- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.821
Ara ara bunu ben de düşünüyorumNanelibal kız senin ismin bile yemekli sen nasıl zayıflıycan ayyy bunu diyende bugün dondurma yemiş biri
hepimiz pis bağazızda ondan burdayız sana özgü değil yaniEn sevdiğim sebze pattes öyle diyim
ne alakası var türkçeyle kız. okeyde gold üyelik var ya o aklıma geldi
Türkçemiz harikaymışşş.
ben değilim üstüme hiç alınmadımhepimiz pis bağazızda ondan burdayız sana özgü değil yani
neden ki yemek yemeye gidicek olan sen değilmisin bu saatteben değilim üstüme hiç alınmadım
Bana bir büyük magnum çok gelir bitiremem. Maşallahın varmışş. :)))Ara ara bunu ben de düşünüyorumdondurma mı dedin burda bu kadarını yapan var mı bilmiyorum ama şu kutudaki litrelik dondurmaları bi oturuşta kaşık kaşık yediğim günleri bilirim
yeme kız bol bol yeşil çay içSabah:
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı:
1dilim tost
1 yumurta
1 dilimçavdar ekmeği
Öğle_akşam:
2 parça tavuk mangal
1 avuç ceviz
4 hurma
Su: 3 litreye tamamlarım.Kocişle yarış yapıyoruz.
Bu arada suyuma limon dlimleyip atıyorum.Faydası saymakla bitmez.En önemlisi kansere karşı direnç oluşturuyor.
Bunun dışında kahve, yeşil çay ve hazır kuşburnu çayıiçerim.
Kocacım mısır patlat film izleyelim dedi yemesem çok çok süper bi gün olacak.
menün güzel canım benimde reglim geçsin başlıcam spora birde bugun yaptığım bu toplar bütün tatlı isteğimi kesti canım süpermiş yaptım chia lı puding dolapta yarına artık :) birde ne dicem ikindiye doğru yemek daha doğruymuş bu tarz şeyleri çünkü ikindi vucudun enerjisinin düşüp tatlı isteğinin artış olduğu saatlermiş kahve ve tatlı süper olur 2. ara olarak
Biraz zor olacak ama tamamen alışkanlıklarını değiştireceksin. Emin ol yaparsın.En sevdiğim sebze pattes öyle diyim
Eveeett orası su götürmez.hepimiz pis bağazızda ondan burdayız sana özgü değil yani
ne alakası var türkçeyle kız. okeyde gold üyelik var ya o aklıma geldi
Kizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkar @kollontai @morordeknilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda
kendine göre ayarla tabi doktor anlatmıştı ondan sana söyliyim dedim:)Ben de genelde o vakitlerde yiyorum. Öyle bir doyurucu oluyor ki aksam yemegi hafif geçiyor. Zaten benim en tehlikeli vaktim. Ikindi vakti. O saati atlattım mi gerisi tamam.onunla da baş etmeyi öğrendim. Bu tarz şeyler süper oluyor.
Bugün sabah tercih etmemiz nedeni. Eşim geceye döndü yani kalkması 12 1 oluyor. Ama bugün erken kalacağını bildiğim için tatlı ve hafif olsun diye tercih ettim
Dondurmayı da dedemler yedi zatennben değilim üstüme hiç alınmadım
Ben çayımı yapıp elime alayım. Zaten filme dalarım.Temennim o yöndeyeme kız bol bol yeşil çay iç
Kız sınırsız ödül olur mu??Ay bana uyar canım. Benim hedef de bayrama 75. Ödül olaraktan da sarma istiyom ben bayrama özel sınırsız. Ohhhh
a101 de yok ama
Ay bana uyar canım. Benim hedef de bayrama 75. Ödül olaraktan da sarma istiyom ben bayrama özel sınırsız. Ohhhh
Ne becerikli hatunsunuz valaha yaakendine göre ayarla tabi doktor anlatmıştı ondan sana söyliyim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?