- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.101
Yakınlarda bir park falan varsa eşinle iki tur atınİyiyiz kuzum sen nasılsınn?
O zaman 300 zıpla rakibem.
Ya o degil de benim de menülerim cok sacmalastı. Zıplamak da gelmiyor icimden. Sıcakta kılımı kıpırdatasım yokSen de bana gaz ver Ebruşum.
Yok kız ben gelmedim -500'le, bugun tartılmadım bile :) onu pelinefe'ye demistim.Sağol kuzum yoğunum bu aralar kendime bile vakit ayıramıyorum.
Tatlım akşam üzeri yürüyüş falan yapsan vaktin varsa
Gerci sen -500 le gelmişsin ama :))
En iyisi o sanırım ya, dur bi dürteyim bakayım esimi :)Yakınlarda bir park falan varsa eşinle iki tur atın
Hem akşam serin de olmuş olur.
Aaa öyle miYok kız ben gelmedim -500'le, bugun tartılmadım bile :) onu pelinefe'ye demistim.
Ben kesin artıdayım ya göbegim cıkmaya başladı yine
Ben aksam dışarıya çıkmayı çok severim ama burada gidilecek pek bir yer yok. O yüzden memlekete gidince yuruyuse çıkıyoruz bol bolEn iyisi o sanırım ya, dur bi dürteyim bakayım esimi :)
aynen oyle yap canım :)O zaman 1 gün leslie 1 gün jillian gibi yapsak dahamı mantıklı olurki
aynı gulum 64.7kaç kg oldun kız terminatör.... ben bu gün biraz yoğunum gene.... arada bakıyom buraya yaz .....
Estagfurullah olur öyle ben de yarım yamalak okuyorum bazen mesajları :)Aaa öyle mi
Bende ne güzel o kiloda iyi vermiş diye düşündüm
Geçmişi okuyamadim demiştim. O yüzden sağır duymaz uydur meselesi oldu.
evet canım, izinler açıldı ve biz hemen kaçtık tatile.kısa oldu tatili ama tatile gidebilmek bile güzelCanım izinler açıldı mı gerçekten
geldin sonunda tatlım, aramızdayım tekrardan.hemde ilk başlardaki azmimle, hevesimle. sen nasılsın? kilocuklar ne alemde? tekrardan listeye girdin değil mi?geçmiş olsun tatlımm
ayy kız özge sen unutlacak insanmısın
mısır püskülü, maydonoz sapı bunları kaynatıp içebilirsin
nerdesin yahuu özlettin iyice kendini
kendime gelince ptesi sabah 76 kg idim eğer dün akşam misafir gelip de yemeği geç yemeseydim 73 leri belki görebilirdim akşam yemeğini normalde 6-6,30 arası yerken dün akşam 8 gibi ancak yiyebildik hatta sofradan kalktığımızda 9 a geliyordu
aynen canım bende çok özledim. buraya uğramayınca insan salıyor kendini sonra da geliyor kilolar. sen de çıkacaktın tatile değil mi? ne zamandı?Hoşgeldin tatlım :) özlemiştik
oooo sonunda eve dönüyorsun yani, sendeki bu azimle ödem ne olmaz fıstık. gayet güzel eksilerle gelirsin
Kısa olan daha güzel insanın damağında kalıyorevet canım, izinler açıldı ve biz hemen kaçtık tatile.kısa oldu tatili ama tatile gidebilmek bile güzel
anlaşılan tatilden sıkılmışsın senKısa olan daha güzel insanın damağında kalıyor
Daha özel oluyor
hoşbuldum ortim . 59 a düşmüşsün, bu ne hız böyle? bende çok dikkat ettim bıgün. cumaya eksi gelirim gibi
kızlar valla ben akşamları yalvar yakar çıkıyorum yürüyüşe bebeğim var ve yürüyeceğimiz yere arabayla gitmemiz gerekiyor düşünün yaniAaa öyle mi
Bende ne güzel o kiloda iyi vermiş diye düşündüm
Geçmişi okuyamadim demiştim. O yüzden sağır duymaz uydur meselesi oldu.
Kıyamam canımKaç gündür kocami göremiyorum. Çocuklar özellikle küçüğüm kapıdan baba mihme(gitme yani) diye bağırıyor. Benim içim sızlıyor.. ailem yok Burada gidip yanlarına nefes alabileceğim. Bir arkadas var onlarda izne gitti.lojmandan çıktım yeni apartmanda kimse ile de tanismadim. Içinde gelmiyor belki 10 ay sonra taşınacak olmamdandir.
Galiba eşimi çok özlüyorum. Çok yoğun çalışıyor. Amma dertliyim 2 3 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?