Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun rakibecim ya dikkat et kendine, musluk suyu maalesef böyle sonuclar doguruyor
Ben de iyiyim, evde kafa dinleme modundayım :) Yüzüyor, günesleniyorum elimden geldigince :)

Sanirim meme istegi bi sure devam edecek biraktrma konusunda cok zorluk cektiginizi anlayabiliyorum bnde öyle bi durum olmadi ama ablamin oglu fenaydi ALLAH yardim etsin
Hoşgeldin canım.
Tamam söyleyeyim hadi 76.5 kg oldum. dün biraz kaçamağım oldu akşam ama. O yüzden bugün ve diğer günler hiç kaçamak yok.
Y Yuppiyayye @toplight
yarına ne olur bilmem ama bugun beyaz protein günü
Çok güzel canım. Devamı da gelir inşallah
69 ları da görürsün.
Yok canım bozar miyim. Daha dikkatli olacam Arık.. nisanlandigim zaman 76 kiloydum. Bakalim bundan sonraki hallerini ben bile merak ediyorum. Çünki hiç 76 altını bilmiyorum yani
Ne güzel yaa
Eşin ne diyor bu duruma
Bu hafta yokum ama haftaya o listeye gircem inat ettim
Yarına kadar verirsin artılarını bence bu hafta gir listeye yoksa sen daha rahat davranıyorsun.
inatettimolacak canım bu sabahtan yapıyorum bildirimimi 74.1 -900 şekerim
Kilon çok güzel canım.
Hayırlı yolculuklar. Ne kadar kalacaksın.
Benim 69 cnm kilom bayram hedefim 3 kilo vermek
Hep birlikte vereceğizzz
Evet canım 800 gr bana göre de çok iyi bir rakam. Az yediğim için kendimi daha enerjik ve hafif hissediyorum...
3 paket margarin gitti işte iki günde. Daha ne olsun
Canım öncesinde detox yaptığın için çok çok harika bir sonuç
Gecmis olsun rakibecim ya dikkat et kendine, musluk suyu maalesef böyle sonuclar doguruyor
Ben de iyiyim, evde kafa dinleme modundayım :) Yüzüyor, günesleniyorum elimden geldigince :)
Sağol hayatım.
Keyfiniçıkar tatilinin

Artı gelmedigin sürece listeye alabiliriz ama bundan sonra sıkı tutmak şartı ile :)
Listeye girince daha sıkı tutarım tabii yarışmayı etkiliyorum sonuçta, aa bakayım belki gider -300 bugün. Spor yapamıcam bacağımı kaldıramıyorum sadece 55 squatla az bi yürürüm. Akşam yemeğini kaldırırım ya da erkene çekerim

Öncelikle geçmiş olsun canım.

Emzirme süresi dinen 2 yıl canım..
kesmezsen emer canim 5 6 yasina kadar emenler var ama bu hem disardan hos gorunmez ve artik sutun besleyiciligi de pek olacagini sanmiyorum. Biraz zevkine. Benim acimdan ise son zamanlarda emzirmek cok zorlaşmisti. Her yerde meme diye bagiriyor. Saatlerce emiyor. Gunde kac defa sayamiyorum bile. 1.5 dan sonra keyif aliyor sutten pek te doyurmuyor zaten...

ebrusonmez gece rüyamda popeyes menüsü yiyodum ödül gibi ödüldü
ahahaha kız rüyasında bile rahat durmuyo napıcaz biz senle bak artık seni frenlemek için rüyalara bile ceza kesicem..bi süre sonra popeyes yerine beni görürsün artık rüyanda sopayla seni kovalarken

ahahaha kız rüyasında bile rahat durmuyo napıcaz biz senle bak artık seni frenlemek için rüyalara bile ceza kesicem..bi süre sonra popeyes yerine beni görürsün artık rüyanda sopayla seni kovalarken
Ya bu kiz sana emanet Ozgecim ben simdi girip fazla ilgilenemiyorum ama pek yaramaz kendisi...

