Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Verebilirim umarım umudum var, çok teşekkür ederim 21 yaşındayım
Sen hergun gel takil bizle verirsin..zaten kacamak yaparsan hep birlikte linc ederiz seni üzülme kendini biraz kızlara ne dicem diye tutup yemiyosun..bi de ziplatiyiruz yaramazlik yapani.. misalll gittin ogle yemeginde pizza mi yidinnn..hiiii aman ya rebbim basar ordek 500zipzip cezasini ona göre nasil verdin biraz vermissin..diyetisyene mi.gittin yoksa kendin mi biseyler uyguluyorsun,var mi takip ettiğin bi diyet canim??

21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterim bir de şey, menüyü burda mı paylaşıyorum? Telefondan girdiğim için çok inceleyemedim çekmiyo da pek hoş buldum bu arada
Kiz 2-3aya verirsin vazgecmezsen diyetinden..ben yaptim diyorum..hormonal bi sorun yoksa menu ve sporla gidiyo gercekten..evet canim buraya yazicaksin..bikac mesaj once ben de daha yeni paylasmistim menumu bi ornek icin ona bakabilirsin..ama kizlarda gelir yazar birazdan menulerini gorursun yine

21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterim bir de şey, menüyü burda mı paylaşıyorum? Telefondan girdiğim için çok inceleyemedim çekmiyo da pek hoş buldum bu arada
evet canım her akşam gün içinde yediklerin içtiğin suyu yaptığın sporu yazıyorsun ay bende öyle diyodum bir 75 olsam şimdide bir 65 olsam diyorum sende diceksin yakında

12 kilo verdim ama artık sıkıldım mı diyeyim yoksa oburluğum mu ağır bastı naptıysam durdum yerimde. 5-6 aydır 86-84 arasındayım.
Ne yaptığıma gelince aslında diyet yapmadım, öğrenci olduğum için çok zordu okula yemek götürmek vs. Arkadaşlarla hep dışarda yiyodum başka seçeneğim yoktu bi gün sağlıklı olsa diğer gün batırıyodum. 12 kiloyu saat 17.00 den sonra ağzıma lokma koymayarak verdim. Yanında da leslie yapmıştım. Ama dediğim gibi gerisi gelmedi bi türlü

Vazgeçmicem artık bıktım bu 80li kilolardan. Yarından itibaren ben de paylaşıma başlıyorum o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…