Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar, öncelikle bol kilo vermeler..

aranıza yeni katıldım, umarım takım ruhuna uyabilirim bende.

neler yapmam gerektiğini bana da bi özet geçseniz? hatalı birşey yapmak istemem :)
hosgeldın canım kaptan yardımcısıyım ben..oncelıkle ılk sayfaya gıdıp kuralları okuyup kabul ettıgını yazman lazım..sonra gel tanısalım

Yaaa sen de before after yaparsın artik
yokk bacım yok betüşü alamam üstüme.. "e zayıf bu kım aldı bunu buraya" diye daşla kovalar beni şaka bi tarafa belki biraz daha verince yaparım.. ya o değil de hamur gibi olmusum bıraz da sıkılaşma egzersizi katmam lazım..yüzmeye gitmek istiyorum ama dolu heryer önce öğrenmem lazım çünkü..bi karadenizli olup denize doğan birisi olarak yüzme bilmiyorum ne yazıkki

Yaaaa keşke ben de böyle olsam balıkta somona bayılırım, hergün olsa yerim. Bazen aşırı yağlı geliyo ama seviyorum çok
Izgarada alabalık ve hamsi harika oluyor. Hertürlü balık severim.Kışın haftada 2 kez yapıyorum. Yazında mangal tarzı yapıyoruz.Hatta eşim hangisinden alayım diyor. Ben 2-3 çeşit söylüyorum. O kadar hastayım

Bir adamda bunu belgesel yapmıştı.Adam normalde çok sağlıklı besleniyor ve birgün deney amaçlı başlıyor belgesele.İlk günler tiksinerek yiyor sonra bağımlı oluyor aynı şeyler ondada oluyor.
Adamlar nasıl kendi vucutlarıyla sağlıklarıyla deney yapabiliyor.Ben en çok ona şaşırdım.

Yuzme kursuna git hem ogrenmis de olursun. Ben yüzmeyi cok seviyorum ya :)
Sıkılasmak icin bolgesel hareketler yap eminim taş olursun taşşş

Elinize sağlık teşekkür ederiz
not aldım kenara orticim ekleriz yarın sabah
Tabrik ederim canım dönem birincisi sen olmuşsun..
Geçmiş olsun yaa zor bir hastalık o
Sağol canım.
Bende çok özledim muskamı yaa
Acaba annesinasıl oldu?
Umarım çok daha iyidir.
muska77 nasılsın canım.
Hos bulduk cnm kızlar 1 haftadir bel ağrım var bazen cok kötü oluyor bunun icin bildiginiz bi sey varmi
Plates iyi gelebilir
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Sağolun kaptanım.

Hosgeldin canim
Kendinden bahseder misin biraz? Bir de ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor
hosgeldın canım kaptan yardımcısıyım ben..oncelıkle ılk sayfaya gıdıp kuralları okuyup kabul ettıgını yazman lazım..sonra gel tanısalım

merhaba arkadaşlar,
ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ettim. umarım size uyum sağlayabilirim.

Çok kilo verdin normal tabi o yumuşamalar.Sıkılaşmada en iyisi plates galiba onunla başladerim.Beline dikkat et ama :)

merhaba arkadaşlar,
ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ettim. umarım size uyum sağlayabilirim.
Canim su an kac kilosun hedef kilon kaç bunlari yazar misin? Evli misin bekar misin ne is yaparsin biraz kendinden bahset seni taniyalim:)
Ben kaptan yardimcisiyim evliyim 27 yaşındayım. Buradan mezun oldum, korumaya calisiyorum :)
Senin de 2 haftalik bir deneme suren olacak. bu süreçte günlük menülerini yazman gerekiyor ve gunde en az 5 mesaj gondererek takimda aktif olmaya calisiyoruz 2 hafta sonra takim listesine giriyorsun.

Ördeğim beni de yola getirdin ya helal sana.. sıra Nanelibal da.
Emzirme surecinin bitmesinde büyük etkisi var.

kendime hic odul yapmayacagim ta ki 68 olana kadar 68 olunca ciger ve kunefe yiyecm. O zaman hak etmis olurum dimi kaptanim

68 olursan hak edersin tabi ki :)
Vallahi bravo zaten bu kez cok azimlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…