- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.701
yok ya 2 defa oynadım ben sıkılıyorum ama feyza çok oynuyo:)Ne guzel gorunuyormus ya :)
@toplight kaptanim ben de cok duydum bu tohumu ama hic yemedim, tok tutuyor diyorlar bi de faydali dedikleri gibi..
Siz de okeyci olunca buralara ugramaz oldunuz sanki
Yaa ciddi misin? Cok sevindim insallah dualarımız kabul olur tabimorordek seni duaları ma aldım. Ütü yaparken bile aklıma geldin. Hatta dedim instagram da bir bayan takip ediyorum. Hacettepede akademisyen muhteşem bir bayan. Çok samimi içten ve çocuk yetiştirmeyi mükemmel. Takip etse falan diye aklıma geldi
Tabi durum böyle olunca bugün yediklerin saglıklı gelir ama aslında degil :)Yaa ben eskiden sabah sucuk öğlen makarna akşam pizza cips şeklinde yediğim için şu an yediğim düzen bana acayip sağlıklı geliyoeminim bir haftaya tamamen düzelirim akşam yemekten sonra künefe yemedim herkes şok oldu mesela
Evet haklısın akşama doğru azaltmak lazım da, akşam yemeğe çıkacağımızı bildiğim için diğer öğünler bilerek az yedim. Yarın tartı günüydü di miTabi durum böyle olunca bugün yediklerin saglıklı gelir ama aslında degil :)
Bi kere beytinin içine genelde Adana kebap tarzında bir et koyuyorlar ve cok yaglı. Dısı desen zaten lavas, yani karbonhidrat. O yüzden pek de saglıklı diyemeyecegim. Dışarıda yemek zorunda kaldıgında ızgara köfte, tavuk gibi daha az yaglı etler tüketsen daha iyi.
Bir de menündeki sıkıntı, sabah az akşam çok yemiş olman. Diyetteki mantık, sabah kahvaltılarını sıkı ve iyi bir şekilde yapıp ögle ve aksamı daha hafif gecistirmek. Cunku aksama dogru yediklerimizi yakma oranımız azalıyor, oysa ki sabah kahvaltımızın neredeyse hepsini gün icindeki aktivitelerle yakarız.
Tabi bir de dedigim gibi bu menünün persembe olması. Cuma tartı günü cunku o yüzden persembe günü ekstra dikkat ediyoruz yediklerimize
Zamanla alısacaksın tabi ki şu an bu dediklerimi saglıklı beslenmeye giris gibi düsünebilirsin
Hadi bakalım :)Evet haklısın akşama doğru azaltmak lazım da, akşam yemeğe çıkacağımızı bildiğim için diğer öğünler bilerek az yedim. Yarın tartı günüydü di mibundan sonra perşembe günleri daha çok dikkat edicem, ama yarın 84lerde çıkacağıma eminim
Yaa ciddi misin? Cok sevindim insallah dualarımız kabul olur tabi
O dedigin kadın Akademisyen Anne mi yoksa? :) Ben bi ara onların tümünü (Blogcu anne falan) takip ediyordum ama bilincaltıma sürekli cocuk/bebek mesajı gönderdigimi fark ettim simdilik bıraktım takip etmeyi. Hayırlısıyla hamile kalırsam tekrar takibe alacagım
Ay ben hala ofiste calısıyorum. Tüm isleri son günlere bıraktım böyle oldunaber hatunlar ...
Evet ya ben de baya ilgiyle takip ediyordum kendisini ve edecegim de insallah :)Evet canım akademisyen anne. Bayılıyorum o kadına ya..
naber hatunlar ...
ay maşallahNe olsun canım. Sporun yaptım dusumu aldım... Hergun hantal olan ben bugun spor yapınca dinçlestim yahu.. aryik sporu da bırakmak yok
leslie 5 mile başladım. 3 mili tamamladım. Arkasından da 300 ip atlama 10 squat yaptım. Squat daha yapardım da o k
bacak kaslarim çok güzel çalıştırdığı için şişiyorlar . Tartı günü diye yapmadım fazla
ay maşallah
ozel bir sebebi yok sen o gun moduna gore yapLeslie 1,3,5 yapıyo herkes. 2 ile 4 yapana rastlamadım neden acabaspor yaptığım zamanlar sırayla yapmıştım hepsini de ben de 1-3-5 diye mi gitsem acaba
yok canım ben 2 yaparım mesalaLeslie 1,3,5 yapıyo herkes. 2 ile 4 yapana rastlamadım neden acabaspor yaptığım zamanlar sırayla yapmıştım hepsini de ben de 1-3-5 diye mi gitsem acaba
evet spora başlamam lazım bünye alıştı tek diyet fayda etmiyor artık:)Canim sen de bu cuma bir gaz ver bakayim kendine.. yoksa seni de gececem. Bu sefer saglikli beslenme isi tam oturdu bende..
sporuda birakmam daha bedenen ve ruhen rahatladim
Leslie 1,3,5 yapıyo herkes. 2 ile 4 yapana rastlamadım neden acabaspor yaptığım zamanlar sırayla yapmıştım hepsini de ben de 1-3-5 diye mi gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?