- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.041
oceanım bence de sporu ihmal etmezsek bir şekilde gidecek bu kilolar inşallah... ben geçen sene sporu ihmal etmeyerek vermiştim çünkü.
hayır piam erkek arkadaşı yok...
diyor ki 5. takıma selam söyle,almanyadakiler bana almanyadan zengin ve yakışıklı bir koca bulsunlar :)))) ayy koptum
hehe benimde yeğen var ya çikolatım beraber bulalım bunlara senin kardeşin kaç yaşında ki benimki 28 oldumafoldumben benden umut etmeyin artık bulamam siz bulun diyor evlendiremezseniz bölünerek çiçek böcek gibi çoğalacağım artık çocuk istiyorum diyorsempatiksalakcinni
yaa hayırrrrrrrr izleyemedimmmm:gitme:
hehe benimde yeğen var ya çikolatım beraber bulalım bunlara senin kardeşin kaç yaşında ki benimki 28 oldumafoldumben benden umut etmeyin artık bulamam siz bulun diyor evlendiremezseniz bölünerek çiçek böcek gibi çoğalacağım artık çocuk istiyorum diyorsempatiksalakcinni
izledim canım tam da ben eve gidince başladı:lepi:
ya kardeşin çok sempatik ve de mütavazi..
terbiyesini de hiç bozmadı, hanım hanımcık durdu aferin..
ama inşallah yarışmada o sarışın kızın ağsının payını vermiştir
aleyküm selam öpüyorum ben de onuŞeniz
illa alamanyalı mı istiyo, türkiyeden bulsak olmaz mı?
ben de izleyemedim çikolatım yaa. çok üzüldüm. geç açtım burayı haberim geç oldu yani. program başlayınca netten bakabilirim belki biraz. bu sarışın kıza ben de gıcık oldum yaa. yemekyeyizin fragmanında gördüydüm onnu da
izleyebildiğine sevindim cnm...
evet sarışın kız canlı yayında bile laf soktu sedaya,kıl oldum...
anam sen bul,biz gösterelim de...nerden olursa artık :)))
canzicim hoşgeldin cicim benim nasılsın aman kendini yorma sakın dikkat et... eşininde hediyesi çokm hoş olmuş güle güle kullan bak nasılda düşünceli davranmış olumunekankayizsmile
kızlar kardeşim show tvde herşey dahil de çıkacak birazdan,haberiniz olsun :)
başladı başladı delikafaduldendelikafadulden
mersam yarışmada seda ve acar aynı puanı alarak birinci oldular.ama ödül acara gitti...bu sarışın kızla ,yaşlı kadın acara verilsin demiş...
tombilim oğluna çok üzüldüm canım ya,sen oğluşuna nazar mı değdiriyorsun acaba? annenin nazarı daha çok değermiş.aman dikkat,çok çok geçmiş olsun.
tombilim ben bir türlü başlayamadım spora,bugün de şu yemekteyiz yüzünden gidemedim. hastalıklarla boğuşuyorum canım.yarışmadan sonra daha detaylı yazarım.sadece yarım saatlik yürüyüşler yaptım cnm bu hafta.
ama dünkü iç çamaşırı faciasından sonra yasak olan hiçbirşeyi yememeye söz verdim kendime...bir de akşam saat 19 dan sonra yemeyeceğim inşallah...tombilim güzel olacak herşey inşallah..
bugün yediklerimi not ediyorum,akşama yazarım canım
ebayden bakabilirsin piacigim. benimkini aldiden aldi esim cok kullanisli sadece birazcik büyük ama yinede sütyenime takip kullaniyorum cok pahalilarinida aldim ama en cok aldininkini sevdim bharda yine getirirler belki fiyati 6,95 tireyhan ablacim benim sayacim yokmafoldumben :) merak ettim ben gunde nekadar adim atiyorum .. aslinda cok iyi ya.. almayi dusundum bende sence netten mi alayim yoksa gidip kendim mi alayim decathlon gibi biyerden?
