Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayır piam erkek arkadaşı yok...
diyor ki 5. takıma selam söyle,almanyadakiler bana almanyadan zengin ve yakışıklı bir koca bulsunlar :)))) ayy koptum

aleyküm selam öpüyorum ben de onuŞeniz
illa alamanyalı mı istiyo, türkiyeden bulsak olmaz mı?

ben de izleyemedim çikolatım yaa. çok üzüldüm. geç açtım burayı haberim geç oldu yani. program başlayınca netten bakabilirim belki biraz. bu sarışın kıza ben de gıcık oldum yaa. yemekyeyizin fragmanında gördüydüm onnu da

:roflol::roflol:bölünerek mi çoğalacakmış :))))
ay bayıldım, süper espiri:roflol:

tüh kallisim,keşke erken geleydin buraya..neyse netten bakalım belki buluruz...
bizimkisi küçük daha 23 yaşında ama evlenmek istiyor,tabii uygun birini bulursa. çocukları çok seviyor bir de..e okumuyor,çalışmıyor..niye evlenmesin ki kallsiim?

izleyebildiğine sevindim cnm...
evet sarışın kız canlı yayında bile laf soktu sedaya,kıl oldum...

aleyküm selam öpüyorum ben de onuŞeniz
illa alamanyalı mı istiyo, türkiyeden bulsak olmaz mı?

anam sen bul,biz gösterelim de...nerden olursa artık :)))

boşver 10 dk lık birşeydi zaten,azıcık tanıtım yaptılar o kadar...
evet kız bayağı gıcık,nasıl oynuyo kameralara..

istanbulda çok ilginç bir hava var ; 11 gibi çok şiddetli yağmur yağdı,gök gürüldedi filan..sonra güneş açtı ama fırtına var aynı zamanda.camları uçuracak nerdeyse... garip

izleyebildiğine sevindim cnm...
evet sarışın kız canlı yayında bile laf soktu sedaya,kıl oldum...

anam sen bul,biz gösterelim de...nerden olursa artık :)))

derdi meşhur olmak o gacının, olur zaten yakında da:1closedeyes:

sedanın kısmetleri artar bundan sonra benceaklinialirimsmile

ay dışardaydım ben izleyemedim netten bakarım olmazsa..
az sonra da başlar yemekteyiz bugün pazartesi ya tanıtımlar var erkenden başlar..

yaklaşık 1 saat yürüdüm hızlı hızlı, çarşıda işlerimi hallettim.. çok acıkmışım geldim öğle yemeğimi yedim.. pia cım akşam gelirsem yazarım yediklerimi ya da yarın sabah.. su içemiyorum ya hiç off

canzicim hoşgeldin cicim benim nasılsın aman kendini yorma sakın dikkat et... eşininde hediyesi çokm hoş olmuş güle güle kullan bak nasılda düşünceli davranmış olumunekankayizsmile

hoşbulduk ablacım iyiyim allahıma şükürler olsun yormuyorum zaten herşeyden elimi ayaımı çektim sadece bebeğimi dünyaya getirebilmek için gerekli olan şeyler var hayatımda eşimden allah razı olsun evet çok düşünceli bir davranışta bulundu

kızlar kardeşim show tvde herşey dahil de çıkacak birazdan,haberiniz olsun :)

çikolatam canım ya ben dışardaydım ama kızlar okuldan gelince görmüşler tv de ben geldiğimde hemen söylediler haberim olsa seyrederdim neyse birazdan yemekteyiz başlıycak o zaman bakarım.bide benim kızlar kardeşini çok beğenmişler benim küçük kızım elbisesine bayılmış anne çok güzeldi dedi.çikolatam kim kazanmıştı yarışmayı söyledin ama unuttum

