- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.461
2-3 aydır yemiyorum çünkü olduğum yerde yok, merkezde var sadeceAh be canım senin öncelikle kafanı rahatlatman lazım.İnanki bu tarz fast foodlar heleki marka olmuş fast food restoranlarının yiyecekleri bağımlılık yapıyor.İçine ne kattıklarını bilmiyorum ama ben yedikten sonra bana fenalık geliyor.Muhtemelen çin tuzu gibi şeyler katıyorlar.Bence senin ilk hedefin fast food yemekten kurtulmak olmalı.Bir süre canın çok isteyecek ama sonra alışacaksın kendini tut.Hepimizin kilo almasının sebepleri bu tarz bağımlılıklardı kimimiz çikolataya tatlıya, kimimiz hamurişine, kimimiz fastfooda.Önceliğin sağlıklı beslenmek olmalı.Tavuk yiyeceksen al kendin hazırla ye.İllede kızartmasını seviyorum diyorsan ilk önce kızartarak başla, sonra fırında kızartırsın, sonra haşlama bile hoşuna gitmeye başlayacak emin ol.Kesinlikle bağımlılığından kurtul.Bak 2 ay yeme sonra yediğinde ne demek istediğimi anlayacaksın
Tatlım tamamen hayatından çıkar demiyoruz zaten.Ama makul ölçülerde ye.Hergün yada her hafta değil belki ayda 1 ilk zamanlar sonra 3-4 ayda 1 yersin.Ben şimdi arama yaptım birsürü belgesel çıktı.Benim izlediğimi bulamadım henüz ama birsürü var aç izle bence. bende izleyecem bir kısmını yeniler çünkü :) inanki bizim burda saatlerce anlatamayacağımız şeyleri anlatmışlar adamlar ıspatlarıyla.Şekerle ilgili olan bi belgesel izlemiştim "that sugar" dı galiba. Sadece çayda ve kahvedeki şekeri bıraktım tatlandırıcya geçtim onu da bırakcam yakındafast foodla ilgili olanı izlerim ama en büyük zaafım popeyes ve dominos tabii patates kızartması soğan halkası hepsi bebeklerim ama napcam yemicem uzun süre tamamen hayatımdan çıkarcam diyemiyorum çünkü şu an imkansız geliyo
Teşekkür ederim canım açıklaman içinÖncelikle geçmiş olsun canım.
Emzirme süresi dinen 2 yıl canım..
kesmezsen emer canim 5 6 yasina kadar emenler var ama bu hem disardan hos gorunmez ve artik sutun besleyiciligi de pek olacagini sanmiyorum. Biraz zevkine. Benim acimdan ise son zamanlarda emzirmek cok zorlaşmisti. Her yerde meme diye bagiriyor. Saatlerce emiyor. Gunde kac defa sayamiyorum bile. 1.5 dan sonra keyif aliyor sutten pek te doyurmuyor zaten...
Ayy ne güzel canım yaaaebrusonmez ne desin bakıp bakıp sen iyice eridin gittin diyor. Pijama lar kocaman geliyor . Sana yeni şeyler almak lazım diye. Ben de diyorum. Dur az daha bekle. Sonra alırız..
Ucuz olması bir tuzak ama sonrası kesinlikle bağımlılık yaratmasından kaynaklanıyor.Bunu zaten bilim adamları ıspatlamışlar.Şimdi ben bilimsel olarak açıklayamam ama izlediğimde okuduğumda kesinlikle doğru olduğunu anladım.2-3 aydır yemiyorum çünkü olduğum yerde yok, merkezde var sadeceama haklısın yedikten sonraki gün o kadar canımız çekiyodu ki tüm arkadaşlar topluca yeniden saldırıyoduk. Bu kadar tutulmasının en büyük etmenlerinden biri de ucuz olması sanırım. 2 menü sadece 10 lira
Evet azaltıcam, bu hafta bile bir gün abarttım da abarttım hoop +1.6 gördüm tartıdaTatlım tamamen hayatından çıkar demiyoruz zaten.Ama makul ölçülerde ye.Hergün yada her hafta değil belki ayda 1 ilk zamanlar sonra 3-4 ayda 1 yersin.Ben şimdi arama yaptım birsürü belgesel çıktı.Benim izlediğimi bulamadım henüz ama birsürü var aç izle bence. bende izleyecem bir kısmını yeniler çünkü :) inanki bizim burda saatlerce anlatamayacağımız şeyleri anlatmışlar adamlar ıspatlarıyla.
Ben hiç sevmiyorum öyle şeyleriEvet hergün yiyodum her öğle yemeğim onlardı. Burger king yemeyi bıraktım ama 5-6 aydır yemiyorum, tavukları öğütülmüş olduğu için midemi bulandırmaya başladı bi anda soğudum bi daha da yemem kolay kolay.
Ama popeyes öğütülmüş değil ya ona bayılıyorum. Ay keşke kızartma değil fırında olsaydı yine hergün yerdim. O zaman lezzeti böyle olmazdı gerçi
Evet ya bagimlilik yapiyor. Bir adam bir kitap yazmisti 100 gun boyunca her gun mcdonalds'ta yemis ve gunluk tutmus; 1 menuyle basladim 100 gunun sonunda ogunde 3 ogun yetmiyordu diyor; ustune ustuk bilmemkac kilo almis ve inanilmaz mutsuz oldugunu soyluyor. Mutsuz olmasina ragmen yemeyi durduramiyormus.Ucuz olması bir tuzak ama sonrası kesinlikle bağımlılık yaratmasından kaynaklanıyor.Bunu zaten bilim adamları ıspatlamışlar.Şimdi ben bilimsel olarak açıklayamam ama izlediğimde okuduğumda kesinlikle doğru olduğunu anladım.
