Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Caaanııım yaa çok geçmiş olsun.İçim acıdı,çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.Çocuk bakamak zor iş.Nazar bocuksuz gezdirme yakışıklıyı.

reyhanxx54

aynen hayatim bizde haftasonu sifir kacamak yani tekrar masallah. bak birde laf dokundurmuslar otuzundan sonra kilo vermek zorlasir hele menopozda varsa eyvah eyvah diye .. gösterelim günlerini bu caylaklara..:sm_cool:delikafadulden delikafadulden
Hayatım ben de aynı durumdayım.yaş geçmiş 40 ,birde yetmiyor "homini gırtlak ,pufidi kandil yatak."sempatiksalakcinniAllah sonumu hayır etsin.......

Hayatım tombilim sen mimar mısın?Mekanı görmeden hiç birşey diyemezsin ki.Yerin büyük ve aydınlık olması için bolca ayna kulanın.Daha teferuatlı bilgi verirsen fikir yürütürüz.Akıl ,akıldan üstündür.Gelen fikirler ,başka şeyleri çağrıştırp çok güzel şeyler çıkaracağına inanıyorum.

homini girtlak pufidi kandil yatak ha hahahahahah
hay allah iyiligini versin oburcugum allah cümlemizin sonunu hayir etsin insallah.
yapacak tek sey var kendimize saygimizi kazanip vücudumuza hakettigi özeni göstermek. yas kac olursa olsun insan sik giyinmek istiyor.. hos görünmek istiyor. en önemliside hastaliklara karsi bünyesini güclendirmek hastaliklara karsi elinden geleni yapmis olmak istiyor.
ohalde yapacak ne kaliyor bize girtlagimizi tutup herzamankinden daha fazla hareket etmek
benim esim kallisim demiski ablam iki gündür yoruldun bugün dinlen..
ben ne yaptim 25 dakika yürüdüm 15 dakika bisiklet 10 dakika wipro pover 10 dakikada pilates topu ya valla cok aksi bir kadinim ben kallisimde diyecek ne halin varsa gör... yok be demez yarin dinlenirim kallisim söz... ama nasil valla zimba gibi hissediyorum kendimi. varmi benimle güres tutacak bir yigit ??
ha kallisim 6000 adim yapip durdum bugünlük yeter. ama bir sütlü kahveyi hakettim

Son düzenleme:

Vallaha dediğiniz kadar gıcıkmış sarışın.Kıl tüy oldum.Kızkardeşine haksızlık ediyorsun, birde gıcıktır diyosun.Hayatım esas gıcık sarışın.Senin kardeşin çokta hanım ve ağırbaşlı gayet güzelde eleştirilerde bulundu.Öğlen epeyi bir bekledim ama değdi.İzledim yarişmacılar ,gerçekten tam seçmece 2-3 tane var.Onlarda reyting peşinde.Akşamüstüde masada yakaldım yemek yerlerken izleyebildim.Yok yok kardeşin değmesin hem çok hoş hemde ağırbaşlı.Allah sahibine bağışlasın.Ama ne olur ,aklı başında, efendi biriyle ,hayırlısıysa olsunn!Evlenmiş olmak için evlenmesin daha genç.

yediklerimide yazayim hemen;;
sabah bir sekersiz kahve iki incecik dilim ekmegin arasinda bir dilim peynir bir domates.
ara bir elme
öglen kücük bir porsiyon brüksel lahanasi bir dilim ekmek iki kasik yogurt. ara bir portakal. aksam bir kepce mercimek corbasi bol yesil salata. simdi bir sütlü kahve icecegim ama üsendim kalkmaya birde basima agri girdi kendimi zorladim galiba pilates topta asildim bir süre basim asagida totom yukarda o belime cok iyi geliyor ama basim agridi.. gecer bosver agrisin.aklinialirimsmile

ya ben gündüz seyredemedim yemekteyiziiiiii aksam kimbilir kacta baslar yaaaaa cok gec olmz insallah bazen saat 12de basliyor 2de zor bitiyor .

Ayyy ne güzel allah daha iyi etsin.Bizim ev tuzaklarla dolu ben mutfaktan kaçıyorum.Yememe lazım diyorum.Bir yandan acııııktımmm diye inliyorum.Benim büyük kız" hadi annne -hadi annne profetorol (nasıl yazılıyorsa) yapıyoruz "diyor.Banane ben diyetteyim kendin yap dedim.Belki vazgeçer diye.Yok vallaha üşenmedi hamurunu herşeyini hazırladı.Anne muhallebesini çikolatasını sen yap diye yalvardı.Ne etçen.Hadi bakalım içerde hazırladı şimdi beynimi ütülüyor" içi dışı sosu hadi anne hadi anne"tariflerim ölçülü olsa onuda yaptıracağımda herşeyim göz kararı olunca başıma yıkılıyorlar.

