Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

e o zaman sen su an cok iyisin demek ki, cunku vucut bir kiloda ne kadar uzun zaman kalirsa o kadar birakmiyor... Mesela ben de son 3 senedir hep +,- 2 kiloyla 60 civariyim

Benim 69 cnm kilom bayram hedefim 3 kilo vermek

e o zaman sen su an cok iyisin demek ki, cunku vucut bir kiloda ne kadar uzun zaman kalirsa o kadar birakmiyor... Mesela ben de son 3 senedir hep +,- 2 kiloyla 60 civariyim
Evet canım benim için 70 i kırmak çok önemliydi onu kırdımya sanki herşeyi yapabilirmişim gibi geliyor.O yüzden 100 gr bile versem başarı olarak görüyorum.İnşallah daha iyi rakamlar göreceğim

Bence iyi ya, mm pazartesi 77.3 muydun? Yani 800 gram bence iyi ya gitsin de bir de insanin kendini terbiye etmesi en guzeli.

Evet canım 800 gr bana göre de çok iyi bir rakam. Az yediğim için kendimi daha enerjik ve hafif hissediyorum...
3 paket margarin gitti işte iki günde. Daha ne olsun

Sabırlı ve istikrarlı olduğumuz sürece o kilolar bizde kalmaz gider canım. Ben senin 60 olacağına eminim.
ah ah ben üniversite de 110 kg da idim. daha da fazla olabimir yani.Tartilmiyordum bile...

simdi ise 62 olacagim.

inatettimolacak canım bu sabahtan yapıyorum bildirimimi 74.1 -900 şekerim
0
Canim yanlış mı hatırlıyorum ama sanki senin liste de ki kilon 74 tu bu hafta. Istersen bir kontrol et. Yanlış kalmış olabilir aklım da.
ne kadar kalacaksın ailenin yanın da

Sabırlı ve istikrarlı olduğumuz sürece o kilolar bizde kalmaz gider canım. Ben senin 60 olacağına eminim.
ah ah ben üniversite de 110 kg da idim. daha da fazla olabimir yani.Tartilmiyordum bile...

simdi ise 62 olacagim.
Olucaz olucaz azar azarda olsa gitcek kurtulcaz.Şu ahir ömrümde fit bir dönem geçireyim yahu gençliğimin son demlerindede olsa göreyim bi o hallerimi

Kızlar 2 gündür rahatsızım. Fena halde mideyi bozmuşum. Bu yüzden artıdayım.
Eşim 3 gündür su almayı unutuyor. Bizde musluk suyu içtik ve eşimde bende rahatsızlandık. İhmal etmemek gerekiyormuş.
Harikaaa
Demek isteyince oluyormuşş
+1.600 e çıkmıştım sadece 2 günde. Onu verdim işte zar zor. Fıstık ezmesi yüzünden oldu büyük ihtimal, sağlıklı diye yedim de yedim
Canım şekersiz demişsin ama herşeyin fazlası zarar.
Kız sen bu hafta her öğün ödül yaptın zaten. Birde ne ödülü istiyon
@melampusefe pazar gununden beri gruba ugramamanın gecerli bir sebebi var mı acaba????
Nasılsın rakibem.
Canım sen zaten ideal kilonun altındasın.Kendini çok yıpratıyorsun.Biraz oluruna bırak.
Merhaba 5. takımcım,
461-479 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47809118
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Ellerinize sağlık
Simdilik kilomdan cok memnunum vallahi.
6 günlük diyette ki hedefim 74.5 olmak
. Galiba hedefini tuttururum gibi
Sen bu aralar harika gidiyorsun canım.
Hepimiz merak ettik yaa
2 yaşını yeni bitirdi. Çok zor bir emzirmeden kesme süreci geçirdik. 20 gün oldu tamamen emzirmeyeli ama hala meme diye kivraniyor
Sütten kesmeyince ne oluyor. Yani sütün olduğu kadar emzirsen sana bir zararı var mı? Veya bebeğin gelişimine
Tamamiyle meraktan soruyorum canım.Yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…