- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.701
Evet öyle gördüğümden beli her saniye hesap yapıyorum kaç ay sonra giyebilirim diye :))Cok iyi yapmışsın bence :)
Seni gaza getirecek bir seyler lazimdi
Evet öyle gördüğümden beli her saniye hesap yapıyorum kaç ay sonra giyebilirim diye :))
Aaa dondurmayi nasil yaptin evde yazsana bi tarifini tambagim:)Benim menüm belli erkenden yazayım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul
yarım domates
1 dilim ekmek
ara
Çilekli dondurma 2 kaşık
çocuklara yaptım (20 çilek 1 çay bardağı süt 1 yk bal ile çok beğendik. Kızım anne bir daha dışardan almayalim hep evde yap. Hatta muzlusunu da yap diyor)
Öğlen 13.30
peynirli salata
1 bardak ayran
Ara 15.00
1 çay bardağı sarı tuzsuz leblebi ve kuru üzüm. Ama kuru üzüm miktari bayagi azdı
Limonlu yesilcay
Akşam 18. 30
3 kaşık bulgur pilavı
kavurma
salata
Su 3lt
sporu yapınca yazarım. Yaparsam:)
morordek inatettimolacak
Ayy bende alcaktım bugün dedim çok beğendiğim birşeyin küçük bedenini alıyom diye. Bende yapıyım bari :)Cok iyi yapmışsın bence :)
Seni gaza getirecek bir seyler lazimdi
Hosgeldin canim, kaptanligin hayirli uğurlu olsunSelam ben kardes takiminizin (10.Takim) yeni kaptani CansuT tatlitambak menün cok hos o dondurmayi nasil yaptin bende cok merak ettim
Aaa supermis ben de deneyeyim evde :)morordek cansutr
20 tane cilegi buzlukta dondurdum. Cikarip direk robota attim. 1 cay bardagi sut ve 1 yk bal ekledim. Robottan cektim. Hemen de tuketebilirsiniz. Biraz daha dondurupta tuketilebilir. Muz-cilek olarak ta yapilir.
Muz -kakao-bitter olarakta cesit cesit
yapilabilir.
biz gercekten begendik
evet canım kayseride yaşıyorum:)tugce1325 Canım kayserili misin :)
Bende kayseriliyim canm hemşeri çıktık :)evet canım kayseride yaşıyorum:)
ay ne güzel kayseri de mi yaşıyorsun canimBende kayseriliyim canm hemşeri çıktık :)
Yok cAnım maalesef orda değilim keşke olsam :/. Bodrumdayımay ne güzel kayseri de mi yaşıyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?