Mersaa imdaaat yemem lazım.Salatamı hazırladım.Eşimi bekliyorum.Aksi şeytan hergün erken gelir yada evde oturur.Bugün geç kalacağı tuttu.
Ben en iyisi kahvaltıdan sonra yediklerimi yazayım.Vallaha çok yemedim.Öğlen şehriyeli domates çorbasıyla maydanoz salatası yedim.Tamamen yağsız...Arada ufak bir elma+1 adet kepekli biskuvi.Az önce ne kadar mutfaktan kaçsamda en sonunda bana muhallebileri yaptırdılar.Kaşık ucuyla şekerine baktım.bilmiyorumkismileBoool bol su içtim.Ama artık içim kıyıldı daha fazla bekleyebilmek için sizin yanınıza geldim.allahın izniyle eşim gelince koca bir tabak bol soğanlı -maydanozlu ve yarım brd haşlanmış kurufasulyeli ve bol baharatlı limonlu salata yiyeceğim.cokacimcoookAyyy yutkunmaktan bir hal oldum...lülülülülülüyok yok kararlıyım tatlı yemeyeceğim bu akşam.

ay canimm zor tabi böyle olunca.. evden destek olmazsa cok zor.
ben bir diyete basliyayim herkes sakli gizli yer kizim benimle yürüyüslere gelir. hafta sorar kilon nasil diye.. 100 gr bile vermis olsam keyiflenir cocuklarim hoslarina gider. hemen desteklerler iste direnc kilondasin haftaya iki misli daha cok verirsin falan diye. biryerden duyayim iste spora gidiliyormus doktor tavsiyesiyle diye hemen tel acip sorarlar ne yapabiliriz diye doktora. mesela bugün ille dr a gidelim diye tutturdular birkac hafta rapor al bu aradada hem diyet yaparsin hemde dr belki bir spor salonuna gönderir diye. ben zorla ise gittim valla

Yarın sabah 9-10 arası sporum var.Sabah erken gelirim.Ama daha sonrası için söz veremem çünkü yarın balkonu kapatmak için penciler ölçü almaya geleceklerini söylemişler.Ama ne zaman belli değil.Belliysede bana daha iletilmedi.Duruma göre ayarlaya bilirsem gelirim.Şimdilik iyi akşamlar.

ay canim sen hicbirsey yememissinki oburum.. bukadar kisarsan matabolizman yavaslar ne yediysen onunla idare etmeye calisir kilo vermen durur azda yesen.

hayır piam erkek arkadaşı yok...
diyor ki 5. takıma selam söyle,almanyadakiler bana almanyadan zengin ve yakışıklı bir koca bulsunlar :)))) ayy koptum

ayy bugün bi alisveris merkezine gittim allahim ne guzel kizlar yakisikli erkekler var..canti hepsi... bayildimm.. daha önce yazicaktim.. yazamamistim bazi yerler var oraya ne zaman gitsem cok guzel tiplerle karsilasiyorum oyuzden oralara gitmeyi seviyorum..gözüm gönlüm aciliyo valla.. ben cerkezim severim öyle naaapimm
kiz bizim sülale dolu dolu .. kiz erkek bekar dolu.. cerkezlerde gec evlenilir..oyuzden bekarlarimiz cok bi ben erkenden varmisim kocaya :mymeka:
ama hic bi anakuzusunu ben gurbette istemem .. istanbuldan bulalim ona

4 gözle bekliyorum inan opuyorumnanaktan

cok gecmis olsun yaaa:gitme:

disarda baktimda en ucuzu 79€ tabi iyicie profesyoneller icin napim ben onlari ayol
ablacim ben bakar sana atarim özeldenopuyorumnanaktan

günümü yazayim

sabah(11:00):1 dilim ekmek maydonoz ve soganli yumurta salatasi, 6-7- zeytin

ara 1 yesil elma
aksam(17:00): bir tabak sebzeli makarna(broccoli,kabak,havuc,yesilsari kirmizi biberler, karnibahar) makarnasi cok az (2 yk )sebzesi boldu

ve bir dondurma bilmiyorumkismile

simdi nachtisch diye bisey var yemekten masadan sonra demek.. simdi ama nachtischsiz olur mu? olmazzz yani bu bi sey yani ney bilmiyorum ama sey iste onemli bilmiyorumkismile
dondurmada iste nachtisch

birde kahve ictim ama siyah sekerle

3l yakin su ictim ..lahana kürüne 3 gün ara vermistim .. yarin sabah devam edicem.. oyuzden bugün sabah kahvaltidan önce buyuk bir bardak sicak suyla elma sirkesi ictim

spor olarak 3 saat durmaksizin alisverisaklinialirimsmile

Son düzenleme:
disarda baktimda en ucuzu 79€ tabi iyicie profesyoneller icin napim ben onlari ayol
ablacim ben bakar sana atarim özeldenopuyorumnanaktan

