- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.421
Nee 6 aymıben 6 gün yaparsam iyi şaka maka bugün kol kaslarım ve göbek kaslarım ağrıyo.Akşam yapabilirsem iyi.1 ayda benimde toparlamam lazım baya bakalım ne kadar etkisi olacak
teşekkür ederim kızlar az önce de diş randevum vardı kaplamanın provası yapıldı öğleyin yürüyemiyecem diye yürüyerek gittim geldim 3,5 km ama pestilim çıktı çok sıcak dışarısı yaaaa
yaa benim kadar değildir tambağım kadın doğum bile daha rahattır benim için o derece korkarım dişçiden ama sorun olmadıYaa benimde kaplama kırıldı. Ama çok korkuyorum disciden
Ahahah sen cevap yazınca farkettim yalnız karın kaslarına göbek kasları demişimsen ona bakma o terminatör....
Ahahah sen cevap yazınca farkettim yalnız karın kaslarına göbek kasları demişimdüşün sen nasıl bir göbek var
haha aynen gobek kasi ne diye okuyordum ben de :)Ahahah sen cevap yazınca farkettim yalnız karın kaslarına göbek kasları demişimdüşün sen nasıl bir göbek var
denize girceem bikini giyceeemo niyemiş ?
az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyoNee 6 aymıben 6 gün yaparsam iyi şaka maka bugün kol kaslarım ve göbek kaslarım ağrıyo.Akşam yapabilirsem iyi.1 ayda benimde toparlamam lazım baya bakalım ne kadar etkisi olacak
gecmis olsun ablacım yaa, benimde dort tane 20lik disim bekliyo, cekilecek hepsi pfffyaa benim kadar değildir tambağım kadın doğum bile daha rahattır benim için o derece korkarım dişçiden ama sorun olmadı
ahahaahaa ay ne guldum yaaaaAhahah sen cevap yazınca farkettim yalnız karın kaslarına göbek kasları demişimdüşün sen nasıl bir göbek var
denize girceem bikini giyceeem
az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyo(
gecmis olsun ablacım yaa, benimde dort tane 20lik disim bekliyo, cekilecek hepsi pfff
ahahaahaa ay ne guldum yaaaa
hayır o vasfiye teyzelik yapıyo diye ona karışıyom....
Hadi yaaa oda iyiymiş hep kilolu diye boşuyorlardı buda bir örnek olsunbende de var ondan olsun bak adamın teki karısını zayıf diye boşuyomuş... zayıfamasak mı :))))
Sorma canım yaa bende bi gariplik var diyordum sonradan anladımhaha aynen gobek kasi ne diye okuyordum ben de :)
Aaa kimmiş o densizbende de var ondan olsun bak adamın teki karısını zayıf diye boşuyomuş... zayıfamasak mı :))))
İyi halt ettinn.hııı hadi bakalım o zaman.... ben dondurma yedim
İyi halt ettinn.
Yaramaz kedii
Gerçi bende simit yedim ama
bende denize gircem ,bikini giycem, beachlerde salıncam diye jilliana başladım ama ölmezsem iyi.Şimdide musalla taşı sundurması işini verdiler onu yapıyorum.Üstünde ''Sende birgün buraya geleceksin'' yazıyor bu bana bir sinyalmi acabadenize girceem bikini giyceeem
az level 3 u yaptım hamlamamısım hala, bi ay yap zaten sonra bırakamazsın ne yaparsam yapayım jillian gibi etkili olmuyo(
gecmis olsun ablacım yaa, benimde dort tane 20lik disim bekliyo, cekilecek hepsi pfff
ahahaahaa ay ne guldum yaaaa
Ayyy soğuk soğuk ne güzel giderdihava kaç derece haberin var mı....
Cuma yap bildirimini bakalım, zaten kollontai de gelmis o karar verir artık :)Ama bak taaa geçen pazartesiden beri kaçamaksız düzenli ve sağlıklı besleniyorum ve hep menüleri mi de yazdım yani... Bugün 79.2 idim...
Sağlıklı beslenme nin zevkine vardım birakirmiyim hiç.
Cidden ne sacma bi menü olmus rakibem, neyse bugunden itibaren toparlayalım seni de :)Bende vakit kaybetmeden yazayım.
Dünün menüsü
Kahvaltı bi limonlu maden suyu
Öğle: 2 yumurta
Akşam: fırında but patates
1 avuç leblebi
2 bardak şalgam
Biliyorum çok kötü bi menü
Ama seninde desteklerinle toparlayacağım
Ben sana yeni gelenlerin bilgilerini vereyim:yeni gelen arkadaslar ben takım kaptanı kollontai 25 yasındayım esimden yeni ayrıldım cocugum yok, 65.8 kiloyum suan, uzunca bir suredi takımla ilgilenemiyorm bundan sonra buralardayım hep beraber tıg gibim olacagız insallah :)))
bende denize gircem ,bikini giycem, beachlerde salıncam diye jilliana başladım ama ölmezsem iyi.Şimdide musalla taşı sundurması işini verdiler onu yapıyorum.Üstünde ''Sende birgün buraya geleceksin'' yazıyor bu bana bir sinyalmi acaba
ben de dun aksam pogaca yedim yaa, bir suru hem de.. Neyse her aksam yatmadan 5 mil leslie projem iyi gidiyor.İyi halt ettinn.
Yaramaz kedii
Gerçi bende simit yedim ama
Hoşgeldin iz kaptanım :)yeni gelen arkadaslar ben takım kaptanı kollontai 25 yasındayım esimden yeni ayrıldım cocugum yok, 65.8 kiloyum suan, uzunca bir suredi takımla ilgilenemiyorm bundan sonra buralardayım hep beraber tıg gibim olacagız insallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?