- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.441
Yine nereye gidiyosun :)tovbe :) ya ben de bu haftasonu gidiyorum kizlar holley! ama merak etmeyin bu sefer kacamak yok hedefim her gun gram gram vermek, + olmamak esas tatilim 8 eylul'de; 8 eylul'de 55-56 olayim ya :)
bugun oglen iyi yedim; bugun ve yarin aksam yemeklerini pas gececegim ya da bir yogurt atarim :)
bodrum bodrum :)Yine nereye gidiyosun :)
22'sinde ben de gidiyorum oraya ya. Deniz, kum, günese hasret kaldım bu yaz :)bodrum bodrum :)
Ayyy süper :) haftasonu içinmi sadece.Bende bayramda dolaşcam şöyle bibodrum bodrum :)
ben sabah proteinli kahvaltımı yaptım, aksamda iki lase corbamı icerim oh mis valla :))hııı hadi bakalım o zaman.... ben dondurma yedim
jillianı ilk yaptıgım zamanlar halıyı cok optum ben :)))bende denize gircem ,bikini giycem, beachlerde salıncam diye jilliana başladım ama ölmezsem iyi.Şimdide musalla taşı sundurması işini verdiler onu yapıyorum.Üstünde ''Sende birgün buraya geleceksin'' yazıyor bu bana bir sinyalmi acaba
supersin canım bende bilgileri isteyecektimCuma yap bildirimini bakalım, zaten kollontai de gelmis o karar verir artık :)
Cidden ne sacma bi menü olmus rakibem, neyse bugunden itibaren toparlayalım seni de :)
Ben sana yeni gelenlerin bilgilerini vereyim:
Pirayesu - başlangıç tarihi: 4 Agustos, başlangıç kilosu: 75, hedefi: 65
bahar98 - başlangıç tarihi: 4 Agustos, başlangıç kilosu: 61, hedefi: 54
Nanelibal - başlangıç tarihi: 6 Agustos, başlangıç kilosu: 85.8, hedefi: 60
Seydaakova - başlangıç tarihi: 6 Agustos, başlangıç kilosu: 60.9, hedefi: 55
Pinking Tree - başlangıç tarihi: 10 Agustos, başlangıç kilosu: henüz vermedi, hedefi: 65
İzne ayrılanlar:
parkbyull 477. etapta 91 kg ile izne ayrıldı
savurgan 477. etapta 68,4 kg ile izne ayrıldı
d_mndc 474. etapta 75 kg ile izne ayrıldı
tatlitambak 475. etapta 80 kg ile izne ayrıldı, bu hafta dönmek istiyormus karar verirsin dönüp dönmeyecegine.
umutlayasasen de bu cuma izne ayrılacak.
hosbuldum canım :)9
Hoşgeldin iz kaptanım :)
ben sabah proteinli kahvaltımı yaptım, aksamda iki lase corbamı icerim oh mis valla :))
jillianı ilk yaptıgım zamanlar halıyı cok optum ben :)))
supersin canım bende bilgileri isteyecektim
hosbuldum canım :)
yaaa dondurma yersen öyle olursun işte!!!!zaten üzerime de dökmüşüm tişörtümün ortasında kocaman leke var bööööö......
yemeeee bi daha görmiyim yediğini !!!!Ben hepinizden daha fena bi şey yedimbi tanıdığımıza gittik kadın tabak hazırlamış börek, poğaça, pasta, kek, mezeler bi ton şey tabaktan sadece tek bi parçanın yarısını yedim, yarısını kuzenime verdim
Benimki de dondurmaydı da altında kötü şeyler vardıyemeeee bi daha görmiyim yediğini !!!!
Gerçekten rakibem toparlanmam lazım.Cidden ne sacma bi menü olmus rakibem, neyse bugunden itibaren toparlayalım seni de :)
hanımlar yine nota almışız herkesin kilosu ne alemde şuan ????? artı ya da sabit olan var mı???? o notayı sildirmemiz lazım!!!
T tatlitambak canım şuan kaç kilosun???
5 mil mi? Çok iyi gidiyorsun.ben de dun aksam pogaca yedim yaa, bir suru hem de.. Neyse her aksam yatmadan 5 mil leslie projem iyi gidiyor.
Sporunu da yap ki erisin.Ben hepinizden daha fena bi şey yedimbi tanıdığımıza gittik kadın tabak hazırlamış börek, poğaça, pasta, kek, mezeler bi ton şey tabaktan sadece tek bi parçanın yarısını yedim, yarısını kuzenime verdim
tamm canım boyle ekside olursan bu hafta girersin listeyeBu sabah tartildim canım 79.2
Bomba gibi dönmüşsün canım. Esip gürletiyorsun.tamm canım boyle ekside olursan bu hafta girersin listeyeama lutfen artık biraz hızlan biraz tempo
Vayy vayy vayybugun ki menumbtlbetul
sabah
2 has yum
40 gr peynir
1 dlm cavdar ekmegi
aksam
2 kase ayran corbası
spor
10 dk zumba
jillian level 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?