ablam eliptik yokmu:1shok: çok şok oldum bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ben nerden bileyim herşey var sende diye biliyorum ya atmışım öylekaydirigubbakcemile3 olsun zararı yok..yazdıklarımın fazlasını yapmışsın tebrik etmeyeyimde ne yapayımŞenizolumunekankayizsmile
ablacım steppere alışık olmadığımız için dayanamıyoruz hani ben spora gidiyordum ya orda eliptik bisitleke ilk bindiğim gün 5-6 kez çevirmeyle bacaklarım kopuyor sandım indim hemen ama sonra başkalarının sürekli onda egzersiz yaptığını gördüm heveslendim nasıl yapıyorlar diye arada arada denemeye başladım sporuda düzene soktukça vücut alıştıkça bende o alete alışmaya başladım en son ayrılmadan önce yarım saat durmadan yapabiliyordum sadece çok az çok az arttırmak gerekiyor olumunekankayizsmile
ne yediklerine ne sporuna bir şey yazamıyacağım dediğim gibi fazlasını yapmışsın yediklerinde çok güzel tebrik etmekten başka söyleyeceğim yok
bu akşam spora yapma istersen sadece masaj aletini kullan ablacım birden yorma kendini...
Kaana gelince okurken ayça geldi aklıma ilk olarak beyaz bir ayakkabı almıştım ona ben kucağımda yürüyemiyordum aynen Kaan gibi sürekli eğilip bakıyordu haftalarca böyle geçti gülmekten ölüyorduk onun o haline anlamazdı bir şey ama hani cicileri dediğimizde hemen eğilim ayakkabılarına bakardı opuyorumnanaktan maşallah sizin oğlanada allah nazardan saklasın..
bende raporumu vereyim bakalım..
cumartesi yediklerim
sabah tost çay
öğlen makarna salatası sadece yoğurtlu mayonez yok yağ yok yanında yeşil salata
akşam pırasa ve fırında karnıbahar
toplam yediğim ekmek sabahki tost dışında 2 dilimdir
aralarda bir bardak süt ve meyve salatası yedim elma portakal muz ve kividen oluşan başka karışım yok içinde hepsi bir kaseydi çeyrek çeyrek ölçüşerde
spor ise 15 dakika uzay yürüyüşünde yürüdüm ve 10 dakika callenetics yaptım az amailerleteceğim olumunekankayizsmile
dün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytin salatadan oluşan kahvaltı
öğlen 1 tane fırında yağsız az tuzlu patates yanında fırın ızgara 3 köfte bol salata .. salata malzememde havuç ve turptu..
akşam 5-6 çatal çok bol limonlu pırasa
aralarda yine bir bardak süt bir portakal yedim..
bunun yanında 2 gündede sabah akşam sirkeli ballı soda içtim gece yatmadanda 2 akşamdır soğan suyu yapıyorum kocaman bir fincan içiyorum...
dün spora yapamadım çok az uzay yürüyüşünde çalıştım 15 dakika kadar yetmedi ama herkes evde olunca olamadı bugün daha çok yapacağım söz ablam...
günaydın oburcum sakın oburluk ettim demeeeklava:
eyvah bu okuduklarım gerçek olamaz cumartesi hem kızartma hem kestane üstelik akşam
pazar günü akşamda pilav püre dolma hepsi karbonhidrat üstüne bide künefe naptın sen oburum yaaaa.
eşim seninde deiğin gibi netcez biz ?bu günü çok iyi götürelim bak sıkı rakiplerimiz var valla reyhan abla kalliste ikilisi çok hızlı başladılar reyhan abla biz birinciyiz diyor ona göre.ben sana kızacam kaçırdığında sende bana hiç acıma.akşamları elimizden geldiği kadar karbonhidrat az alalım suyumuzuda bol içelim anladığım seninde tatlıya düşkünlüğün var ben onun için destek bir ürün kullanıyorum istersen adını veririm bana çok iyi gelmişti .ben sabahlarıda girerim ne zaman fırsat bulursam .spor yapıyormusun onuda yaz ben bu gün başladım.
