- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.661
Aaaa listeye girersem ağzım lokma kaçamak sürmemGrup ortalamasi 0.3'un altinda olursa takim nota aliyor. 2 nota once sari kart, 2 nota daha kirmizi kart yapiyor. Kırmızı kart alan takim da 4 hafta boyunca sonuc listesini hazirliyor
Normalde 2 haftalik deneme suren haftaya dolmus oluyor. Listeye girebiliyorsun yani. O yuzden demistim artik menulerine dikkat et diyeAaaa listeye girersem ağzım lokma kaçamak sürmem
5-6 aydır hep 86dan 82lere inip bırakıyorum. Artık rutin haline getirdim niye bilmiyorum. Aslında şu 7leri bi görsem gerisi gelcek.Normalde 2 haftalik deneme suren haftaya dolmus oluyor. Listeye girebiliyorsun yani. O yuzden demistim artik menulerine dikkat et diye
Yok canim bizim gunlerimizde artik hamurisi yapılmıyor. Salata agirlikli hep, tatlilar bile hafif. Ben de yogurtlu semizotu yedim bugun bol bol :)
Ne zaman doneceksin canim?
Bravo pisicik, umarım devami gelir
kabus kabus çabuk uyanayyyy bana bravo dedi röyaaa mı görüyorum acep....
günaydın herkese..:)
aynen ankaraYedik bebisim valla afiyet olsun bize dimibugun de gorumcenin bebisini sevmeye gittik hatta.. gel kiz bulalim sana da birisini..ankara tayfasondaysan elim ulasamaz oralar
Tebrik ederim ebrusum daha guzel olur ins
3 olsa birinde de hep yesek, yesek bi daha yesek
gece kapıma dayandı birileri bir zile basıyolar rüya mı gerçek mi anlayamadım bi korktum var yaa yumrukluyolar kapıyı falan delikten baktım 3 adam var kapıda hanfendi açın diye bağarıyolar uyku sersemi elim ayağım başladı titremeye :)) zaten korkağım gerçi gangısterler bu kadar gürültü yapmaz ama o saatte aklım çalışmıyo işte... neyse açtım kapıyı benim evden doğalgaz kokusu geliyomuş... sonradan anlaşıldıki o sarımsak kokusu :)))) evdeki tüm sarımsakları doğradım sosluk hazırladıydım.... üst kata kadar çıkmış kokusu :))) aklımı aldılar gece gece...
aynen3 olsa birinde de hep yesek, yesek bi daha yesek
arkandan pis kadın diye ne konuşmuşlardırgece kapıma dayandı birileri bir zile basıyolar rüya mı gerçek mi anlayamadım bi korktum var yaa yumrukluyolar kapıyı falan delikten baktım 3 adam var kapıda hanfendi açın diye bağarıyolar uyku sersemi elim ayağım başladı titremeye :)) zaten korkağım gerçi gangısterler bu kadar gürültü yapmaz ama o saatte aklım çalışmıyo işte... neyse açtım kapıyı benim evden doğalgaz kokusu geliyomuş... sonradan anlaşıldıki o sarımsak kokusu :)))) evdeki tüm sarımsakları doğradım sosluk hazırladıydım.... üst kata kadar çıkmış kokusu :))) aklımı aldılar gece gece...
Kız iyi cesaret acmişsin ben korkarım herhalde acamazdim
arkandan pis kadın diye ne konuşmuşlardır
ben varım ya:)))))) bu gruba normal biri gelmezmi yaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?