- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.721
Senin yaşadığın yer daha güzeldir canım herkes tatil için orayı seciyorYok cAnım maalesef orda değilim keşke olsam :/. Bodrumdayım
Yani canm orasıda öylede çocuk olunca bize pek bodrum olmuyor :)Senin yaşadığın yer daha güzeldir canım herkes tatil için orayı seciyor
İşe yarıyormu bari bende yapıyım ya. Bayrama tatile gidiceğim. Okadar spor yapıyorum. Diyette bulmam lazım düzgün.Menüm
Sabah haşlanmış yumurta domates biber salatalık.
Ayran aşı detoksu yapıyorum gerisi hep aynı sürekli aç gibiyim :/
morordek inatettimolacak
Canm ya Kayseri gibisi yok yani. Kayseriyi özledm diyince burda insanlar deli gözüyle bakıyo banaAma bana sorarsan Kayseri'den dışarı çıktığımda an boğulacak gibi oluyorum bir sknti bir sknti anlatamamAfra48
Anladım canım kısmet ya iş dolayısıyla mi oradasın yoksa eşinin mi memleketiYani canm orasıda öylede çocuk olunca bize pek bodrum olmuyor :)
Canm bugn daha ilk günüm 58.6 çıkmıştım galiba sabah sonucu yazarım sana :)İşe yarıyormu bari bende yapıyım ya. Bayrama tatile gidiceğim. Okadar spor yapıyorum. Diyette bulmam lazım düzgün.
Garipsemeleri normal canım da işte insana doğduğu yer oranın insanlari sıcak geliyorCanm ya Kayseri gibisi yok yani. Kayseriyi özledm diyince burda insanlar deli gözüyle bakıyo bana
Çok haklısın canm kültür farkı çok fazla burası ile oranın insan bi boşluğa düşüyorGaripsemeleri normal canım da işte insana doğduğu yer oranın insanlari sıcak geliyor
Aynen öyle canım neyse çocuk büyüyor sizde zamanla bodrumun tadını cikarirsinizÇok haklısın canm kültür farkı çok fazla burası ile oranın insan bi boşluğa düşüyor
Amin canımçok sağolNe güzel canım. Inşallah hemencik giyersin incecik olursunda
Merhaba kaptanlığınız hayırlı olsun.Selam ben kardes takiminizin (10.Takim) yeni kaptani CansuT tatlitambak menün cok hos o dondurmayi nasil yaptin bende cok merak ettim
Ben çok beğendim ama bedeni yoktu. Artık içine girmek için hertürlü şeyi deneyeceğim.Ayy bende alcaktım bugün dedim çok beğendiğim birşeyin küçük bedenini alıyom diye. Bende yapıyım bari :)
Ellerine sağlık canım.morordek @cansutr
20 tane cilegi buzlukta dondurdum. Cikarip direk robota attim. 1 cay bardagi sut ve 1 yk bal ekledim. Robottan cektim. Hemen de tuketebilirsiniz. Biraz daha dondurupta tuketilebilir. Muz-cilek olarak ta yapilir.
Muz -kakao-bitter olarakta cesit cesit
yapilabilir.
biz gercekten begendik
Ben yapmadım ördeğim.Kizlar nerelerdesiniz??
Herkes hafta sonu diye kacamak mi yapiyor yoksa??
Gunaydin kizlaaaaar
Bol eksili bir gun olsun hepinize
Kontrol amacli bi tartilin bakalim cumaya gore ne alemdesiniz :)
Nanelibal sen hic gorunmedin neredeyse hafta sonu, ne yaptin anlat bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?