum senle bakalım ne işe yarayacakmış diye sayıklıyorkaydirigubbakcemile3 ama soğan suyu vücutta iltihabı atıyormuş erkeklerdede prostat iltihabını atıyormuş bir taraftan yaramasa bir taraftan yarar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 veriyorum ne yapayım hoşuma gitti benimle eşlik etmesi..
bu adam benim ses çıkarmasamda diyette ciddi olup olmadığımı seziyor ciddi yaptığımda bana eşlik ediyor bir yol bulup haydi hayırlısı yakında yürüyüşede çıkarız bizalkisalkisalkis sadece işte çok yoğun şimdi isteyemem...
ayy bu gece sabaha doğru kızım geliyor çok özledim anneciğimi 15 gün oldu mafoldumben
hadi gevezelik yapmıyımda pazar pazar az zamanım olur zaten spor yapimmmmm hepiizi öpüyorumŞeniz
canımmm çok teşekkür ederim ama inan bana yüz güzelliği yetmiyor.
dün kardeşime dedim ki,"yahu ben çevremdeki azınlığın karşısına bile çıkmaya utanırken artık,bir de 70 milyonun önüne niye çıktım,ne zorum vardı ayol..? " kaydirigubbakcemile3
sütlacı ben bir ögün yerine yiyodum önceleri bak unuttum sonra irmikli tatlıyı keşfedince.. sorun falan da olmuyodu arada yapabilirsin az şekerli olarak hiççç takma..tamam bijomm bende ögleden sonra ölcülerimi yazarim..hem gecmi ölcülerimede bakarim ins fark vardir ve yazarim buraya
banada uyar 400-500gr
sütlacada cok sevindim..1,5L de yarim kilo seker vardi..bikac yemek kasigida nisasta yarim bardak da pirinc..tadi cok azdi aslinda az seker koyudugumu tadinda hissettim .. iyimidir bu ölcüler bijom?
bijom biz cok kilo veremeyiz ama mezun olalimda gecelim herkesiii..gelir cekirdek citlariz soraa:roflol:
kaçamaksız diyet ve 5 gün yürüyüşle bu kiloda kesin 1 kilo verirsin canım.. tecrübeyle sabit :lepi:ben hava durumuna göre haftada 5 gün 1 saat yürümeyi planladım ama bayağı tempolu şekilde.
bir de haftalık kg hedefin nedir?
ben haftada 1 kg vermeyi hedefledim.
:roflol: :roflol: kallisim valla iki gündür koparıyosun beni gülmekten :roflol:aksatma bari bende istiyorum senle bakalım ne işe yarayacakmış diye sayıklıyorkaydirigubbakcemile3 ama soğan suyu vücutta iltihabı atıyormuş erkeklerdede prostat iltihabını atıyormuş bir taraftan yaramasa bir taraftan yarar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 veriyorum ne yapayım hoşuma gitti benimle eşlik etmesi..
ee benimkilerrrrrrrrrrrr 95 den 90 a düştü 17 kilo verince akannehir biraz da söndüler.. kurtulmak istiyorum 75 takmak istiyorum mafoldumben sıkı sütyenden bıktım vücudumda sütyen izi oldu siyah siyah :sinifsinif: keşke 75 taksam çok isterdim sırtım boynum büküldü yaaaa :sinifsinif:bak şimdi merak ettim iyimi boncukum yaz bakim kilolardan sebep iri göğüslerin mi var eğer böyleyse dert etme kilo gidince göğüste kalmıyor benimde 20 yaşında kızım var kendine uygun sütyen bulamıyordu çamaşıcıya gitsek gözyaşlarıyla çıkıyordu çok dikkat çekiyor diye istediği gibi giyinemiyordu ama fazla olan 3-5 kilosunu verince ne göğüs kaldı ne bişey 95 bedenden şimdi 80 bedene indi nasıl mutlu anlatamam üstelik deforme filanda yok eğer sıkıntın bu yöndeyse kilo vermeden asla ameliyat filan düşünme canımcım daha henüz yaşınız ufak vücut kendini toparlayacaktır her şekilde...
canım dr a desek sedyede yanına sıkışsam arada beni de çıkarsa kaydirigubbakcemile3Tabiki ailemin haberi var Kalliste ablacım :) Onlarda ağrıları ve diğer sıkıntıları görünce onaylıyorlar zaten. Ama yaza kadar bekeyelım zaten.
Pekı , bu surecte hep calısacagım umarım dedıgınız gıbı amelıyata gerek kalmaz :)kaydirigubbakcemile5sen zayiflayinca gögüslerinin seklide hale yola girer sirtindaKI omuzlarindaki agrilarda yok olur tatlisim sakin sikinti yapma. gögüs bölgesini calistiran hareketler yap avuclarini birbirine yasliyarak sik birak sik birak buna benzer seyler
canım dr a desek sedyede yanına sıkışsam arada beni de çıkarsa kaydirigubbakcemile3
bana bebek işini bitir gel o zaman da söner toptan hallederiz demişti dr ama eşim oralı olmaz biliyorum o zaman bi gaza gelmişti de gitmiştik off..
ablacım yaa cidden adam gece gündüz desteğe başladı yine :roflol::roflol: üstelik daha kilo vermeden biraz verince ayrı eve taşınacağım:roflol::roflol:hayatim senin azimli oldugun zamanlari bende farkediyorum buradan. heyecanli ve yaramaz oluyorsun bunu kocan farketmiyecekte kim farkedecekkaydirigubbakcemile3
adamcagiz yardim olsun diye gece gündüz canla basla calisiyor sempatiksalakcinni
oyy bebisinmi geliyor bu gece saat sayarsin sen artik allah kavustursun canim hayirlisiyla
çok güldüğüm bir söz bu benim ama artık 72.5 milyon olmuşuz çikolatım stresine stres katayım biraz daha senin :roflol:canımmm çok teşekkür ederim ama inan bana yüz güzelliği yetmiyor.
dün kardeşime dedim ki,"yahu ben çevremdeki azınlığın karşısına bile çıkmaya utanırken artık,bir de 70 milyonun önüne niye çıktım,ne zorum vardı ayol..? " kaydirigubbakcemile3
kaçamaksız diyet ve 5 gün yürüyüşle bu kiloda kesin 1 kilo verirsin canım.. tecrübeyle sabit :lepi:
ara ögün olarak ülker k-bar çikolatayı da tavsiye ediyorum sabah-öğlen arasında.. süper oluyor..
kızım içinde güzel sözlerinize teşekkür ederim, gelde bebeğimde evimizi neşelendirse, aşırı esprili bir çocuk ayça gülmekten kırıp geçiriyor bizi ayy ciddi ösledim....şimdi sefgülüsüyle beraberdir geçirir trenede bindirir ayy yaa henüz babamıza söylemedik çünkü ciddi olmaz diyorum yaşları küçük daha ciddi ilişkiler için banamız duymasın tepki göstermesin diyorum ama bir şeyler saklamakta bana göre değil aşırı rahatsız ediyor beni bu duygu... eşim benden saklasa çok ama çok kızardım diye düşünüyorum tepkimi tahmin edemiyorum ama düşünmektende kendimi alamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?