- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.761
Tartı farkı eklenir yüksek bir fark varsaEvet 3 aydır yazlıktaydım şimdi normalde oturduğum eve geldim tekrar. Ara sıra geldikçe burda tartıldım hepsinde sonuçlar daha yüksekti neden bilmiyorum.
sağol canım inşallah adet öncesi ödem tutmayın diye bol bol ödem atıcı çay su ne varsa iciyorumÇok güzel canım. Bence en az 500 gram eksi geirsin. Çok güzel gidiyorsun.
Ne güzel canım. Hep beraber bol bol verelim inşallahhBelki daha fazla da verebilirimebrusonmez cim
İnşallah canım inşallahNe güzel canım. Hep beraber bol bol verelim inşallahh
Merhaba canım sende başka bi ilde yaşıyorsun sanırım
Bende kayseri de yasiyorum canım başka şehirde mecburiyet dışı yaşayamazdım sanirimyok canım, hem kayseriliyim, hem kayseride yaşıyorum. ama avantaj dezavantaj durumu var, şahsen istanbulda yaşamayı da isterdim mesela.
yoo bu hafta girmedim ben haftaya inşaallah kuzumparkbyull sen de kayıplardasın rakibem bu hafta listeye girdin mi??
Supersin rakibem sana guveniyorummorordek @inatettimolacak
Cuma:62.4
Bugun: 61.4
Fena gaza gelmiş durumdayım.
10 eylülden önce hedefimi göreceğim.
Cok iyi canim adet öncesi eksi cikmak bile buyuk basarimorordek im
Ben cuma 58.7 idim
Bugün 58.5 geldim ama 2 3 günden adet olacağım inşallah cuma ya daha eksi gelirim
canım geçmiş olsun mesajını geç gördüm ama saolsun ordeğim halletmiş
tarifi soracaktım yazmışsın zaten tatlımBenim menüm belli erkenden yazayım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul
yarım domates
1 dilim ekmek
ara
Çilekli dondurma 2 kaşık
çocuklara yaptım (20 çilek 1 çay bardağı süt 1 yk bal ile çok beğendik. Kızım anne bir daha dışardan almayalim hep evde yap. Hatta muzlusunu da yap diyor)
Öğlen 13.30
peynirli salata
1 bardak ayran
Ara 15.00
1 çay bardağı sarı tuzsuz leblebi ve kuru üzüm. Ama kuru üzüm miktari bayagi azdı
Limonlu yesilcay
Akşam 18. 30
3 kaşık bulgur pilavı
kavurma
salata
Su 3lt
sporu yapınca yazarım. Yaparsam:)
morordek @inatettimolacak
cansu cum hayırlı olsun tatlım kaptanlığım eminim eriğim gibi iyi bir kaptan olacaksınSelam ben kardes takiminizin (10.Takim) yeni kaptani Cansu@tatlitambak menün cok hos o dondurmayi nasil yaptin bende cok merak ettim
Kilo durumun nasıl canım?yoo bu hafta girmedim ben haftaya inşaallah kuzum
Teşekkür ederim ördeğim.Supersin rakibem sana guveniyorum
Cok iyi canim adet öncesi eksi cikmak bile buyuk basari
yok conemmm hala 91 im ama maydonoz kürü yapıyordum kabız oldum ondan zaarKilo durumun nasıl canım?
8li rakamları gördün mü?
Kız bu cuma 89.9 gör artık.yok conemmm hala 91 im ama maydonoz kürü yapıyordum kabız oldum ondan zaar
valla maydonoz limon su kürü yaptım alakayıda çözemedim benim tipitip bedenim işte..Kız bu cuma 89.9 gör artık.
Heyecanla bekliyorum.
Kabızlık için form çayı falan içsen işeyarar.
Kolay gelsin kaptanim insaat tadilat islerini hic sevmiyorum yaa yer yerinden oynuyor evdeselam kızlarrr
canım geçmiş olsun mesajını geç gördüm ama saolsun ordeğim halletmiş
tarifi soracaktım yazmışsın zaten tatlım
cansu cum hayırlı olsun tatlım kaptanlığım eminim eriğim gibi iyi bir kaptan olacaksın
kızlar haftasonu bizim balkonlara da mantolama yaptılar evde inşaat var resmen o yüzden pek urayamadım
kesinlikle haklısınKolay gelsin kaptanim insaat tadilat islerini hic sevmiyorum yaa yer yerinden oynuyor evde
Hayırlısı o zamn :))valla maydonoz limon su kürü yaptım alakayıda çözemedim benim tipitip bedenim işte..
diyetisyene çarşamba gideceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?