- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.681
Ay rezillik ne dedin kızım kaç kilo o sarmısak Allah cezanı vermeye...gece kapıma dayandı birileri bir zile basıyolar rüya mı gerçek mi anlayamadım bi korktum var yaa yumrukluyolar kapıyı falan delikten baktım 3 adam var kapıda hanfendi açın diye bağarıyolar uyku sersemi elim ayağım başladı titremeye :)) zaten korkağım gerçi gangısterler bu kadar gürültü yapmaz ama o saatte aklım çalışmıyo işte... neyse açtım kapıyı benim evden doğalgaz kokusu geliyomuş... sonradan anlaşıldıki o sarımsak kokusu :)))) evdeki tüm sarımsakları doğradım sosluk hazırladıydım.... üst kata kadar çıkmış kokusu :))) aklımı aldılar gece gece...
Ay yok ya akşam sofrayı toplarken komşym geldi oturmaya 2kızı ile kızlar oğluşuma vurdular butun akşam ağladı sinir oldum küçük kız 4yaşında kulağında cihaz var pek duymuyor o yüzden çok hırçın birşeyde diyemedimGunaydin yaptın mi tatlıni canim
yarim yarim diye nicesine sarıldım ,benim sadık yarim kara topraktırOrtim yarinle gezmelerdemisin yineinatettimolacak
Tartıda +1.6 gördümbenim hemen toparlanıp yeniden menü yazmam lazım. İnsan bi günde bu kadar kilo alır mı ya ama napıcam cumaya eksi gelicem
Ay yok ya akşam sofrşifa versintoplarken komşym geldi oturmaya 2kızı ile kızlar oğluşuma vurdular butun akşam ağladı sinir oldum küçük kız 4yaşında kulağında cihaz var pek duymuyor o yüzden çok hırçın birşeyde diyemedimçok şükür kendimiz çocuklarımız sağlıklı Allah bütün herkese şifa versin
Tartıda +1.6 gördümbenim hemen toparlanıp yeniden menü yazmam lazım. İnsan bi günde bu kadar kilo alır mı ya ama napıcam cumaya eksi gelicem
Ay rezillik ne dedin kızım kaç kilo o sarmısak Allah cezanı vermeye...
Abur cubur yok bana uzun süresen muzlu sutlu detoks yap sonrada hesapsizca ye tabiki alirsin kilo.odem de olur. O yedigin abur cuburlar cok zararli.
bak bende 3 gunluk detoks yaptim. Kilom ayni hala. 1 hafta kilo koruma yapacagim.sonra da tekrar 1 haftalik diyetine baslayacagim ya da 10 gunluk karar vermedim daha
Eki Görüntüle 1873376
Kızlar buda benim tatlım :)@tatlitambak
Abur cubur yok bana uzun süreay sinir oldum akşam spor aletlerine kaçayım hemen
4 hurmaÇok harika duruyor canım. Afiyet olsun. Eminim ki tadı da güzeldir.
yenmez buEki Görüntüle 1873376
Kızlar buda benim tatlım :)@tatlitambak
Abur cubur yok bana uzun süreay sinir oldum akşam spor aletlerine kaçayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?