çikolatım yediklerini yazmamışsın ama inşallah sağlıklı beslendin canım neyse yarın güzel bir liste bekliyor beni yorum için eminim biz bu kilo işinin üstesinden gelicez hayatım. dün gittinmi spora dün başlıyordu galiba neler yaptın nasıl geçti günün? bugün de gidicek misin

kızlar ben size anlatmayı unuttum dün babası kuzumu uyanınca giydirdi ben de mutfakta kahvaltı hazırlıyordum geldi bana anni bak diye kıyafetlerini gösteriyor ben de oğlum çok yakışıklı olmuşsun dedim ve paşam 2 adım atar atmaz hemen düştü sandalyenin üstüne ağzı parçalandı. dudakları patladı. nasıl kötü yara oldu şimdi görseniz. azıcık yemek yemeye başlamıştı o da bitti aciy aciy diyo ağzını gösteriyor yemek yemiyor. gece de ateşlendi şimdi de ateşliymiş ve kusmuş offf ne zaman rahata erecek benim bebeğim yaaa

mersam yarışmada seda ve acar aynı puanı alarak birinci oldular.ama ödül acara gitti...bu sarışın kızla ,yaşlı kadın acara verilsin demiş...
tombilim oğluna çok üzüldüm canım ya,sen oğluşuna nazar mı değdiriyorsun acaba? annenin nazarı daha çok değermiş.aman dikkat,çok çok geçmiş olsun.
tombilim ben bir türlü başlayamadım spora,bugün de şu yemekteyiz yüzünden gidemedim. hastalıklarla boğuşuyorum canım.yarışmadan sonra daha detaylı yazarım.sadece yarım saatlik yürüyüşler yaptım cnm bu hafta.
ama dünkü iç çamaşırı faciasından sonra yasak olan hiçbirşeyi yememeye söz verdim kendime...bir de akşam saat 19 dan sonra yemeyeceğim inşallah...tombilim güzel olacak herşey inşallah..
bugün yediklerimi not ediyorum,akşama yazarım canım

o nasıl bi kaşar rendelemekti koptum yaa :roflol:
beceriksiz, eline de hiç yakışmıyor :1closedeyes:

ay çok gıcık oldum ben bu kıza..alsanaalsanasmile
evime gideyim de ordan izlemeye devam edeyim..

canım evet bizim nazarımız değiyor yavruma zehirlendiğimiz gün babası oğluş nasıl güzel oldu totiş totiş yanakları elleri dikkat edelim yemeklerine dedi aynı gün içtiğimiz sütten zehirlendik. oğluş en az 2 kilo verdi söndü yanakları da elleri de. o gün de ben tam yakışıklı olmuşsun dedim 2 adım vallahi fazla atmadı ve düştü duddakları patladı. nazar bu başka bişey değil ki
ben de iç çamaşırı almıyorum kendime ve aldırmıyorum eşime. zayıflayım ondan sonra diyorum o da iple çekiyor zayıflamamı :roflol: neden bunun şişmanlara göre olanını yapmazlar ki yaaa ille zayıflar mı giyecek öyle seksi şeyleri? ama o kadar da üzülme eşin seni o halinle de beğenir canım benim.

benim size sormak istediğim bir şey daha var arkadaşlar zayıflamakla alakası yok ama yardımınıza ihtiyacım var. bir müşterimiz var ve binasında yöneticiymiş. alt katı hem yönetim odası yapacaklarmış bölerek hem de hanımlar toplansın günlerini yapsınlar diye dizayn edeceklermiş. mutfak olacak oturmak için koltuklar olacak bunlar kesin ama biz daha önce böyle bir yer tasarlamadık ve çok fazla da görmedim açıkçası gördüklerimde sdadece oturma grupları vardı başka ne konabilir aklına bişey gelen var mı ya da binasının altında böyle bir yer olan ve fikir verebilecek? benim gördüklerimde hiç yemek masası yoktu ben yemek masası da düşündüm. bir de çocuklar bisikletlerini dağınık dağınık koyuyorlardı onların düzenli bir şekilde bisikletlerini kilitleyebilecekleri yer yapalım dedim başka da aklıma gelmedi. daha yeri görmedik görünce projesini hazırlayıp sunacaz artık onaylarlarsa yaparız yapamazsak da elimde bir çalışma olur en azından. aklına fikir gelen olur da paylaşırsa sevinirim.

