Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay sende dikkat et kendine geçmiş olsun..
Diyetisyen ne dedi?

kaptanımızda aramıza dönmüşken bu kaçamak yapışır mı hiç. olmamış canım hiççç olmamış

diyet uzun sürünce ister istemez motivasyonunu kaybediyor insan. biraz daha sık dişini canım. 70 ki rakamlardan kurtulmuşken hedefine az kalmışken salma kendini sakın

geçmiş olsun tatlım, ayaklarına uygulanan tedavi bitti mi? sonuç alamadın mı?

Hanimlarrr selamm..ben biricik evimdeyim yolda giremedim.biraz uyuyup dinlenicem akşama dönerim aranıza..
nilsub kiz orticim feyza garusuyla okey isi bitti ona gore ben yokken accuk eglenun diye ses etmemistim ama ortimi yedirmem kimseciklerreee

kollontai kaptanim yazmissin gecen gun artik musaitim sen yaz cezalari kontrol ederim ben

Ay sende dikkat et kendine geçmiş olsun..
Diyetisyen ne dedi?
toplam da 36,6 kg yağ var vücudumda 7,5 bi bacak 7,4 bi bacak 2,5 bi kol 2,4 bi kol 16,6 göbek bölgesindeymiş işlk listemi verdi harfiyen uyuyorum 30 ağustosta ikinci görüşmemiz olacak fazla soğuk bir kadındı belki bir daha gelmeyeceğimizi falan düşünmüştür ikinci gidişimde anlayacağım bakalım elektriğimiz tutacak mı

geçmiş olsun tatlım, ayaklarına uygulanan tedavi bitti mi? sonuç alamadın mı?
ayaklarıma uygulanan bir tedavi değilde dizim için krem ve hap vermişti şu an dizim iyi durumda canım bu durum biraz farklı birden güçten düşüverdim.çok teşekkür ederim geçecek inanıyorum..

Haftaya çok soğumaz çok güzel olur havalar bence.Geçen haftadada aşırı sıcaktı.Ben aşırı sıcakta sevmiyorum ama hava soğuyuncada akşam kalın giymek zorunda kalıyorum onuda sevmiyorum :) optimum sıcaklık olacak bana

diyet uzun sürünce ister istemez motivasyonunu kaybediyor insan. biraz daha sık dişini canım. 70 ki rakamlardan kurtulmuşken hedefine az kalmışken salma kendini sakın
Evet öyle oldu canım ama şimdi yeni şeyler bakıyorum.2 günlük filan detox deneyebilirim belki hem vücuda şok etkisi olur hemde kendime gelirim diye

günaydın kaptanım, hoş geldin tekrardan.
hosbuldum canım :)

oo cok iyi oldu bu canım takım diyetten uzaklasıyo yoksa

Haftaya daha sıcak olacakmıs zaten, umarım güzel olur
Cok sıcak da bunaltıyor haklısın :)

Amin amin

Feyza bizi begenmiyor. Nilgün olmayınca gelmiyor

Bak bak bu da satıs
yok ya azcık rahatsızım ya ondan başım ağrıyoo boğazım ağrıyoo ondan kızzzz
aaaaa o da ne öyle, olmazzzzzz sensiz olmaz
anammmmm sağolun kızlar keyifsizim birazcık ondan yoksa bişey yok birde birazdan yine iğneye gidicem bugun yarın

aaa orticim lütfen sen bakma mor baykuşa feyza ile sadece 2 defa oynadık okey yok kız zaten birisinde sıkıldım diyip çıktım bana gereksiz geliyor boş zaman kaybı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…