- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.061
kızlar ben size anlatmayı unuttum dün babası kuzumu uyanınca giydirdi ben de mutfakta kahvaltı hazırlıyordum geldi bana anni bak diye kıyafetlerini gösteriyor ben de oğlum çok yakışıklı olmuşsun dedim ve paşam 2 adım atar atmaz hemen düştü sandalyenin üstüne ağzı parçalandı. dudakları patladı. nasıl kötü yara oldu şimdi görseniz. azıcık yemek yemeye başlamıştı o da bitti aciy aciy diyo ağzını gösteriyor yemek yemiyor. gece de ateşlendi şimdi de ateşliymiş ve kusmuş offf ne zaman rahata erecek benim bebeğim yaaa
benim size sormak istediğim bir şey daha var arkadaşlar zayıflamakla alakası yok ama yardımınıza ihtiyacım var. bir müşterimiz var ve binasında yöneticiymiş. alt katı hem yönetim odası yapacaklarmış bölerek hem de hanımlar toplansın günlerini yapsınlar diye dizayn edeceklermiş. mutfak olacak oturmak için koltuklar olacak bunlar kesin ama biz daha önce böyle bir yer tasarlamadık ve çok fazla da görmedim açıkçası gördüklerimde sdadece oturma grupları vardı başka ne konabilir aklına bişey gelen var mı ya da binasının altında böyle bir yer olan ve fikir verebilecek? benim gördüklerimde hiç yemek masası yoktu ben yemek masası da düşündüm. bir de çocuklar bisikletlerini dağınık dağınık koyuyorlardı onların düzenli bir şekilde bisikletlerini kilitleyebilecekleri yer yapalım dedim başka da aklıma gelmedi. daha yeri görmedik görünce projesini hazırlayıp sunacaz artık onaylarlarsa yaparız yapamazsak da elimde bir çalışma olur en azından. aklına fikir gelen olur da paylaşırsa sevinirim.
mersam yarışmada seda ve acar aynı puanı alarak birinci oldular.ama ödül acara gitti...bu sarışın kızla ,yaşlı kadın acara verilsin demiş...
tombilim oğluna çok üzüldüm canım ya,sen oğluşuna nazar mı değdiriyorsun acaba? annenin nazarı daha çok değermiş.aman dikkat,çok çok geçmiş olsun.
tombilim ben bir türlü başlayamadım spora,bugün de şu yemekteyiz yüzünden gidemedim. hastalıklarla boğuşuyorum canım.yarışmadan sonra daha detaylı yazarım.
homini girtlak pufidi kandil yatak ha hahahahahah
hay allah iyiligini versin oburcugum allah cümlemizin sonunu hayir etsin insallah.
yapacak tek sey var kendimize saygimizi kazanip vücudumuza hakettigi özeni göstermek. yas kac olursa olsun insan sik giyinmek istiyor.. hos görünmek istiyor. en önemliside hastaliklara karsi bünyesini güclendirmek hastaliklara karsi elinden geleni yapmis olmak istiyor.
ohalde yapacak ne kaliyor bize girtlagimizi tutup herzamankinden daha fazla hareket etmek
benim esim kallisim demiski ablam iki gündür yoruldun bugün dinlen..
ben ne yaptim 25 dakika yürüdüm 15 dakika bisiklet 10 dakika wipro pover 10 dakikada pilates topu ya valla cok aksi bir kadinim ben kallisimde diyecek ne halin varsa gör... yok be demez yarin dinlenirim kallisim söz... ama nasil valla zimba gibi hissediyorum kendimi. varmi benimle güres tutacak bir yigit ??
ha kallisim 6000 adim yapip durdum bugünlük yeter. ama bir sütlü kahveyi hakettim
hayır piam erkek arkadaşı yok...
diyor ki 5. takıma selam söyle,almanyadakiler bana almanyadan zengin ve yakışıklı bir koca bulsunlar :)))) ayy koptum
hoşbulduk canım az yemeğe özen gösteriyorum canım bende abartmada hiçbir fayda görmüyorum bebğimde gayet sağlıklı gelişimi güzel kilosu iyi maşallah allahım onu bize bağaşlasın sağlıcakla mektubun bu hafta postaya verilecek yazdım canım ama eşim sabah erken çıkıp gece geliyor başka atacak kimsede yok canım bende hiç dışarı çıkmıyorum çarşamba randevum var o zaman postaya vericez canım
kızlar ben size anlatmayı unuttum dün babası kuzumu uyanınca giydirdi ben de mutfakta kahvaltı hazırlıyordum geldi bana anni bak diye kıyafetlerini gösteriyor ben de oğlum çok yakışıklı olmuşsun dedim ve paşam 2 adım atar atmaz hemen düştü sandalyenin üstüne ağzı parçalandı. dudakları patladı. nasıl kötü yara oldu şimdi görseniz. azıcık yemek yemeye başlamıştı o da bitti aciy aciy diyo ağzını gösteriyor yemek yemiyor. gece de ateşlendi şimdi de ateşliymiş ve kusmuş offf ne zaman rahata erecek benim bebeğim yaaa
disarda baktimda en ucuzu 79€ tabi iyicie profesyoneller icin napim ben onlari ayolebayden bakabilirsin piacigim. benimkini aldiden aldi esim cok kullanisli sadece birazcik büyük ama yinede sütyenime takip kullaniyorum cok pahalilarinida aldim ama en cok aldininkini sevdim bharda yine getirirler belki fiyati 6,95 ti
bende istiyorum o programdan bendeeeeeeeeeee bende yürümek istiyorum nerde link?