reyhan ablacim benim sayacim yokmafoldumben :) merak ettim ben gunde nekadar adim atiyorum .. aslinda cok iyi ya.. almayi dusundum bende sence netten mi alayim yoksa gidip kendim mi alayim decathlon gibi biyerden?
ebayden bakabilirsin piacigim. benimkini aldiden aldi esim cok kullanisli sadece birazcik büyük ama yinede sütyenime takip kullaniyorum cok pahalilarinida aldim ama en cok aldininkini sevdim bharda yine getirirler belki fiyati 6,95 ti

ya canim gercekten 5 dakikayi bile ara vermeden cok zorliyarak yapiyorum dizlerim ayak bileklerim kopuyor gibi stepperde. ama vzgecmiyecegim 5 dakikada olsa yapacagim..
ya gördünmü eliptik yok bende artik normal ergometre ile idare ederim. kosu bandi en iyisi zaten. birde hulahup cevirebilsem. yapmadigim hicbir nane yoktur bunu niye ögrenmemisim ben ya kafam almiyor. bak ip atlamayi cok severim ama doktor atlama diyor..
kaana gelince kallisim cocuga patik giydiriyordukta birsey demiyordu simdi iki büklüm ayakkabilarini izliyor habire bakiyor ciglik ciglik bagiriyor oksuyor dudaklarini sarkitip habire ayaklarina bakiyor cok güldürdü bizi dün ya. demek aycada aynini yapmis simdide varmi ayakkabi ticki?
kallisim masaj kemerinin faydasi olurmu acaba kullanayimmi yine . bir heves almistim 3 kere yaptim biraktim onuda cikarayim gözönüne biryere.
hayatim ay yürüyüsü nedir? odami bir alet?
kallisim yediklerin cok güzel olmus diyecek birsey yok et gurubu var sebze gurubu var meyve var yemeklerden önce ve sonra birer bardak su icmeye sartlandiralim kendimizi yoksa bende cok zorlaniyorum su icmekte.
ama cok iyi gitmisiz iki gündede allah nazarlardan korusun ..

aynen hayatim bizde haftasonu sifir kacamak yani tekrar masallah. bak birde laf dokundurmuslar otuzundan sonra kilo vermek zorlasir hele menopozda varsa eyvah eyvah diye .. gösterelim günlerini bu caylaklara..:sm_cool:delikafadulden delikafadulden

bijom ben kullaniyorum o programi iste leslide öyle birsey ve severek yapiyorum .. bazen sesi kisip yaninda film yada dizi aciyorum hic anlamadan yuruyorum kmleri
bende istiyorum o programdan bendeeeeeeeeeee bende yürümek istiyorum nerde link?

canim gecmis olsun yavruna cocuk iste düse kalka büyüyorlar allah beterinden korusun.a.s.

ah canım benim yaa kıyamam ona nazr değmiştir yazıkk annesi sende üzülme düşe kalka büyüyecek atlatır çabucak anlamazsın geçer gider... benimde bir tanesi bana doğru yürürken ayağı takılıp düşmüştü kanepenin kenarı alnını kesmişti hemde yumurta gibi olmuştu... büyüyüncede oluyor yani panik yapma alışman gerek bak şimdi 15 yaşında olan geçen yıl kahvaltıdan kalktım odadan çıktım kütt diye bir ses oldu eşimle koştum çocuk yerde yatıyor bayılmış kafasını dolaba çarpıp alnını yardı dikişleri var hatta... allah büyüğünden saklasın...tekrar geçmiş olsun...

diğer sorduğun konuya ancak sabah yazabilirim aklıma gelenleri canım benim geç kalmazsam eğer...bilmiyorumkismile
o nasıl bi kaşar rendelemekti koptum yaa :roflol:
beceriksiz, eline de hiç yakışmıyor :1closedeyes:

ay çok gıcık oldum ben bu kıza..alsanaalsanasmile
evime gideyim de ordan izlemeye devam edeyim..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 varya ben o trabzonlu adama koptum eşiminde yemek kültürü yoktu aynen onun gibi ama sonra sonra beraberken alıştı adam her şeye laf ediyor ama barbunyaya yaptığı yorumda kahkahalarla güldüm:roflol: yanındaki kadınada yenge sence pişmişmi dedi :roflol: karadenizliler öyle konuşur ama genelde yenge derler:roflol: adam komedi yaa zaten başta dedi ben şhow için geldim şhowumu yapıp yiyip içip gideceğim:roflol::roflol:

reyhan abla ben ilk fırsatta yazacağım son yazdıkların için şimdi yemek hazırlamaya çıkıcamŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…