- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.461
Kiz ben senin bu hamilelik imzana alisamadim halaAman Allahım herkes nerelerde?!!!
Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyorKiz ben senin bu hamilelik imzana alisamadim hala
Sorma ya ben deKiz ben senin bu hamilelik imzana alisamadim hala
Canım hosgeldin. Ben veBende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
Canım hosgeldin. Ben veinatettimolacak kaptan yardımcılarıyız. Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Sonra da bize biraz kendinden bahset tanıyalım seni :) Şu anki kilon nedir, hedef kilon kaçtır gibi :)
Hos buldum bu arad yzzmaya dalinca unutmusumCanım hosgeldin. Ben veinatettimolacak kaptan yardımcılarıyız. Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Sonra da bize biraz kendinden bahset tanıyalım seni :) Şu anki kilon nedir, hedef kilon kaçtır gibi :)
evet canım yarış var su anda 5.takımdasın aramıza katılabılırsın aramıza.. bizimle devam etmek istersen ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettiğini yazman lazım. sonra gel tanışırızMerhaba bende katılmak istiyorum nasıl katılacağım?
Sabah forumda 7. takımı görmüştüm takımlar yarışıyor mu anlayamadım
Tamamdır canım insallah en kısa sürede hedefine ulasırsınBen ilk sayfayi okudum kabul ettim ama yuzdelik hesabi anlatirsaniz sevinirim.
Ben 38 yasindayim.iki cocuk annesiyim.8 yil oncesine kadar 50li kilolardaydim. Dogum sonrasi veremedim kilolari araya hastalik ve kortizon birde dogum girdi. Arasira diyet yaptim ama sonuca ulasmadi.Aslinda iki yil oncesine kadar ucretli ogretmenlik yapiyordum.Bu yil kpss hazirlaniyorum. Bir ay once 95.6 ile diyete basladim ve suan 88.4 kilom.Dukan diyetini kendime uygun gordum.Amacim 55kg ama dukan testinde 61 cikti.Bugun dukanda 2.seyir gunumdu. Sabah gec kalktigimiz icin dukan krebi yaptim cay ictim. Cay kahve ve tum icecekleri sekersi iciyorum 14 yildir Arada sade nescafe ictim. 5 gibide tavuk ve caciktan olusan aksam yemegimi yedim. Sutle sekersiz turk kahvemide ictim.Gunluk mutlaka 2litre su iciyorum .Simdilik boyle
Canım sen de su anki kilonu ve hedefini yazabilir misin? Bir de kendinden bahset, seni tanıyalım biraz :)OKUDUM KABUL ETTİM.
yüzde hesabını neye göre yapıyoruz onu pek anlayamadım
Aslında cok kötü sayılmaz ama dengesiz olmus sanki biraz menü. Aksamki sandvic zaten olmamıs :) 200 zıpla bakalım, Özge de keserse ekstra zıplarsınMenumu yazayim, beni dovun
Sabah:yok
Ogle 12.00 : 3 yk vejeteryan patlican musakka, 3 yk bulgur pilavi, 1 kase lebeni corba, az yogurtlu yesillik, 1 dilim kavun.
Ara: 5 hurma
Aksam saat 18.00 : 1 beyaz peynirli domates ufak sandvic(ama ekmegi pogaca ekmegi gibi biraz), 2 salkim uzum.
spor yok ama bavul hazirlama, bavul kapama, butun aksami ayakta gecirme falan filan.
su da yogunluktan az icmis olabilirim bugun biraz ama 1.5 litreden cok eminim, 2 vardir belki.
Bana ceza var mi?inatettimolacak morordek
Hıı sana kesin ceza kesmeliler bence bizle dalgamı geçiyosun diyeMenumu yazayim, beni dovun
Sabah:yok
Ogle 12.00 : 3 yk vejeteryan patlican musakka, 3 yk bulgur pilavi, 1 kase lebeni corba, az yogurtlu yesillik, 1 dilim kavun.
Ara: 5 hurma
Aksam saat 18.00 : 1 beyaz peynirli domates ufak sandvic(ama ekmegi pogaca ekmegi gibi biraz), 2 salkim uzum.
spor yok ama bavul hazirlama, bavul kapama, butun aksami ayakta gecirme falan filan.
su da yogunluktan az icmis olabilirim bugun biraz ama 1.5 litreden cok eminim, 2 vardir belki.
Bana ceza var mi?inatettimolacak morordek
Aaa sen de bizimHerkese merhabalar,
Ben KK nü yıllardır takip eden ama bir türlü üye olamayanlardanım bu güne nasip oldu.
19 yalındayım, üniversite öğrencisiyim, evliyim ve 1 kızım var 2 buçuk aylık.
Şu an 63 kiloyum ve 56 kilo benim hedefim. Hamilelğimin son ayında 68 kiloydum doğumdan sonra 59 oldum emzirme döneminde biraz fazla yüklenince annem ananem kilo aldım malesef.
Ya evet baya düsündüm aslında nereden ceza kessem diye sonra zıplamayı seviyor nasıl olsa diye 200 yazdım artıkHıı sana kesin ceza kesmeliler bence bizle dalgamı geçiyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?