Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7lere indiğim an gaza gelirim çünkü aylardır 81lere inip sıkılıp 85e çıkıyorum. 10 aydır sürekli 5 kilo ver 5 kilo al bu durumdayım.

Platonik de değil karşılıklı aşk bizimkisi bari 75 i görürsem yiyeyim bi menü, o zaman gaza gelirim bi bakarsınız bir aya 75im aşk işte

Ya canim bence yiyebilirsin haftada bir, cok kitlik cekme diye ama soyle yiyebilirsin: Ornegin no kahvalti, no akam yemegi sadece oglen bir menu o kadar. Bu da intermittent fastinge giriyor... Haftada bir sadece bunu yapabilirsin, ben iyi kilo vermistim intermittent fasting ile.

Nanelibal kız oku bunu bak insanlar neler yapıyo

7lere indiğim an gaza gelirim çünkü aylardır 81lere inip sıkılıp 85e çıkıyorum. 10 aydır sürekli 5 kilo ver 5 kilo al bu durumdayım.
tepene binelim tüm takım bak çıkabiliyo musun artık

Sende 2. muska vakkası olacaksın :) baksana maşallah geldiğinden beri ne güzel verdin
Ayy ağzın bal yesin denizim yaa inşallah.. geçen hafta hastalık filan derken çok gitti de bu hafta azıcık olacak galiba.. 1kilo daha giderse 20kilo olacak tam şaka gibi nasıl taşıyomuşum kendimi 4ay önce

Hos bulduk cnm kızlar 1 haftadir bel ağrım var bazen cok kötü oluyor bunun icin bildiginiz bi sey varmi
canım geçmiş olsun, regliden mi yoksa rahatsızlığın mı var. böyle farazi değil de bi doktora görünsen.. dinlen biraz.ya da hafif tempo yürüyebilirin açılırsın belki

Cnm regl bitti agrim bsladi dun yuruyuse ciktim sanci yapiyordu belim bugun biraz iyiyim e 13 aylikta bi kizim var yeni yeni yuruyo onun peşinden kosusturuyorum bazen hani dinlenmek 8 de basliyo kizim uyudugunda biliyorum doktora gitsem bi sey yapmicak

Yahu 1 kilo az mi? baska birisi olmussundur sen simdi; 20 kilo ne ya cok iyi...
Ben bi 5 kilo veremiyorum 2 yil olacak neredeyse

canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Hadi ya 20 kg süper bir rakam.Hakikaten insan zayıfladıkça rahatlıyor kendimize ne eziyet ediyormuşuz dimi 20 kg 5 yaşında bir çocuk eder düşünsene hep o çocuk kucağında gezdiğini insan dayanamaz :) ama işte insan kendine neler ettiğini ancak kilolar gidince anlıyor.Bende gr gr veriyorum resmen ama moralimi bozmuyorum bunada şükür diyorum birike birike kg olur onlar diyorum

o zaman akşamları mesaiyi koçişine erken teslim et biraz..valla alllah kolaylık versin size çoçuk bakmak çok zor her an ilgilenmek lazım.. ya rebbimm çokk tırsıyorumm sanırım ben çocuk yapmıcam Olanlarınkileri Allah bağışlasın olmayanlara da yavruş vakvak ördekler versin işşallah süpaneke dinimi amin amin de kız ördekcim morordek

Menü değil de, patates olmadan ekmek olmadan sadece tavuklu menüler var ya belki onlar olabilir bi yerden sonra
Zaten böyle yenirse kilo olmaz, zayıf arkadaşlarım mesela öğleyin bunu yiyip akşama acıkmayıp yemiyolardı. Ee ben üstüne kafelerde pasta-kahve yiyince al bana kilo

Yahu 1 kilo az mi? baska birisi olmussundur sen simdi; 20 kilo ne ya cok iyi...
Ben bi 5 kilo veremiyorum 2 yil olacak neredeyse
Kız sen yok denecek kadar azsın zaten ondan olmasın ben senin 2katındım resmen sağol canım ya evet ben de farkediyorum simam bile değişti bakalım en son nasıl olucam çok merak ediyorum ben de

Canım ben pcyi sırt çantasında taşırken darlanıyorum off poff ediyorum aynen öyle canımıza zahmet resmen.. Sen de usul usul veriyosun işte herkesin bünyesi farklı gitsin gelmesinler bi daha inşallaaah

Ah be canım senin öncelikle kafanı rahatlatman lazım.İnanki bu tarz fast foodlar heleki marka olmuş fast food restoranlarının yiyecekleri bağımlılık yapıyor.İçine ne kattıklarını bilmiyorum ama ben yedikten sonra bana fenalık geliyor.Muhtemelen çin tuzu gibi şeyler katıyorlar.Bence senin ilk hedefin fast food yemekten kurtulmak olmalı.Bir süre canın çok isteyecek ama sonra alışacaksın kendini tut.Hepimizin kilo almasının sebepleri bu tarz bağımlılıklardı kimimiz çikolataya tatlıya, kimimiz hamurişine, kimimiz fastfooda.Önceliğin sağlıklı beslenmek olmalı.Tavuk yiyeceksen al kendin hazırla ye.İllede kızartmasını seviyorum diyorsan ilk önce kızartarak başla, sonra fırında kızartırsın, sonra haşlama bile hoşuna gitmeye başlayacak emin ol.Kesinlikle bağımlılığından kurtul.Bak 2 ay yeme sonra yediğinde ne demek istediğimi anlayacaksın

Şekerle ilgili olan bi belgesel izlemiştim "that sugar" dı galiba. Sadece çayda ve kahvedeki şekeri bıraktım tatlandırıcya geçtim onu da bırakcam yakında fast foodla ilgili olanı izlerim ama en büyük zaafım popeyes ve dominos tabii patates kızartması soğan halkası hepsi bebeklerim ama napcam yemicem uzun süre tamamen hayatımdan çıkarcam diyemiyorum çünkü şu an imkansız geliyo

Nanelibal aynen ben de cok yerdim eskiden, universitede de hic 55'i gormemistim oyle diyeyim size ama simdi uzak tuttum kendimi artik yiyince bile fenalik geciriyorum. Tenim falan kotu kokuyor boyle hissediyorum, gaz yapiyor, karin agritiyor falan filan; bir suru sey arada bir bi hamburger yenebilir cok kati degilim ama bana artik olmasa daha iyi fastfood ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…