- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.521
Sen hergun gel takil bizle verirsin..zaten kacamak yaparsan hep birlikte linc ederiz seni üzülmeVerebilirim umarım umudum var, çok teşekkür ederim21 yaşındayım
Kiz 2-3aya verirsin vazgecmezsen diyetinden..ben yaptim diyorum..hormonal bi sorun yoksa menu ve sporla gidiyo gercekten..evet canim buraya yazicaksin..bikac mesaj once ben de daha yeni paylasmistim menumu bi ornek icin ona bakabilirsin..ama kizlarda gelir yazar birazdan menulerini gorursun yine21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterimbir de şey, menüyü burda mı paylaşıyorum? Telefondan girdiğim için çok inceleyemedim çekmiyo da pek hoş buldum bu arada
evet canım her akşam gün içinde yediklerin içtiğin suyu yaptığın sporu yazıyorsun ay bende öyle diyodum bir 75 olsam şimdide bir 65 olsam diyorum sende diceksin yakında21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterimbir de şey, menüyü burda mı paylaşıyorum? Telefondan girdiğim için çok inceleyemedim çekmiyo da pek hoş buldum bu arada
niye taktırsan ya kız ev sabihin neden taktırmıyooo kız fare bile girer camdanyok datlum....
niye taktırsan ya kız ev sabihin neden taktırmıyooo kız fare bile girer camdan
sen onu bunu bırakta alma rendeleyici parana yazıkaman burası sitenin deposu olarak gözüküyo bina yanıyo desem kimsenin umrunda değil :) idare ediyik....
12 kilo verdim ama artık sıkıldım mı diyeyim yoksa oburluğum mu ağır bastı naptıysam durdum yerimde. 5-6 aydır 86-84 arasındayım.Sen hergun gel takil bizle verirsin..zaten kacamak yaparsan hep birlikte linc ederiz seni üzülmekendini biraz kızlara ne dicem diye tutup yemiyosun..bi de ziplatiyiruz yaramazlik yapani.. misalll gittin ogle yemeginde pizza mi yidinnn..hiiii aman ya rebbim basar ordek 500zipzip cezasini ona göre nasil verdin biraz vermissin..diyetisyene mi.gittin yoksa kendin mi biseyler uyguluyorsun,var mi takip ettiğin bi diyet canim??
sen onu bunu bırakta alma rendeleyici parana yazık
Vazgeçmicem artık bıktım bu 80li kilolardan. Yarından itibaren ben de paylaşıma başlıyorum o haldeKiz 2-3aya verirsin vazgecmezsen diyetinden..ben yaptim diyorum..hormonal bi sorun yoksa menu ve sporla gidiyo gercekten..evet canim buraya yazicaksin..bikac mesaj once ben de daha yeni paylasmistim menumu bi ornek icin ona bakabilirsin..ama kizlarda gelir yazar birazdan menulerini gorursun yine
bekliyoruz şekerim.. paylaşımda bulun merak ettiklerini sor sohbetlere katıl ...:)Vazgeçmicem artık bıktım bu 80li kilolardan. Yarından itibaren ben de paylaşıma başlıyorum o halde
ay tabi önce koca bul ben sana alıp postalıcam rendeliyici ... söz:)şimdilik vazgeçtim bakalım :)
ay tabi önce koca bul ben sana alıp postalıcam rendeliyici ... söz:)
sonra sende hava atarsın arkadaşımın hediyesi diye:)
seninki daha iyiymişsen bana kocayı bul ben kocama aldırıım onu :))))
hoş geldin ben kaptan yardımcısıyım :)Merhabaaaa
32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim takıma katıldığımda 84 kiloydum şimdi 75 kiloyum canımMerhabaaaa
seninki daha iyiymiş
yok anacım kara borsaya düşmüş adamlar
he dediydin doğruymuş şansına küsben dedim ama karaborsa dedim... dedim dimi... dedim valla dedim...biliyodummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?