aman yok canim nereye baktin sen? en pahalisi omrondan 37,95 ben daha pahalisini görmedim. gerci sport müllerde satilan birtane var minicik 19,95 en iyisi oydu ama ben bu aldininkini en cok sevdim sen az daha bekle bir aya kadar gelir yine aldiye alirsin..
sevinirim canim linki verirsen zahmet olacak sanaopuyorumnanaktan

ay bende sansmi var. iki haftadir dua ediyorum bu hafta show tv göstersin diye.. bugüne kadar ayna gibiydi bugün hicbirsey göstermiyor.. bir saat sonra basliyacak yemekteyiz ama ben göremiyecegim.lmaz:
yarin isten erken gelip öglendeki yemekteyize bakayim bari. aksama kalinca hep gec kaliyorum zaten

ayyy reyhan ablam çok üzüldüm... hakikaten ne şans hee... ama kardeşimin günü perşembe zaten,en azından o gün izlersin belki

evet biz de çok büyük bir aşk hikayesi olmadıkça,kardeşimi göndermek istemeyiz zaten. zordur ,ahh canım çekmişsin ya nasıl biliyorsun...

kız aslında gıcıktır ama yarışmada uslu durmuş bizimki :)
evlenmek isteyenler oluyor da,bizimki zaten evlenmiş olmak için evlenmek istemediğinden hala bekar ablası...teşekkür ederiz güzel sözler için

yok be canım şişmanlara yakışmaz ki,olsa bile...bir yerden göbek bir yerden sırttaki etler,bir yandan simitler pörtlemişken nasıl sexy olunabilir ki...inş zayıflayacağız!
sizin çok nazarınız değiyor demek ki... anne-baba dikkat edin oğluşa

çok komik o trabzonlu cidden ya:) iyiki var ama,en azından gülüyoruz dimi..bu arada o , normalde öyle şiveli konuşmuyor..normal konuşuyor ama yarışmada bilerek böyle konuşuyor,güldürmek için....

15 şubat pazartesi, (tombilimin dikkatine)

sabah : meyve salatası
1 saat sonra: 2 yumurta
2 saat sonra : 1 dilim ekmek ve salata
2 saat sonra : bir meyve
akşam : köfte,2 dilim ekmek,ayran

(yine geç uyandım)

yarım saat yürüdüm

oyy kıyamam ben ona çok çok geçmiş olsunn annesi felak ve nas surelerini okumanı öneririm sabahleyin oğluşuna. o zaman nazar uzak durur ona.. yerim onu ben

o nasıl bi kaşar rendelemekti koptum yaa :roflol:
beceriksiz, eline de hiç yakışmıyor :1closedeyes:

ay çok gıcık oldum ben bu kıza..alsanaalsanasmile
evime gideyim de ordan izlemeye devam edeyim..
of o kıza ben de gıcık oldum neyse bişey demicem Allah yaratmış.. aşırı da gıcıktı :1closedeyes:

kadınlar gün yapıcaklarsa masa sehpa vs olabilir.. yönetim odasına da klasik dosya dolabı bilgisayar masası vsvs.. bizim istanbuldaki evin bodrumunu da düzenlemişlerdi. masa tenisi için masa koymuşlardı canı sıkılan inip aşaya oynuyodu :1rolleyes:

:roflol: o adam sempatik geldi bana yaa çikolata da söyledim ben rizeliyim o tiplere alışkınım renkli insanlar oluyorlar yer zaman hiç farketmiyor kaydirigubbakcemile3 yenge demesine ben de koptum kadın da şaşırdı :roflol:
pardon da ben öğleni göremedim ve sanırım akşam yemeğinde 1 tabak makarna gördüm akannehir hadi makarna yiceksin bari öğlen yeseydin.. dengesiz olmuş çok piacım.. senin için zor olabilir ama bir süre makarna pilavdan uzak dursan? kilomuz az vermek için biraz taviz vermeliyiz malesef.. duramam diyorsan da öğlen yersen süper olur.
1 top dondurmadan bişey olmaz ama her gün olmamak şartıyla :icecream:

herkese günaydın,
bugün bebişlere fazla sayıda misafir gelicek, onlara yardıma gidicem yokum yani. çayımı aldım şimdi az sonra da kahvaltı edip bir duş alayım..
pia cım ben de dün yediklerimi yazayım..

sabah: sunta+yoğurt+1 dilim peynir+5 zeytin
ara: 1 bardak süt
öğlen: 1 tabak yeşil mercimek, 1 dilim ekmek, yarım kase yogurt
ara: 1 kupa mantar corbası
akşam: 1 tuzlu kurabiye, 1 karışık meyve suyu
1 litreye yakın su içtim, 1 saat de yürüdüm öğlen kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…