aynen hayatim bizde haftasonu sifir kacamak yani tekrar masallah. bak birde laf dokundurmuslar otuzundan sonra kilo vermek zorlasir hele menopozda varsa eyvah eyvah diye .. gösterelim günlerini bu caylaklara..:sm_cool:delikafadulden delikafaduldenreyhan ablamada not düşeyimdelikafaduldendelikafadulden ablam takım içinde birinciyiz herkeşçikler kaçamak yapmış yine ama biz de cokacimcoook ciddi sağlıklı beslenme delikafadulden ay ne güsel bir duygu mutluluk vericiopuyorumnanaktan
bende istiyorum o programdan bendeeeeeeeeeee bende yürümek istiyorum nerde link?bijom ben kullaniyorum o programi iste leslide öyle birsey ve severek yapiyorum .. bazen sesi kisip yaninda film yada dizi aciyorum hic anlamadan yuruyorum kmleri
canim gecmis olsun yavruna cocuk iste düse kalka büyüyorlar allah beterinden korusun.a.s.kızlar ben size anlatmayı unuttum dün babası kuzumu uyanınca giydirdi ben de mutfakta kahvaltı hazırlıyordum geldi bana anni bak diye kıyafetlerini gösteriyor ben de oğlum çok yakışıklı olmuşsun dedim ve paşam 2 adım atar atmaz hemen düştü sandalyenin üstüne ağzı parçalandı. dudakları patladı. nasıl kötü yara oldu şimdi görseniz. azıcık yemek yemeye başlamıştı o da bitti aciy aciy diyo ağzını gösteriyor yemek yemiyor. gece de ateşlendi şimdi de ateşliymiş ve kusmuş offf ne zaman rahata erecek benim bebeğim yaaa
ah canım benim yaa kıyamam ona nazr değmiştir yazıkk annesi sende üzülme düşe kalka büyüyecek atlatır çabucak anlamazsın geçer gider... benimde bir tanesi bana doğru yürürken ayağı takılıp düşmüştü kanepenin kenarı alnını kesmişti hemde yumurta gibi olmuştu... büyüyüncede oluyor yani panik yapma alışman gerek bak şimdi 15 yaşında olan geçen yıl kahvaltıdan kalktım odadan çıktım kütt diye bir ses oldu eşimle koştum çocuk yerde yatıyor bayılmış kafasını dolaba çarpıp alnını yardı dikişleri var hatta... allah büyüğünden saklasın...tekrar geçmiş olsun...kızlar ben size anlatmayı unuttum dün babası kuzumu uyanınca giydirdi ben de mutfakta kahvaltı hazırlıyordum geldi bana anni bak diye kıyafetlerini gösteriyor ben de oğlum çok yakışıklı olmuşsun dedim ve paşam 2 adım atar atmaz hemen düştü sandalyenin üstüne ağzı parçalandı. dudakları patladı. nasıl kötü yara oldu şimdi görseniz. azıcık yemek yemeye başlamıştı o da bitti aciy aciy diyo ağzını gösteriyor yemek yemiyor. gece de ateşlendi şimdi de ateşliymiş ve kusmuş offf ne zaman rahata erecek benim bebeğim yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 varya ben o trabzonlu adama koptum eşiminde yemek kültürü yoktu aynen onun gibi ama sonra sonra beraberken alıştı adam her şeye laf ediyor ama barbunyaya yaptığı yorumda kahkahalarla güldüm:roflol: yanındaki kadınada yenge sence pişmişmi dedi :roflol: karadenizliler öyle konuşur ama genelde yenge derler:roflol: adam komedi yaa zaten başta dedi ben şhow için geldim şhowumu yapıp yiyip içip gideceğim:roflol::roflol:o nasıl bi kaşar rendelemekti koptum yaa :roflol:
beceriksiz, eline de hiç yakışmıyor :1closedeyes:
ay çok gıcık oldum ben bu kıza..alsanaalsanasmile
evime gideyim de ordan izlemeye devam edeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?