- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.481
hosgeldın canım kaptan yardımcısıyım ben..oncelıkle ılk sayfaya gıdıp kuralları okuyup kabul ettıgını yazman lazım..sonra gel tanısalımmerhaba arkadaşlar, öncelikle bol kilo vermeler..
aranıza yeni katıldım, umarım takım ruhuna uyabilirim bende.
neler yapmam gerektiğini bana da bi özet geçseniz? hatalı birşey yapmak istemem :)
ne kadar da senkronıze yardımcılarHosgeldin canim
Kendinden bahseder misin biraz? Bir de ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor
yokk bacım yok betüşü alamam üstüme.. "e zayıf bu kım aldı bunu buraya" diye daşla kovalar beniYaaa sen de before after yaparsın artik
Izgarada alabalık ve hamsi harika oluyor. Hertürlü balık severim.Kışın haftada 2 kez yapıyorum. Yazında mangal tarzı yapıyoruz.Hatta eşim hangisinden alayım diyor. Ben 2-3 çeşit söylüyorum. O kadar hastayımYaaaa keşke ben de böyle olsambalıkta somona bayılırım, hergün olsa yerim. Bazen aşırı yağlı geliyo ama seviyorum çok
Adamlar nasıl kendi vucutlarıyla sağlıklarıyla deney yapabiliyor.Ben en çok ona şaşırdım.Bir adamda bunu belgesel yapmıştı.Adam normalde çok sağlıklı besleniyor ve birgün deney amaçlı başlıyor belgesele.İlk günler tiksinerek yiyor sonra bağımlı oluyor aynı şeyler ondada oluyor.
Ama çok yiyorum canım.Ve hamurişini seviyorum.O yüzden kilo fazlan çok değil ne güzel sağlıklı besleniyorsun
Bak sende seviyorsun sağlıklı şeyler tamamen vaz geçme ama isteklerini yönlendir.Ben de çok severim de kuru ya da çok az pişmiş denk geliyo bazenkıvamındaysa et tavuk köfte oo bayılırım
Yuzme kursuna git hem ogrenmis de olursun. Ben yüzmeyi cok seviyorum ya :)yokk bacım yok betüşü alamam üstüme.. "e zayıf bu kım aldı bunu buraya" diye daşla kovalar benişaka bi tarafa belki biraz daha verince yaparım.. ya o değil de hamur gibi olmusum bıraz da sıkılaşma egzersizi katmam lazım..yüzmeye gitmek istiyorum ama dolu heryer önce öğrenmem lazım çünkü..bi karadenizli olup denize doğan birisi olarak yüzme bilmiyorum ne yazıkki
Tabrik ederim canım dönem birincisi sen olmuşsun..Elinize sağlık teşekkür ederiz
not aldım kenara orticim ekleriz yarın sabah
Sağol canım.Geçmiş olsun yaa zor bir hastalık o
Bende çok özledim muskamı yaaBakınnn buldummm buldummm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/13-ayda-54-kilo-verdim.916065/
Ayy nasıl oldu anneciği acaba?? Ben geldiğim dönem gitmek zorunda kalmıştı. Ama dediğim gibi vesilemdir kendisi aklım hep onda o yüzden.. Allah yardımcıları olur inşallah.. Güzel haberlerle gelirsin inşmuska77
Plates iyi gelebilirHos bulduk cnm kızlar 1 haftadir bel ağrım var bazen cok kötü oluyor bunun icin bildiginiz bi sey varmi
Sağolun kaptanım.canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Hosgeldin canim
Kendinden bahseder misin biraz? Bir de ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor
hosgeldın canım kaptan yardımcısıyım ben..oncelıkle ılk sayfaya gıdıp kuralları okuyup kabul ettıgını yazman lazım..sonra gel tanısalım
Hoşgeldin bol bol kilo vermeler :)merhaba arkadaşlar, öncelikle bol kilo vermeler..
aranıza yeni katıldım, umarım takım ruhuna uyabilirim bende.
neler yapmam gerektiğini bana da bi özet geçseniz? hatalı birşey yapmak istemem :)
Çok kilo verdin normal tabi o yumuşamalar.Sıkılaşmada en iyisi plates galiba onunla başladerim.Beline dikkat et ama :)yokk bacım yok betüşü alamam üstüme.. "e zayıf bu kım aldı bunu buraya" diye daşla kovalar benişaka bi tarafa belki biraz daha verince yaparım.. ya o değil de hamur gibi olmusum bıraz da sıkılaşma egzersizi katmam lazım..yüzmeye gitmek istiyorum ama dolu heryer önce öğrenmem lazım çünkü..bi karadenizli olup denize doğan birisi olarak yüzme bilmiyorum ne yazıkki
amin, cümlemize. şimdi yarın başlayan haftalık bir serüvenimiz mi olacak bizim? sabırsızlanıyorum :)Hoşgeldin bol bol kilo vermeler :)
aynen yarin sabah ac karna tartilip bize soyluyorsunamin, cümlemize. şimdi yarın başlayan haftalık bir serüvenimiz mi olacak bizim? sabırsızlanıyorum :)
amin, cümlemize. şimdi yarın başlayan haftalık bir serüvenimiz mi olacak bizim? sabırsızlanıyorum :)
Canim su an kac kilosun hedef kilon kaç bunlari yazar misin? Evli misin bekar misin ne is yaparsin biraz kendinden bahset seni taniyalim:)merhaba arkadaşlar,
ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ettim. umarım size uyum sağlayabilirim.
aynen yarin sabah ac karna tartilip bize soyluyorsun
Canim shiç odn kac kilosun hedef kilon kaç bunlari yazar misin? Evli misin bekar misin ne is yaparsin biraz kendinden bahset seni taniyalim:)
Ben kaptan yardimcisiyim evliyim 27 yaşındayım. Buradan mezun oldum, korumaya calisiyorum :)
Senin de 2 haftalik bir deneme suren olacak. bu süreçte günlük menülerini yazman gerekiyor ve gunde en az 5 mesaj gondererek takimda aktif olmaya calisiyoruz2 hafta sonra takim listesine giriyorsun.
68 olursan hak edersin tabi ki :)Ördeğim beni de yola getirdin ya helal sana.. sıraNanelibal da.
Emzirme surecinin bitmesinde büyük etkisi var.
kendime hic odul yapmayacagim ta ki 68 olana kadar 68 olunca ciger ve kunefe yiyecm. O zaman hak etmis olurum dimi kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?