Daha çok şaşıracak o beylerrne güzel belki artık senin aklını çelmekten vazgeçer koçişinadamlar alışık değil demişsin sen de en son nişanda böyleydim diye. benim yarim de şoklarda geçen yemeğe buluşuyoduk uzaktan bakmış yok o değildir demiş başta napsın adam 6yıldır birlikteyiz hiç bu kadar küçük hacimli görmedi beni daha güzel kilolar yakalıcaz inşallah canım
Bende etçiyim ama çok daha sağlıklılarını seçiyorum. Mesela ızgara tavuk ye on numara :))))Rüyalarda bari buluşalımkeşke vejetaryen olabilsem, şöyle bi gün aydınlanma falan gelse de. O zaman erir giderim işte
Çok sağol tatlımm.ebrusonmez geçmiş olsun ebrusum yaa.. gecen hafta ben de öyle oldum.. köyde kendi kaynak suyumuz var sığırcık kardeşim bi işin ucundan tutmaz sagolsun o gun benımde belım agrıyodu ınıp almaya yerindim içtim ben de musluktan 2bardak kadar.. ölecektim ya rabbim 4günde gelemedim kendime dikkat et yazın sıcağında hasta ediyo hemen maalesef
Yaaaa keşke ben de böyle olsamBen hiç sevmiyorum öyle şeyleri
Bir kere yedim sanırım onda da sevmedim.
Bir kerede pizza yedim. Onuda hiç sevmedim. Bir daha aslaaaa
Ben daha çok balıkçıyım. Izgara hele hiçbir şeye değişmem.
Özellikle balık güveç falanda güzel geliyor.
Benim için balık restoranı olsun başka bişey aramam.
Bir adamda bunu belgesel yapmıştı.Adam normalde çok sağlıklı besleniyor ve birgün deney amaçlı başlıyor belgesele.İlk günler tiksinerek yiyor sonra bağımlı oluyor aynı şeyler ondada oluyor.Evet ya bagimlilik yapiyor. Bir adam bir kitap yazmisti 100 gun boyunca her gun mcdonalds'ta yemis ve gunluk tutmus; 1 menuyle basladim 100 gunun sonunda ogunde 3 ogun yetmiyordu diyor; ustune ustuk bilmemkac kilo almis ve inanilmaz mutsuz oldugunu soyluyor. Mutsuz olmasina ragmen yemeyi durduramiyormus.
O yüzden kilo fazlan çok değil ne güzel sağlıklı besleniyorsunBen hiç sevmiyorum öyle şeyleri
Bir kere yedim sanırım onda da sevmedim.
Bir kerede pizza yedim. Onuda hiç sevmedim. Bir daha aslaaaa
Ben daha çok balıkçıyım. Izgara hele hiçbir şeye değişmem.
Özellikle balık güveç falanda güzel geliyor.
Benim için balık restoranı olsun başka bişey aramam.
Ben de çok severim de kuru ya da çok az pişmiş denk geliyo bazenBende etçiyim ama çok daha sağlıklılarını seçiyorum. Mesela ızgara tavuk ye on numara :))))
Ayy canım çekti yanlızzz
Bakınnn buldummm buldummm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/13-ayda-54-kilo-verdim.916065/
Ayy nasıl oldu anneciği acaba?? Ben geldiğim dönem gitmek zorunda kalmıştı. Ama dediğim gibi vesilemdir kendisi aklım hep onda o yüzden.. Allah yardımcıları olur inşallah.. Güzel haberlerle gelirsin inş @muska77
Yaaa sen de before after yaparsın artikKız sen yok denecek kadar azsın zaten ondan olmasınben senin 2katındım resmen sağol canım ya evet ben de farkediyorum simam bile değişti bakalım en son nasıl olucam çok merak ediyorum ben de
Yok kiz aslinda o kdar zor degil cok guzel bir duygu benim kizim bna hic zorluk çıkarmıyor belki ondadir ama yinede harika ötesi bir so zaman akşamları mesaiyi koçişine erken teslim et biraz..valla alllah kolaylık versin size çoçuk bakmak çok zor her an ilgilenmek lazım.. ya rebbimm çokk tırsıyorumm sanırım ben çocuk yapmıcamOlanlarınkileri Allah bağışlasın olmayanlara da yavruş vakvak ördekler versin işşallah süpaneke dinimi amin amin de kız ördekcim morordek
Bnde onun sayesinde gelmistim dogumdan sonra cok motive etmisti bni iyi varsin muskam bnim :*Aynen bende onun sayesinde geldim. En büyük güç kaynağımdi iyiki gelmişim. Annesi de iyileşmistir insaallah
Hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar, öncelikle bol kilo vermeler..
aranıza yeni katıldım, umarım takım ruhuna uyabilirim bende.
neler yapmam gerektiğini bana da bi özet geçseniz? hatalı birşey yapmak istemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?