Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa benimde kaplama kırıldı. Ama çok korkuyorum disciden

denize girceem bikini giyceeem

Nee 6 aymı ben 6 gün yaparsam iyi şaka maka bugün kol kaslarım ve göbek kaslarım ağrıyo.Akşam yapabilirsem iyi.1 ayda benimde toparlamam lazım baya bakalım ne kadar etkisi olacak
az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyo (

yaa benim kadar değildir tambağım kadın doğum bile daha rahattır benim için o derece korkarım dişçiden ama sorun olmadı
gecmis olsun ablacım yaa, benimde dort tane 20lik disim bekliyo, cekilecek hepsi pfff

Ahahah sen cevap yazınca farkettim yalnız karın kaslarına göbek kasları demişim düşün sen nasıl bir göbek var
ahahaahaa ay ne guldum yaaaa

hııı hadi bakalım o zaman.... ben dondurma yedim

bende denize gircem ,bikini giycem, beachlerde salıncam diye jilliana başladım ama ölmezsem iyi.Şimdide musalla taşı sundurması işini verdiler onu yapıyorum.Üstünde ''Sende birgün buraya geleceksin'' yazıyor bu bana bir sinyalmi acaba

Ama bak taaa geçen pazartesiden beri kaçamaksız düzenli ve sağlıklı besleniyorum ve hep menüleri mi de yazdım yani... Bugün 79.2 idim...
Sağlıklı beslenme nin zevkine vardım birakirmiyim hiç.
Cuma yap bildirimini bakalım, zaten kollontai de gelmis o karar verir artık :)
Cidden ne sacma bi menü olmus rakibem, neyse bugunden itibaren toparlayalım seni de :)
Ben sana yeni gelenlerin bilgilerini vereyim:
Pirayesu - başlangıç tarihi: 4 Agustos, başlangıç kilosu: 75, hedefi: 65
bahar98 - başlangıç tarihi: 4 Agustos, başlangıç kilosu: 61, hedefi: 54
Nanelibal - başlangıç tarihi: 6 Agustos, başlangıç kilosu: 85.8, hedefi: 60
Seydaakova - başlangıç tarihi: 6 Agustos, başlangıç kilosu: 60.9, hedefi: 55
Pinking Tree - başlangıç tarihi: 10 Agustos, başlangıç kilosu: henüz vermedi, hedefi: 65

İzne ayrılanlar:
parkbyull 477. etapta 91 kg ile izne ayrıldı
savurgan 477. etapta 68,4 kg ile izne ayrıldı
d_mndc 474. etapta 75 kg ile izne ayrıldı
tatlitambak 475. etapta 80 kg ile izne ayrıldı, bu hafta dönmek istiyormus karar verirsin dönüp dönmeyecegine.
umutlayasasen de bu cuma izne ayrılacak.

tovbe :) ya ben de bu haftasonu gidiyorum kizlar holley! ama merak etmeyin bu sefer kacamak yok hedefim her gun gram gram vermek, + olmamak esas tatilim 8 eylul'de; 8 eylul'de 55-56 olayim ya :)
bugun oglen iyi yedim; bugun ve yarin aksam yemeklerini pas gececegim ya da bir yogurt atarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…