Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunde sporuna yap sen kesin kurtarırsınn.
Ayy öyle mi diyosun Akşam 2 mil daha yaparım o zaman en az. 3'e geçmeye üşeniyorum çünkü bence en zoru o Bi de ben sporu hep akşamları yapıyorum, 21.00 sonrası mesela. Sabah saatlerine, öğle saatlerine de bi şeyler yapmam lazım sanırım daha faydalıymış çünkü
Sana gelince, şimdi spora başlarsan ağrın geçiyo zaten asıl ara verirsen en baştan yine hamlıyosun. O yüzden kalk zaten bi kalkınca insan gerisi geliyo

Kızlar ben temizliğe kaçıyorum. Bir ara beni dürtün spor yapalım..
Nanelibal canım. Müsait olduğunda heber ver birlikte spor yapalım.
Yeni yemek yedim, şöyle bi saat sonra az zıplarım, squat yaparım. 17.00 gibi dışarı çıkıcam oraya da yürüyerek gidicem. Erkek arkadaşımla buluşcam ve yine yemek yemeyi teklif edip beni zorlucak ama yemicem Akşam da leslie yaparım. Leslie sen kaç yaparsan ben de yapmayı denicem gaza geldim azcık dün 4 yapmışsın obaa

Kızlar ben temizliğe kaçıyorum. Bir ara beni dürtün spor yapalım..
Nanelibal canım. Müsait olduğunda heber ver birlikte spor yapalım.
Kizz nerden cikti bu usengeclik.. okuldan eve donuyorum simdi bikac durak once inip yuruyerek gidicem eve..az dinleniym sonra da leslie ve sıkılaşma egzersizimi yapicam.. sen de bitir islerini o zamana kadar

Benim akşam hiç yapasım gelmiyor.
Temizlik yapıyorum ama sular kesik..
En iyisi spor yapayım.

Hadi o zamn bugunde 4 yapalım.
Sende ızgara tarzı ye canım. Akşam da 1 kase yoğurtla kapatırsın günü

Kizz nerden cikti bu usengeclik.. okuldan eve donuyorum simdi bikac durak once inip yuruyerek gidicem eve..az dinleniym sonra da leslie ve sıkılaşma egzersizimi yapicam.. sen de bitir islerini o zamana kadar
Bilmiyorum ya sanki tamamen tükendimm. Ama yok yok o 59 buraya gelecekkk.
Başka yolu yok.

Hadi o zamn bugunde 4 yapalım.
Sende ızgara tarzı ye canım. Akşam da 1 kase yoğurtla kapatırsın günü
100 kere zıpladım daha başka bi şey yapamadım bir kerede 4 mil yapamam daha 2deyim ama şimdi 2 akşam 2 yapabilirim. birine başlıyım bari evden çıkana kadar yetişir 28 dakika gibi bi şey

Birde sporu heegünmü yapcaz.
e hergün tıkındığımııza göre bebişim şöyle canım sağlıklı insanlar için bile günlük 10.000 adım atın diyolar kalp sağlığı için.. biz bi de kilo vermeye çalışıyozz e yani genelde hergün yapıyoruz spor..spor yapmaya vakit yoksa gün içinde hareket etmeye çalışıyoruz..mesela ben eve dönerken 5durak önce indim 40dk yürüdüm eve. çok ağır spor yapanlarımız vardı misal kaptanımız kollontai o tartı gününden önce ara veriyodu 1gün.Biz de genel olarak perşembe günü çok hoplamalı zıplamalı kasları şişirici sporlardan uzak duruyoruz

