- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.421
Gecmis olsun rakibecim ya dikkat et kendine, musluk suyu maalesef böyle sonuclar doguruyorKızlar 2 gündür rahatsızım. Fena halde mideyi bozmuşum. Bu yüzden artıdayım.
Eşim 3 gündür su almayı unutuyor. Bizde musluk suyu içtik ve eşimde bende rahatsızlandık. İhmal etmemek gerekiyormuş.
Hoşgeldin canım.Sanirim meme istegi bi sure devam edecek biraktrma konusunda cok zorluk cektiginizi anlayabiliyorum bnde öyle bi durum olmadi ama ablamin oglu fenaydi ALLAH yardim etsin
Çok güzel canım. Devamı da gelir inşallahTamam söyleyeyim hadi 76.5 kg oldum. dün biraz kaçamağım oldu akşam ama. O yüzden bugün ve diğer günler hiç kaçamak yok.
Y Yuppiyayye @toplight
yarına ne olur bilmem ama bugun beyaz protein günü
Ne güzel yaaYok canım bozar miyim. Daha dikkatli olacam Arık.. nisanlandigim zaman 76 kiloydum. Bakalim bundan sonraki hallerini ben bile merak ediyorum. Çünki hiç 76 altını bilmiyorum yani
Yarına kadar verirsin artılarını bence bu hafta gir listeye yoksa sen daha rahat davranıyorsun.Bu hafta yokum amahaftaya o listeye gircem inat ettim
Kilon çok güzel canım.inatettimolacak canım bu sabahtan yapıyorum bildirimimi 74.1 -900 şekerim
Hep birlikte vereceğizzzBenim 69 cnm kilom bayram hedefim 3 kilo vermek
Canım öncesinde detox yaptığın için çok çok harika bir sonuçEvet canım 800 gr bana göre de çok iyi bir rakam. Az yediğim için kendimi daha enerjik ve hafif hissediyorum...
3 paket margarin gitti işte iki günde. Daha ne olsun
Sağol hayatım.Gecmis olsun rakibecim ya dikkat et kendine, musluk suyu maalesef böyle sonuclar doguruyor
Ben de iyiyim, evde kafa dinleme modundayım :) Yüzüyor, günesleniyorum elimden geldigince :)
Listeye girince daha sıkı tutarım tabii yarışmayı etkiliyorum sonuçta, aa bakayım belki gider -300 bugün. Spor yapamıcam bacağımı kaldıramıyorum sadece 55 squatla az bi yürürüm. Akşam yemeğini kaldırırım ya da erkene çekerimArtı gelmedigin sürece listeye alabiliriz ama bundan sonra sıkı tutmak şartı ile :)
Yok artıııkkkkk
Kızlar 2 gündür rahatsızım. Fena halde mideyi bozmuşum. Bu yüzden artıdayım.
Eşim 3 gündür su almayı unutuyor. Bizde musluk suyu içtik ve eşimde bende rahatsızlandık. İhmal etmemek gerekiyormuş.
Harikaaa
Demek isteyince oluyormuşş
Canım şekersiz demişsin ama herşeyin fazlası zarar.
Kız sen bu hafta her öğün ödül yaptın zaten. Birde ne ödülü istiyon
Nasılsın rakibem.
Canım sen zaten ideal kilonun altındasın.Kendini çok yıpratıyorsun.Biraz oluruna bırak.
Ellerinize sağlık
Sen bu aralar harika gidiyorsun canım.
