- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.441
Ayy öyle mi diyosunBugunde sporuna yap sen kesin kurtarırsınn.
Yeni yemek yedim, şöyle bi saat sonra az zıplarım, squat yaparım. 17.00 gibi dışarı çıkıcam oraya da yürüyerek gidicem.Kızlar ben temizliğe kaçıyorum. Bir ara beni dürtün spor yapalım..
Nanelibal canım. Müsait olduğunda heber ver birlikte spor yapalım.
Kizz nerden cikti bu usengeclik.. okuldan eve donuyorum simdi bikac durak once inip yuruyerek gidicem eve..az dinleniym sonra da leslie ve sıkılaşma egzersizimi yapicam.. sen de bitir islerini o zamana kadarKızlar ben temizliğe kaçıyorum. Bir ara beni dürtün spor yapalım..
Nanelibal canım. Müsait olduğunda heber ver birlikte spor yapalım.
Benim akşam hiç yapasım gelmiyor.Ayy öyle mi diyosunAkşam 2 mil daha yaparım o zaman en az. 3'e geçmeye üşeniyorum çünkü bence en zoru o Bi de ben sporu hep akşamları yapıyorum, 21.00 sonrası mesela. Sabah saatlerine, öğle saatlerine de bi şeyler yapmam lazım sanırım daha faydalıymış çünkü
Sana gelince, şimdi spora başlarsan ağrın geçiyo zaten asıl ara verirsen en baştan yine hamlıyosun. O yüzden kalk zaten bi kalkınca insan gerisi geliyo
Hadi o zamn bugunde 4 yapalım.Yeni yemek yedim, şöyle bi saat sonra az zıplarım, squat yaparım. 17.00 gibi dışarı çıkıcam oraya da yürüyerek gidicem.Erkek arkadaşımla buluşcam ve yine yemek yemeyi teklif edip beni zorlucak ama yemicem Akşam da leslie yaparım. Leslie sen kaç yaparsan ben de yapmayı denicem gaza geldim azcık dün 4 yapmışsın obaa
Bilmiyorum ya sanki tamamen tükendimm. Ama yok yok o 59 buraya gelecekkk.Kizz nerden cikti bu usengeclik.. okuldan eve donuyorum simdi bikac durak once inip yuruyerek gidicem eve..az dinleniym sonra da leslie ve sıkılaşma egzersizimi yapicam.. sen de bitir islerini o zamana kadar
Etti bile rakibem
100 kere zıpladım daha başka bi şey yapamadımHadi o zamn bugunde 4 yapalım.
Sende ızgara tarzı ye canım. Akşam da 1 kase yoğurtla kapatırsın günü
Teşekkür ederim. Valla oturarak kilo verilmiyor.Süpersinnnn.
e hergün tıkındığımııza göre bebişimBirde sporu heegünmü yapcaz.
Ben de şunu merak ediyorum. Diğer grupta okumuştum sanırım. Perşembe günü spor yapmamak gerekiyomuş vücut su toplamasın diye. Doğru mu kiBirde sporu heegünmü yapcaz.
Sorumu göndermeden cevabı gelmiş eneeee hergün tıkındığımııza göre bebişimşöyle canım sağlıklı insanlar için bile günlük 10.000 adım atın diyolar kalp sağlığı için.. biz bi de kilo vermeye çalışıyozz e yani genelde hergün yapıyoruz spor..spor yapmaya vakit yoksa gün içinde hareket etmeye çalışıyoruz..mesela ben eve dönerken 5durak önce indim 40dk yürüdüm eve. çok ağır spor yapanlarımız vardı misal kaptanımız kollontai o tartı gününden önce ara veriyodu 1gün.Biz de genel olarak perşembe günü çok hoplamalı zıplamalı kasları şişirici sporlardan uzak duruyoruz
Vücut su tutsa diğer günler de tutar dimiBen de şunu merak ediyorum. Diğer grupta okumuştum sanırım. Perşembe günü spor yapmamak gerekiyomuş vücut su toplamasın diye. Doğru mu ki
+200 gitmiş bugün canım inşallah Daha çok eksiyle gelirim[/QUOTE]Hanimlar yukarida da gördüğümüz gibi pek ic açıcı bi durumumuz yok.. Zaten gecen hafta nota almistik bu hafta da nota gelirse sari kart alıyoruz
@denhizx vetugce1325 regli olmustu sanirim cumaya kadar toparlanirlar umuyorum ..