Yok artıııkkkkk
Sen bayağı fasd food'çusun
Ödüller bile masum olmalı diyette
patates salatası kısır falan olmalı bence :))
Öyle ne olduğu belli olamyan menüler olmazz
Evet hergün yiyodum her öğle yemeğim onlardı. Burger king yemeyi bıraktım ama 5-6 aydır yemiyorum, tavukları öğütülmüş olduğu için midemi bulandırmaya başladı bi anda soğudum bi daha da yemem kolay kolay.
Ama popeyes öğütülmüş değil ya ona bayılıyorum. Ay keşke kızartma değil fırında olsaydı yine hergün yerdim. O zaman lezzeti böyle olmazdı gerçi

ebrusonmez ne desin bakıp bakıp sen iyice eridin gittin diyor. Pijama lar kocaman geliyor . Sana yeni şeyler almak lazım diye. Ben de diyorum. Dur az daha bekle. Sonra alırız..
ne güzel belki artık senin aklını çelmekten vazgeçer koçişin adamlar alışık değil demişsin sen de en son nişanda böyleydim diye. benim yarim de şoklarda geçen yemeğe buluşuyoduk uzaktan bakmış yok o değildir demiş başta napsın adam 6yıldır birlikteyiz hiç bu kadar küçük hacimli görmedi beni daha güzel kilolar yakalıcaz inşallah canım

Rüyalarda bari buluşalım keşke vejetaryen olabilsem, şöyle bi gün aydınlanma falan gelse de. O zaman erir giderim işte

Ya bu kiz sana emanet Ozgecim ben simdi girip fazla ilgilenemiyorum ama pek yaramaz kendisi...
Farkettik onu zaten meraklanma sen ensesindeyim sonradan dua eder artık bize
Kızzzz bak hala. . düşünce suçundan da gelebilir ceza seni napsak ya hipnotize filan etmemiz lazım aşk yaşıyo resmen anlatırken bile

Farkettik onu zaten meraklanma sen ensesindeyim sonradan dua eder artık bize

Kızzzz bak hala. . düşünce suçundan da gelebilir ceza seni napsak ya hipnotize filan etmemiz lazım aşk yaşıyo resmen anlatırken bile
Platonik de değil karşılıklı aşk bizimkisi bari 75 i görürsem yiyeyim bi menü, o zaman gaza gelirim bi bakarsınız bir aya 75im aşk işte

ebrusonmez geçmiş olsun ebrusum yaa.. gecen hafta ben de öyle oldum.. köyde kendi kaynak suyumuz var sığırcık kardeşim bi işin ucundan tutmaz sagolsun o gun benımde belım agrıyodu ınıp almaya yerindim içtim ben de musluktan 2bardak kadar.. ölecektim ya rabbim 4günde gelemedim kendime dikkat et yazın sıcağında hasta ediyo hemen maalesef

Platonik de değil karşılıklı aşk bizimkisi bari 75 i görürsem yiyeyim bi menü, o zaman gaza gelirim bi bakarsınız bir aya 75im aşk işte
Laaannn menü diyo bi de ay şaka gibisin gerçekten.. sen 75 ol o menüyü ye bak ben sana napıyorum srın cezasını keserim ona göre.. bi menü kaç kalori biliyon mu senn kız bizim ödüller bi top dondurma 1tane lahmacun filan ona göre buda sen o hayalleri

Başkanlara karşı boynumuz kıldan ince, napalım

Başkanlara karşı boynumuz kıldan ince, napalım
Aferin çekirge kız seni biz gaza getirmek için napsak ki bişeyler aşka getirsin seni -yemek dışında - gayret edersin.. başarı hikayeleri oluyo topikte hiç baktın mı onlara.. ben muska kaptanın yazısını görmüştüm ilk öyle karar vermiştim kilo vermeye daha dogrusu buraya gelmeye

Geçmiş olsun yaa zor bir hastalık o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…