- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.641
Şöyle normal insanlar gibi sadece acıkınca bi şeyler yiyip geçsem ya. Yok ben daha bi gün önceden sabah yiyeceklerimin planını yapıyorum. Kışın yine okul-kurs derken zaman kalmıyo da yazın boş olduğum için aklım fikrim ne yesem ne içsemhahhh aynı ben... h,ç normal insan olamadım ona yanıyorum :))) hep bir dur yapma etme diye tutmasam kendimi daha ne yicem kimbilir :)))
Şöyle normal insanlar gibi sadece acıkınca bi şeyler yiyip geçsem ya. Yok ben daha bi gün önceden sabah yiyeceklerimin planını yapıyorum. Kışın yine okul-kurs derken zaman kalmıyo da yazın boş olduğum için aklım fikrim ne yesem ne içsem
Bugün son yaramazlığımı yaptım sabah sabah hem de, sonra gerisi geldi zaten ama atağa döndürmeden bıraktımayyy aynı beeennn... benim senden bir farkım var ben tembelim yemek hazırlamak zor geldiğinden aburcubura dalıyorum :) ama artık uslu olcam....
Bugün son yaramazlığımı yaptım sabah sabah hem de, sonra gerisi geldi zaten ama atağa döndürmeden bıraktımcumaya kadar hiç denemediğim bi şeyi, yani sıkı diyeti denicem bakalım sonucu merak ediyorum çorbaları hazırladım bile
sorma gııı ... seneler sonra saçımı boyayayım dedim . gittim lorealin bakır rengini aldım boyadım. saç yine siyah oldutemüzlük sen nabıyon bakiiiim görüşmeyeli....
sorma gııı ... seneler sonra saçımı boyayayım dedim . gittim lorealin bakır rengini aldım boyadım. saç yine siyah oldu
kardeşime boyattım:)) niye bakır olmadı peki.... daha mı açık ton alman gerekiyordu ki acaba ayyy hiç anlamıyore bu işlerden aferim kız kendin boyadın demek helaal...
kardeşime boyattım
Yedik bebisim valla afiyet olsun bize dimi
Tebrik ederim ebrusum daha guzel olur ins
Yok canim bizim gunlerimizde artik hamurisi yapılmıyor. Salata agirlikli hep, tatlilar bile hafif. Ben de yogurtlu semizotu yedim bugun bol bol :)Kolay gelsin ördeğim.Çok yeme. Veya yürüyüşle dengele
Ne zaman doneceksin canim?Evime dönünce daha iyi olcam ama şimdilik tam oturtamıyorum bi düzen
Bravo pisicik, umarım devami geliryok badem şekeri valla :)))
ve mor leylekçim bu gün hiç aburcubur yemedim... karataya dönüş 1. gün için bana kocaman bir artı......aferim bana muckkk mcuukkk mmcuukkç....
1 ya da 2 haftaya. Okulların açılmasına yakın yani. O zaman da okuldaki yemekler problemli ama çözücem o sorunu da.Ne zaman doneceksin canim?
Grup ortalamasi 0.3'un altinda olursa takim nota aliyor. 2 nota once sari kart, 2 nota daha kirmizi kart yapiyor. Kırmızı kart alan takim da 4 hafta boyunca sonuc listesini hazirliyorBu nota olayı ne? Sonuncuya verilen ceza gibi bi şey mi.. Baktım bulamadım sabit konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?