- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.701
4 hurma
2kuru incir
2kuru gün kurusu kayısı birkaç damla suda çok kısık ateşte pişirdim biraz ezici bir aletim bar onunla ezdim zaten çok yumuşamışlardı içine azcık tarçın 2çk chia tohumu attım karıştırıp kaşıkla yuvarlayıp yulaf ezmesine buladım üzerinede fındık batırdım buzdolabına koydum soğusun öğlen bir bardak süt ile öğle yemeği yapıcam :)
Ay evet bir kahve yapayım kendime :)Çok güzel inanki ce yedigin zaman anlayacaksin rafine şekerli olan tatlilar a hiç gerek yok. Bu tarz şeyler kesiyor. Ben de sabah kavaltim niyetine yine chai puding yaptım ama muhteşem olmuştu. Tuttum ben chai pudingi.
Afiyet olsun canim sade Türk kahvesi ve 1 tane bu toplardan muhteşem ara olur
Gel kız sanada ikram edeyim kahve ileyenmez bu
Senin dediğin tarif dunku nişastalı tarifin dimi bende yapıcam ondanÇok güzel inanki ce yedigin zaman anlayacaksin rafine şekerli olan tatlilar a hiç gerek yok. Bu tarz şeyler kesiyor. Ben de sabah kavaltim niyetine yine chai puding yaptım ama muhteşem olmuştu. Tuttum ben chai pudingi.
Afiyet olsun canim sade Türk kahvesi ve 1 tane bu toplardan muhteşem ara olur
Evet dedim bakalim bi de boyle deneyelim. Belki sevgi gosterince istikrar gelirayyyy bana bravo dedi röyaaa mı görüyorum acep....
Hala yemek diyor ya3 olsa birinde de hep yesek, yesek bi daha yesek
Yok bizim grubun ön şartı deli olmak:)))))) bu gruba normal biri gelmezmi yaa :))))
Evet dedim bakalim bi de boyle deneyelim. Belki sevgi gosterince istikrar gelir
Hala yemek diyor ya
Yok bizim grubun ön şartı deli olmak
Bununda bir faydası olacağını zannetmiyorumevet bi de böyle dene böyle kalsın iyi böyle... hep azar hep kışt kışt nereye kadar :)
Ne oldu ya sen bir ara süper gidiyodun duvaramı tosladınevet bi de böyle dene böyle kalsın iyi böyle... hep azar hep kışt kışt nereye kadar :)
Ne oldu ya sen bir ara süper gidiyodun duvaramı tosladın
Bununda bir faydası olacağını zannetmiyorum
Hahaaha hiç güleceğim yoktukem gözlü vasfiye hep senin yüzünden upuslu dururken yok yapamaz bu beceeremez bu diye diye ayarımı bozdun mutlu musun haaa mutlu musunfyzanur yap bunu....
Kız çok güzel bir foto buldum koyamadım avatarıma vasviyeninhoşgeldin vasfiye :)))
Yok yok yapmıcam tartıyı görünce yemiş kadar oldum
Kız çok güzel bir foto buldum koyamadım avatarıma vasviyenin
Tek tatlı olsa keşke. Geçen sene okulda her arada burger king e gittik. Abartısız her gün ama arada da popeyes falan. Vücudum onları da çok istiyodu bağımlısı olmuştum, bi nebze de olsa bıraktım. Dışarda artık çiğ köfte ya da tavuk dürüm tercih ediyorum.Ben bile tatlilar dan vazgectiysem zamanla o da alisacak insaallah
Daha hiç bi şey yemedim desemKaç kaç tabi ama beslenme ile birlikte ise yarıyor o sporlar canım. Bugün kaçamak yaptın mi bakim. Yoksa uslu mu durdun. Yarın kontrol tartsi var biliyorsun. Bol su ve bitki çayı iç ve hafif geçir gününü. Cumaya iyi bir rakamla gel. Kız Beni yakala ki rakip olalım seninle
Tabi zararlı kahvaltı yapmamak bende 84 kilodan 75 kilo oldum bak sende olursunDaha hiç bi şey yemedim desembu da zararlı da yiyemedim işte henüz. Fırında kabak graten yapıyorum bakıyım nasıl olcak 7lere 3 kilo kaldı onu bi versem gerisi gelcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?