@parkbyull sabit kapatmış h.sonunu en azindan cumaya guzel bi eksiyle gelir insNanelibal da tarti farki eklicez listeye nasi yansir bakicaz ama gözüm üstünde küçük hanim.. @tatlitambak sen de az vermissin haftasonu bi aksam doner ve halley heee
Kiz sen kocana hayir demeyi ne zaman ogrenicen acabaaaa tartida arti gordum diyo bide
Zipla cekirge sana bi gunluk ceza yazmiyorum perşembeye kadar gunluk 300zip yazdim.3gun cezalisin..sporunu da yapmayi ihmal etmiyosun tabiiikii
morordek canim senin de haberin olsun son durumdan
canım pilav makarna yemeden de yaşayabiliyoruz kızlar yazmış zaten akşamı hafif tutmaya çalış mümkün olduğu kadar.. öğle yemeklerini salatayla destekleyebilirsin hem gözüne de çok gelir beynin doyar önceHerkese Gunaydin oncelikle bende makarna olayini anlayamamistim neden oglen degil diye bencede ben yerlerini degistiriyim bugun mesela aksam pilav var ogle yemegi 100 gr kirmizi et izgara yogurt var Yarindan itibaren pilavi ve makarnayi oglene aktariyim Sute gelince cok pisman oldum aksam sut yerine meyve yedigim icin nedenide sabah ac kalkiyorum yatmadan once meyve yedigim zaman Bu arada isimden dolayi sabah 5.30da kalkiyorum ama haftaya 7de kalkicam sonra tekrar basa Erken kalkinca insan daha cabuk acikiyor gibi
kızlar yazmış leslie ablamızı..sen de cezalarını yapınca beni etiketleyebilirsin canım..düşerim ceza listesinden..tamamdır kaptanlar, uymaya çalışacağım.
morordek tebrik ederim seni, hayırla al kucağını bebişini <3
ben sizden bişiler öğrenmek istiyorum ama; mesela leslie nedir? bu bi kız var youtube da onun videolarıyla yaptığınız bi spor sanırım. etkili mi? zıplamak işe yarıyor mu? başka neler yapıyorsunuz?
bide benim cezam vardı sanırım 300 zıp zıp :) yarına yapim bari cezalı kalmak istemem :)
cumaya kadar atarsınız regli ödemini yeşilçayları unutmayınselam ballaaaar
inatettimolacak @kollontai morordek
05.09.2016 Pazartesi
08:30-09:00
salatalık domates 25 gr peynir yulafkepeği (1,5 yk) şekersiz çay
10:30 2si1 arada
12:30-13:30
ciğer şiş meze
17:00 bir şişe sek ice latte
(yemek yemedim )
eşim geç geldi 21:00 de ona sofra kurdum kendimde midem bulandığı için üç çatal yeşil fasulye attım ağzıma yemek yemedim 2 litre su
inatettimolacak bende adetim cumaya inşaallah artı gelmem
Tamam canım gel sık sık.. gel günaydınn dee muhabbetlere katıl çenesi düşük hatunlarızdır hem daha kolay kaynaşırsınız takıma. hele benim bi ortim var nilgüncümmm anaaamm bi gelsin izinden siz o zaman görün buralarıBen burdayım hergün. Aranızdayım. Zaten tartıldım kilo almamışım ama kiloda vermemişim. Ben yarışa başladım zaten. :)
Kız ebruşum sorma biz de geçen gün yarimle yürüyüşe gidelim sahile dedik.. bende eşofman altı giydim bi ed tişört çektim çıktım.. ohaa erimişsin sen dedi görünce direkHep ondan cidden doğru tespit ben 57.8 olduğumda kocişim demişti ''Yaa böyle de olmadı bunlar tam oturmuş üzerine çok belli ediyor'' falan diye
Sorma canım ya ben de sıkılaşma egzersizlerime başladım yeniden tatilde yapamamıştım bugün penguen gibi yürüdümBende yapayım diyorum ama çok fena heryerim ağrıyor.Hamlamışım zahar
bence o kşiden kişiye değişiyo canım benim son günler gitmeye başlarDün akşam yürüyemiyodum nerdeyse bi araAlt bacaklarım zonkluyodu böyle. Ama geçmiş bugüne bi şeyim kalmadı Regl şişkinliği bittiği gün mü gidiyo acaba yoksa biraz daha sonra mı.. Belki kurtarırım 1 kiloyu ona göre, onu merak ediyorum
balığın yanına yağlı mezeler ekmekler yeme sakın..yeşil salata kafii şekerim.. ayrıca kullanıyo musun bilmiyorum ama alkol de feci ödem yapıyo o konuya da dikkat et derimBu akşam biraz geç yicem mecburen balık yemeye girceğim kısmetse. Müşteri gelcek. O yüzden menümü geç yazarım.
cumaya var daha canım regliniz hafifler hepinizin o zamana kadar gelir eksiler güveniyorum ben size+200 gitmiş bugün canım inşallah Daha çok eksiyle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?