Hepimiz merak ettik yaa
Sütten kesmeyince ne oluyor. Yani sütün olduğu kadar emzirsen sana bir zararı var mı? Veya bebeğin gelişimine
Tamamiyle meraktan soruyorum canım.Yanlış anlama
ahahaha kız rüyasında bile rahat durmuyo napıcaz biz senle
Ya bu kiz sana emanet Ozgecim ben simdi girip fazla ilgilenemiyorum ama pek yaramaz kendisi...ahahaha kız rüyasında bile rahat durmuyo napıcaz biz senlebak artık seni frenlemek için rüyalara bile ceza kesicem..bi süre sonra popeyes yerine beni görürsün artık rüyanda sopayla seni kovalarken
Evet hergün yiyodum her öğle yemeğim onlardı. Burger king yemeyi bıraktım ama 5-6 aydır yemiyorum, tavukları öğütülmüş olduğu için midemi bulandırmaya başladı bi anda soğudum bi daha da yemem kolay kolay.Yok artıııkkkkk
Sen bayağı fasd food'çusun
Ödüller bile masum olmalı diyette
patates salatası kısır falan olmalı bence :))
Öyle ne olduğu belli olamyan menüler olmazz
ne güzel belki artık senin aklını çelmekten vazgeçer koçişinebrusonmez ne desin bakıp bakıp sen iyice eridin gittin diyor. Pijama lar kocaman geliyor . Sana yeni şeyler almak lazım diye. Ben de diyorum. Dur az daha bekle. Sonra alırız..
Rüyalarda bari buluşalımahahaha kız rüyasında bile rahat durmuyo napıcaz biz senlebak artık seni frenlemek için rüyalara bile ceza kesicem..bi süre sonra popeyes yerine beni görürsün artık rüyanda sopayla seni kovalarken
Farkettik onu zaten meraklanma sen ensesindeyim sonradan dua eder artık bizeYa bu kiz sana emanet Ozgecim ben simdi girip fazla ilgilenemiyorum ama pek yaramaz kendisi...
Kızzzz bak hala.Evet hergün yiyodum her öğle yemeğim onlardı. Burger king yemeyi bıraktım ama 5-6 aydır yemiyorum, tavukları öğütülmüş olduğu için midemi bulandırmaya başladı bi anda soğudum bi daha da yemem kolay kolay.
Ama popeyes öğütülmüş değil ya ona bayılıyorum. Ay keşke kızartma değil fırında olsaydı yine hergün yerdim. O zaman lezzeti böyle olmazdı gerçi
Platonik de değil karşılıklı aşk bizimkisiFarkettik onu zaten meraklanma sen ensesindeyim sonradan dua eder artık bize
Kızzzz bak hala.. düşünce suçundan da gelebilir ceza seni napsak ya hipnotize filan etmemiz lazım aşk yaşıyo resmen anlatırken bile
Laaannn menü diyo bi dePlatonik de değil karşılıklı aşk bizimkisibari 75 i görürsem yiyeyim bi menü, o zaman gaza gelirim bi bakarsınız bir aya 75im aşk işte
Laaannn menü diyo bi deay şaka gibisin gerçekten.. sen 75 ol o menüyü ye bak ben sana napıyorum srın cezasını keserim ona göre.. bi menü kaç kalori biliyon mu senn kız bizim ödüller bi top dondurma 1tane lahmacun filan ona göre buda sen o hayalleri
Elinize sağlık teşekkür ederizMerhaba 5. takımcım,
461-479 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47809118
Geçer not aldığınız için tebrikler!
not aldım kenara orticim ekleriz yarın sabahinatettimolacak canım bu sabahtan yapıyorum bildirimimi 74.1 -900 şekerim
Aferin çekirgeBaşkanlara karşı boynumuz kıldan ince, napalım
Geçmiş olsun yaa zor bir hastalık oKızlar 2 gündür rahatsızım. Fena halde mideyi bozmuşum. Bu yüzden artıdayım.
Harikaaa
Demek isteyince oluyormuşş
Canım şekersiz demişsin ama herşeyin fazlası zarar.
Kız sen bu hafta her öğün ödül yaptın zaten. Birde ne ödülü istiyon
Nasılsın rakibem.
Canım sen zaten ideal kilonun altındasın.Kendini çok yıpratıyorsun.Biraz oluruna bırak.
Ellerinize sağlık
Sen bu aralar harika gidiyorsun canım.
Hepimiz merak ettik yaa
Sütten kesmeyince ne oluyor. Yani sütün olduğu kadar emzirsen sana bir zararı var mı? Veya bebeğin gelişimine
Tamamiyle meraktan soruyorum canım.Yanlış anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?