.
disarda baktimda en ucuzu 79€ tabi iyicie profesyoneller icin napim ben onlari ayol
ablacim ben bakar sana atarim özeldenopuyorumnanaktan
ay bende sansmi var. iki haftadir dua ediyorum bu hafta show tv göstersin diye.. bugüne kadar ayna gibiydi bugün hicbirsey göstermiyor.. bir saat sonra basliyacak yemekteyiz ama ben göremiyecegim.lmaz:
yarin isten erken gelip öglendeki yemekteyize bakayim bari. aksama kalinca hep gec kaliyorum zaten
ayy bugün bi alisveris merkezine gittim allahim ne guzel kizlar yakisikli erkekler var..canti hepsi... bayildimm.. daha önce yazicaktim.. yazamamistim bazi yerler var oraya ne zaman gitsem cok guzel tiplerle karsilasiyorum oyuzden oralara gitmeyi seviyorum..gözüm gönlüm aciliyo valla.. ben cerkezim severim öyle naaapimm
kiz bizim sülale dolu dolu .. kiz erkek bekar dolu.. cerkezlerde gec evlenilir..oyuzden bekarlarimiz cok bi ben erkenden varmisim kocaya :mymeka:
ama hic bi anakuzusunu ben gurbette istemem .. istanbuldan bulalim ona
Vallaha dediğiniz kadar gıcıkmış sarışın.Kıl tüy oldum.Kızkardeşine haksızlık ediyorsun, birde gıcıktır diyosun.Hayatım esas gıcık sarışın.Senin kardeşin çokta hanım ve ağırbaşlı gayet güzelde eleştirilerde bulundu.Öğlen epeyi bir bekledim ama değdi.İzledim yarişmacılar ,gerçekten tam seçmece 2-3 tane var.Onlarda reyting peşinde.Akşamüstüde masada yakaldım yemek yerlerken izleyebildim.Yok yok kardeşindeğmesin hem çok hoş hemde ağırbaşlı.Allah sahibine bağışlasın.Ama ne olur ,aklı başında, efendi biriyle ,hayırlısıysa olsunn!Evlenmiş olmak için evlenmesin daha genç.
canım evet bizim nazarımız değiyor yavruma zehirlendiğimiz gün babası oğluş nasıl güzel oldu totiş totiş yanakları elleri dikkat edelim yemeklerine dedi aynı gün içtiğimiz sütten zehirlendik. oğluş en az 2 kilo verdi söndü yanakları da elleri de. o gün de ben tam yakışıklı olmuşsun dedim 2 adım vallahi fazla atmadı ve düştü duddakları patladı. nazar bu başka bişey değil ki
ben de iç çamaşırı almıyorum kendime ve aldırmıyorum eşime. zayıflayım ondan sonra diyorum o da iple çekiyor zayıflamamı :roflol: neden bunun şişmanlara göre olanını yapmazlar ki yaaa ille zayıflar mı giyecek öyle seksi şeyleri? ama o kadar da üzülme eşin seni o halinle de beğenir canım benim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 varya ben o trabzonlu adama koptum eşiminde yemek kültürü yoktu aynen onun gibi ama sonra sonra beraberken alıştı adam her şeye laf ediyor ama barbunyaya yaptığı yorumda kahkahalarla güldüm:roflol: yanındaki kadınada yenge sence pişmişmi dedi :roflol: karadenizliler öyle konuşur ama genelde yenge derler:roflol: adam komedi yaa zaten başta dedi ben şhow için geldim şhowumu yapıp yiyip içip gideceğim:roflol::roflol:
oyy kıyamam ben ona çok çok geçmiş olsunn annesi felak ve nas surelerini okumanı öneririm sabahleyin oğluşuna. o zaman nazar uzak durur ona.. yerim onu benkızlar ben size anlatmayı unuttum dün babası kuzumu uyanınca giydirdi ben de mutfakta kahvaltı hazırlıyordum geldi bana anni bak diye kıyafetlerini gösteriyor ben de oğlum çok yakışıklı olmuşsun dedim ve paşam 2 adım atar atmaz hemen düştü sandalyenin üstüne ağzı parçalandı. dudakları patladı. nasıl kötü yara oldu şimdi görseniz. azıcık yemek yemeye başlamıştı o da bitti aciy aciy diyo ağzını gösteriyor yemek yemiyor. gece de ateşlendi şimdi de ateşliymiş ve kusmuş offf ne zaman rahata erecek benim bebeğim yaaa
of o kıza ben de gıcık oldum neyse bişey demicem Allah yaratmış.. aşırı da gıcıktı :1closedeyes:o nasıl bi kaşar rendelemekti koptum yaa :roflol:
beceriksiz, eline de hiç yakışmıyor :1closedeyes:
ay çok gıcık oldum ben bu kıza..alsanaalsanasmile
evime gideyim de ordan izlemeye devam edeyim..
