- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.401
Bnim kizim ay tek emdi sütm yoktu kizlar sakin oluyo genelde kizimdan biliyorumInşallah hemencik alisir ya. Kızım da hiç sıkıntı olmamıştı ama oğlum çok cektirdi:)
e o zaman sen su an cok iyisin demek ki, cunku vucut bir kiloda ne kadar uzun zaman kalirsa o kadar birakmiyor... Mesela ben de son 3 senedir hep +,- 2 kiloyla 60 civariyimHadi ya bende inmek istediğim kiloyu en son 15 sene önce görmüştüm oda öyle en fazla 1 yıl filan sürdü70 in altını çok görmedim zaten liseden sonra hep 70 ve üzeriydim.Ünivers,te 2 de bi diyet yaptım 66 lara inmiştim belki çok az 63 ü görmüşümdür o zaman onu bile hayal mayal hatırlıyorum düşün ama bu sefer kararlıyım hele bi 65 olayım ondan sonra 60 ı zorluycam 60 olursam zaten rekor olur en son ortaokulda 60 dım böylede gülerim ağlanacak halime.Ama işte hep bundan zor gidiyor kilolar vücut hep alıştığı kiloda kalmak istiyor galiba.
yarin tarilamiyor musun?inatettimolacak canım bu sabahtan yapıyorum bildirimimi 74.1 -900 şekerim
Benim 69 cnm kilom bayram hedefim 3 kilo vermekTekrar hatirlatir misin guncel kilonu canim..bi de bayrama yani 10eylule kendine bi hedef belirle
Kizz bu gecen gun ekmege sürüp sürüp yemis kavonoz bitti almam bi sure diye dolaniyo ona kizdimoyle cok sevdigim canim cektigi bisey olunca alıyorum bende bi tadimlik o kadar yüksek irade ve meditasyona sahip degilim
Gece uyuyamayan ben degilim sadece sanirim4te daha dönüyodum yatakta
Evet canım benim için 70 i kırmak çok önemliydi onu kırdımya sanki herşeyi yapabilirmişim gibi geliyor.O yüzden 100 gr bile versem başarı olarak görüyorum.İnşallah daha iyi rakamlar göreceğime o zaman sen su an cok iyisin demek ki, cunku vucut bir kiloda ne kadar uzun zaman kalirsa o kadar birakmiyor... Mesela ben de son 3 senedir hep +,- 2 kiloyla 60 civariyim
Bence iyi ya, mm pazartesi 77.3 muydun? Yani 800 gram bence iyi ya gitsin de bir de insanin kendini terbiye etmesi en guzeli.
Evet evet hafifliyor insan en güzelide bu :)Evet canım 800 gr bana göre de çok iyi bir rakam. Az yediğim için kendimi daha enerjik ve hafif hissediyorum...
3 paket margarin gitti işte iki günde. Daha ne olsun
Hadi ya bende inmek istediğim kiloyu en son şimdi ise ne önce görmüştüm oda öyle en fazla 1 yıl filan sürdü70 in altını çok görmedim zaten liseden sonra hep 70 ve üzeriydim.Ünivers,te 2 de bi diyet yaptım 66 lara inmiştim belki çok az 63 ü görmüşümdür o zaman onu bile hayal mayal hatırlıyorum düşün ama bu sefer kararlıyım hele bi 65 olayım ondan sonra 60 ı zorluycam 60 olursam zaten rekor olur en son ortaokulda 60 dım böylede gülerim ağlanacak halime.Ama işte hep bundan zor gidiyor kilolar vücut hep alıştığı kiloda kalmak istiyor galiba.
0inatettimolacak canım bu sabahtan yapıyorum bildirimimi 74.1 -900 şekerim
Yok canım yolda olucam:)yarin tarilamiyor musun?
Olucaz olucaz azar azarda olsa gitcek kurtulcaz.Şu ahir ömrümde fit bir dönem geçireyim yahuSabırlı ve istikrarlı olduğumuz sürece o kilolar bizde kalmaz gider canım. Ben senin 60 olacağına eminim.
ah ah ben üniversite de 110 kg da idim. daha da fazla olabimir yani.Tartilmiyordum bile...
simdi ise 62 olacagim.