Sorumu göndermeden cevabı gelmiş eneee

Ben de şunu merak ediyorum. Diğer grupta okumuştum sanırım. Perşembe günü spor yapmamak gerekiyomuş vücut su toplamasın diye. Doğru mu ki
Vücut su tutsa diğer günler de tutar dimi bazen mesela pilates yaptığınızda kaslar daha seert oluyo dokununca bile hissediliyo. kas sonuçta temel olarak bakarsak hücre ve bunların büyümesini sağlayan tek şey onları uyarmamız yani spor yapmamız-yapmayınca da alınan o günlük kaloriler başka bir hücreciklerimiz olan yağ hücrelrimize katkı sağlıuo -
O yüzden hareket güzeldir gençler

+200 gitmiş bugün canım inşallah Daha çok eksiyle gelirim[/QUOTE]

canım pilav makarna yemeden de yaşayabiliyoruz kızlar yazmış zaten akşamı hafif tutmaya çalış mümkün olduğu kadar.. öğle yemeklerini salatayla destekleyebilirsin hem gözüne de çok gelir beynin doyar önce ilk başladığımda krizlerimi tarçınlı süt ve cevizle bastırmaya çalışıyodum ben canım sen de deneyebilirsin.. ve inan bi süre sonra küçülüyo miden farkediyosun daha çabuk doyuyosun.. memleketten yeni döndüm ben trabzonluyum. bizim meşhur bi pideci vardır geçen kış arkadaşla gittiğimizde 1pideyi tek başıma gömmüştüm-ortaboy pizza büyüklüğünde yuvalak açık full hamur pideden bahsediyorum-- yaklaşık 1ay önce ev arkadaşım tatile geldi yanımıza onu götürdüm çeyreği yiyemedim kaldı yani ve çok rahatsız etti beni.. vücut alışıyo buluyo kendi ritmini zamanla

kızlar yazmış leslie ablamızı..sen de cezalarını yapınca beni etiketleyebilirsin canım..düşerim ceza listesinden..
cumaya kadar atarsınız regli ödemini yeşilçayları unutmayın
Ben burdayım hergün. Aranızdayım. Zaten tartıldım kilo almamışım ama kiloda vermemişim. Ben yarışa başladım zaten. :)
Tamam canım gel sık sık.. gel günaydınn dee muhabbetlere katıl çenesi düşük hatunlarızdır hem daha kolay kaynaşırsınız takıma. hele benim bi ortim var nilgüncümmm anaaamm bi gelsin izinden siz o zaman görün buraları
Hep ondan cidden doğru tespit ben 57.8 olduğumda kocişim demişti ''Yaa böyle de olmadı bunlar tam oturmuş üzerine çok belli ediyor'' falan diye
Kız ebruşum sorma biz de geçen gün yarimle yürüyüşe gidelim sahile dedik.. bende eşofman altı giydim bi ed tişört çektim çıktım.. ohaa erimişsin sen dedi görünce direk hatlarım belli olmaya başlamış..dedim canım onlar squatın nimetleri kıskanmayalım allahtan çok takıp dert eden birisi değildir biraz bozuldu sadece..hepsinin bi açılıyoo radarları farkedince demekki
Bende yapayım diyorum ama çok fena heryerim ağrıyor.Hamlamışım zahar
Sorma canım ya ben de sıkılaşma egzersizlerime başladım yeniden tatilde yapamamıştım bugün penguen gibi yürüdüm ama kalkıp bi daha yapmam lazım daha kötü olucam yoksa sen de kalk yap sporunu kızarım yoksa heeee
bence o kşiden kişiye değişiyo canım benim son günler gitmeye başlar
Bu akşam biraz geç yicem mecburen balık yemeye girceğim kısmetse. Müşteri gelcek. O yüzden menümü geç yazarım.
balığın yanına yağlı mezeler ekmekler yeme sakın..yeşil salata kafii şekerim.. ayrıca kullanıyo musun bilmiyorum ama alkol de feci ödem yapıyo o konuya da dikkat et derim
+200 gitmiş bugün canım inşallah Daha çok eksiyle gelirim
cumaya var daha canım regliniz hafifler hepinizin o zamana kadar gelir eksiler güveniyorum ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…