kadınlar gün yapıcaklarsa masa sehpa vs olabilir.. yönetim odasına da klasik dosya dolabı bilgisayar masası vsvs.. bizim istanbuldaki evin bodrumunu da düzenlemişlerdi. masa tenisi için masa koymuşlardı canı sıkılan inip aşaya oynuyodu :1rolleyes:benim size sormak istediğim bir şey daha var arkadaşlar zayıflamakla alakası yok ama yardımınıza ihtiyacım var. bir müşterimiz var ve binasında yöneticiymiş. alt katı hem yönetim odası yapacaklarmış bölerek hem de hanımlar toplansın günlerini yapsınlar diye dizayn edeceklermiş. mutfak olacak oturmak için koltuklar olacak bunlar kesin ama biz daha önce böyle bir yer tasarlamadık ve çok fazla da görmedim açıkçası gördüklerimde sdadece oturma grupları vardı başka ne konabilir aklına bişey gelen var mı ya da binasının altında böyle bir yer olan ve fikir verebilecek? benim gördüklerimde hiç yemek masası yoktu ben yemek masası da düşündüm. bir de çocuklar bisikletlerini dağınık dağınık koyuyorlardı onların düzenli bir şekilde bisikletlerini kilitleyebilecekleri yer yapalım dedim başka da aklıma gelmedi. daha yeri görmedik görünce projesini hazırlayıp sunacaz artık onaylarlarsa yaparız yapamazsak da elimde bir çalışma olur en azından. aklına fikir gelen olur da paylaşırsa sevinirim.
:roflol: o adam sempatik geldi bana yaa çikolata da söyledim ben rizeliyim o tiplere alışkınım renkli insanlar oluyorlar yer zaman hiç farketmiyor kaydirigubbakcemile3 yenge demesine ben de koptum kadın da şaşırdı :roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 varya ben o trabzonlu adama koptum eşiminde yemek kültürü yoktu aynen onun gibi ama sonra sonra beraberken alıştı adam her şeye laf ediyor ama barbunyaya yaptığı yorumda kahkahalarla güldüm:roflol: yanındaki kadınada yenge sence pişmişmi dedi :roflol: karadenizliler öyle konuşur ama genelde yenge derler:roflol: adam komedi yaa zaten başta dedi ben şhow için geldim şhowumu yapıp yiyip içip gideceğim:roflol::roflol:
pardon da ben öğleni göremedim ve sanırım akşam yemeğinde 1 tabak makarna gördüm akannehir hadi makarna yiceksin bari öğlen yeseydin.. dengesiz olmuş çok piacım.. senin için zor olabilir ama bir süre makarna pilavdan uzak dursan? kilomuz az vermek için biraz taviz vermeliyiz malesef.. duramam diyorsan da öğlen yersen süper olur.günümü yazayim
sabah(11:00):1 dilim ekmek maydonoz ve soganli yumurta salatasi, 6-7- zeytin
ara 1 yesil elma
aksam(17:00): bir tabak sebzeli makarna(broccoli,kabak,havuc,yesilsari kirmizi biberler, karnibahar) makarnasi cok az (2 yk )sebzesi boldu
ve bir dondurma bilmiyorumkismile
simdi nachtisch diye bisey var yemekten masadan sonra demek.. simdi ama nachtischsiz olur mu? olmazzz yani bu bi sey yani ney bilmiyorum ama sey iste onemli bilmiyorumkismile
dondurmada iste nachtisch
birde kahve ictim ama siyah sekerle
3l yakin su ictim ..lahana kürüne 3 gün ara vermistim .. yarin sabah devam edicem.. oyuzden bugün sabah kahvaltidan önce buyuk bir bardak sicak suyla elma sirkesi ictim
spor olarak 3 saat durmaksizin alisverisaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?