- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.461
Yorgunluktan ölüyorum.Halılarımı yıkamaya vermiştim. Geldiler.Şimdi evi silip süpürdüm. Halılarımı seriyorum.
Biraz dolu dolu olmuş ama göze batan bisey yok.Evet kızlar menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
1 tk ayva reçeli
Ara
10 uzum
yesilcay
1 yulaf lu kurabiye
Ogle
5 yk barbunya
1 kase yoğurt sarımsaklı pulbiberli azcikta zeytinyağlı
Ara
1 yk leblebi
1 yk kuru üzüm
1 bardak ttarçınlı süt
akşam
Balık
salata
Su 3lt
Spor cam silme hali yıkama koltuk silme
jillian halt etmiş yaninda:)
morordek nilsub @inatettimolacak @kollontai
tamm canım boyle ekside olursan bu hafta girersin listeyeama lutfen artık biraz hızlan biraz tempo
Biraz dolu dolu olmuş ama bence göze batan bisey yok.Evet kızlar menümü yazayım
Sabah
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
1 tk ayva reçeli
Ara
10 uzum
yesilcay
1 yulaf lu kurabiye
Ogle
5 yk barbunya
1 kase yoğurt sarımsaklı pulbiberli azcikta zeytinyağlı
Ara
1 yk leblebi
1 yk kuru üzüm
1 bardak ttarçınlı süt
akşam
Balık
salata
Su 3lt
Spor cam silme hali yıkama koltuk silme
jillian halt etmiş yaninda:)
morordek nilsub @inatettimolacak @kollontai
Biraz dolu dolu olmuş ama göze batan bisey yok.
Afiyet olsun.
Ayy canım ya üzüldüm.Ay hali deme bana deli oldum iki tane yikamistim dün akşam. koca ile iş yaparsan öyle olur. Yeter yeter deyip durdu. Temiz oldu durulandi yeter dedi. Eee noldu tam durulanmadigi için sapsarı oldu bazı yerleri. Şimdi kurmak üzere olan halılar tekrar yikanacak
Canım temizlik çok yoruyor.Bir de sen dip bucak girmişsin işeAy bide bana sor sen onu. Sanki aç kaldim:)))
Ayy çok güzelmişş. Tam koşup zıplanacak yer.Eki Görüntüle 1868791
Kızlar gittiğimiz yer buraya yakın kocaman bir dere kenarı doğanın içi süper mis gibi bir yer:) içimiz açıldı
Hamak kurduk salıncak kurduk derenin üzerine sallanan suya atladı çok güzeldi ama çok yoruldum ..Ayy çok güzelmişş. Tam koşup zıplanacak yer.
Ben olsam bi saniye durmazdım.
Ohh ohh çok iyi :))Hamak kurduk salıncak kurduk derenin üzerine sallanan suya atladı çok güzeldi ama çok yoruldum ..
Sen neler yapıyorsun canım özledik seni
Toparlarız rakibem, sen düzenli gel yeter kiGerçekten rakibem toparlanmam lazım.
sen ne yaptın bugun ?Toparlarız rakibem, sen düzenli gel yeter ki
Hay hay rakibemToparlarız rakibem, sen düzenli gel yeter ki
Evet cuma aksami gidip, pazartesi sabahi donecegim; full haftasonu diyelim :)Ayyy süper :) haftasonu içinmi sadece.Bende bayramda dolaşcam şöyle bi
Evet canim ya benim bu hafta 10. haftam cok sıkı agırlık calısıyorum, her ne kadar gercekten incelmiş görünsem ve hatta son 3 senedir hiç bu kadar ince olmamış olsam da kilom 60'tan aşağı inmiyor, kas çizgilerim baya belirginleşti ama görünüyor hafif hafif. Kardiyolarımı yürüyüş ile devam ettiriyordum 9 haftadır ama bu haftadan itibaren bir süre leslie 5 mil takılacağım :) Belki kilom iner hani diye düşünüyorum, her ne kadar çok da önemli olmasa da.5 mil mi? Çok iyi gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?