Yok kuzum geçen hafta sabittim ondan önceki hafta 75 tim dun yanlış yazıldı0
Canim yanlış mı hatırlıyorum ama sanki senin liste de ki kilon 74 tu bu hafta. Istersen bir kontrol et. Yanlış kalmış olabilir aklım da.
ne kadar kalacaksın ailenin yanın da
Eksi gelirsen neden olmasin :)Bu hafta yokum amahaftaya o listeye gircem inat ettim
Yok kuzum geçen hafta sabittim ondan önceki hafta 75 tim dun yanlış yazıldı
Olucaz olucaz azar azarda olsa gitcek kurtulcaz.Şu ahir ömrümde fit bir dönem geçireyim yahugençliğimin son demlerindede olsa göreyim bi o hallerimi
+200 hala. Taş çatlasın -100 olur o da çok azEksi gelirsen neden olmasin :)
sağol canım :)Ben de öyle hatiliyordum demek ki yanlis yazılmış. Hayırlı yolculuklar canım.
Artı gelmedigin sürece listeye alabiliriz ama bundan sonra sıkı tutmak şartı ile :)+200 hala. Taş çatlasın -100 olur o da çok az
HarikaaaSabah
-30 gram salam-2 yumurtayla omlet, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos, 1 çay kaşığı domatesli zeytin ezmesi, 25 gram beyaz peynir
Öğle
-1 şeftali, yarım avuç fındık, sütlü neskafe
Akşam
-3 yemek kaşığı ıspanak, 150 gram sarımsaklı, pulbiberli yoğurt
Su: 3 litre
Spor: 50 squat, 1 saat parktaki aletlerle spor
inatettimolacak nilsub morordek @kollontai
Canım şekersiz demişsin ama herşeyin fazlası zarar.+1.600 e çıkmıştım sadece 2 günde. Onu verdim işte zar zor. Fıstık ezmesi yüzünden oldu büyük ihtimal, sağlıklı diye yedim de yedim
Kız sen bu hafta her öğün ödül yaptın zaten. Birde ne ödülü istiyonŞekersiz olanları yeniyo aslında, baya da tok tutuyo, bağımlılık gibi bi şeydi de bitti işte almıcam uzun bi süre
Dünkü uyarıdan sonra iştahım kesildi zaten
Ama bi şeyi merak ettim. Diğer gruplarda cuma günü bir öğün kaçamak hakkı var 2 tanesinde gördüm galiba. Bizde öyle bi olay yok di mi
Nasılsın rakibem.@melampusefe pazar gununden beri gruba ugramamanın gecerli bir sebebi var mı acaba????
Canım sen zaten ideal kilonun altındasın.Kendini çok yıpratıyorsun.Biraz oluruna bırak.Ya spor yapiyorsan yogun bir sekilde yeniyor canim aslinda ve bence iddia ediyorum kilo da aldirmiyor, hatta arastirmalara gore vermene yardimci oluyor sekersiz olanlari.. Ama tabii 1 kasik-max 2 kasik yiyeceksin 1 kavanoz ne yesen kilo alirsin.
Ya ne zaman deneyeceksin, ben de denemek istiyorum her ne kadar bir turlu basaramamis olsam da simdilik...
Ellerinize sağlıkMerhaba 5. takımcım,
461-479 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47809118
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Sen bu aralar harika gidiyorsun canım.Simdilik kilomdan cok memnunum vallahi.
6 günlük diyette ki hedefim 74.5 olmak
. Galiba hedefini tuttururum gibi
Hepimiz merak ettik yaaay kacsin soyle
Sütten kesmeyince ne oluyor. Yani sütün olduğu kadar emzirsen sana bir zararı var mı? Veya bebeğin gelişimine2 yaşını yeni bitirdi. Çok zor bir emzirmeden kesme süreci geçirdik. 20 gün oldu tamamen emzirmeyeli ama hala meme diye kivraniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?