- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.741
Gunaydin canım ben en son 76 idim cumaya göre -500 ama şimdi tartılmiyorum çünki felaket bir ödem tuttum malum dönemden dolayi. Motivasyonum düşmesin diye.cumaya
Daha da eksi gelmek için elimden geleni yapacagim
O zaman yeşil çaylara hücum edin kızlar
O zaman yeşil çaylara hücum edin kızlarodeminizi atsın :))
Dün taşındık, bugün ev yerleştirme olaylarıyla uğraşıyoruz hala. Çok yorgunum, diyet-spor hiçbi şey yok 2 gündür çok berbat. Hemen toparlanıp geliyorum bugünGunaydin kizlaaaaar
Bol eksili bir gun olsun hepinize
Kontrol amacli bi tartilin bakalim cumaya gore ne alemdesiniz :)
Nanelibal sen hic gorunmedin neredeyse hafta sonu, ne yaptin anlat bakalim :)
Aaa hemen toparla cuma gunu artı gelme sakınDün taşındık, bugün ev yerleştirme olaylarıyla uğraşıyoruz hala. Çok yorgunum, diyet-spor hiçbi şey yok 2 gündür çok berbat. Hemen toparlanıp geliyorum bugün
Çok güzel bir menü afiyet olsun.günaydın kızlar.
sabah tartıldım, 67,6 geldim, diyete son gaz devam.
size dünkü menümü de yazayım tam olsun :)
dün sadece protein günümdü.
sabah omlet, yağsız peynir biraz dukan ekmeği
öğlen dukan iskenderi :) (dukan ekmeği üstüne yağsız yoğurt üstüne yağsız et kavurma)
akşam biraz daha et kavurma ve yoğurt.
sabah 30 dk akşam 30 dk tempolu yürüyüş ve 2 lt su.
benden bu kadar, hepinize hayırlı günlerr..
Kolay gelsin tatlım.Dün taşındık, bugün ev yerleştirme olaylarıyla uğraşıyoruz hala. Çok yorgunum, diyet-spor hiçbi şey yok 2 gündür çok berbat. Hemen toparlanıp geliyorum bugün
Merhaba canım sende başka bi ilde yaşıyorsun sanırım
Yok gelmem ama bu tartıda hep daha fazla çıkıyorumAaa hemen toparla cuma gunu artı gelme sakın
Tebrikler Canımmorordek inatettimolacak
Cuma:62.4
Bugun: 61.4
Fena gaza gelmiş durumdayım.
10 eylülden önce hedefimi göreceğim.
Farklı tartılarda mı tartılıyorsun anlamadım?Yok gelmem ama bu tartıda hep daha fazla çıkıyorumakşam spora başlamayı düşünüyorum bu yorgunluk giderse
Teşekkür ederimm. Çok zor valla bu işler. Haftaya da bayram dolayısıyla başka bir yere gidicez yine eşya getir-eşya getir yerleştir puffKolay gelsin tatlım.
Teşekkürler canım.Tebrikler Canım
1 kilom kaldı canımTeşekkürler canım.
Senin ne kadar kaldı 10 Eylül hedefine
Evet ya bende memlekete giderken hep yaşıyorum bu bavul hazırlama mevzuunu :))Teşekkür ederimm. Çok zor valla bu işler. Haftaya da bayram dolayısıyla başka bir yere gidicez yine eşya getir-eşya getir yerleştir puff
Evet 3 aydır yazlıktaydım şimdi normalde oturduğum eve geldim tekrar. Ara sıra geldikçe burda tartıldım hepsinde sonuçlar daha yüksekti neden bilmiyorum.Farklı tartılarda mı tartılıyorsun anlamadım?
Çok güzel canım. Bence en az 500 gram eksi geirsin. Çok güzel gidiyorsun.morordek im
Ben cuma 58.7 idim
Bugün 58.5 geldim ama 2 3 günden adet olacağım inşallah cuma ya daha eksi gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?