Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2-3 aydır yemiyorum çünkü olduğum yerde yok, merkezde var sadece ama haklısın yedikten sonraki gün o kadar canımız çekiyodu ki tüm arkadaşlar topluca yeniden saldırıyoduk. Bu kadar tutulmasının en büyük etmenlerinden biri de ucuz olması sanırım. 2 menü sadece 10 lira

Tatlım tamamen hayatından çıkar demiyoruz zaten.Ama makul ölçülerde ye.Hergün yada her hafta değil belki ayda 1 ilk zamanlar sonra 3-4 ayda 1 yersin.Ben şimdi arama yaptım birsürü belgesel çıktı.Benim izlediğimi bulamadım henüz ama birsürü var aç izle bence. bende izleyecem bir kısmını yeniler çünkü :) inanki bizim burda saatlerce anlatamayacağımız şeyleri anlatmışlar adamlar ıspatlarıyla.

Teşekkür ederim canım açıklaman için
İşi oyuna döküyorlar demek

Ucuz olması bir tuzak ama sonrası kesinlikle bağımlılık yaratmasından kaynaklanıyor.Bunu zaten bilim adamları ıspatlamışlar.Şimdi ben bilimsel olarak açıklayamam ama izlediğimde okuduğumda kesinlikle doğru olduğunu anladım.

Evet azaltıcam, bu hafta bile bir gün abarttım da abarttım hoop +1.6 gördüm tartıda

Ben hiç sevmiyorum öyle şeyleri
Bir kere yedim sanırım onda da sevmedim.
Bir kerede pizza yedim. Onuda hiç sevmedim. Bir daha aslaaaa
Ben daha çok balıkçıyım. Izgara hele hiçbir şeye değişmem.
Özellikle balık güveç falanda güzel geliyor.
Benim için balık restoranı olsun başka bişey aramam.

Evet ya bagimlilik yapiyor. Bir adam bir kitap yazmisti 100 gun boyunca her gun mcdonalds'ta yemis ve gunluk tutmus; 1 menuyle basladim 100 gunun sonunda ogunde 3 ogun yetmiyordu diyor; ustune ustuk bilmemkac kilo almis ve inanilmaz mutsuz oldugunu soyluyor. Mutsuz olmasina ragmen yemeyi durduramiyormus.

Daha çok şaşıracak o beylerr

Çok sağol tatlımm.
Bugun daha iyiyim. Ama yinedikkat etmek lazım.

Yaaaa keşke ben de böyle olsam balıkta somona bayılırım, hergün olsa yerim. Bazen aşırı yağlı geliyo ama seviyorum çok

Bir adamda bunu belgesel yapmıştı.Adam normalde çok sağlıklı besleniyor ve birgün deney amaçlı başlıyor belgesele.İlk günler tiksinerek yiyor sonra bağımlı oluyor aynı şeyler ondada oluyor.

O yüzden kilo fazlan çok değil ne güzel sağlıklı besleniyorsun

Aynen bende onun sayesinde geldim. En büyük güç kaynağımdi iyiki gelmişim. Annesi de iyileşmistir insaallah

Kız sen yok denecek kadar azsın zaten ondan olmasın ben senin 2katındım resmen sağol canım ya evet ben de farkediyorum simam bile değişti bakalım en son nasıl olucam çok merak ediyorum ben de
Yaaa sen de before after yaparsın artik

Yok kiz aslinda o kdar zor degil cok guzel bir duygu benim kizim bna hic zorluk çıkarmıyor belki ondadir ama yinede harika ötesi bir s
Aynen bende onun sayesinde geldim. En büyük güç kaynağımdi iyiki gelmişim. Annesi de iyileşmistir insaallah
Bnde onun sayesinde gelmistim dogumdan sonra cok motive etmisti bni iyi varsin muskam bnim :*

merhaba arkadaşlar, öncelikle bol kilo vermeler..

aranıza yeni katıldım, umarım takım ruhuna uyabilirim bende.

neler yapmam gerektiğini bana da bi özet geçseniz? hatalı birşey yapmak istemem :)
Hosgeldin canim
Kendinden bahseder misin biraz? Bir de ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini buraya yazman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…